هدایت شده از شناخت رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب : از حضّار محترم خواهش میکنم حمد و قلهواللّهی برای روح آن شهید(مالکوم ایکس، رهبر سیاهان مسلمان آمریکا) بخوانید.۱۳۹۵/۱۲/۰۳
⭕️ جای خالی مالکوم ایکس
◀️ در این ایام که سیستم حاکم بر ایالات متحده آمریکا زوال خود را با رخداد شورشهای داخلی بیشتر عیان کرده، یادی کنیم از شهید #مالکوم_ایکس. رهبر مسلمانان سیاه پوست آمریکا.
🔸مالکوم پس از تحول روحی اش در زندان، مسلمان شد و تحت تاثیر اندیشه های آزادی بخش اسلام، به مبارزه مدنی با تبعیض نژادی در آمریکا پرداخت و تبدیل به یکی از موثرترین چهره های تاریخ معاصر آمریکا گشت و عاقبت بعد از آنکه موفق به اتحاد و بیداری جامعه سیاه پوستان شد و خطرش برای نهادهای امنیتی مبرهن گشت، به شیوه ناجوانمردانهای ترور شد.
🔺جای او این روزها در آمریکا خالی است.
🎬 @shenakhte_rahbari
هدایت شده از 😁 جوک حلال 😎
👌 نکته ی امروز 👌♥️
رفیق فقط شماها، لواسون به نام ما نمیکردین جون میدادین برامون👌
لینک کانالمون لطفا همه جا پخش کنید😎👇
http://eitaa.com/joinchat/2839543841C2c03888c1f
مناظره حجتالاسلام رفیعی و آقامیری درباره شبهات دینی
🔹پس از دعوت رسمی حجت الاسلام رفیعی از حسن آقامیری برای مناظره و اعلام آمادگی آقامیری برای این گفت و گو، سرانجام این مناظره برگزار و در آن درباره شبهاتی چون عدم جاودان بودن جنایتکاران و مشرکان در جهنم، انجام عمل و امکان جبران گناه در قیامت، ایجاد یأس در جامعه و... بحث و گفتوگو شد.
🔸حجتالاسلام رفیعی: اگر امثال صدام به بهشت بروند عدل الهی زیرسؤال میرود/ آقامیری: مشرکان و جنایتکاران هم در جهنم جاودان نیستند.
✍️جزئیاتی از این گفتوگو را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/exsnbn
@Farsna
⁉️ متن شبهه 👇👇👇
از 22 خرداد تا 22 تیر، "ماه حزیران" است. این ماه یکم سنگین است "مثل ماه صفر است"
توضیحاتش در صفحه 518 مفاتیح آمده
سعی کنید هر روز صدقه بدید و هر روز دعای "یا من تحل" صفحه 213 را چند بار بخوانید و چهار قل و آیه الکرسی را فراموش نکنید.
✅ پاسخ شبهه 👇👇
1. ماه حزیران از جمله ماههای رومی است و ماههای رومی، مانند ماههای تقویم کشور خود ما، ماههایی شمسی هستند لذا در هر سال، این ماه، زمان ثابتی دارد.
2. سفارش به انجام حجامت در این ماه بر اساس حدیثی است که در کتاب مکارمالاخلاق از امام موسی کاظم یا امام هادی علیهما السّلام وارد شده است:
عَنْ أَبِیالْحَسَنِ علیه السّلام قَالَ: لَاتَدَعِ الْحِجَامَةَ فِی سَبْعٍ مِنْ حَزِیرَانَ فَإِنْ فَاتَکَ فَلِأَرْبَعَ عَشْرَةَ؛ "از حجامت در روز هفتم حزیران فروگذار مکن؛ اگر نتوانستی، روز چهاردهم (حجامت کن)." (طبرسى، حسنبن فضل، مکارم الاخلاق ــ قم، چاپ: چهارم، 1412ق / 1370ش.)
