🔴 سهم اصلاح طلبان در کاهش مشارکت چقدر است؟
◀️ برخی اصلاح طلبان (نه همه آنان) که خود را اصلاح طلبان پیشرو و ناب میدانند فریاد وا مشارکتا راه انداختهاند که مردم کم مشارکت کردند و لیستها و افراد را مقایسه میکنند، گاهی اولین و آخرین نفرات را مقایسه میکنند و به حاکمیت هشدار میدهند که خطر کاهش مشارکت را جدی بگیرد.
◀️ پایین آمدن مشارکت حتماً دو علت اساسی دارد. اول مسائل زمان، حوادث، پدیدهها و معشیت، دوم روندها. بدون تردید در روند ۲۲ ساله گذشته، اصلاحطلبان نقش اساسی را در مأیوس کردن مردم داشتهاند. هیچگاه رقابت و سلامت انتخابات را تایید نکردند. هرگاه شکست خوردند، یا گقتند رقابت نبود یا تقلب و تخلف شده است.
✳️ اگر محورهای زیر در روند مأیوس کردن مردم مؤثر است، عامل آن کیست؟
۱) چه کسانی حاکمیت را دوگانه معرفی کردند و نظام را در قالب انتصابات و انتخابات سازماندهی ذهنی کردند؟ اصلاحطلبان!
۲) چه کسانی هر موقع دولت دست آنان بود، دولت موهوم پنهان را تئوریزه کردند تا مردم را از کارآمدی دولت و رأی خود مأیوس کنند؟ اصلاحطلبان!
۳) چه کسانی با عبور از قانون اساسی، اسلامیت نظام و قانون انتخابات، انتخابات آزاد را تئوریزه کردند؟ اصلاحطلبان!
۴) چه کسانی دولت را تدارکات چی معرفی کردند؟ اصلاحطلبان!
۵) چه کسانی گفتند مجلس عصاره فضائل شورای نگهبان است، نه ملت؟ اصلاحطلبان!
۶) چه کسانی سیاست خارجی نظام را دشمن تراشی و بیتوجهی به زندگی مردم تفسیر کردند؟ اصلاحطلبان!
۷) چه کسانی شورای نگهبان را به مهندسی و عمل جناحی متهم کردند؟ اصلاحطلبان!
۸) چه کسانی قوانین مربوط به اجرای احکام اجتماعی توسط حکومت را به سخره گرفتند؟ اصلاحطلبان!
۹) چه کسانی بی اعتمادی به سلامت انتخابات را تئوریزه کردند(تقلب)؟ اصلاحطلبان!
۱۰) چه کسانی هر موقع شکست خوردند، عدم رقابت، تخلف و تقلب را طرح کردند؟ اصلاحطلبان!
۱۱) چه کسانی نوشتن و سند منتشر کردند که در کشور یکه سالاری است نه مردم سالاری؟ اصلاحطلبان!
۱۲) چه کسانی معدود احکام حکومتی را به سخره گرفتند و آن را مقابل اراده مردم معرفی کردند؟ اصلاحطلبان!
۱۳) چه کسانی در آستانه انتخابات اتاق فکر عملیات روانی تشکیل و مانیفستهای «جمهوری خواهی»، «زیست مسلمانی» (زیست هابرماسی)، «حالا وقتش است»، «سند تأملات» نوشتند؟ اصلاحطلبان!
۱۴) چه کسانی از ۲۱ جلد صحیفه امام(ره) فقط و فقط میزان رای ملت را پذیرفتند و حتی جمله بعدی آن را هم نادیده گرفتند؟ اصلاحطلبان!
۱۵) چه کسانی بعد از شکست، مردم را مقابل نظام کشاندند؟ اصلاحطلبان!
۱۶) چه کسانی مردم را تشویق به دادن رأی به روحانی کردند اما الان میگویند: هم ما نبودیم و هم علت ناکارآمدی دولت ربطی به خود دولت ندارد؟ اصلاحطلبان!
