مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
امروز پنج شنبه ،اولین روز از ایام اعتکاف،قرائت میکنیم جزئی از قرآن راوهدیه میکنیم ثواب آنرا محضرحج
🔻ما الآن يكي از مشكلاتمان اين است كه ميدانيم قرآن خواندن خوب است ولي حس هاي ما براي انس گرفتن با قرآن همراهي نميكند
🔸ولي ماه رجب، استغفار رجب و روزه ماه رجب، انس و الفت با قرآن را در ما زياد میكند.
حاج شیخ جعفر ناصری
🌸همراهان گرامی کانال فرهنگی حضرت معصومه سلام الله علیها🌸
🌺با ما همراه باشید درماه مبارک رجب:🌺
🔹آیدی جهت ارسال سوالهای شرعی واحکام👇
https://eitaa.com/Mersad99
🔹آیدی جهت ارائه مشاوره
https://eitaa.com/CANCELER99
🔹جهت تصحیح حمدوسوره نماز با این شماره ها تماس بگیرید..
☎️۰۷۷۳۷۶۳۵۳۱۳
https://eitaa.com/howzeh1399
🌼مهمان کانال مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها درایتا باشید🌼
مارا به دوستانتان معرفی کنید.🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
کلیپ به مناسبت میلاد امیرالمومنین علیه السلام
مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها جم
مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
📄کیفیت نماز_جعفر_طیار :
🔰نماز جعفر طیار دو نماز دو رکعتی است، در هر رکعت حمد و سوره دارد. بعد از خواندن سوره، ۱۵ مرتبه: «سُبْحانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ للَّه وَ لا الهَ الَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ اکْبَر» خوانده شود، همین تسبیحات را ۱۰ مرتبه در رکوع و ۱۰ مرتبه بعد از سر برداشتن از رکوع، و ۱۰ مرتبه در سجده اول و ۱۰ مرتبه بعد از سر برداشتن از آن و ۱۰ مرتبه در سجده دوم و ۱۰ مرتبه بعد از سر برداشتن از آن گفته شود.که در هر رکعت ۷۵ بار و در مجموع ۳۰۰ بار تکرار میشود.
♻️در این نماز افضل آن است که در رکعت اول، سوره «إذا زُلْزِلَتْ» و در رکعت دوم، سوره «وَ الْعادِیاتِ» و در رکعت سوم، «إذا جاءَ نَصْرُ اللهِ» و در رکعت چهارم، سوره «قُلْ هُوَ اللهُ اَحَد» خوانده شود.
📖تاریخچه نماز
📍زمانیکه جعفر در روز فتح خیبر، از «حبشه» به «مدینه» آمد، رسول خدا (صلّیاللهعلیهوآله) به استقبال او رفت و پیشانی او را بوسید آنگاه رو به مردم کرد و فرمود. نمیدانم به کدام یک از این دو خوشحالی کنم، به فتح خیبر یا به برگشتن پسر عمویم جعفر؟ سپس این نماز را به او آموختند و فرمودند: «اگر توانستی این نماز را هر روز، و اگر نتوانستی هر هفته، و اگر نتوانستی هر ماه، و اگر نتوانستی هر سال، و اگر نتوانستی در عمر خود یک بار این نماز را بخوان. اگر این نماز را خواندی، خداوند گناهان بزرگ و کوچک، قدیم و جدید و گناه عمدی و اشتباهی تو را میبخشد».