مرحوم مجلسی در زادالمعاد روایتی مشابه را از امام صادق علیه السلام نقل کرده که مضمون آن با روایت مکارم الاخلاق کمی تفاوت دارد:
وَ رُوِیَ عَنِ الْإِمَامِ الصَّادِقِ عَلَیْهِ السَّلَامُ: احْتَجِمْ فِی السَّابِعِ مِنْ حَزِیرَانَ، فَإِنْ لَمْیَتَیَسَّرْ فَفِی الرَّابِعِ عَشَرَ؛ "در روز هفتم حزیران حجامت کن و اگر امکانپذیر نشد، روز چهاردهم (حجامت کن)". (مجلسى، محمدباقربن محمدتقى، زاد المعاد ــ مفتاح الجنان، بیروت، چاپ: اول، 1423ق، ص331)
از آنجا که مرحوم مجلسی در بحارالانوار فقط روایت مکارم الاخلاق را آورده، احتمالاً نقل زادالمعاد هم همان نقل مکارم الاخلاق است.
3. در مورد این روایت چند نکته قابل ذکر است:
الف ــ هر دو روایت در کتابهای مکارمالاخلاق و زادالمعاد سند ندارند و از نظر مضمون نیز، روایت، شاهدی ندارد؛ هرچند بهصرف نبود سند و غرابت متن روایت نمیتوان مضمون روایت را انکار کرد.
ب ــ از آنجا که در تطبیق ماههای رومی در زمان اهل بیت علیهم السّلام همچنین در مورد ماههای باستانی اختلافات فراوانی وجود دارد، نمیتوان آنچه را در تقویمهای نجومی فعلی وجود دارد معتبر شمرد.
مرحوم مجلسی هم بحث مفصلی در این زمینه دارند که چون بارها در نحوه کبیسهگیری تغییرات قابل توجهی در زیجهای مختلف صورت گرفته، معلوم نیست ماههای شمسی و رومی وارده در روایات با آنچه امروزه مرسوم است، تطابق داشته باشد مثلاً امروزه در برخی از کشورها، حزیران را مطابق ژوئن میدانند بنابراین حزیران 10 روز جلو میافتد یا برخی نیسان را مطابق برج حمل قرار میدهند که در این صورت حزیران یک ماه زودتر خواهد بود و ... .
با توجه به این امور نمیتوانیم روایت را با هفتم حزیران فعلی بهطور یقینی همزمان قلمداد کنیم.
4. چنانچه واضح است این حدیث بر اهمّیت انجام حجامت در یکی از این دو روز تأکید دارد اما هیچ قرینهای که نشان دهد این دو روز، بهترین روزها برای انجام حجامت هستند در این حدیث وجود ندارد.
5. اینکه عدّهای میگویند حجامت در این دو روز درمان بیماریهای یک سال است و این گفته را به امام معصوم علیه السّلام نسبت میدهند، خطا است؛ چنانکه در متن روایت حزیران هم چنین نکتهای ذکر نشده است؛ طبق روایات شریف، حجامت در روزهای سهشنبهای که مصادف با 17، 19 یا 21 ماههای قمری هستند و نیز حجامت در نخستین سهشنبه ماه آذار رومی دارای چنین خاصیتی است.
6. این حدیث، روز هفتم حزیران را بهعنوان روز اصلی و روز چهاردهم را بهعنوان جایگزین برای کسانی که موفق به حجامت در روز هفتم نشدهاند، معرّفی میکند لذا توصیه یا اصرار به انجام حجامت در هر دو روز، بلاوجه و حتّی خطرناک است.
ادامه در پست بعد👆👆🔻👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
ادامه شبهه حزیزان 👆👆🔻👇👇
7. متن حدیث واضحاً میگوید که حجامت در یکی از این دو روز باید انجام شود لذا اعلام هفته حزیران بهخلاف نصّ حدیث و بدعتی ناصواب است.
8. متأسّفانه عدّهای پا را فراتر از این گذاشته و ماه حزیران را بهعنوان ماه انجام حجامت معرّفی میکنند که این هم نادرست است.
9. تبلیغات بسیاری در فضای مجازی وجود دارد مبنی بر اینکه حجامت در این روزها مستحبّ است؛ اگر منظور از مستحب بودن حجامت در این دو روز این باشد که طبق سفارش امام معصوم علیه السلام، انجام حجامت در یکی از این دو روز با رعایت موارد علمی در مصادیق مختلف، کار خوبی است، این برداشت صحیح است امّا القای این معنا که بهدلیل استحباب حجامت در این دو روز، همه مؤمنین بدون توجّه به موارد و مسائل طبّی و شخصی باید برای انجام آن شتاب کنند، صحیح نیست.
