🌹ضیافتِ اندیشهِ ولایت
قم دارای اسناد و مدارک دقیق تاریخی است* که پیشینه آن را اثبات میکند.
نگاهی به تاریخ اینگونه میگوید که *بنای حوزه علمیه قم به ۱۳۰۰ سال پیش از این باز میگردد، که جمعی از اشعریون در قرن دوم هجری به قم آمدند و به تبلیغ و ترویج مذهب تشیع پرداختند.*
منابع متعدد تاریخی از وجود مدارس علمیه و کتابخانههای بزرگ دینی در قم خبر میدهد که تاریخ آن به قرنها پیش میرسد که قدمت برخی از آنان بیش از هزار سال است.
حوزه علمیه قم در سال۱۳۰۱ شمسی به دست شیخ عبدالکریم حائری یزدی حیات دوباره یافت.
لرد کرزن در قرن ۱۹ میلادی می زیسته در حالی که حوزه علمیه قم قرن ها پیش از وجود کرزن انگلیسی تأسیس شده است.
چند روز پیش از این هم *دروغ دیگری* منتشر شد که ادعا میکرد قرآن کریم پیش از بعثت حضرت محمد(ص) وجود داشته و ارتباطی با اسلام ندارد!
یا *خبر دیگری* که ادعا میکرد اصل و *نسب ملکه انگلیس به خاندان بنی هاشم می رسد* و او شیعه است!
روشن است که چنین دروغ هایی که در فضای مجازی منتشر می شود، *یک بازی از سوی انگلیسی ها، صهیونیست ها و سعودی هاست،* وجود شبکه های ماهواره ای پر تعدادی که از سوی انگلیس، اسرائیل و عربستان سعودی علیه ایران راه اندازی شده و در آنها سعی بر این است تا ارکان دین و مذهب تشیع تخریب شود، سندی روشن برای این است که ثابت کند انتشار دروغهایی همچون کرزن موسس حوزه علمیه قم بوده است، *دروغ وقیحانه* ای است تا ذهنیت افکار عمومی نسبت به روحانیت و علما بدبین شود.
*نکته اینجا است که ما مردم نباید تحت تأثیر فوری چنین مطالب دورغی قرار گیریم و پیش از هر گونه قضاوت و واکنشی نخست به بررسی درستی و نادرستی آن بپردازیم.*
*در اینصورت قطعاً میتوانیم به نتیجه مطلوب دست یابیم.*
❗🤔❗🤔❗🤔❗
⭕️واکنش تند آیتالله اراکی به افطاری #رئیس_جمهور
آیت الله اراکی عضو شورای عالی حوزههای علمیه با صدور بیانیهای به واریز مبلغی افطاری به حساب طلاب و اساتید حوزه از سوی رئیس جمهور واکنش نشان داد که متن آن به این شرح است:
🔹 «از ابتدای پیدایش حوزه های مقدسه علمیه بنا نبوده و نیست که طلاب جیره خوار دولتها باشند، در شرایطی که مردم در فشار سخت اقتصادی قرار دارند اگر دولت امکاناتی برای کمک به قشر مستضعف جامعه دارد بهتر است به عامه مردم رسیدگی کند و طلاب با همهی شرایط سختی که بر آنها میگذرد همراه مردم و همدرد مردمند و نیازی به این هدایای مشکوک ندارند.
🔸🔸🔸🔸🔸
⭕️جمعی از طلاب مبلغ واریزی حسن روحانی را به پویش نذر سلامتی ستاد #کرونا بازگرداندند
🔹️ حضور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جناب آقای دکتر نمکی زید عزه
سلام و تحیت
🔹️ تلاش و مجاهدت جنابعالی و کادر درمان در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا ستدونی است. خدا قوت!
🔹️ روز گذشته ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به منظور کمک به طلاب و روحانیون، مبلغی را تحت عنوان افطاری به حساب ایشان واریز کرده است، لکن بیش از فشار معیشتی و اقتصادی که بر طلاب وارد میشود، بار مسوولیت ناشی از دردهای امروز مردم است که بر شانه ما سنگینی میکند. بر این اساس و با توجه به موج جدید کرونا، اعضای «خانه طلاب جوان قم» و جمعی از طلاب وجه مذکور را جهت کمک به مبارزه با ویروس منحوس کرونا به شماره اعلامی از پویش نذر سلامتی ستاد کرونا واریز میکنند.