⏺ سند هریک از موارد را خواستند، اعلام نمایند!
✅ حالا به رغم همهی اینها چه کسانی آن طرف جوب ایستادهاند که به داد کشور برسید که مشارکت پایین آمده است؟ اصلاحطلبان!
✳️ آیا محورهای فوق در روند مأیوس کردن مردم تاثیر نداشته است؟
اصلاحطلبان: خیر!
✍ دکتر عبدالله گنجی
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تا حالا دقت کردیم:
🔸 کلمه شیعه یعنی چه؟!
🔸 شیعه علی ابن ابیطالب " علیه السلام" یعنی چه؟؟!!
💝💝💝
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مدافعین_حرم؛
در این روزهایی که ارتش ترکیه جنایتکارانه، دست به حمایت عملی و آشکار از تروریست ها زده،
یادی هم کنیم از مدافعین حرم،
#لشکر_فاطمیون
🌴🌴🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلام ،
📹 لطفا ببینید؛
لطیفه ای متناسب با حال و هوای این روزها و #شایعه_پراکنی شبکه های ماهواره ای معاند و #ساده_لوحی و زود باوری برخی افراد!!
با #لهجه_شیرین_کرمانی.
😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام؛ اگر فیلمهای سخیف لیس زدن حرمها رو دیدید، این دو دقیقه صحبتهای مشاور امنیتی رییس ساواک در مورد طرح موساد رو هم ببینید!
لیس زنندگان امروز حرمها، همون روحانینماهایی هستن که عکس امام رو روی ماه دیدن!
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویروس #کرونا در بدن انسان چگونه عمل میکند.
🌷انالله واناالیه راجعون🌷
با سلام
به اطلاع میرساند؛
#مادر گرانقدرِ شهیدان والامقام #حسین_فهمیده و #داود فهمیده به فرزندان شهیدش پیوست.
لطفا برای سلامتی پدر شهیدان فهمیده نیز که بدلیل کسالت، در بیمارستان بستری هستند، دعا و یک سوره حمد قرائت بفرمایید.
🌷🌷🌷
🔰دعای هفتم صحیفه سجادیه
َ کانَ مِنْ دُعَائِهِ علیهالسلام إِذَا عَرَضَتْ لَهُ مُهِمَّةٌ أَوْ نَزَلَتْ بِهِ، مُلِمَّةٌ وَ عِنْدَ الْکرْبِ
(۱) یا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِهِ، وَ یا مَنْ یفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ، وَ یا مَنْ یلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَی رَوْحِ الْفَرَجِ. (۲) ذَلَّتْ لِقُدْرَتِک الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِک الْأَسْبَابُ، وَ جَرَی بِقُدرَتِک الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَی إِرَادَتِک الْأَشْیاءُ. (۳) فَهِی بِمَشِیتِک دُونَ قَوْلِک مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِک دُونَ نَهْیک مُنْزَجِرَةٌ. (۴) أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمَّاتِ، لَا ینْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا ینْکشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا کشَفْتَ (۵) وَ قَدْ نَزَلَ بی یا رَبِّ مَا قَدْ تَکأَّدَنِی ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ بیمَا قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ. (۶) وَ بِقُدْرَتِک أَوْرَدْتَهُ عَلَی وَ بِسُلْطَانِک وَجَّهْتَهُ إِلَی. (۷) فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا مُیسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ. (۸) فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِی یا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِک، وَ اکسِرْ عَنِّی سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِک، وَ أَنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیمَا شَکوْتُ، وَ أَذِقْنِی حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِیمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْک رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِیئاً، وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِک مَخْرَجاً وَحِیاً. (۹) وَ لَا تَشْغَلْنِی بِالاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِک، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِک. (۱۰) فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بییا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَی هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَی کشْفِ مَا مُنِیتُ بِهِ، وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِیهِ، فَافْعَلْ بیذَلِک وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْک، یا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِیمِ.