10. حتّی اگر اشکال مطرحشده در بند 3 در مورد تطبیق زمانی حزیران مذکور در حدیث هم بگذریم و بخواهیم تقویمهای نجومی موجود را ملاک قرار دهیم؛ طبق بعضی تقویمهای نجومی، روزهای هفتم و چهاردهم حزیران، مصادف با سی خرداد و شش تیر هستند و طبق برخی دیگر، 29 خرداد و پنج تیر؛ با توجّه به این اختلافنظر علمی بین منجّمین، پیشنهاد میشود اگر مؤمنین تصمیم به انجام حجامت حزیران دارند، رجائاً یکی از این روزها را برای انجام حجامت درنظر بگیرند.
11. تمام قواعد علمی و عملی مربوط به انجام حجامت، در این دو روز هم صادق است و مثلاً کسی که چند روز قبل از آن حجامت کرده یا دچار ضعف و کمخونی است، نمیتواند در این دو روز حجامت کند؛ تشخیص این موارد بهعهده عالمان و مجرّبین طبّ سنّتی است و بهاستناد احادیث مزبور نمیتوان توصیه عمومی به انجام حجامت کرد.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پویش مردمی #شکوه_جمعه
🔻به مناسبت بازگشایی مجدد نماز های جمعه
خواهران و برادران هرچه توان دارید بزارید تا ان شاالله این کار به نحوه احسن دیده بشه🌷
🔰 #برای_جمعه 🌷
✅جهت ارسال فایل های تصویری👇
✅ @shokuhejome_ad
🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه ی گلباران #شهید_جواد_الله_کرم درآغوش #مادر بزرگوارشون درآخرین لحظات تدفین پیکر مطهر تفحص شده فرمانده #مدافع_حرم#حضرت_زینب_سلام_الله
#شب_جمعه_است
#شهدارویادکنیدتاآنهانزدآقااباعبدلله_ازشمایادکنند
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
سلام علیکم 💐
الحمدلله رب العالمین ❤️ با یاری شما بزرگواران امروز توانستیم 5 گوسفند برای سلامتی و فرج امام زمان علیه السلام قربانی کنیم ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
ان شاالله به دعای اما م صادق علیه السلام
همه ما جزء یاری کنندگان بقیه الله الاعظم عج قرار بگیریم 🙏
سي و يكمين شماره فصلنامه علمي پژوهشي «تربيت_اسلامي» به صاحب امتيازي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری منتشر شد.
عناوين مقالات اين شماره :
1- مطالعه تاريخي كاربست شيوه هاي آموزشي در خطب اميرالمومنين(ع)؛
2- عاشورا تبلور ديدگاه هاي نوين تربيتي: سيره تربيتي امام حسين(ع) بسترساز خودگرداني متعالي؛
3- تأثير انتقال مفاهيم مرتبط با معاد بر آگاهي معنوي و رفتار اخلاقي معلمان دوره متوسطه شهر گرگان؛
4- غايت تربيت از ديدگاه اسلامي
5- كاربرد الگوي قرآني «باورمدار» در بررسي رفتارهاي كاركنان آموزشي؛
6- بررسي الگوي ارتباط والد−فرزند با مهارت هاي ارتباطي و واسطه گري عزت نفس دانشجويان؛
7- الگوي مقايسه اي؛ راهكاري كارآمد براي تدريس دروس معارف اسلامي در دانشگاه ها در ساحت تبيين و دفاع از آموزه هاي اسلامي؛
http://islamicedu.rihu.ac.ir/
......................................
❧🔆✧ ﷽ ✧🔆❧
سلام حضرت آرامش ، مهدی جان
🎐 ای کاش این مردمان دلشکسته در سراسر گیتی ،
➖این انسان های بی تاب از جور و ستم ،
➖این گلوهای فشرده شده در چنگال بی عدالتی ،
➖این جان های به لب رسیده از ظلم و نابرابری ... می دانستند باید به تو پناه بیاورند ...
