#اندیشه_مرحوم_علامه_سید_منیر_الدین_حسینی_الهاشمی
صحبت درباره اين است كه #حكومت موضوعاً با سابق فرق پيداكرده است؛ يعني #نفي_سبيل كفّار بصورت سازماني انجام ميگيرد و نميتواند #نفي_سبيلِ كفار بصورت فردي انجام بگيرد به تكاليف فردي. (به عنوان مثال) در موازنه ارزي، تقصير كار را به تجّار نميتوان انداخت .
📚بحث ولایت مطلقه فقیه
✅ @hoseiniyehandisheh
✳️پاسخی به
سلسله سوالات ِ «أین أین»✳️
✅ حالا نه اینکه همهی دعاها را گشته باشم اما بین دعاهایی که چشمم به نورشان منوّر شده، دو تا دعا هست که توی آنها انگاری دنبال چیز خاص و جای مخصوصی میگردیم. یکی همان اوائل «ابوحمزه» است که «کوش؟ کوش؟» و «کجاس؟ کجاس؟» راه میاندازیم و پشتسرهم «أین؟ أین؟» میگوییم و دقیقاً دنبال جایی میگردیم که «پردهپوشی زیبا» و «گذشت بزرگ» و «گشایش نزدیک» و «فریادرسی پرسرعت» و «مهربانی فراگیر» و «هدیه های برتر» و «موهبتهای گوارا» و «جایزه های گرانقیمت» و «فضل پرعظمت» و «عطای پر ابهت» و «احسان دیرینه» و بالاخره «کرَم»خدا آنجاست:
🔹أَيْنَ سِتْرُكَ الْجَمِيلُ أَيْنَ عَفْوُكَ الْجَلِيلُ أَيْنَ فَرَجُكَ الْقَرِيبُ أَيْنَ غِيَاثُكَ السَّرِيعُ أَيْنَ رَحْمَتُكَ الْوَاسِعَةُ أَيْنَ عَطَايَاكَ الْفَاضِلَةُ أَيْنَ مَوَاهِبُكَ الْهَنِيئَةُ أَيْنَ صَنَائِعُكَ السَّنِيَّةُ أَيْنَ فَضْلُكَ الْعَظِيمُ أَيْنَ مَنُّكَ الْجَسِيمُ أَيْنَ إِحْسَانُكَ الْقَدِيمُ أَيْنَ كَرَمُكَ يَا كَرِيمُ🔹
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ بعد انگاری همه این خوبیها را در دو چیز جمع بندی میکنیم و میگوییم: پس به «کرم و بزرگواریت» من را نجات بده و به «مهربانی و رحمتت» مرا آزاد کن... بِهِ فَاسْتَنِقِذْنِي وَ بِرَحْمَتِكَ فَخَلِّصْنِي
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ به ما یاد داده بودند که «أین» سوال از جا و مکان است و من همیشه توی سحرهای ماه مبارک، دنبال جای کرم و مکان رحمت خدا میگشتم؛ خدایی که بدون زمان و بدون مکان بود. حالا باید اعتراف کنم که جواب «أین أین» ها را در حرم شما توی زیارتهای وداع گرفتهام یا #علی_بن_موسی_الرضا (ع)! وقتی سرم را روی شانههای در خروجیِ بالاسر میگذاشتم و مفاتیح را باز میکردم و از «زیارت جامعه کبیره» و بعد از «زیارات جامعه» رد میشدم و میرسیدم به «دعای بعد از زیارت ائمه» و آن فرازهای میانهاش که از «اسم مکان» استفاده کرده بود و صریحاً داشت با حرف اشاره، به جا و مکان رحمت و مهربانی خدا اشاره میکرد:
اللهم انّ هذا مشهد لایرجو من فاتته فیه رحمتک أن ینالها فی غیره... خدایا این محل و #مشهد و زیارتگاه، جایی است که اگر کسی رحمت تو را در آن از دست بدهد، امید ندارد که مهربانی تو در جای دیگری نصیبش شود...
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ چیز غریبی هم نبود. انسان ِ فرورفته در زمان و مکان چطور میخواست با خدای نامحدود لازمان و لامکان تماس بگیرد؟ جز اینکه خدا لطف کند و اراده اش را بریزد توی زمین هایی و زمانهایی و آنها را سر دست بگیرد تا بشریت از سردرگمی خلاص شود. همان خانههایی که: «اراده الرب فی مقادیر اموره تهبط الیکم و تصدر من بیوتکم» ارادهی خدا برای اندازههای هر کاری، به شما نازل میشود و از خانههای شما به جهان صادر میشود... مراکز تولید و توزیع ِ معنویت و رحمت که مدتهاست مراجعه به آنها مستحب و غیرضروری تشخیص داده میشود و حالا برخلاف اماکن مربوط به ضرورتهای مادی ـ_ که لابد اوجب واجباتند _ بسته شدهاند...
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ خب! دیگر نباید سوالی باشد که پس دومین دعا چه شد؟ معلوم است که؛ دعای ندبه. #ندبه و زاری بر از دستدادن ارتباط مستقیم با تجسم رحمت خدا و جا و مکان مهربانی او و رسیدن به وضعیتی که «أین أین» های دوازدهگانه در دعای سحرگاهی حضرت سجاد (ع)، حداقل سه برابر تفصیل پیدا کردهاند و به سیوشش _هفت «أین أین» در این وانفسای غیبت رسیدهاند:
🔹أَيْنَ الْحَسَنُ أَيْنَ الْحُسَيْنُ، أَيْنَ أَبْنَاءُ الْحُسَيْنِ، صَالِحٌ بَعْدَ صَالِحٍ، وَ صَادِقٌ بَعْدَ صَادِقٍ، أَيْنَ السَّبِيلُ بَعْدَ السَّبِيلِ، أَيْنَ الْخِيَرَةُ بَعْدَ الْخِيَرَةِ، أَيْنَ الشَّمُوسُ الطَّالِعَةُ، أَيْنَ الْأَقْمَارُ الْمُنِيرَةُ، أَيْنَ الْأَنْجُمُ الزَّاهِرَةُ، أَيْنَ أَعْلَامُ الدِّينِ وَ قَوَاعِدُ الْعِلْمِ أَيْنَ بَقِيَّةُ اللَّهِ الَّتِي لَا تَخْلُو مِنَ الْعِتْرَةِ الْهَادِيَةِ، أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دَابِرِ الظَّلَمَةِ، أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقَامَةِ الْأَمْتِ وَ الْعِوَجِ، أَيْنَ الْمُرْتَجَى لِإِزَالَةِ الْجَوْرِ وَ الْعُدْوَانِ، أَيْنَ الْمُدَّخَرُ لِتَجْدِيدِ الْفَرَائِضِ وَ السُّنَنِ،أَيْنَ...🔹
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ تقدیم به همه مجاوران ِ «مشهد لایرجو من فاتته فیه رحمتک أن ینالها فی غیره» به امید یادی و دعایی؛ و تقدیم به شهید یک و بیست دقیقهی همهی شبهای جمعه که با دفاع از اماکن رحمت و مراکز تولید و توزیع معنویت، انتهای زندگی دنیاییش را هم به زیارت همه آنها ختم کرد و قلههای رحمت و معنویت در آسمان و زمین را در آغوش پر از خون خود کشید.
