#السلامعلیڪیاحسینابنعلۍعلیہالسلام❤
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْاَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
#اللهمعجللوليڪالفرج 🌱📿
#سلام_امام_زمانم
سه_شنبه_های_مهدوی
جان به دیدار تو یک روز فدا خواهم کرد؛
تا دگر برنکنم دیده به هر دیداری ...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
نکات ناب
امــام صـادق (ع)
گرفتاری و بیچارگی های خود را برای مردم تشریح | نکن. اولین اثرش این است که القا می کند در میدان زندگی زمین خورده ای و از روزگار خسارت دیده ای و در نظرها کوچک می شوی و احترامت از بین می رود.
📚بحارالانوار/ج75
اَللّٰــــھُҐَ عَجَّل لِوَلیِــڪَـ
حدیث_مهدوی🌸
کلام امام زمان💚
ای شیعه ما
از آنچه خوش آيند ما نيست اجتناب کنيد. چرا که خداوند بطور ناگهاني انسان را برانگيخته مي کند آن هم در وقتي که توبه سودي به حال او ندارد و پشيماني، او را از کيفر ما نجات نمي دهد.
توقيع به شيخ مفيد
منزل بیست وهفتم: حِمص
این شهر که از شهرهای بزرگ گذشته و امروز سوریه است در قدیم اِمّسا نام داشته است. در جنوب شهر حماه واقع است با نهر عاصی یک و نیم کیلومتری فاصله دارد. این شهر پر از کنیسه و معبد بوده است.
کاروان حاملان سر ،به محض نزدیک شدن به شهر ،پیکی فرستادندو به حاکم شهر -خالدبن نشیط- اطلاع دادند که برای پذیرایی و تزئین شهر آماده شود.
خالدشهر را زینت بست و آذوقه لشکر را فراهم کرد .و خود سه میل را به استقبال شتافت .وقتی به شهر رسیدندمردم کنار دروازه جمع شدند و شروع به سنگباران سپاه خولی کردند در این حمله ۲۶ نفر از سپاه کشته شدند.
مردم فریاد میزدند لاکفر بعد ایمان و لا ضلال بعدهُدی.بیرون شوید.
نزدیک خانه خالدبن نشیط- فرماندارشهر- گروهی همپیمان شدند که خولی را بکشند و سر امام را از آنها بگیرند همین که سپاه خولی دریافتند هراسان دور شدند.
منزل بیست و هشتم:مرشاد
قافله از حِمص گذشت.احتمال هست که خبر قافله به شهر های بعدی می رسید،برای همین است که عکس العملهای مشابه در شهرهای دیگر را شاهد هستیم.
البته بافت فرهنگی و فکری و نوع حاکم در بازتابها و رفتارهای مردم شهرها موثر بوده است.
باعبور از حمص.کاروان به مرشاد رسید.مرشاد شهر کوچک یا روستاگونه ایی بود که به محض شنیدن خبرآمدن کاروان پیر و جوان و کودک و زن و مرد به بیرون شهر آمدند و با صدای بلند به صلوات بر پیامبر(ص) واهل بیت و لعن دشمنان آنها پرداختند.
منبع:آیینه درکربلاست ص615
متن روضه اربعین امام حسین علیه السلام ـ حجت الاسلام پناهیان
من دل زینبُ به شما معرفی کنم. وقتی کاروان برگشت به سمت مدینه، یزید از بس نابود شده بود در اثر فشاری که به اهل بیت آورده بود، گفت دیگه این کاروانُ اذیت نکنید.
به ساربان گفت دیگه اذیت نکنید با احترام ببرید. می خواست دیگه اینجوری برا خودش آبرو درست بکنه. که ما به اهل بیت احترام گذاشتیم.
چقدر بچه های حسین مقاومت کردن تا کار به اینجا رسید. چقدر زجر کشیدن تا کار به اینجا رسید.
خب این کاروان رو آوردن، خسته، کوفته، بی حسین. زینب می خواد برسه، وارد شهر مدینه بشه. نزدیکی های شهر مدینه اطراق کردن، خیمه زدن.
دیگه فردا روز بشه وارد مدینه بشن. مردم به استقبال می خوان بیان. حالا زینب چه دلی داره؟ تو بگو؟ به خدا مرگبارترین لحظه ها اونجاست.