🎐 ای کاش این جهان بیقرار ،
در اوج اینهمه استیصال ،
دستان دعایش را به آسمان می گشود
و ظهورِ نجات بخشِ تو را طلب می کرد ...
🎐 ای کاش یاد همه می آمد که تو آرامشِ بیدریغی ، تو عدالت مطلقی ، تو تنها راه نجاتی ...
🎐ای کاش یکصدا و یکدل می شدیم برای خواستن تو ...
#اللّٰھـُــم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَج
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اولین اظهار نظر آقامیری پس از مناظره با حجت الاسلام رفیعی
•┈┈••✾••┈
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : توصیه مهم علامه طباطبایی(ره) برای ماه ذیقعده
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_عاملی
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ تحقق پیشبینی دو سال قبل امام خامنهای
شورای حکام آژانس اتمی قطعنامه انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران درباره عدم همکاری با تحقیقات آژانس را تصویب کرد. این اولین قطعنامه آژانس اتمی علیه ایران از سال ۲۰۱۲ است. فقط چین و روسیه با این قطعنامه مخالفت کردند.
امام خامنهای دو سال قبل، وقتی آمریکا از برجام خارج شده بود و حسن روحانی بلافاصله به سه کشور اروپایی دخیل بست و از حمایت آنها اظهار امیدواری کرد، رهبر معظم انقلاب این هشدارها را بیان کردند. اما حامیان داخلی برجام، بدون توجه به این هشدارها تمام تخم مرغهای خود را در سبد اروپا قرار دادند.
روحانی، لاریجانی، ظریف و دیگر کاسبان برجام چه پاسخی دارند؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
محرمانه
📍دستور جالب فرماندار شهر هفتکل خوزستان:
آب ادارات و منازل مسئولین را قطع کنید تا به سایر مناطق برسد!
🔹فرماندار #هفتکل در اقدامی جالب به مدیر اداره آبفای این شهر دستور داد: با توجه به مشکلات کمبود آب و عدم رسیدن آب به برخی مناطق مانند اسلام آباد، مهرآباد و…در صورت لزوم، آب کلیه ادارات، سازمانها و منازل مسئولین را قطع کنید تا آب به مناطق مورد نظر برسد.
درباره #مباحثه جنابان رفیعی و آقامیری
۱. آنچه ما در پیج آن دو بزرگوار دیدیم با آنچه بارها اصول آن را خوانده و شنفته بودیم، خیلی متفاوت بود. قاطعانه میتوان گفت که اسم #گپ_و_گفت آن روز، مناظره نبود. هر چند قبل از آن روی کلمه مناظره تاکید شده بود و حریف را به مناظره دعوت کرده بودند ولی نتیجه با آنچه قبلاً گفته بودند تفاوت زیادی داشت. حالا ممکن است چنین صلاح دانسته و با توجه به ده ها دلیل خودشان اینگونه بحث کردند اما ... هر چه بود، مناظره نبود.
۲. بیش از آنکه بوی تعارف بدهد، بوی ادب و وزانت نزاکت دو طرف میداد. تاکید میکنم؛ «دو طرف»
اینطور نبود که فقط یک طرف متواضع باشد. هر دو طرف مودبانه با یکدیگر سخن گفتند و دلایل همدیگر را شنیدند پاسخ دادند. موافق نیستم که بعضی رفقای حزب الهی، فقط یک طرف را وزین و با قول لیّن دانسته و اندر فضایل اخلاقی آن بزرگوار مانور میدهند. آنچه سه بار به طور دقیق دیدم و دقت کردم، وزانت دو طرف بود نه فقط یک طرف.
۳. به یکی از مهم ترین چالش های جدید و جذاب پاسخ داده نشد و فقط به اشاره ای بسنده کردند. آن چالش «اختلاف مبنا» در عقاید و فهم حقایق معرفتی دین است. تا کنون بیشتر این بحث اختلاف مبنا، فقط در فقه مطرح میکردند و تقریبا برای بار اول بود که در یک جلسه عمومی در انظار جهانی، بحث اختلاف مبنای معرفتی مطرح شد و ای کاش و صد کاش که همین بحث به سرانجام میرسید تا تکلیف مباحث به صورت ریشه ای حل شود. شاید دوستان برای این بحث آماده نبودند وگرنه اصل اختلافات با امثال جناب آقامیری به همین نکته برمیگردد.
