☠️ #مرگ_خاموش!!
#عاقبت_سر_سپردن و نشستن پای شبکه های #مزدور_ماهواره_ای و رسانه های ضد اجتماعی، شارلاتان و دروغ پرداز و #دلال_های_لیبرال_مسلک!!
😔😔😔😔😔
🔴 #عامل_انفجار سال ۹۹ نطنز؛
"ارشاد کریمی" ، مدیر عامل یک شرکت اندازه گیری و سنجش، که سالها #پیمانکار_سایت بوده و تست و راه اندازی سانتریفیوژها و چرخه غنی سازی در اختیار وی قرار داشت.
او بوسیله تیم خود، سالن محل سانتریفیوژها را #منفجر_کرد و خسارت بزرگی به صنعت هسته ای کشور و همچنین به حیثیت نظام وارد کرد.
طبق برخی گزارشات؛ متأسفانه صلاحیت وی توسط اداره اطلاعات اصفهان تایید شده بود.
🔹تصاویر و #سوابق_ارشاد_کریمی، عامل انفجار سایت نطنز در سایت شرکت وی موجود است که در تمام آنها با #تیپ_غیرمذهبی - کروات و ریش تراشیده - ظاهر و به سفرها و ارتباطات خارجی او نیز اشاره شده است.
❗ شش ماه قبل از حادثه، خود و خانواده اش از کشور خارج شده بودند که از برنامه ریزی طولانی مدت آنان برای این توطئه حکایت می کند.
😳 در حالیکه #هیچ_حساسیتی برای خروج طولانی مدت او و خانواده اش، برای متولیان امنیت هسته ای #ایجاد_نشد؟؟!!!
‼️❗‼️❗‼️
❗ #دستور_انقلابی وزیر بهداشت:
👏 #مدیران و #ناظران_متخلفِ تزریق واکسن کرونا و #بهره گیران_غیر_مشمول،
عزل و به #دادگاه_معرفی شوند.
#قانون_اقدام_راهبردی
و موازنه استراتژیک
«علیاکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی روز گذشته با تأیید دستیابی کشورمان به اورانیوم با غنای ۶۰ درصد، این دستاورد را به همه ملت ایران تبریک گفت و اذعان داشت، ما در #چارچوب_قانون اقدام راهبردی عمل کردیم و فرصت غنیسازی ۶۰ درصد را قانون مجلس فراهم کرد.
❗ #گزاره_تحلیلی:
اگر فرض را بر این انگاره بگیریم که گفتمان غالب بر نظام بینالملل از منظر غرب بر رئالیسم (واقعگرایی) حاکم است، هر بازیگری که قدرت بیشتری در منازعات راهبردی داشته باشد، دست برتر و متعاقب آن آورده بیشتری را خواهد داشت. از زمان آغاز تعهدات یکطرفه برجامی توسط ایران، غرب با این نگاه که اکنون موازنه استراتژیک تغییر کرده و از یکسو ایران در شرایط ضعف قرار داشته و دیگر ابزاری برای موازنهسازی در اختیار ندارد و از سویی دیگر چسبندگی یک بخش از نظام به برجام، توجیهکننده ادامه ماندن ایران در برجام خواهد بود، از انجام تعهدات خود سر باز زد تا همچنان جمهوری اسلامی را در یک دالان پرفشار قرار داده تا بلکه برجام را توسعه دهد و امتیاز بیشتری از ایران بگیرد.
«قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها» و صیانت از منافع ملت ایران، مصوب مجلس شورای اسلامی، مبتنی بر نگاه واقعگرایانه، شجاعانه و براساس برآورد دقیق از طراحی دشمن، تنظیم و تصویب گردید. این قانون هرچند موافقت دولت را در پی نداشت و مورد تخطئه نیز قرار گرفت تا جایی که ادعا شد پرونده ایران را به شورای حکام و از طریق آن به شورای امنیت ارسال خواهد کرد، اکنون در میانه اجرا به شکل فوقالعادهای موازنه استراتژیک ایجاد کرده است. به عبارتی شکاف درونی نظام در نحوه مواجهه با طرف بدعهد را برطرف نموده، تعهدات برجامی را متوازن ساخته و دستان جمهوری اسلامی را بهشدت پر کرده است، در یک عبارت، ایران را در موضع قدرت قرار داده است. هزینهمند کردن رفتار طرف بدعهد مرکز ثقل این قانون بوده تا با حمله به مختصات ذهنی واقعبینانه غرب، این برآورد غلط را از ذهن آنان بزداید که جمهوری اسلامی خالی از مؤلفههای موازنهساز بوده و بخش تصمیمساز نظام توان پاسخگویی ندارند و میتوانند با حفظ فشار از ایران امتیازات بیشتری بگیرند. اکنون جمهوری اسلامی با سرعت فزایندهای در حال دور شدن از طراحیهای دشمن و همزمان تولید بازدارندگی در مقابل فشارها است.
#تغییر_موازنه استراتژیک تعیینکننده شرایط آتی خواهد بود؛ یا غرب میپذیرد با ایران کنار بیاید و به تعهدات خود به شکل واقعی عمل کند، یا اینکه جمهوری اسلامی بر این نقشه راه ترسیمشده مبتنی بر مقاومسازی درونی و بازدارندگی در مقابل تحریمها ادامه مسیر خواهد داد.
✍️احمد بنافی
ظریف: #طالبان_باید_تغییر_کند.
ظریف دیروز در نشست آنلاین «کنفرانس دیالوگ رایزینا» گفت که اگر طالبان میخواهد تفکر دهه ۹۰ را دنبال کند، امکان ندارد، «زیرا افغانستان جدید با افغانستان دهه ۹۰ فرق دارد». وزیر خارجه کشورمان در واکنش به خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، هشدار داد که تلاش طالبان برای ایجاد یک فضای خالی، به معنای رفتن افغانستان به یک جنگ دیگر است. ظریف همچنین گفت که مهم است که همه افغانها در مورد آنچه میخواهند به توافق برسند و سپس در مورد جزئیات نحوه ایجاد آن کار کنند. وی اظهار داشت: «کشورهای منطقه باید به افغانستان کمک کنند تا یک دولت دموکراتیک که نماینده همه اقوام و بر پایه یک اقتصاد قوی است را ایجاد کند». وزیر خارجه ایران تصریح کرد: «طالبان نباید به دنبال یک فضای خالی باشند. طالبان باید حالا گفتگوها را با مردم، دولت و گروههای مختلف افغانستان آغاز کنند. گفتگوهای آنها باید حالا فراگیر باشد».
ظریف همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت؛ #تهران_سندهای_انکارناپذیری در دست دارد که نشان میدهد، حلقات مشخص، داعش را از عراق و سوریه به افغانستان میبرند.
«حسن خمینی» دست به دامان #افعال_مجهول شد.
حجتالاسلام حسن خمینی در اولین موضعگیری پس از اعلام انصراف از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، گفت: «باید امید را به جامعه برگرداند، مردم خیلی ناامید و قهر هستند و حق هم دارند؛ چراکه در این سالها روشهای درستی در مواجهه با جامعه انجام نگرفت. در مملکتی که وضع مرغ آن اینگونه است، ادامه وضع فعلی به معنای توزیع فقر است».
گفتنی است، #حسن_آقا ازجمله چهرههایی بود که در انتخابات سال 92 از دکتر روحانی حمایت آشکاری داشت و با مشاهده عملکرد 4 ساله وی نیز مجدداً او را لایق انتخاب مجدد توصیف کرد! اما وی اکنون با اشاره به وضعیت موجود و در شمارش مشکلات معیشتی مردم، برای فرار از معرفی عاملین این کاستیها و ناکارآمدیها، از افعال مجهول استفاده میکند.