🔹️ در ضمن هر گونه کمک و امداد به مجموعه مقدس مدافعان سلامت در عرصه های پیشنهادی جنابعالی موجب افتخار و سر بلندی ما است. دعای خیر طلاب حوزه علمیه بدرقه راه شما و مدافعان سلامت.
مدیر خانه طلاب جوان
🔹🔹🔹🔹🔹
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ماجرای #فایل_صوتی_ظریف چیست؟
❗️❗️❗️❗️❗️
21.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسنی ها همه اصالتا شیرَن/
ی روزی پیاده سمت بقیع میرن.
🌹🌸🌹🌸🌹
⁉️امیدواریم رابطه خوبی با ایران داشته باشیم!!!
❗#مشکل_ما رفتار منفی ایران است.
‼️ #عربستان در ۹۰% مسائل با امریکا هم نظر است، #امریکا_شریک_راهبردی عربستان به شمار میرود.
❗✍️ برخی #سایت_های_نفاق و همسو با دشمنان، فقط #بخش_فریبکارانه ی اول سخنان بن سلمان را بازتاب دادند.
#مدیریت_اِدراکات_مردم با چه هدفی؟
همواره در آستانه انتخابات، جریانات و رقبای سیاسی سعی میکنند با مدیریت افکار عمومی، اعتماد مردم را به خود جلب کنند و از این طریق پیروز انتخابات شوند. برای این کار برنامهریزیهای نسبتاً گستردهای انجام میشود. بخش قابلتوجهی از این برنامهها در حوزه اقتصادی است؛ اما فعالین سیاسی اقتصادی چه برنامهای برای انتخابات *۱۴۰۰* دارند؟
*نکات تحلیلی:*
*۱* - برای رفع مشکلات اقتصادی یک راهکار بلندمدت و باثبات و یک راهکار کوتاهمدت و البته زودگذر وجود دارد؛ *راهکار بلندمدت* مربوط به خنثیسازی تحریمها و تقویت تولید در کشور است؛ یعنی باید ثروت بیشتری در کشور تولید شود که بهتبع آن، همه بخشهای اقتصاد کشور رشد کنند و *راهکار دوم* لغو تحریمها و بازگشت بخشی از پولهای بلوکه شده ایران در غرب است. جریان اصولگرا ادعا دارد که راهکار اول را مبنای کار خود قرار داده و جریان اصلاحطلب با اولویت راهکار دوم، برنامههای خود را دنبال میکند.
*۲* - قطعاً طی نمودن هر دو مسیر هیچ تناقضی با هم ندارند و میتوان ضمن تقویت تولید و خنثی نمودن تحریمها بهعنوان اولویت اول کشور، برای رفع تحریمها نیز تلاش نمود. نکته *مهم* در اینجا، استفاده از ابزارهای اقتصادی برای جابجایی اولویتهاست؛ تحولات اخیر در بازارهای اقتصادی حاکی از نوعی شرطیسازی اقتصاد ایران به مذاکرات برجامی برای رفع تحریمهاست.
*۳* - در اقتصاد شرطی شده ایران، هرگاه خبرهای امیدوارکننده از مذاکرات برجامی به جامعه مخابره میشود، قیمت دلار و طلا پایین میآید و تلاش برای رشد بورس شدت میگیرد. اتفاقات اخیر نیز در همین راستا قابلتحلیل است. بازار *بورس* تقریباً دو هفته است که وضعیت بسیار بدی دارد و با خروج پول و صفهای سنگین فروش همراه است ولی دقیقاً در روز بازگشت عراقچی به وین، ۲۰۰ میلیون دلار به این بازار تزریق میشود، رئیسکل بانک مرکزی از بازار سرمایه حمایت میکند و شاخص بورس با سهام شرکتهای بزرگ یا شاخصساز رشد میکند که معمولاً اینگونه رشدها مدیریتشده است.
