🌹زیارتنامه حضرت رقیه سلام الله علیها🌹
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ، عَلَیْکِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ
عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِبِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِسـاءِ الْعالَمینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ خَدیجَةَ الْکُبْرى اُمِّ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِىِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِىِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ،
صَلَّى اللهُ عَلَیْکِ وَعَلى رُوحِکِ وَبَدَنِکِ، فَجَعَلَ اللهُ مَنْزِلَکِ وَمَاْواکِ فِى الْجَنَّةِ مَعَ آبائِکِ وَاَجْدادِکِ، الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ بِما
صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّارِ، وَعَلَى الْمَلائِکَةِ الْحـافّینَ حَوْلَ حَرَمِکِ الشَّریفِ، وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، وَصَلَّى اللهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّد وَآلِهِ الطَّیِّبینَ
الطّاهِرینَ وَسَلَّمَ تَسْلیماً بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات ناب
✳ زيارت عاشورا نمیگذارد تحليل شما از كربلا منحرف شود
🔻 هرگز از #زيارت_عاشورا غافل نشويد. زيارت عاشورا ادب عزاداری صحيح و تحليل درست از واقعهی #كربلا است. هر عزاداری معقولی كه میتوانيد، انجام دهيد ولی روشی را كه معصوم به شما آموخته است فراموش نكنيد. زيارت عاشورا نمیگذارد كه تحليل شما از كربلا منحرف گردد، همچنان كه نمیگذارد فرهنگِ حياتبخش كربلا فراموش شود زيرا بیارتباط با #فرهنگ_كربلا، ما ملّتی پوسيده خواهيم شد، و بنابراین ارتباط صحيح با آن حادثه را در سخنان امامان معصوم(ع) بايد دنبال کرد.
👤 #استاد_اصغر_طاهرزاده
📚 برگرفته از کتاب «راز شادی امام حسین علیه السلام در قتلگاه»
🔰پرسش و پاسخ
💠 فرزندم به سن تکلیف رسیده است؛
گاهی مواقع نماز میخواند ولی گاهی هم نمیخواند من باید چه کار کنم؟
✍ پاسخی کوتاه به این پرسش
📝 اگر فرزند شما نماز را بلد است واعتقادات خوبی هم دارد، می داند نماز واجب است، نماز ارتباط باخدا است، نماز یادِخداست، نماز شکر خداست و می داند نماز ابراز نیاز به درگاه خداست ولی نسب به آن کم اهمیت است باید کاری کنید تا برای او ایجاد انگیزه شود و او را به نماز ترغیب کند.
🔻 در اینجا چند مورد را ذکر می کنیم:
1⃣ والدین باید الگوی مناسبی برای فرزند باشند(قبلا توضیح دادهایم) خودشان به نماز اهمیت بدهند یا با الگوی مناسبی من جمله اقوام نزدیک که در رفتار فرزندشان تاثیر دارند در ارتباط باشند.
2⃣ نماز را برای آنها خوشایند کنید مثلا هنگامی که نماز میخواند به آنها توجه کنید و بعد از نماز آنها را تشویق کنید و خاطره خوشی برای آنها بگذارید.
3⃣ ابتداءً روی نماز اول وقت پافشاری نکنید چون شما فعلاً میخواهید او را به نماز خواندن عادت دهید و آن را برای او تثبیت کنید واین کار، مهم تر از نماز اول وقت است ولی می توانید مثلاً به او بگویید: تا غروبِ آفتاب فرصت داری نماز بخوانی، تو کی میخواهی بخوانی!؟ به صورت سؤالی به او میفهمانی نمازِ اول وقت هم اهمیت دارد.
4⃣ نماز را در مکان هایی که بصورت دسته جمعی است مثل مسجد بخوانید، همه با هم دعا می خوانند، همه با هم مصافحه می کنند و... این ها امور خوشایندی برای نوجوانان هستن و سعی کنید مهمانی ها را جوری تنظیم کنید که موقع نماز همه آنجا باهم نماز بخوانند.
5⃣ آنها را با علماء دین مرتبط کنید وقتی روایاتی هست که نگاه به عالم را عبادت میداند لابد تاثیری داشته که ائمه اطهار علیهم السلام این را فرموده اند.
6⃣ او را با هم سالان و دوستان خوب و اهل نماز پیوند دهید.
امروزه الحمدلله در مجموعه هایی مثل مساجد و حسینیه ها این فرصت وجود دارد.