#امام_رضا
#جمعه_ناک
#قاسم_سلیمانی
✍️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
✅ @hoseiniyehandisheh
🔰#پول_طلا یا #پول_کالایی، در مواجهه با #پول در ادبیاتِ توسعه مانند سپر و شمشیر در برابر توپ و تانک است و قدرت هماوردی ندارد.
🔆 با توجه به افزایش نرخ ارز و #کاهش_دوباره_ارزش_پول_ملی و ایجاد #تورم و #گرانی، در بین محافل علمی حوزوی بحث #پول_طلا بعنوان راهکار خروج از وضعیت کنونی مطرح گردیده که طی مصاحبه ی استاد گرامی حجت الاسلام والمسلمین روح الله صدوق با سایت مقاومتی نیوز به نقد این طرح پرداختند که به اطلاع کلیه مخاطبین گرامی رسانده می شود.
💠 حجتالاسلاموالمسلمین صدوق کارشناس اقتصاد اسلامی، پول را قدرت کمّیشده اقتصاد دانست و گفت: #پول در توسعه مادی، فاصله بین نیاز و ارضا در شهوات مادی است؛ اما در اسلام، نیاز و ارضا حول امور معنوی شکل میگیرد. در فعالیت اقتصادی همیشه باید تدبیری را در پیش گرفت که تولید بر مصرف سبقت بگیرد. در نظام مادی این کار با تحریک به سمت دنیا انجام میشود و انگیزه تولید، بهرهمندیهای مادی است؛ اما در اسلام انگیزه تولید، سبقت در ایثار است.
◀️ حجت الاسلام و المسلمین روح الله صدوق کارشناس اقتصاد اسلامی در گفتگو با مقاومتى نیوز با رد نظریه #پول_طلا و پشتوانه طلا برای پول گفت: #پول_طلا یا پول کالایی در مواجهه با #پول در ادبیات توسعه مانند سپر و شمشیر در برابر توپ و تانک است و قدرت هماوردی ندارد.
🔷 #پول، قدرت کمّی شده اقتصاد است.
◀️ صدوق ماهیت #پول را یک امر حقیقی و نه اعتباری دانست و افزود: اگر در تعریف #پول دقت شود، به نظر می رسد که قدرت کمّی شده اقتصاد است. کمّی کردن وضعیت اقتصاد با چیزی غیر از #پول امکان ندارد. اگر با طلا این کار را انجام دهید، عرضه و تقاضا به سمت طلا می رود و لذا طلا نمی تواند معیار قرار گیرد.
◀️ وی مشکلِ دیگر #پول_طلا را در مبادلات جهانی دانست و گفت: کشورهای جهان اقتصاد خود را با تولید ناخالص ملی اندازه می گیرند. اگر بخواهیم اقتصاد خود را با حجم طلا اندازه بگیریم، شاخص اندازه گیری خود را عوض کرده ایم و در نتیجه، در مراودات جهانی باید تبدیلات اضافی انجام دهیم.
🔷 #پول در غرب، فاصله بین نیاز و ارضا در شهوات مادی است.
◀️ صدوق نزاع اصلی را در تعریف #پول و نه پشتوانه آن دانست و اظهار داشت: به نظر بنده نباید نزاع را در این قرار دهیم که پشتوانه #پول، تولید ناخالص ملی باشد یا طلا؛ بلکه باید نزاع را در این قرار دهیم که تعریف #پول در نظام اسلامی و تمدن غرب چیست و چه تفاوتی دارد؟
◀️ این پژوهشگر حوزوی به تعریف #پول در تمدن غرب اشاره کرد و گفت: #پول در توسعه مادی، فاصله بین نیاز و ارضا در شهوات مادی است.
به عنوان مثال یک مدل جدید تلفن همراه به بازار می آید و با تبلیغات به مردم القا می شود که نیاز به این سطح از تکنولوژی و مصرف دارید. اما آیا نیازی که برای جامعه ایجاد شده است، تامین و ارضا هم می شود؟ خیر. یعنی بین نیازی که برای جامعه ایجاد می شود و ارضای آن نیاز فاصله وجود دارد.
◀️ وی با بیان اینکه فاصله بین نیاز و ارضا، قدرت کمّی اقتصادی ایجاد می کند، افزود: در غرب نیاز اقتصادی را ایجاد و تحریک می کنند و از طریق الگوی طبقاتی اجازه مصرف را نمی دهند. این فاصله باعث ایجاد تحرک تولیدی می شود.
🔷 تعریف #پول در اسلام و غرب متفاوت است
◀️ این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه تعریف #پول در نظام اسلامی و تمدن غرب ۱۸۰ درجه متفاوت است، اظهار داشت: در نظام اسلامی نیز حتما به #پول احتیاج داریم. اما انگیزه جامعه برای حرکت اقتصادی با نظام مادی کاملا متفاوت است. به عنوان مثال، شما حاضر می شوید فعالیت اقتصادی انجام دهید و یک دهه محرم اطعام کنید. در این جا سود مادی مورد نظر نیست؛ بلکه تقرب به خداوند مورد نظر است. در این جا نیز یک نیاز و ارضای حقیقی اتفاق افتاده است.
◀️ صدوق با بیان اینکه در اسلام، نیاز و ارضا حول امور معنوی شکل می گیرد، گفت: در فعالیت اقتصادی همیشه باید تدبیری را در پیش گرفت که تولید بر مصرف سبقت گیرد. در نظام مادی این کار با تحریک به سمت دنیا انجام می شود و انگیزه تولید، بهره مندی های مادی است. اما در اسلام انگیزه تولید، سبقت در ایثار است. لذا امیرالمومنین (ع) انگیزه تولید داشت؛ اما انگیزه ای برای مصرف نداشت.
#کاهش_ارزش_پول_ملی
#تورم_گرانی
#اقتصاد_مقاومتی
#پول_طلا
✅ @hoseiniyehandisheh
🚫 تعریف غلط از #بخش_خصوصی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
🔻 در راستای پانزدهمین سالِ ابلاغِ سیاست های کلیِ #اصلِ_چهل_و_چهار_قانون_اساسی جهتِ مردمی کردن اقتصاد، در نظام مقدس جمهوری اسلامی و تأویل نخبگانی آن، گذری بسیار کوتاه به نقد پیکره نظام اقتصادی متداول که متشکل از «شرکت، بانک و برنامه توسعه» می باشد می پردازیم.
💠در جریانِ تحققِ #عدالت در نظام مقدسِ جمهوری اسلامی #بخش_خصوصی را به معنای واگذاری اقتصاد کشور به مردم بیان می کنند که کاملا اشتباه است، چون #بخش_خصوصی امکانِ واگذاری به مردم را ندارد، بلکه منحصرا در اختیار صاحبان سرمایه است.