دعای او هنگامی که برایش مهمی دست میداد یا رنجی فرود میآمد
(۱) ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت میشکند، ای که راه بیرونشدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود، (۲) دشواریها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، (۳) تنها به خواست تو بیآنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض ارادهات بیآنکه نهی کنی از کار بایستد، (۴) در تمام دشواریها تو را میخوانند و در بلیات و گرفتاریها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی، (۵) الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاریهایی بر من حملهور شده که تحملش برای من دشوار است (۶) و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کردهای و به اقتدار خود متوجه من نمودهای، (۷) اله من، چیزی را که تو آوردهای کسی نبرد و آنچه تو فرستادهای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نمودهای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کردهای یاوری نباشد، (۸) پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاریها مقرر کن (۹) و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ (۱۰) چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بیتاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاریهایم و دفع آنچه در آن در افتادهام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم، ای صاحب عرش عظیم.
@iribnews
😂 #کرونا_ویروس های #انسان_نما،
👈 از تربیت یافتگاه مکتب #شیعه_انگلیسی،
#محصولی با شستشوی مغزی مطلوب و مناسب برای تقویت #شبکه_نفوذی_ها،
👈 مأموریت؛ ایجاد وهن در تشییع و خدمت به دشمنان ایران و اسلام.
#جهل_مرکب
#شیعه_لندنی
#صادق_شیرازی
😡😭😡😭😡
#دارویی_برای_جهالت
از روز اول که این بیماری منحوس شروع شده، چندین جریان در مقابلش مشاهده شد، که با آنها موافق نبودم ولی پیش خودم میگفتم وقت نقد این حضرات نیست.
از همان ابتدا عده ای به نام طب سنتی شروع کردند به تقابل با دستگاه پزشکی موجود.
جریانی در طب سنتی هست که به جز حرفهای اثباتیش، مخالفت روشن و بلکه دشمنی با علم مدرن دارد و معتقد است کتاب مرجع این جماعت را باید سوزاند.
این روزها دیدم برخی از آنها صوتهایی پر کرده اند مملو از راست و دروغ و غلو و غیره و غیره که معناش این است که بیمارانتان را به دست بیمارستانها نسپارید.
من نسبت به پزشکی سنتی و مدرن یا آنچه به نام دارو میسازند و اسم امامان معصوم را رویش میگذارند حرفی نفیی و اثباتی ندارم. اما انصافا از بی عقلی این جماعت در رنجم. چه کنم. این قدر پرسیدند که مجبورم نظرم را بگویم.
اگر این جماعت عقل داشتند میفهمیدند امروز با متهم کردن بیمارستانها و روشهای آنها، انتقام از مردم میگیرند نه پزشکی. اگر عقل داشتند میفهمیدند وقتی دولت مرجعیت نداشته باشد در صحنه بحران، هیچ کس دیگر هم مرجع نخواهد بود نه شما نه هیچ کس. آن وقت صحنه بی مدیر خواهد بود.
اگر عقل داشتند فکر میکردند چرا رهبری در دو سخنرانی کوتاهش به مناسبت قصه کرونا، این قدر اعتماد نسبت به دستگاه پزشکی در مردم ایجاد میکند.
اگر عقل داشتند میفهمیدند دانش با انتقام کشی از مردم رشد نمیکند. میفهمیدند نگران کردن دل خانواده هایی که مریضهایشان در بیمارستان هستند چه گناه نابخشودنی است. کاش میفهمیدند که مردم اگر بیمارانشان را بیمارستان نفرستند چه آثاری در شیوع بیماری دارد؟
عقل نیست در این صحنه و الا میفهمیدند الان وقت انتقام سیاسی و اقتصادی و پزشکی از دولت نیست. نمیدانم از بین داروهایی که به نام اهل بیت مظلوم تبلیغ میکنند، دارویی برای حماقت و بی عقلی هم وجود دارد یا نه.