7⃣ از قرار دادن نماز، مقابل کارهایی که مورد علاقه او هستند پرهیز کنید مثلا اگر به برنامه ای علاقه مند است به او نگویید تلویزیون را ببند نماز بخوان ولی بالعکس امور خوشایند را همراه نماز قرار دهید مثلا به او بگویید بعد از نماز می خواهیم برویم پارک یا بازار خرید کنیم و...
8⃣ از نمادهای نماز مثل قبله نما و سجاده در منزل استفاده کنید واگر می توانید با کاغذ محراب کوچکی درست کنید در روایات آمده که ائمه اطهار علیهم السلام بخشی از منزل را مخصوص عبادت قرار می داده اند.
9⃣ اگر امکان دارد در منزل مراسمات مذهبی برگزار کنید و اقوام مذهبی را دعوت کنید اما توجه کنید که فرزندتان را با آنها مقایسه نکنید ولی اگر بچه های فامیل را بخاطر نماز تشویق بکنید تاثیر خوبی دارد.
"استاد تراشیون
عبدالرحمن بن عبدالله ارحبی:
نام وی عبدالرحمن کدری و عبدالرحمن بن عبدالله ارْحَبی و عبدالرحمان بن عبید ارحبی آمده است. در زیارت ناحیه مقدسه با نام عبدالرحمن بن عبدالله بن الکدر الارحبی و در زیارت رجبیه امام حسین(ع) با نام عبدالرحمن بن عبدالله الاذری به او سلام داده شده است.
عبدالرحمان فرزند عبدالله الارحبی بود. ارحب یکی از شاخههای معروف قبیله شیعی بنیهمدان است. وی از تابعین و اهل کوفه و پدرش عبدالله از اصحاب پیامبر (ص) بود.
تاریخنویسان نقل کردهاند که «عبدالرحمن» را مردم کوفه به همراه «قیس بن مسهر» به مکه فرستادند؛ ایشان حدود پنجاه و سه نامه را به سوی امام آوردند. آن نامهها، همگی امام را به سوی کوفه از طرف جماعتی دعوت میکردند.عبدالرحمن و قیس دومین فرستادگان مردم کوفه به سوی امام برای دعوت ایشان بودند.
وی مردی شجاع و دلاور بود که با همراهانش در شب دوازدهم رمضان در مکه به خدمت امام حسین علیه السلام رسیدند.
امام حسین عبدالرحمن را همراه مسلم بن عقیل به کوفه فرستاد.
عبد الرحمن بعد از شهادت مسلم خود را به امام(ع) رساند و به یاران امام علیه السلام در کربلا پیوست.
در کربلابعد از نماز ظهر بود که درگیری از سر گرفته شد. عبدالرحمن از امام اجازه گرفت و در حالی که رجز را میخواند وارد میدان رزم شدو پس از نبردی سخت در سن ۵۰ سالگی به شهادت رسید.
در زیارت ناحیه و نیز برخی زیارات دیگر بر این شهید درود فرستاده شده است.
منبع:سایتهای ویکی شیعه.ویکی حسین.تبیان.دانشنامه رشد.اسلام کوئست
https://eitaa.com/howzeh1399
🔹منزل چهارم :شهر تکریت
حاکم تکریت فرمان دارد شهر را آراستند طبّالان طبل زدند. علم افراشتند، مردم بر پشت بام و کوچهها جمع شدند آنان از همدیگر می پرسیدند چه شده است؟ گفتند سر خارجی آورده اند که بر یزید بن معاویه شوریده و کشته شده است. مرد مسیحی که از کوفه آمده بود و از ماجرا خبر داشت گفت: وای بر شما این سر پسر پیامبر این قوم است .همه به کلیسا رفتند و ناقوس نواختند
رهبانان شهر جمع شدند و در صومعه را بستند. و کاروان را به درون شهر راه ندادند. این رفتار و برخورد مردم تکریت باعث شد تا از ورود به شهر خودداری کنند و به راه خود ادامه دهند.
ثـواب وضــوی قبل از خــواب :
رسول خدا (ص) فرمودند؛
«هر کس به هنگام خواب با:وضـو به رختخواب رود، تا زمانی که از خواب برخیزد،ثواب شب زنده داری و مناجات به او می دهند».
همچنین فرمودند:
«کسی که با وضو بخوابد گویا شب تا صبح بیدار (و به عبادت مشغول بوده) است.»
وسائل الشیعه، ج۱ ص۲۶۶