💢توضیح اینکه:
#بخش_خصوصی به معنای واقعی؛ یعنی همان شرکت های خصوصی ای که در حوزه های مختلف فعالیت می کنند و سلولِ نظامِ اقتصادیِ لیبرالی هستند و در پیوند با بانک به اندام و در عملکردِ برنامه های توسعه به پیکره نظام اقتصادی تبدیل می شوند.
💢 در این مکانیزم از طرفی با جدایی مالکیت از مدیریت در تاسیس شرکت که بوسیله یک عقدِ خارجِ لازم ایجاد شده و از طرف دیگر با دادنِ حقِّ مدیریت به صاحبان ۵۱ درصد سهام، عملا بیشترین سهمِ تصمیم گیری و تصمیم سازیِ نظام اقتصادی بدست صاحبان سرمایه افتاده است نه مردم و چنین چیزی با مقتضای ماهیتِ "شرکت شرعی" در تضاد کامل است.
در "شرکت شرعی" ، همه مالکین بالاشاعه سهیم بوده و هیچ یک مدیریتش بر دیگری برتری ندارد، یعنی تصمیمِ صاحبِ یک هزارمِ درصد سهام همانقدر در مدیریتِ شرکت نافذ است که رای 99.99 مابقی موثر است. در شرکتِ شرعی، سرمایه و مقدار آن در چگونگی و مقدار تصرف شرکاء کوچک ترین اثری ندارد.
✳️ اما راه کار مردمی کردن اقتصاد در نظام مقدس جمهوری اسلامی چیست؟
#تورم_گرانی
#اقتصاد_مقاومتی
#اصل_چهل_و_چهار_قانون_اساسی
#بخش_خصوصی
#عدالت_اقتصادی
✅ @hoseiniyehandisheh
•••─━━⊱✦🔹﷽🔹✦⊰━━─•••
✳️حیات و ممات؛
از شب جمعه تا روز جمعه✳️
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅شب جمعههایی که عشق و حال با دنیا در روزهای قبلش، حس و حال دعا را گرفته باشد و «کمیل» به چشمم زیاد بیاید، میروم سراغ دعای کوتاه و زیبایی که شیخ عباس قمی برای شب جمعه نقل کرده: «اللهم من تعبّأ و تهیّأ...» مقدمات قشنگی میچیند: «هر کسی برای جایزهگرفتن پیش کسی میرود ولی من پیش تو میآیم؛ میآیم ولی نه با اعتماد به کارهای ظاهراً خوبی که کردهام بلکه با امید به عفو و بخشش پرعظمتت که هر چقدر دور و بر جرمهای بزرگ بگردم، باز هم به سراغم میآید.» و بعد خواستهاش را رو میکند: «فهب لی یا الهی فرجاً بالقدره التی تحیی بها میت البلاد... به من فرج و گشایشی ببخش با قدرتی که داری؛ همان قدرتی که با آن سرزمینهای مُرده را زنده میکنی»
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅خب قدرت خدا در زندهکردن زمینهای مُرده، بیشتر از هر چیزی با فرستادن ابر و صاعقه و باران معلوم میشود اما ذهن من با ترکیب «فرج» و «تحیی» و «میت» و «البلاد» میپرد به روز جمعه و صاحبش. همان که در دعای عهد دربارهاش میگوییم: «و اعمر اللهم به بلادک و أحی به عبادک...خدایا بوسیله او به سرزمینهایت آبادی بده و بندگانت را زنده کن» انگاری که این همه آدمهای زنده و پرچنب و جوش و آبادانیای که بشر توی دنیا به راه انداخته را به هیچ میگیرد و انسانها و سرزمینهای بدون امام را مُرده و خراب حساب میکند. و خب اگر به «ساسه العباد و ارکان البلاد» نگاه کنیم، تصدیقش میکنیم.
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ همان که در دعای امام رضا برای حضرت صاحب الامر برایش میخوانیم: «و أحی به القلوب المیّته» یا در زیارت جمعه میخوانیم: «السلام علیک یا عین الحیاه... سلام بر تو ای سرچشمه زندگی» انگار وقتی چشمه و سرچشمه زندگی در بین ما نجوشد، انصاف این است که قلبهایمان را مُرده و کارهای خودمان را «مُردهگی» حساب کنیم تا «زندگی»... کارهایی و زندگیهایی که ربطشان به شما یا نامعلوم است یا ضعیف است و یا بچهگانه و در عوض، به زندگی و حیات و زیستی که اغیار تعریف کردهاند، همچین خوب میسازد و با آنها هماهنگ در میآید. از زندگی و حیات تکوینی که در «زیست» تعریف کردهاند و آن را به آزمایش و آزمایشگاه کشاندهاند تا زندگی و حیات اجتماعی که در «توسعهیافتگی» تحلیل کردهاند و آن را به استانداردهای کیفی و شاخصههای کمّی رساندهاند و با طراحی «برنامههای توسعه» در سرتاسر جهان، تعریف «زندگی خوب» و تحقق آن را به دست گرفتهاند.
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅«فهب لی یا الهی فرجاً بالقدره التی تحیی بها میت البلاد» با قدرت خودت به ما فرج و گشایشی بده که تعریف زندگی خوب را خودمان بسازیم و این زنجیرههای مُردگی را بشکنیم. زنجیرههای مُردگی که «عباد» و «بلادِ» دنیاپرست را خوب به بند میکشد و با کشتن روحها و خرابی سرزمینها، تعادل و آبادانی و نظمی ظاهری برایشان درست میکند اما به آب و گِل محبّین شما نمیسازد. ملّتی که وجدان محمّدی و علوی و حسینی داشتهاند و با قیام نوّاب شما زنده شدهاند، با آن نظمها کنار نمیآیند و آن تعادلهای مادّی را میشکنند و در فقدان تعریف الهی از زندگی خوب، همین هرج و مرجی به راه میافتد که گرفتارش هستیم...
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ما را اینطور «لایموت فیها و لایحیی» نپسندید؛ اینطور بلاتکلیف و سرگردان بین وجدان الهی و زندگی مادّی که همان مُردگی است. ما را مال خودتان کنید و اهل چشمهای که زندگی فقط از آن میجوشد یا «عین الحیاه»! با همان قدرتی که سرزمینهای مُرده را زنده میکنید، ما را مهیای شکستن « #توسعه_یافتگی » و ساختن نسخه جایگزین کنید که اگر این کارها از دستمان بر نیاید، بعید است زمینه سازان برنامهای شویم که خدا برای آینده ریخته و آن را در معراج با پیامبرش در میان گذاشته: «بالقائم منک أعمُرُ ارضی... و به اُحیی عبادی و بلادی... با قائم آلمحمد است که زمینم را آباد میکنم و به وسیله اوست که بندگان و سرزمینهایم را حیات میبخشم»... و اعمر اللهم به بلادک و أحی به عبادک....