از همون جا زینب مریض شد. کربلا مریض نشد. شام مریض نشد. برگرده خانه ی خالی حسینشو ببینه. می دونید یعنی چی؟
دیگه می تونه بدون حسین مدینه رو تحمل کنه زینب؟ بغض گلوگیر نمیاد؟ خفه کنه زینبُ؟! مریض شد. یک سال و خورده ای بیشتر دوام نیاورد.
اطباء می گفتن چیزیش نیست این خانم.
حالا زینبی که تو این حال و هواست، برگشت به خانمای کاروان گفت، کسی از طلاجات و دارایی ها چیزی پیشش مونده بیاره؟از غارت حفظ شده باشه؟ آوردن همه رو تو دستمال کوچیکی ریختن آخرین دارایی هاشونُ. خانم اینا رو برای چی می خوای.اینا رو بدید ساربان ازش تشکر کنید ما رو تازیانه نزد. (بحار الانوار ج۴۷ ص۱۹۷)
یحیی بن سلیم مازنی:
از اهالی کوفه ،او ادیب و سخنور و حدودا50 ساله بود.
قبیله وی منسوب است به مازِن که نام قبیلهای است از تمیم، و مازن به معنی تخم مورچه است.
وی مبارز و جنگ آزموده ، شجاع و دشمن شناس ، بصیر در دین ،عاشق و دلباخته اهل بیت ، ادیب و سخنور شیفته شهادت و مفسّر قرآن بود .
روز عاشورا به میدان رفت و آیه شریفه ذیل را تلاوت کرد: «انّ... مَحْیایَ و مَماتی لِلّهِ ربِّ العالمین.»
در حقیقت... زندگی و مرگ من برای خدا، پروردگار جهانیان است.
یحیی که پیوسته به میمنه و میسره سپاه حمله میکرد، گروهی از دشمن را به هلاکت رساند و سرانجام خود به فیض شهادت نایل گشت.
برخی از معاصرین، (ابن اعثم و ابن شهرآشوب) مبارزه و زمان شهادت او را بعد از مسلم بن عوسجه و عبدالرحمن بن عبدالله یزنی و قبل از ظهر و در حمله نخست ذکر کردهاند.
او در حال مبارزه چنین رجز میخواند:
دشمنان را با شتاب و با ضربه سخت و فیصله دهنده میزنم. نه از مرگی که به ناچار خواهد آمد میترسم و نه عجز و بیتابی نشان میدهم.
منبع:ویکی فقه..باشگاه خبرنگاران جوان.ویکی حسین
https://eitaa.com/howzeh1399
🥀امشب نماز لیلة الدفن
🏴یگانه ی دوران حضرت علامه حسن زاده آملی (قدس سره الشریف)
📖روش خواندن نماز شب اول قبر:
نماز دو رکعتی است،رکعت اول سوره حمد و سپس آیه الکرسى است و خواندن «از لا اله الا هو تا و هو العلی العظیم» کافی است. (بدون سوره توحید) و در رکعت دوم سوره حمد و سپس ۱۰ مرتبه سوره قدرخوانده مى شود و وقتى نماز تمام شد، چنین گفته مى شود: «اللهم صل على محمد و آل محمد و ابعث ثوابها الى قبر حسن ابن عبدالله آملی»
↯♥
#اللّٰھمعجللولیڪالفرج
عاشقانے ڪه مدام از فرجت مےگفتن
عڪسشان قاب شد و، از تو نیامد خبرے
↯♥
#علامه_حسن_زاده_آملی
شهیدانه🌿
شهید ابراهیم هادی
📖مقید بود هر روز
زیارت عاشورا را بخواند ،
حتی اگر کار داشت و سرش
شلوغ بود سلام آخر زیارت رو می خواند📙🧡!
دائما می گفت ، اگر دست جوان ها رو بزاریم توی دست امام حسین علیه السلام💕!
همه مشکلاتشان حل می شود و امام با دیده لطف به آنان نگاه می کند...:!💛)
#حدیث_روز
حضرت امام رضا (ع) میفرمایند :
تواضع آن است که به مردم دهی آنچه را می خواهی به تو دهند .
📚 اصول کافی ج۳
Poyanfar - Ah Men AlFeragh.mp3
9.45M
آه من الفِراق
ای کعبه عراق
از حال دلم میشه بگیری سراغ
🎵 محمدحسین پویانفر