🤚#سلام_امام_زمانم🌸
ـ
جوابِ سلام، واجب است!
پس بیایید
هر روز صبح ،
به او سلام کنیم!
•اَلسَّلامُعَلَیکَ یاخَلیفَةَاللهِ وَناصِرَحَقّه♥️•
#السلامعلیکیاصاحبالزمان🌱
اجرک الله یا ابا صالح المهدی
#لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک
🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃
سلام رفقای گلم
#روزتون بخیر
#روزازنو🌞
🤲الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج🌸
#کلام_امام
📩 توسل به امام زمان(عج)
🔻 حضرت آیتالله خامنهای:
امشب را که #شب_قدر است، قدر بدانید. مشکلات عمومی مسلمین، مشکلات کشور، مشکلات شخصیتان و مشکلات دوستان و برادرانتان را با خدای خودتان مطرح کنید. به ولیّعصر، ارواحنافداه، توجّه کنید؛ به در خانه خدا - مسجد - بروید و به برکت امام زمان از خدای متعال خواستههایتان را بگیرید. بنده هم از همه شما ملتمس دعا هستم.
🔰 دعای روز بیستودوم #ماه_مبارک_رمضان
🔻 اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَکَ و أنـْزِل علیّ فیهِ بَرَکاتِکَ وَ وَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِکَ و اسْکِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضطَرّین.
خدای من...
در اين ماه
- درهاى فضلت را بروی من بگشا
- و بركاتت را بر من نازل فرما
- و بر موجبات خوشنوديت موفقم بدار
- و در میان بهشت هايت جایم ده
"اى برآورنده خواهش درماندگان" 💫
💠 چگونه «شب های قدر» را قدر بدانیم؟
🔻آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹در شب هاى قدر چیزى بهتر از فراگیرى علوم الهى، گفتن و شنیدن معارف دین نیست. تشکیل یا شرکت در برنامههایى مانند جلسه تفسیر یا حدیث یا احکام، که خود سعادت و توفیقى است؛ و اگر چنین برنامهاى نداشت، امر به معروف و نهى از منکر داشته باشد و اگر نتوانست لااقل ذکر بگوید.
🔹شب بیست و سوم که از تمام شب هاى ماه مبارک رمضان و از شب بیست و یکم و نوزدهم نیز افضل است، چیزى بالاتر از عالِم شدن و آگاه شدن نیست. علم است که زمینهاى براى رسیدن انسان به «عقل» مىشود؛ انسان عاقل هم آسوده است و هرگز در عذاب نخواهد بود.
https://eitaa.com/howzeh1399
💬سوال: آیا فروبردن چیزی که لای دندان مانده، برای روزه دار اشکال دارد؟
پاسخ:
✅اگر روزه دار چیزی را که لای دندان مانده به اشتباه فرو ببرد، روزه اش باطل نمی شود، ولی اگر بداند که در روز، غذای لای دندان فرو می رود، باید پیش از اذان صبح خلال کند و چنانچه خلال نکند و در روز فرو برود، روزه اش باطل است و کفاره هم بر او واجب می شود و اگر می دانسته در روز فرو می رود، هر چند فرو نرود بنابر احتیاط واجب باید قضای آن روز را بگیرد.
#احکام_روزه
---------------------
📚 منبع:
کتاب «آموزش مصور احکام» مطابق با فتاوای آیت الله العظمی خامنه ای، احکام عبادات، بخش روزه، ص 357.
💬 حکم فرو بردن تمام سر در آب در حال روزه
📕آیات عظام بهجت، وحید خراسانی: مبطل روزه است.
📒آیات عظام خامنه ای، صافی و مکارم: بنا بر احتیاط واجب مبطل روزه است.
📗آیت الله زنجانی: مبطل روزه نیست ولی حرام است.
📘آیت الله سیستانی: فرو بردن سر تمام سر در آب روزه را باطل نمی کند ولی کراهت شدید دارد.
⁉️ سوال: شستن سر در زیر شیر یا دوش آب در حال روزه چه حکمی دارد؟
✅ پاسخ:
خیر، در این صورت روزه باطل نمی شود.
📚 منبع:
رساله مصور ج 2 ص 263
🌹اعمال مخصوص شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان
🌹 شب ۲۳ ماه رمضان ؛ بیشترین احتمال شب قدر :
♦️در روایات متعدد به اهمیّت شب ۲۳ ماه مبارک رمضان نسبت به شب های ۱۹ و ۲۱ ماه رمضان بیشتر تأکید شده است و مهمترین آنان همان روایت پیامبراعظم صل الله علیه و آله و مرد عشایر و چوپان است که در کتاب شریف « المراقبات » عارف بالله مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی ذکر شده که شخصی به نام « جُهنی » که شغلش کوچ نشینی بود ، وقتی نزد پیامبر آمد ، رسول خدا جویا شدند که چرا از مسجد دوری می کند و از وی خواستند که حتماً به مسجد بیاید .