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
❤️_ تقدیم به رهبر حکیم انقلاب که سالها پیش گفت «توسعه دارای بار ارزشی است و تصور پیشرفت از طریق الگوهای غربی، برای کشور کاملا خطرناک است» و تولید « #الگوی_پیشرفت_اسلامی_ایرانی » را سفارش داد اما تولید این نیاز حیاتی در اتحاد بسیاری از نخبگان حوزه و دانشگاه با سیاستبازان اصولگرا و اصلاحطلب به حاشیه رفته؛ و تقدیم به #شهید یک و بیست دقیقه شبهای جمعه که با اتکا به تجارب #دفاع_مقدس ، حیاتی جدید در عرصه نظامی و امنیتی رقم زد و با تکیه بر #شهادتطلبی ، تعریفی نوین و الهی و کارآمد را از سبک زندگی دفاعی در مقابل نظامیگریهای مدرن و سختافزارمحور به نمایش گذاشت...
🖊: #محمدصادق_حیدری
#جمعه_ناک
#جمعهناک
#قاسم_سلیمانی
#خامنهای
✅ @hoseiniyehandisheh
✅ @msnote
امروز 27 تیرماه سالروز پذیرش قطعنامه 598 است و مرور بخشی از نامه مرحوم #علامه_سید_منیر_الدین_حسینی_الهاشمی به حضرت امام در اردیبهشت 68* که در فرازی اجمالی و کوتاه به این موضوع می پردازند، مناسب است👇👇
*پ.ن: متاسفانه این نامه در نهایت به دست امام نرسید.
✅ @hoseiniyehandisheh
حسینیه اندیشه و جبهه مقاومت
امروز 27 تیرماه سالروز پذیرش قطعنامه 598 است و مرور بخشی از نامه مرحوم #علامه_سید_منیر_الدین_حسینی_ا
#اندیشه_مرحوم_علامه_سید_منیر_الدین_حسینی_الهاشمی
💠متاسفانه با راهنمایی مدل #کارشناسی، شور انقلابیِ مسئولین اجرایی به گونهای در موازنه حاصل از تلفیقِ «الگوی مصرف غرب» و «الگوی توزیع شرق» به مسلخ انزوا کشیده شد که قلم از تشریح میزان نفوذ آنچه که به شور انقلابی جامعه گذشته، به جهت عدم تاثر خاطر شریف تنها به اشارهای بسیار گذرا اکتفا مینماید:
مفروض و حتمیدانستنِ «قدرت عملکرد مدل #کارشناسی» در تنظیم عینیِ نظام نوپای اسلامی، عناصر پرشور انقلابی و متدین ـ لکن کم ظرفیت ـ را در مقابله با قدرت عملکرد صنایع استکباری، در موضعی قرار داد که دچار خودباختگی و تزلزل شدید روحی گردیده و در «قدرت عملکرد عینی اسلامی در مدیریت جهانی» به گونهای دچار تردید شدند که در پیامد، یکبار دیگر تاریخ صدر اسلام در پذیرش تلختر از زهرِ «حکمیت» تکرار گشت و زمان آنچنان تاریکتر از شب سیاه شد که همچون سید الوصیین امیرالمومنین (صلواتاله وسلامهعلیه)، ولیفقیه نیز در شرایطِ «پذیرش حکمیت کفر» قرار گرفت؛ فانا لله و انا الیه راجعون....
#قطعنامه
#کارشناسی
✅ @hoseiniyehandisheh
امروزه برای خروج کشور از ناهنجاری ها راهکارهای کوتاه مدتی مانند «تعمیم نهادسازی انقلابی» مطرح می شود. اما این پیشنهاد اگر مبتنی بر راهکار میانمدت و بلندمدت نباشد و یک تحلیل علمی بر همهی این راهکارها حاکم نشود، در طول زمان با موانع جدّی مواجه خواهد شد. همچنانکه در پایان دوران دفاع مقدس چنین مشکلی پدید آمد. در واقع بهدلیل پیچیدگی #جنگ در دنیای امروز و کثرت موضوعات آن، یک دستگاه محاسباتی پیچیده برای ادارهی #جنگ لازم است و اگر این دستگاه محاسباتی براساس فرهنگ مذهب نباشد، استفاده از نسخههای متداول و دستگاههای محاسباتی موجود اجتنابناپذیر است. همین مسأله بود که موجب شد حضرت امام ناچار به قبول #قطعنامه شود زیرا مسئولان نظامی، سیاسی و اقتصادی براساس محاسبات متداول، به این نتیجهی #کارشناسی رسیدند که کمبود ادوات نظامی و کمبود پول و بودجه، امکان ادامهی #جنگ را از بین برده و همین بررسی #کارشناسی را به حضرت امام منتقل کردند و ایشان نیز به تعبیر خود، جام زهر را نوشیدند. اما اگر دکترینِ نرمافزارها و سختافزارهای نظامی براساس ادبیات انقلاب تغییر میکرد و تفاوت وضعیت زندگی در جبهه و زندگی در پشت جبهه از بین میرفت، سرنوشت جنگ بهگونهی دیگری رقم میخورد. همچنانکه نهادسازی بدون تغییر سختافزارها و نرمافزارهای ادارهی کشور باعث شده تا مقام معظم رهبری علیرغم بدبینی به نتیجهبخش بودنِ مذاکره با امریکا، #برجام را تجربه کنند و در صورتی که راه نوینی برای ادارهی کشور برمبنای دین و انقلاب ارائه نشود، برجامهای دیگری نیز به ایشان تحمیل خواهد شد.
در واقع انقلاب اسلامی برای عبور از عقبههای سخت و حفظ و تداوم خود، به «بهکارگیری اسلامی» سختافزارها و نرمافزارهای موجود اقدام کرده اما تحلیلی تخصصی از این عملکرد درخشان خود ندارد.
📚کتاب گفتمان انقلاب اسلامی_ فصل سوم، گفتار اول مبحث دوم
#قطعنامه
#جنگ
#کارشناسی
#برجام
✅ @hoseiniyehandisheh
⊱✦🔹﷽🔹✦⊰
✳️ «جهنم، سوزانندگی و خستگی؛ به اندازه سیصد و نود و چهار هزار و صد و شصت و دو روز» ✳️
✅ قبلا هم گفته بودم که نیمه شعبانها دلم میگرفت. یک دلیلش شاید همان بود که شاعر میگفت: این جشنها برای من، «آقا» نمیشود/ «شب»، با چراغ عاریه «فردا» نمیشود. اما دلیل محکمترش را بعداً فهمیدم. وقتی داشتم زندگینامهی آخرین نائب خاص را میخواندم و ناگهان دیدم که نوشته «علی بن محمد سمری» در نیمه شعبان سال سیصد و بیست و نُه قمری، شیعه را تنها گذاشته.
