معرفی_القاب_امام_زمان(عج)
✨🌺 حجت الله🌺✨
در دستهای از روایتها و دعاها، امام عصر(عج) را حُجّت یا حجّةاللّه نامیدهاند.
درباره دلیل این نامگذاری، نظرهای گوناگونی بیان شده است.
از جمله گفتهاند: خداوند تبارک و تعالی به وسیله آن حضرت بر بندگانش، اتمام حجّت میکند و به همه پرسشها و شبهه ای آنان پاسخ میدهد. به گونهای که در سرپیچی از حق، برای هیچ کس، بهانهای باقی نخواهد ماند.
برخی نیز گفته اند: امام زمان(عج) حجةاللّه است؛ به این معنی که حکومت الهی بر همه خلایق، به دست آن حضرت تحقق خواهد یافت.
همراه ما باشید
#استغفار_و_توبه
حضرت امام صادق علیہ السلام فرمودند :
هر ڪس هنگامے ڪـہ بہ بستر خواب مے رود سہ مرتبہ این دعا را بخواند از گناهان بیرون آید مانند روزے ڪـہ از مادر متولد شدہ باشد :
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي عَلَا فَقَهَرَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي بَطَنَ فَخَبَرَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي مَلَكَ فَقَدَرَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي يُحْيِ
الْمَوْتى وَ يُمِيتُ الْأَحْيَاءَ وَ هُوَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
📚 اصول کافی ج ۴ کتاب الدعا ح ۳۳۰۳
اِلهى عَظُمَ الْبَلاء ...
نبودنت ، همان بلایِ عظیم است ؛
که زمین را تنگ کرده!
و اینک... بـــــهار و...
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَار...
با تحول قلبهایمان به أَحْسَنِ الْحَال ...
از میلههای غربت هزار ساله رهایت میکنیم!
و زمین را ؛ از بلایِ هزار لایه...
روزمان را با تو ؛ نو میکنیم ...
نوروزمان مبارک 💐
🔴وسیله نگاهداری اموال
#نهج_البلاغه
💥حصنوا اموالکم بالزکاه.
💠اموال خویش را با دادن زکات نگاه دارید.
📚#حکمت_146
✳ از ماه شعبان غافل نشویم
🔻 هر مومن عاقلی باید غفلت نورزد و در این ماه، خودش را برای #ماه_رمضان آماده کند؛
به اینکه از #گناهان، خودش را پاک کند و #توبه از مافات کند.
«فیتضرع الیالله عزوجل فی شهر #شعبان ان الله تبارک و تعالی یعرفک عیوب نفسک».
🔰 وقتی که در این ماه آمادگی پیدا کردی، پروردگار مربی تو خواهد شد، موانع را از جلوی تو بر میدارد. دنیا خشت و گل که نیست، دنیا #تعلقات است، تعلقات را باید بزنیم:
چون به دست خویشتن بستی تو پای خویش را
هم به دست خویشتن وا کُن کمال این است و بس
👤 #آیت_الله_حقشناس
📚 برگرفته از کتاب #مواعظ، ج۲
#ماه_شعبان
پویش مجازی خانواده مهدوی
(روزنامه دیواری خانواده من)
از برنامه های خانواده خود،درماه شعبان عکس بگیرید ودر قالب روزنامه دیواری برای ما ارسال نمایید.
به پنج خانواده که برنامه های آنها محتوای برتر داشته باشدکارت هدیه اهداء میشود.