پ ن: درباره راست و دروغ صوتهایی که این جماعت منتشر میکنند این مقدار سوال نکنید. من نه پزشکم نه پرستار. اونقدر که چشم ظاهربین من گواهی میدهد حرفها، راست و دروغ و غلو داشت و جهت دار بود. بقیه اش را هم پزشکان بگویند و دادستان عمل کند.
✍ مهدیان
🎺 شبهه:
اگر زنده ماندیم یادت باشد دین در برابر علم زانو زد.
یادت باشد؛
خانه خدا را هم بستند، نمازشان را تعطیل کردند، اماکن مقدسشان را هم با الکل تمیز می کردند و دیگر ضریح شان شفا نمیداد،
و خودشان هم خرافاتشان را باور نداشتند.
و یادت بماند دین با علم در تضاد است.
✍️ پاسخ:
کسی از راه دور و با شترش آمده بود مدینه که رسول خدا "ص" را ببیند.
وقتی خواست پیاده شود فکر کرد زانوی شتر را ببندد که شتر جایی نرود یا توکل کند و او را به خدا بسپارد؟ متحیر شد و از رسول خدا ص پرسید زانوی شتر را ببندم یا توکل کنم؟
حضرت فرمودند: اعقل و توکل. یعنی هم زانو را ببند هم توکل کن. شاعر این ماجرا را به شعر درآورده:
👈با توکل زانوی اشتر ببند.
بین پدیده های جهان روابط علیتی وجود دارد. این پدیده ها و روابط بین آنها را خداوند آفریده است. هم پدیده ها و هم روابط علیتی میان آنها تابع اراده خداوند هستند.
این نظم را او برقرار کرده و سنت اوست. بنابراین مرتبا این نظم را به هم نمیزند. اما او بر این قادر است که فرمان تازه ای به پدیده ها و روابط میان آنها بدهد که خارج از نظم عادی هستند. اینکار در زمان معجزه و دعا انجام میشود.
در مورد معجزه خداوند در قرآن نشان داده که هرگاه مردم از پیامبری معجزه طلب کرده اند خداوند خوشش نیامده و آن پیامبر نیز مردم را نهیب کرده اما در جایش معجزه هم آورده است.
پس خداوند معجزه را دوست ندارد چون خلاف سنت نظم است. معجزه باید به صورت اندک و در حد نشانه باشد و نه هر روزه تا جایگزین قاعده "نظم" شود و نظم هستی به هم بخورد.
در مورد دعا نیز ما میدانیم که دعا قضای الهی را به اراده خداوند تغییر میدهد اما غالبا دعا علل نزدیک به یک پدیده را تغییر نمیدهد که شکل معجزه پیدا کند بلکه علل دور آن پدیده را تغییر میدهد. مثلا بارها دیدیم که دعای باران صحیفه سجادیه سبب نزول باران شد پس از مدتی که باران نیامده بود، اما نه به اینصورت که باران بدون ابر ببارد یا ابر بدون باد بیاید. ابر و باد علل نزدیک پدیده باران هستند که در هنگام دعا تغییر نمیکنند وگرنه باران شکل معجزه پیدا میکند و گفتیم خداوند معجزه را خوش ندارد و تنها بنا به ضرورت انجام میدهد. دعا علل دور پدیده را تغییر میدهد یعنی علتِ علتِ علتِ ... پدیده را تا تو احساس نکنی معجزه شده است اما دعایت هم مستجاب شده باشد.
در پدیده ای مانند کرونا نیز قرار نیست معجزه شود اما دعا اثر دارد. پس هم باید مراقب علل طبیعی بود هم دعا کرد.
ما خداپرستان به سنت الهی واقفیم هم مراقبیم هم دعا میکنیم و هم می دانیم که دعا تنها وقتی مستجاب میشود که خیر ما در آن باشد و چه میدانی که خیر تو در مردن است یا زنده ماندن یا در سلامت است یا بیماری.
پس ما هم #مراقبیم
و هم #دعا_میکنیم،
و هم کار خود را به خدا وامیگذاریم.
🌴🌴🌴