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ یعنی نیمه شعبان به جز روز ولادت حضرت حجت، روز آغاز غیبتکبری هم بوده. روزی که دست ما از دامن شما کوتاه شد. بعد با کمک یک سایت، «نیمه شعبان سال سیصد و بیست و نه» را تبدیل کردم به تاریخ شمسی. مصادف شد با آخرین روزهای اردی «بهشت» و شنبهای را نشان داد که «جهنمِ» بدون شما بودن آغاز شده. گفتم «جهنم»؟! جهنم قاعدتاً باید آدم را آزار بدهد و این قدر بسوزاند که خستهاش کند اما امثال من که در همهی این «سیصد و نود و چهار هزار و صد و شصت و دو روز»ی که از بیشُمایی گذشته، خوبیم و خیلی وقتها بهمان خوش میگذرد. خدا را شکر.
راستی شما چطورید آقا جان؟
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ ...البته بعضیها هم هستند که در «جهنمِ» نبودن شما خوب نیستند و در همه این «هزار و صد و دوازده سال و سه ماه و هجده روز» بهشان خوش نمیگذرد و میسوزند و خسته میشوند. مثل همانهایی که حضرت رضا (ع) در دعا برای شما توصیفشان کرد:
«الذین سلوا عن الاهل و الاولاد و تجافوا الوطن و عطلوا الوثیر من المهاد و رفضوا تجاراتهم و اضروا بمعایشهم...»
آنهایی که زن و بچه را فراموش کردند و از وطنشان کَندند و بسترهای راحت را معطل کردند و کار و کاسبیشان را کنار گذاشتند و به نان و آب خودشان ضرر و ضربه زدند...
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ مثل همه نوّاب عامَ شما و مثل همه شهیدان رکابشان که از امّت شما حفاظت کردند و در دنیای دریده شده از الحاد و التقاط و زیر آتش کفر و نفاق ـ که میسوزاند و خسته میکند _ سدّ و سنگری برای دفاع از ایمان مومنین ساختند و بعد اینطور خودشان را روایت کردند:
«که اگر بندبند استخوانهایمان را جدا سازند، اگر سرمان را بالای دار برند، اگر زنده زنده در شعله های آتشمان بسوزانند، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگانمان به اسارت و غارت برند؛ هرگز امان نامۀ کفر و شرک را امضا نمی کنیم.» [پیام پذیرش قطعنامه]
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
❤️ تقدیم به #خمینی کبیر که گفت: «اگر همه عالَم را بگردید، خستهتر از من نمیتوانید پیدا نمیکنید و لکن خدمت به اسلام و مسلمین از همه چیز مهمتر است» و تقدیم به چشمهای خسته و خمار و خونگرفتهی شهید یک و بیست دقیقهی همهی شبهای جمعه
✍️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
#جمعه_ناک
#قطعنامه_598
#جام_زهر
#قاسم_سلیمانی
✅ @hoseiniyehandisheh
💥📚بخش ویژه لیگ برتر کتابخوانی📚💥
🎁3 کارت هدیه 500 هزار تومانی🎁
🎁10کارت هدیه 100 هزار تومانی🎁
👈ویژه طلاب و دانشجویان و علاقه مندان به مباحث تمدن سازی و علم دینی👌
📕کتاب «قیام حسینی در برابر جاهلیت اولی قیام خمینی در برابر جاهلیت مدرن»
✍️حجت الاسلام حیدری
🔹قیمت جلد : 23000
🔹با تخفیف : 12000
🔸فایل PDF کتاب نیز موجود است
✔️شرکت در این بخش منافاتی با شرکت در مسابقه سه مرحله ای #ندارد
🗓تاریخ برگزاری آزمون آنلاین : 19 شهریورماه
👈جهت ثبت نام، تهیه کتاب و کسب اطلاعات بیشتر به کانال مخصوص مسابقه این کتاب مراجعه نمایید :
📱ایتا : eitaa.com/ghiamehosein
📱تلگرام: t.me/ghiamehosein
📱بله: ble.im/ghiamehosein
📱سروش : sapp.ir/ghiamehosein
#اندیشه_مرحوم_علامه_سید_منیر_الدین_حسینی_الهاشمی
🔰 امدادحضرت صاحب الزمان(عج) به رهبران شیعه
🔸...گاهي تعریفی که بعضی نسبت به عده ای ازعلماء وبزرگان اسلام دارند، درجهت تحقيركارهاي دیگر بزرگان اسلام است. ازجمله تعبیراتی که چنین افرادی بکار میبرنداین است که ميگويند:
"محال است درآینده فردی نظير فلان مردبزرگ بيايد!" "ديگر كسي مثل شيخ انصاري نميشود!"
علت وهدف چنین تفکری وبکار بردن چنین تعبیراتی، اینست که میخواهند بگویند آنمرد بزرگ با افرادكنوني جامعه اسلامی قابل مقایسه نيست!
اما ناخواسته، نتيجه کار آنها، آب ریختن به آسياب دشمن وايجاد يأس درجامعه اسلامی است؛ کاری که كفار نسبت به دانشمندان خودشان انجام نميدهند،آنها هرگز نميگويند ومعتقد نیستندکه مثلا انيشتن كجا و فيثاغورث كجا!
بلكه ميگويند آنچيزي كه انيشتين آورده است علاوه براينكه بر وي پيشي گرفته بگونهای است كه دارای قدرت عملكردي به مراتب بيشتر از قدرت كارآئي دستگاههاي رياضي گذشته است؛ چراكه آن دستگاهها قابليت طرح اين مسائل را دردرون خودندارند.
طبیعی است بامأيوس نمودن طلاب، دانشجویان ومردم، جامعه اسلامی نتواند بزرگانی مثل مرحوم شيخ طوسی و مرحوم مفيد و ... رحمةالله عليهم و شكرالله مساعيهم تربیت کند.
دمیدن روحیه يأس و ناامیدی زمينه حكومت كفار را آماده ميكندو نسبت به جامعه اسلامی بازدارنده است .
البته منظورعدم تجلیل از شخصيتهاي بزرگ وتاريخي اسلام وجامعه اسلامی مسلمان نیست؛ اما بایدهمراه با چنین تجلیل هایی از بزرگان، حقیقت ديگري نیز بزرگ كرد.
🔹باید گفت: عالم درسير تكاملی است و همانطوركه قدرت كفار توسعه وتكامل پيدا میكند؛ مسلمين نیز پیشرفت میکنند تاقدرت مقابله باآنها راداشته باشند
كُلاًّ نُمِدُّ هؤُلاءِ وَ هَؤُلاءِ مِنْ عَطاءِ رَبِّكَ وَ ما كانَ عَطاءُ رَبِّكَ مَحْظُوراً (الإسراء ۲۰) هر يك از دو گروه را -مومنین و کفار- از عطاى پروردگارت، بهره و كمك میدهيم و عطاى پروردگارت هرگز (از كسى) منع نشده است.
هرگز امداد وطرفداری از جبهه حق، بگونهای نیست که درمقابل کفار به ضعف بيفتدند و دين از بين برود! بلكه خداوند در اين جبهه افرادی را تأييد ميكندتا دربرابر کفر بايستند ودر نهايت، زمينه اتمام حجت برتمام افراد بشر، درتمام اعصار وقرون، آماده شود.