🌺ویژه خانواده اعضای کانال🌺
مهلت ارسال : 13 فروردین
آیدی جهت ارسال آثار:
@Mersad99
مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها جم
https://eitaa.com/howzeh1399
🌟آیت الله علامه محمد تقی جعفری(ره):
💎« اینکه در روایات آمده است که « هر کس عالمی را در چهل روز زیارت نکند، مات قلبه ( قلبش می میرد) و همچنین « زیارة العلماء أحبّ إلی الله تعالی من سبعین طوافاً حول البیت: زیارت علماء در نزد خدا محبوبتر از هفتاد بار طواف نمودن در گرد خانه {خدا} می باشد. » مصداق بارز «علما» آیت الله بهجت هستند. صرف دیدن و ملاقات کردن ایشان خود سر تا پا موعظه است. من هر وقت ایشان را می بینم تا چند روز اثر این ملاقات در من باقی است، و در واقع هشدار دهنده برای ما می باشد. »
ان شالله هرهفته چهارشنبه ها مهمان یکی از علما خواهیم شد
https://eitaa.com/howzeh1399
سید محمدتقی موسوی اصفهانی
مرحوم آیت الله سید محمد تقی موسوی اصفهانی معروف به «فقیه احمدآبادی» در سال (1301 ق.) در اصفهان در خانواده ای اهل علم و فضیلت که نسل اندرنسل از عالمان دین بودند به دنیا آمد و در سال 1348 ق. در سن 47 سالگی به توطئة یکی از سران فرقة ضالة بهاییت با خوراندن زهر کین به شهادت رسید.
در دوران عمر کوتاه اما پربرکتش حدود هفده جلد کتاب و رساله نگاشت که از میان آنها چهار جلد پیرامون حضرت مهدی(ع) و غیبت و انتظار و وظایف منتظران می باشد.
از مقدمه ای که مرحوم سید محمد تقی بر مکیال نوشته، چنین برمی آید که از شدت عشق و علاقه ای که به حضرت حجت علیه السلام داشته، شبی آن حضرت را در خواب می بیند. امام علیه السلام تألیف این کتاب را به وی توصیه و تأکید می فرماید و حتی نام آن را نیز «مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم» تعیین می کند. سید از خواب بیدار می شود، ولی توفیقی برای تألیف آن برایش حاصل نمی شود. تا اینکه در سال 1330ق عازم سفر حج شد. در این سفر بسیاری از حاجیان گرفتار مرض وبا شدند و از دنیا رفتند. آیت الله سید محمد تقی با خدای خویش عهد بست اگر از این سفر سالم برگردد، کتابی را درباره حضرت ولی عصر علیه السلام به رشته تألیف درآورد. چون از سفر برگشت، به عهد خود وفا کرد و کتاب مکیال المکارم را که حاوی موضوعات مهم در شناخت امام زمان و وظایف شیعیان در قبال آن حضرت است، به رشته تحریر درآورد.
https://eitaa.com/howzeh1399
نحوه ی چگونگی شهادت این عالم ربانی :
سید شهید در ماه رمضان المبارک 1348 ق. به علت کسالت، در بیمارستان انگلیسی ها بستری شدند و در آن جا تحت عمل جراحی قرار گرفتند شب 25 ماه مبارک، متصدی بیمارستان که از سران فرقة ضالة بهاییت بود و «سر الله خان» نام داشت، همة بستگان و اطرافیان آن مرحوم را از اتاق بیرون کرده و سمی را که در استکان داشته به ایشان می خوراند، اطرافیان و دامادهایشان در آن لحظة آخر از [پشت در اتاق] می شنوند که آن سید بزرگوار پیوسته صدا می زده: حبیبی یا حسین! از داماد ایشان «مرحوم حضرت آیت الله سید مرتضی موحد ابطحی» منقول است که «سید شهید در حالی که در بیمارستان بستری بودند، می فرمودند: «بناست حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) تشریف بیاورند.
نگاهی کوتاه و گذرا بر زندگانی این دلباخته و شیفتة حضرت بقیةالله و قضایای تشرفات ایشان آدمی را به خوبی به این نکته واقف می سازد که آن سید شهید و علامة فقید مورد عنایت و کرامت حضرات معصومین(ع) به ویژه حضرت مهدی(ع) بوده و آن بزرگوار توجهی مخصوص به آن مرحوم داشته و وی نیز ارتباطی وثیق و اتصالی عمیق با ساحت مقدس مهدوی(ع) داشته است.