۴. تقریبا هیچ سوال و جوابی به مرحله اقناع نرسید تا هواداران دو طرف بتوانند به نتیجه برسند و تصمیم بگیرند. چون همه سوالات صرفا از باب طرح مسئله مطرح شد. نه از باب «چرا نظر تو چنین است و اشتباه میکنی که فلان اعتقاد را داری!»
جواب هایی هم که داده شد همین طور بود. به تکرار و مختصر بسط و تشریح پرداخته شد. نه اینکه «اتفاقا من درست میگویم و ای کاش شما هم چنین اعتقادی داشتید و مردم را از اشتباه در میآوردید!»
۵. چند بار گفته شد که «سخنان من تقطیع شده و نظرات من، آنچیزی است که مستقیم و کامل در پیج و کانالم آورده ام. نه کلیپ هایی که ممکنه هر کسی تولید کرده باشه. »
این سخن، هم جالبه و هم دردناک!
جالبه از این باب که مردم پیام هایی زیر پست های آنان داده بودند و نوشته بودند که پس اینقدر هم که میگن سیاه نیست و حتی ممکنه نظراتش گاهی اوقات جذاب تر از ما باشد.
دردناکه از این باب که در عصر تکنولوژی هستیم اما سخنان همدیگر را کامل نمیشنویم و با همان تکه ناقص، در ذهن مان قضاوت میکنیم. (این جمله هم پیام مردم به پست آنان بود)
۶. تسلط خوب دو طرف به آیات و روایات و شأن نزول و کبری مسائل از درس های ویژه این مباحثه برای اهل علم بود. بیش از ده ها آیه و حدیث توسط طرفین از رو و از بر خوانده شد و با تسلط به نکات و واژگان آن پرداخته شد.
اما هیچ کدام از عزیزان، روی یک آیه تمرکز نکرد و تکلیف طرف مقابلش را با آن یک سره ننمود.
۷. جالب ترین نکته این مباحثه این بود که 👈 هیچ کدام در نهایت، سخن یکدیگر را به صورت صددرصدی رد نکردند. یعنی سخن هیچ کدام، صد در صد، منظور خداوند معرفی نشد و سخن هیچ کدام صد در صد، مخالف سخن الهی معرفی نشد. و اینگونه به نظر میرسید که مباحثشان، مانعه الجمع نیستند و میشود در کنار هم طرح کرد. اگر غیر از این است، پس حضرات موفق نشدند برای مخاطب، خلاف آن را جابیندازند.
✅ نتیجه: مباحثه خیلی خوبی بود اما برای قضاوت و نتیجه گیری بسیار زود است و نباید هواداران جوزده عمل کنند.
✅ توصیه: چند نفر در صفحاتشان اقدام به بازگو کردن و خلاصه مباحثه مذکور با زبان خودشان نمودند که متاسفانه بسیار ناقص و با طعنه و همراه با یکجانبه گرایی میباشد. لطفا به جای این سراب ها به سراغ اصل مباحثه بروید و از اصل جنس لذت ببرید. نه از برداشت نیمه و ناقص این و آن.
✅ ای کاش: ای کاش این مباحثه، قبل از خلع لباس شدن یک طرف بحث و سالیان قبل صورت گرفته بود. البته الان هم مباحثه خیلی خوبه و مفید هست. اما ...
کاش قبل از دادگاه و حکم خلع لباس و این چیزها در کنار هم مینشستند و حرف میزدند.
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
هدایت شده از تجربه ها
سال ۱۳۵۷ تو یه همچین ساعتی؛ تو خونهی شما، تو محلهی شما، تو کشور شما؛ چه خبر بوده؟؟؟
کتاب «آن مرد با باران میآید»
کتابی برای سفر به دوران انقلاب
مخصوص نوجوونای شجاع و نترس
#برای_کتاب_نخواندن_وقت_زیاد_است