از اینرو، امام خميني (ره) از مرحوم شيخ انصاري(ره) جلوتر بود درعین حالی که نمیتوان گفت: كسي نظير حضرت امام محال است پيدا شود؛ چون ایشان يك استثناء در تاريخ بود!
آيا خدا دست ازخدایی و ربوبیت خود برمیدارد و تكامل را تعطيل میکند؟!ربوبیت و امداد خداونداقتضاء میکند در آینده مثل امام، بلكه بالاتر از ايشان، خواهند آمد واسلام را درمقابل کفر یاری خواهند نمود.
🔸امداد آیةالله خامنه ای بیش از علمای گذشته است بواسطه امتحانات سنگین پیش رو .
اگرفرمايشات امام را -درعين جلالت مقامشان - در سن ۶۰ سالگی با فرمايشات مقام معظم رهبری حضرت آیةالله خامنه اي، مقايسه شود، قطعا درخواهیم یافت كه زمينه اطلاعاتي كه براي مقام معظم رهبری (ايّده اللّه بنصره) آماده شده است، در آن زمان براي امام آماده نبوده و اصلا اين نوع سؤالات در آن زمان قابل طرح نبود.
پس حتما ايشان برموضوعاتی اشراف پيداخواهند كردكه امام پيدا نكرده بود ومسلما در اضطرارهايي قرارخواهندگرفت كه امام قرار نگرفته بود،
درنتیجه، توسلاتشان بطور دیگری اوج خواهندگرفت وبه ملكات معنوي متناسبي هم -با عنايات و تأييدات حضرت ولي عصرعجل الله تعالی فرجه- خواهند رسيد.
چون ايشان پرچمدار اسلام دربرابر پرچمداران كفر بحساب ميآيند، از اين رو خدا، ايشان را تنها نميگذارد و متناسب باسطح تكامل تاريخ، اثر وجودي حضرت آيةالله خامنهای در آینده نزديك، خيلي بيشتر از اثر وجودي شيخ انصاری روشن ميشود؛ همانطور که كفار زمان ایشان ازكفار زمان شيخ، درکفرشان خیلی شديدترند.
اوج فعاليت بريتانيا درزمان شیخ انصاری درمسئله تجارت بودو شاگردشيخ، مرحوم ميرزای شیرازی، برای مقابله با آن فتواي تحریم تنباكو داد
ولي الآن صحبت ازتجارت درشكل قبلی نيست. اصلا پيچيدگيهاي نظام پولي و يامسئله ارز در آن زمان قابل طرح نبود چرا كه، ارتباطات به شكل امروزين آن وجودنداشت تا اينگونه مسائل قابل طرح باشند.
🌀لذا، اين سخن، سخن صحيحي نخواهد بود كه گفته شود آیاحوزههای علمیه بازهم خواهندتوانست افرادي مثل مرحوم شیخ و حضرت امام را پرورش دهند؟!
اگر وليّ، مرشد و سرپرستی که همه را هدایت میکند، وجود مبارك حضرت ولي عصرعجل الله تعالی فرجه است، ایشان این قدرت ارشاد و پرورش راهنوز هم دارند وميتوانند افرادی را متناسب بازمان فعلی تربیت کرده، رشدمعنوي دهند
اگر وليّ رعیت وسرپرست مردم خداست، قطعا ميتواندرغبت وعلاقه به طاعت وتقوا به افرادی اعطاء بكند و آنها راپرورش خاص دهد.
📚منبع: سلسله مباحث اخلاق، ۲۸ دی ماه ۱۳۷۳
✅ @hoseiniyehandisheh
⊱✦🔹﷽🔹✦⊰
✅ در دنیایی که سیستمهای نظامی و امنیتی و اطلاعاتیِ قدرتهای بزرگ، دولتها و ملتهای زیادی را به عروسکهایی کوچک تبدیل کرده بود و فراعنهی مدرن در مقابل هر معارضی، مستانه فریاد «ان هولاء لشرذمه قلیلون» سر میدادند و به حکم «أ لیس لی مُلک مصر و هذه الانهار تجری من تحتی»، پیچیدگیهای علمی و کارآمدیهای عملیِ سلاحها و ابزارهای جاسوسی خود را به رخ بشریت میکشیدند و دولتمردان و تصمیمگیران کشورهای مختلف را طوری به ترس عادت داده بودند که عجز و لابهی «لا طاقه لنا الیوم»شان و گریه و نالهی «انا لمدرکون»شان به آسمان برسد،
درست در همین زمانهی زمینگیرشده بود که #روح_الله_خمینی با مردم ایران کاری کرد که ابهت مادی و جبروت الحادیِ اهل طغیان را از هم فروبپاشند و در مقابل چشمان حیرتزدهی معادلات قدرت، باطلالسحرِ طواغیت و مستکبرین و مترفین شوند و مثل آن چوبدستی که دست خدا روی سرش بود، ریسمانهای سیا و پنتاگون را ببلعند و قرآن عبور کند از رسمالخط و بیاید وسط و دوباره جان بگیرد: «ألق ما فی یمینک تلقف ما صنعوا ان ما صنعوا کید ساحر ولا یفلح الساحر حیث اتی»
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ اینکه مردمی که از پاسبان محلهشان میترسیدند چطور در مقابل بزرگترین قدرت نظامی و سیاسی و اطلاعاتی و اقتصادی و تکنولوژیک دنیا ایستادند و شیوه رزم جدیدی را رقم زدند که ماشین جنگی ابرقدرتها و سامانههای اطلاعاتیشان را هنوزم که هنوز است زمینگیر کرده، محتاج پژوهشهای جدیدی است که نبودشان حسابی به چشم میآید اما با این همه، کاملا معلوم است که ریشهی این درخت پرثمر از کجا آب میخورد: از اوج غربت چندینسالهی پیرمرد که با زیارتنامههای #علی بنابیطالب (ع) و دیدارهای هر شبه با ضریحش پیوند خورده بود. میدانید که؟ امیرالمومنین زیارتنامههای متعددی دارد که یکی از مضامین مشترکشان، توصیف علی با همین عبارت پر از #حماسه است: «هزم جیوش الشرک باذنک و أباد عساکر الکفر بامرک» ارتشهای *شرک* را به اذن تو شکست داد و لشگریان *کفر* را به امر تو نابود کرد.
••─━⊱✦🔹✦⊰━─••
✅ و رحمت خدا بر او و اجداد طاهرینش که گفت: «تا شرک و کفر هست، #مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم.»