*نکته راهبردی:*
در حال حاضر بخش قابلتوجهی از اقشار متوسط و ضعیف جامعه سهامدار بازار سرمایه هستند، بهویژه افرادی که با دعوت دولت وارد این بازار شدهاند (مانند سهامداران صندوق پالایش یکم). اگرچه میزان سرمایه آنها در این بازار بسیار کم است ولیکن به دلیل وضعیت اقتصادی نامطلوبی که دارند، تحولات این بازار را با دقت دنبال میکنند؛ بنابراین به نظر میرسد در انتخابات ۱۴۰۰ یکی از مهمترین *ابزارهای مدیریت ادراکات مردم* از طریق اقتصادی و مدیریت نوسانات *بازار سرمایه* صورت گیرد!
✍️علی کارگر
🎤روحانی:
برخی از مطالبی که منتشر شده #نظر_دولت یا شخص رئیس جمهور #نیست.
#میدان و #دیپلماسی_دو_صحنه مقابل هم نیستند، دو بازو هستند که #یک_هدف را دنبال میکنند.
⁉️ #تداوم_وضع_موجود، #یا_تغییر ؟؟
✋با سلام؛
❌ شواهد و قرائن گویای آن است که مسئله *مذاکره و متغیر سیاست خارجی،* محوریترین مفهومی است که *در دستور کار یک جریان سیاسی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری* قرار گرفته است.
بر این اساس ساختن *دوگانه ی موافقین و مخالفین مذاکره* یکی از مهمترین اقدامات این جریان برای *جمع آوری رای* و جلب نظر مردم خواهد بود.
*نکات تحلیلی:*
در اینکه بتوان با چنین جریانی که به دنبال عمومی کردن دوگانه موافقین و مخالفین مذاکره است، گفتگو کرد و *آنان را بر حذر داشت که آدرس غلط به جامعه ندهد،* امکان و *زمینهای تصور نمیرود.*
*😔 علت هم کاملاً روشن است؛* جریان سیاسی که بعد از گذشت 8 سال در اختیار داشتن مدیریت اجرایی کشور، هماینک که *کارنامه قابلتوجهی برای ارائه ندارد و نارضایتیهای عمومی را بهشدت افزایش داده* است؛
❌چه چیز بهتر از این دارد که *صورتمسئله را عوض کند و آدرس غلط به مردم دهد!* آنها *منافع خود را در جابجایی اولویتها و تغییر زمینبازی* یافتهاند.
فرهیختگان و عقلای جامعه میبایست *واقعیتهای جاری و آنچه در این سالها بر کشور گذشته* را باید صادقانه با مردم در میان بگذارند.
باید *سهم مدیریت داخلی و اجرائی* کشور و *نیز تحریمها* را بصورت جداگانه در پدید آمدن *وضعیت دشوار معیشتی کنونی مردم* مد نظر قرار داد.
🔸نکته مهم این است که *جریان انقلابی و دلسوز کشور، هیچگاه مخالف مذاکره نبوده و نیستند،* بلکه مذاکره را ابزار کار در عرصه سیاست خارجی میدانند و *حتماً باید کوشید تا تحریمهای ظالمانه از سر مردم کم گردد و از منافع ملی صیانت کرد.*
❗اما باید توجه داشت؛ تفکری که آب خوردن مردم و حتی تخممرغ و مرغ را به تحریمها پیوند میزند، حتماً *تفکری نیست که در زمانهها و بزنگاههای سخت مسئولیتپذیر و دارای راهکار باشد.*
*‼️این تفکر عافیت طلب است و در روزهای دشوار، خود را در کنار مردم نمیبیند و عمدتاً از دریچه روابط خارجی و بصورت تک بعدی و منفعلانه* به مسائل و مشکلات مینگرد.
👈نکته پایانی:
*دوگانه ی حقیقی* در انتخابات پیشرو، دوگانه ی *تداوم وضع موجود* و *تغییر وضعیت موجود* است.
شرایط دشوار معیشتی پیشآمده *حاصل بدکارکِردی تفکر و اداره اجرایی کنونی کشور است؛*
اندیشهای که در سامان دادن به مسائل معیشتی مردم و هماهنگسازی درونی خود درمانده است،
*👈 تداوم آن هزینهزاست و لازم است جای خود را به تفکر و مدیریتی هوشمندانه، قوی و جهادی دهد.*
✍️با اقتباس از مقاله عزیز غضنفری
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبحانک یا لا اله الا انت....