eitaa logo
مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
629 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
2.3هزار ویدیو
310 فایل
کانال اخلاقی بصیرتی حوزه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها جم لینک کانال: https://eitaa.com/howzeh1399 ✅راه های ارتباطی با خادمین خود درکانال @CANCELER99 https://eitaa.com/Tb3248 https://eitaa.com/gomnam66 @Mersad99
مشاهده در ایتا
دانلود
۲۰ آذرماه ، روحانی مجتهد، مبارز خستگی ناپذیر، سومین حضرت آیت الله گرامی‌باد. 🥀 🗓 ولادت : ۱۸ آذر ۱۲۹۲ ه.ش. ۱۰ محرم ۱۳۳۲ ه.ق. (روز عاشورا) (استان فارس، شیراز) 👈 استاد برجسته اخلاق در حوزه علمیه و در سطح جامعه 👈 مؤلف چندین جلد کتب اخلاقی و اعتقادی شامل قلب سليم، حقايقی از قرآن، معراج، ماه خدا، صديقه کبری، داستانهای شگفت، هشتاد و دو پرسش، گناهان کبيره در دو جلد، تفسیر سوره نجم، سيدالشهدا عليه السلام، معاد، صلوه الخاشعين، قلب قرآن و شرح حاشيه بر رسايل شيخ مرتضی 👈 از مبارزان و زندانیان سیاسی در دوره ستمشاهی 👈 از یاران صدیق حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 👈 نماینده مجلس خبرگان قانون اساسی و از افراد موثر در تصویب اصل ولایت فقیه 👈 نماینده حضرت امام در استان فارس و امام جمعه شیراز 🗓 شهادت : صبح جمعه ۲۰ آذر ۱۳۶۰ ه.ش. (در ایام سالروز ولادت) مقارن با ۱۳ صفر ۱۴۰۲ ه.ق. 🔹 ترور ناجوانمردانه توسط منافقین کوردل در مسیر حرکت به سمت نماز جمعه 📍 مزار: شیراز، شاهچراغ، در جوار امامزاده میرمحمد (علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مختصری از اين عالم عارف و الگوي تقوا و فضيلت در سال ۱۲۹۲ هجری شمسی در شيراز متولد شد و پس از پرورش صحيح و خواندن ادبيات و سطوح به نجف اشرف مهاجرت نمود و در آنجا از محضر ايات عظام استفاده نمود و با دريافت اجازات عديده اجتهاد و غيره به شيراز مراجعت ودر مسجد جامع (عتيق) به اقامه جماعت و تبليغ دين پرداخت. با شروع نهضت روحانيت در سال ۱۳۴۱ مبارزه ايشان با رژيم شاه که از زمان رضاخان ادامه داشت، علنی وآشکار گرديد و شب های جمعه پس از دعای کميل سخنرانی سياسی و تهييج کننده ايشان تا نيمه خرداد ۴۲ در جمع انبوه شنوندگان نقش بزرگی در پيشبرد انقلاب داشت و نوار سخنرانی های ايشان تا اقصی نقاط ايران منتشر می گرديد. در خرداد ۴۲ بازداشت و به تهران اعزام گرديدند و پس از آزادی اززندان مدتی نيز تبعيد و در سال ۴۳ نيز مجددا زندانی و تبعيد گرديدند و در سال ۵۶ نيز مدتی زندانی و يا در منزل محاصره و تحت نظر بودند و با تمام اين فشارها حاضر به مذاکره و مصالحه با رژيم پهلوی نشدند و پرچم مبارزات مردم فارس را در اين مدت پانزده ساله بر دوش داشتند. پس از پيروزی انقلاب به نمايندگی اول فارس در مجلس خبرگان انتخاب شده و همزمان به درخواست اهالی شيراز و فرمان امام خمينی امامت جمعه را عهده دار شدند و مشغول خدمت به مردم مستضعف بودند که در تاريخ بيستم آذرماه ۱۳۶۰ مطابق با ۱۴ صفرالخير ۱۴۰۲ هنگامی که عازم نماز جمعه بود به دست منافقين از خدا بی خبر به درجه رفيع شهادت نايل گرديد و به اجداد طاهرينش پيوست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹همه منتظر بودند اما نماز جمعه اقامه نشد... ♦️لحظه اعلام خبر شهادت شهید محراب آیت الله دستغیب در نماز جمعه شیراز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍عالم عامل شهید آیت‌الله دستغیب ؛ ✴️ خدا لعنت کند هر عمامه سری را که از رهبری اطاعت نکند.رهبر یکی است، امام یکی است و نائب امام هم یکی است.تا زمانی که حسن (ع) امام بود حسین(ع) امام نبودوای بر ملتی که از رهبر خود فاصله بگیرد. 🔸مواظب باشید گرگ ها شما را از رهبر الهی جدا نکنند.شما را گروه گروه نکنند.شما را طعمه خودشان قرار ندهند.وسیله پیشرفت دشمن نشوید.شما الان در جبهه جنگید.در جبهه جنگ دینی هستید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@dars_akhlaq(3).mp3
2.17M
🎙شهید آیت الله دستغیب (ره) 📌 موضوع: از زبانت مواظبت کن!