✍️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
#امیرالمومنین
#غدیر
#امام_خمینی
✅ @hoseiniyehandisheh
#اندیشه_مرحوم_علامه_سید_منیر_الدین_حسینی_الهاشمی
🔸ممکن است سردمداران عربستان سعودی (به صورت مثبت) دستشان را بالا بگیرند و به آمریکا اعلام بکنند که بیایید دست ما را بگیرید. ولکن یک روحانی متحجر هرگز به آمریکا نگوید که بیا دست مرا بگیر و اصلا بگوید: « و لا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار» ... ولی چون آنها قدم قدم #حادثه درست میکنند، این فرد(به صورت منفی) مجبور میشود #اضطرارها را بر اساس حوادثی که پیدا شده است پاسخ بدهد(یعنی پاسخ به #مسائل_مستحدثه) پس گام به گام مجبور به #انفعال و عقب نشینی خواهد شد. حالا در آخر کار عقب نشینی این فرد به همان میزان به نفع آمریکا تمام میشود که اعلام اثباتِ تبعیتِ امور از جانب دیگران. در حقیقت، این فرد هم در یک #جنگ_فرسایشی حاکمیت او را بر ابعاد زندگی خود انتخاب کرده است هرچند به صورت منفی باشد.
🔹مثلا گفته میشود بُعد اول را نتوانسته ام حفظ بکنم، پس دیگر شرعا مضطر هستم و تکلیف هم ندارم! این از دست دادن بُعد اول است. در بُعد دوم هم به #اضطرار میافتد و آن را از دست میدهد و همین طور بُعد سوم تا آخر کار. بنابراین به جای پیداکردن راه نجات از #اضطرار، مرتبا به وسیله #اضطرارهایی که در مقیاسهای بسیاربزرگ و همچنین مقیاس های کوچک درست میشود(یعنی چه در نظام کلان جهانی و چه در داخل و نظام خُرد) مجبور به تبعیت میشوید.
🌀باز مسئله را سادهتر میکنم! یعنی، چه در لباس، آقا زاده و خانم زاده تدریجا مجبور به تبعیت میشود و میگوید عرف و شأن است و دیگر نمیتوان از اینها فرار کرد، چاره ای نیست و باید پذیرفت! و چه در مقیاس جهانی هم که می گوید کاری نمی توان کرد و فعلا جهان یک کاسه شده است و کاری نمیتوان کرد. یعنی مثلا «ارز را با همه مسائل جهانیاش میپذیرد و اینکه در مصرف داخلی خانه اش تبعیت بکند، این را هم میپذیرد. و اینکه رنگارنگ بودن سفره خانه اش هم بر اساسِ دستورالعملهای غذاهای غربی باشد، این را هم میپذیرد در نتیجه نفسِ انسان (چشایی،بویایی،بینایی و...) عادت به یک چیزهایی میکند که دیگر شما مولّد آن نیستی و ابزار شما هم مولّد آن نخواهد بود و بعد از آن که برای نفس انسان، ملکات اعتیاد به این امور پیدا شد، دیگر قدرت ترک آنها را ندارد. همینگونه که اگر الان آب لوله، برق، کولر و...قطع بشود برای انسان ضیق است. اگر بناباشد آن نظام مصرفی هم بخورد برای خود ضیق و فشار میدانند و لذا میگویند قانون «نفی عُسر و حَرَج» نفی میکند از این که مردم خودشان را تا این مقدار را در سختی بیاندازند. مثلا اگر الان در حد بیمارستان اجازه می دهند و میگویند فرضا عیبی ندارد که در معالجاتی که دکترها لازم می دانند مرد بر سرِ زن بیاید و امثال اینها، آن وقت دیگر به تدریج در زندگی داخلیتان هم ادامه پیدا میکند.
📚 منبع: بحث بررسی منزلت ولایت و رهبری، جلسه ۳، ۷۳/۴/۱۱
#پاسخگویی_به_مسائل_مستحدثه
#اضطرار
#انفعال
#جنگ_فرسایشی
🆔 @hoseiniyehandisheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعیتی به نام جامعه
و ساختارهای اجتماعی؛
(قسمت اول)
🏴 ویژه دهه اول محرم
🔺کاری از تجرد فیلم
#ساختارهای_اجتماعی_قاتل_امام
#ساختارهای_اجتماعی_برانداز_نظام
🆔 @hoseiniyehandisheh
1_440243947.mp3
17.91M
🎙صوت سخنرانی #روز_اول_محرم 1399
با موضوع:
▪️«فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ سخنران: حجةالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 جمعه؛ 31 مرداد 1399
✅ @hoseiniyehandisheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعیتی به نام جامعه
و ساختارهای اجتماعی؛
(قسمت دوم)
🏴 ویژه دهه اول محرم
🔺کاری از تجرد فیلم
#ساختارهای_اجتماعی_قاتل_امام
#ساختارهای_اجتماعی_برانداز_نظام
🆔 @hoseiniyehandisheh
1_441038376.mp3
14.3M
🎙صوت سخنرانی #روز_دوم_محرم 1399
با موضوع:
▪️«فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ سخنران: حجةالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 شنبه؛ 1 شهریور 1399
✅ @hoseiniyehandisheh
13.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واقعیتی به نام جامعه
و ساختارهای اجتماعی؛
(قسمت سوم)
🏴 ویژه دهه اول محرم
🔺کاری از تجرد فیلم
#ساختارهای_اجتماعی_قاتل_امام
#ساختارهای_اجتماعی_برانداز_نظام
🆔 @hoseiniyehandisheh
1_442265846.mp3
17.86M
🎙صوت سخنرانی #روز_سوم_محرم 1399
با موضوع:
▪️«فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ سخنران: حجةالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 یکشنبه؛ 2 شهریور 1399
✅ @hoseiniyehandisheh
1_442636159.pdf
454.6K
📋متن کامل سخنرانی #روز_اول_محرم 1399
🏴 با موضوع: «فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
🔹حسینیه اندیشه🔹
#منبر_انقلابی
#فتنه_اعتقادی
#مشروطه_سیاسی
#مشروطه_اقتصادی
#جنگ_اقتصادی
#شکست_تحریف
#شکست_تحریم
#انتظار_فرج
☑️ @hoseiniyehandisheh
1_442962871.mp3
16.5M
🎙صوت سخنرانی #روز_چهارم_محرم 1399
با موضوع:
▪️«فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ سخنران: حجةالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 دوشنبه، ۳ شهریور ۱۳۹۹ شمسی
✅ @hoseiniyehandisheh
1_443950424.mp3
16.48M
🎙صوت سخنرانی #روز_پنجم_محرم 1399
با موضوع:
▪️«فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ حجةالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 سه شنبه؛ ۴ شهریور 1399
✅ @hoseiniyehandisheh
روز دوم محرم 1399.pdf
134.8K
📋متن کامل سخنرانی #روز_دوم_محرم 1399
🏴 با موضوع: «فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
🔹حسینیه اندیشه🔹
#منبر_انقلابی
#فتنه_اعتقادی
#مشروطه_سیاسی
#مشروطه_اقتصادی
#جنگ_اقتصادی
#شکست_تحریف
#شکست_تحریم
#انتظار_فرج
☑️ @hoseiniyehandisheh
13990605-Moh1442-R06-01Menbar_Heydari_0.mp3
14.91M
🎙صوت سخنرانی #روز_ششم_محرم 1399
با موضوع:
▪️«فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ حجةالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 عصر چهارشنبه؛ ۵ شهریور 1399
🔹حسینیه اندیشه🔹
#منبر_انقلابی
#فتنه_اعتقادی
#مشروطه_سیاسی
#مشروطه_اقتصادی
#جنگ_اقتصادی
#شکست_تحریف
#شکست_تحریم
#انتظار_فرج
✅ @hoseiniyehandisheh
13990606-Moh1442-R07-01Menbar_Heydari_0.mp3
18.09M
🎙صوت سخنرانی #روز_هفتم_محرم 1399
با موضوع:
▪️«فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ حجةالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 عصر پنجشنبه؛ ۶ شهریور 1399
🔹حسینیه اندیشه🔹
#منبر_انقلابی
#فتنه_اعتقادی
#مشروطه_سیاسی
#مشروطه_اقتصادی
#جنگ_اقتصادی
#شکست_تحریف
#شکست_تحریم
#انتظار_فرج
✅ @hoseiniyehandisheh
◾️ «و لکن رسولالله و خاتمالنبیین»(احزاب/40)
🏴 وقتی «اشبه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً بالرسول» را به میدان فرستاد، یکی از بزرگترین تدبیرهای #اباعبدالله برای اتمام حجت و آوردن آیه و به عجز درآوردنِ سپاه کوفه رو شد. معجزه اینقدر بزرگ بود که به نقل شیخ مفید در الارشاد، تمام لشگر عمرسعد _ که بزرگترین جمع اشقیاء در تاریخ را تشکیل داده بودند _ میخکوب شدند: «فشدّ علی الناس و هو یقول... ففعل ذلک مراراً... با اینکه علی اکبر حمله میکرد و رجز میخواند و چند بار این کارها را تکرار میکرد» اما «و اهلالکوفه یتّقون قتله... کوفیان از جنگ با او ابا داشتند و از کشتنش دوری میکردند...»
