وَ فی عَلِی - وَالله - نَزَلَتْ سُورَةُ الْعَصْر: ( بِسْمِ الله الرَّحْمانِ الرَّحیمِ، وَالْعَصْرِ، إِنَّ الْإِنْسانَ لَفی خُسْرٍ ) ( إِلاّ عَلیاً الّذی آمَنَ وَ رَضِی بِالْحَقِّ وَالصَّبْرِ ) .مَعاشِرَالنّاسِ ، قَدِ اسْتَشْهَدْتُ الله وَبَلَّغْتُکمْ رِسالَتی وَ ما عَلَی الرَّسُولِ إِلاَّالْبَلاغُ الْمُبینُ .مَعاشِرَالنّاسِ ، ( إتَّقُوالله حَقَّ تُقاتِهِ وَلاتَموتُنَّ إِلاّ وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ )
و سوگند به خدا که سوره ی والعصر درباره ی اوست : « به نام خداوند همه مهر مهر ورز . قسم به زمان که انسان در زیان است .» مگر علی که ایمان آورده و به درستی و شکیبایی آراسته است . هان مردمان ! خدا را گواه گرفتم و پیام او را به شما رسانیدم . و بر فرستاده وظیفه ی جز بیان و ابلاغ روشن نباشد ! هان مردمان ! تقوا پیشه کنید همان گونه که بایسته است . و نمیرید جز با شرفِ اسلام .
https://eitaa.com/howzeh1399
💫ثواب فوقالعاده اطعام #عید_غدیر 💫
🌹امام صادق علیه السلام فرمود :
⑨🌟غذا دادن به یک مومن در روز عید #غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق (در راس آنها خود ائمه معصومین)و یک میلیون شهید (در راس آنها حضرت عباس و شهدای کربلا) و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد.
📕(بحار ج6 ص 303)
☑️درجای دیگر ایشان فرمودند :
غذا دادن به یک نفر در این روز مانند غذا دادن به همه پیامبران و صدیقان است.
📕مفاتیح الجنان
🍁به گونه ای که امام صادق علیه السلام اصلا این روز را روز اطعام الطعام نامیدند.
📕(بحار ج95 ص323)
تربیت فرزند
🔥 نگذار بچهات عادت به دروغ بکند یا اگر غیبت کرد، مبادا در صورتش بخندی و از او بپذیری که فتنهانگیز بار میآید.
🔥 فورا به او باید بگویی: «بچه هرچه شنید نباید بگوید»، نه اینکه بگویی: «خوب! دیگر چه گفت؟! و دیگر چه شد»؟!
🔥 زنهایی که میبینی از فتنهانگیزی باک ندارند برای این است که از همان بچگی مادرش او را ادب دینی نکرده است ...
شهیدآیت الله دستغیب
https://eitaa.com/howzeh1399
نتایج عیدی دادن و طعام دادن در روز عید غدیر از لسان مولای متقیان😍👇
❤️امام علی علیه السلام❤️
... فكيف بمن تكفل عددا من المؤمنين والمؤمنات وانا ضمينه على الله تعالى الامان من الكفر والفقر؛
... چگونه خواهد بود حال كسى كه عهده دار هزينه زندگى تعدادى از مردان و زنان مؤمن (در روز غدير) باشد، در صورتى كه من پيش خدا ضامنم كه از كفر و تنگدستى در امان باشد.
📚وسائل الشيعه 7: 327.
چه نتایج مطلوبی😍
1⃣ مولا علی علیه السلام ضامن شده و چه ضمانتی نیکوتر از ضمانت مولا!😍
2⃣ در امان ماندن از کفر( آخه خدا هرگز کافران را دوست نداره[ فَإِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ الْکَافِرِینَ (آل عمران:۳۲)خداوند کافران را دوست نمی دارد.] کفر چیزی است که هرگز خدا دوست نداره پس مولا ضامن چیزی شده که ما هرگز گرفتارش نشویم تا محبوب خدا باشیم)😍
3⃣ در امان ماندن از فقر( مولا مطلق گفتن پس اعم از فقر مالی ، فکری، علمی، عملی[عمل صالح])
✅ حالا اگه دوست دارید به این نتایج نيكو😍 برسید یك یاعلی بگوييد و برای عیدی دادن و طعام دادن آماده شوید!
حتی اگه شده طعام خانواده ات را به نیت روز عید غدیر قرار بدین!
اين پیام را بفرستید برای دیگر مؤمنین و در ثواب اعمال عید غدیر شریک شوید!📲
#عيد_غدير