••─━⊱✦▪️✦⊰━─••
🏴حسین، این دفعه و برای پایاندادن به همه عذرها و عمیقتر کردن همهی احتجاجها، معجزهای از جنس تصویر در مقابل اهالی طغیان گذاشته بود؛ از سنخ شکل و شمایل نبیّاکرم. به زبان تصویر و با سیمای علیاکبر حقانیتش را فریاد میزد و از پیامبر خواسته بود تا به میدان برود و میگفت مسلمان هر جنایتی هم که از او سر بزند، ولی پیامبر خدا و خاتم پیامبران را.... «و لکن رسولالله و خاتمالنبیین»...؛ اعجاز عظیمی بود و تا لحظاتی دشمن را به عجز درآورد و بیستسی هزار نفر را زمینگیر کرد. اما اشقیا همیشه خطشکن دارند «اذ انبعث اشقاها»... «مره بن منقذ العبدی» فضا را شکست و گفت: «گناه همه عرب بر گردنم باشد اگر پدرش را به عزایش ننشانم» و به جنگِ معجزه تصویریِ حسین رفت...
••─━⊱✦▪️✦⊰━─••
🏴بعضی مقاتل گفتهاند: اسب علیاکبر او را به سمت دشمن برد و باعث شد «اربا اربا» شود اما من گمان میکنم اگر اسب هم به آن طرف نمیرفت، کوفیان باید همین کار را با کسی میکردند که تصویرش آنها را به فلاکت کشانده بود. باید تکهتکه و قطعهقطعهاش میکردند تا چیزی از صورت و بدنش معلوم نباشد، تا دیگر از این معجزات و آیات خردکننده به چشمشان نیاید و این شکل و شمایلها آنها را به خاک مذّلت نیندازد...
••─━⊱✦▪️✦⊰━─••
🏴حسین هم میدانست دارد چطور لشگر دشمن را به هم میریزد: هم موقع رفتن علی از پیامبر گفت: «کنا اذا اشتقنا الی نبیّک نظرنا الی وجهه» و هم موقع سر جنازهاش روضه نبیّاکرم را خواند: «ما اجرأهم علی انتهاک حرمه الرسول» و هم علیاکبر میدانست با دشمن چه کرده. وقتی با پدرش خداحافظی کرد، از پیامبر گفت: «یا ابتاه علیک السلام هذا جدی رسولالله یقرئک السلام» گویا نبیاکرم را میدید که آمده بود تا کنار پیکر خودش به شهادت خودش نگاه کند و به قول آن زیارتنامه زیبا، خون خودش را تحویل بگیرد: «دمک المرتقی الی حبیبالله»...
••─━⊱✦▪️✦⊰━─••
🖤 تقدیم به غرض از خلقت مخلوقات و محور کائنات محمد مصطفی؛ به امید این که با شفاعت مولایم علیاکبر، ما پیامبر ندیدهها در بهشت، زائر زود به زودِ روی ماهش باشیم و تقدیم به شهید یک و بیست دقیقه ی همهی شبهای جمعه که مثل مولایش، اربا اربا شد؛ تقدیم به قطرههای خون خشکشده و ذرههای ریز بدنش که قاعدتاً هنوز باید میهمان در و دیوار فرودگاه بغداد باشند تا مسلمانانی که به خیال بیطرفی، هنوز هم به دنبال زندگی مسالمتآمیز با دشمنان نبیّاکرم هستند، را رسوا کند.
✍️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
#ما_ملت_امام_حسینیم
#حضرت_علی_اکبر
#قاسم_سلیمانی
✅ @hoseiniyehandisheh
1_446381842.mp3
15.73M
🎙صوت سخنرانی #روز_هشتم_محرم 1399
با موضوع:
▪️«فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ حجةالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 عصر جمعه؛ ۷ شهریور 1399
🔹حسینیه اندیشه🔹
#منبر_انقلابی
#فتنه_اعتقادی
#مشروطه_سیاسی
#مشروطه_اقتصادی
#جنگ_اقتصادی
#شکست_تحریف
#شکست_تحریم
#انتظار_فرج
✅ @hoseiniyehandisheh
روز سوم محرم 1399.pdf
149.9K
📋متن کامل سخنرانی #روز_سوم_محرم 1399
🏴 با موضوع: «فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
🔹حسینیه اندیشه🔹
#منبر_انقلابی
#فتنه_اعتقادی
#مشروطه_سیاسی
#مشروطه_اقتصادی
#جنگ_اقتصادی
#شکست_تحریف
#شکست_تحریم
#انتظار_فرج
☑️ @hoseiniyehandisheh
روز چهارم محرم 1399.pdf
175.1K
📋متن کامل سخنرانی #روز_چهارم_محرم 1399
🏴 با موضوع: «فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی»
☑️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
🔹حسینیه اندیشه🔹
#منبر_انقلابی
#فتنه_اعتقادی
#مشروطه_سیاسی
#مشروطه_اقتصادی
#جنگ_اقتصادی
#شکست_تحریف
#شکست_تحریم
#انتظار_فرج
☑️ @hoseiniyehandisheh