♦️جهنی عرض کرد که من در طول سال کمتر شهر هستم و بیشتر بیابان و کوچ هستم و فقط می توانم یک شب در سال تنظیم کنم تا به مسجد بیایم ، و از پیامبر خواست که ایشان مهمترین شب در سال را معرفی کند تا وی خود را برای آن شب هماهنگ با مسجد کند .
🌹 پیامبر صل الله علیه و آله فرمودند : پس شب ۲۳ ماه مبارک رمضان به مسجد بیا که شب بزرگی است .
♦️ بنابر این شب بیست و سوّم از همه شب ها به شب قدر نزدیک تر و در بین اهل سلوک به شب جهنی مشهور است .
🌹در روایتی امام حسن مجتبی علیه السّلام در پاسخ سؤالی درباره شب قدر فرمودند : فتطلب من لیلة ثلاثٍ و عشرین إلی لیلة سبع و عشرین .
♦️ پس شب قدر را بجو از شب ۲۳ماه رمضان تا شب ۲۷ ماه مبارک رمضان .
📚 تحف العقول ص ۲۳۳
💠 دستورالعملی از آیت الله سیّد علی قاضی طباطبائی برای شب بيستوسوّم ماه مبارک رمضان
▫️من قال لَیله ثلاث و عشرین مِن شَهر رَمضان ساجّداً ماتین و خَمسه عشرین مّره یا طُهرُ یا طاهِرُ یا طَهورُ یا طَیهورُ یا طَیهار نَزلت عَلیه الملائکه و طهرته تَطهیرا
▪️شب بيستوسوّم ماه مبارک رمضان نیمی از شب که گذشت، در حالی که شخص نه گرسنه و نه از زیاد خوردن سنگین باشد، با وضو رو به قبله، سر بر سجده گذاشته و این ذکر را «۲۲۵» بار تکرار نماید:
✨«یا طُهرُ، یا طاهِرُ، یا طَهورُ، یا طَیهورُ، یا طَیهار»✨
▪️وقتی این ذکر گفته میشود ملائکه نازل میشوند و در همان حالی که ذاکر سر بر سجده دارد، با آب رحمتِ الهی، جان و وجودش را از غبار معاصی و کدورتِ توجّه به عالم کثرت میشویند و به طهارت باطنی و درونی راه پیدا میکند، انشاءالله
« استاد مهدی طیّب »
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📚 منابع :
۱ - علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی- مطلع انوار –جلد ۲- صفحه ۱۱۴
۲ - علامه حسن زاده آملی - هزار و یک نکته - نکته ۷۹۲
#مراقبات_ماه_رمضان
✍ #رهبر_معظم_انقلاب :
🌙🌘 از اوّل شب "بیست و سوم،" از هنگام غروب آفتاب، سلام الهی
ــ «سلام هی حتّی مطلع الفجر» ــ
شروع میشود، تا وقتی که اذان صبح آغاز میشود.
این چند ساعتِ این وسط، سلامِ الهی و امن الهی و خیمهی رحمت خداست که بر سراسر آفرینش زده شده است.
آن شب، شب عجیبی است؛ بهتر از هزار ماه، نَه برابر آن؛ «خیرٌ من ألف شهر».
🔹 هزار ماه زندگی انسان، چقدر میتواند برکات بهوجود آورد و جلب رحمت و خیر کند! این یک شب، بهتر از هزار ماه است.
این، خیلی اهمیّت دارد.
⏪ این شب را قدر بدانید و آن را به دعا و توجّه و تفکّر و تأمّل در آیات خلقت و تأمّل در سرنوشت انسان و آنچه که خدای متعال از انسان خواسته است و بیاعتباری این زندگی مادّی و اینکه همهی این چیزهایی که میبینید، مقدّمهی آن عالمی است که لحظهی جان دادن، دروازهی آن عالم است، بگذرانید.✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔵 بهترین دعایی که میتوان در شب قدر که همان شب 23 ماه رمضان است خواند کدام دعا است ؟
🌕 جواب:
در روایت است که در شب 23 ماه رمضان تا حدی که برایت امکان دارد و در همه حالات که هستی (سجده، قیام، قعود، و ...) به یاد امام زمان خود باش و دعای سلامتی ایشان را بخوان که ۳ نوع دعا در روایت آمده است:
1⃣ اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.
2⃣ أَللَّهُمَّ يا ذَا الْمَجْدِ الشَّامِخِ وَالسُّلْطانِ الْباذِخِ ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَكُنْ لِوَلِيِّكَ وَابْنِ وَلِيِّكَ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ الْمَهْدِيِّ ، في هذِهِ السَّاعَةِ وَلِيّاً وَحافِظاً ، وَقائِداً وَناصِراً ، وَدَليلاً وَعَوْناً ، وَعَيْناً وَمُعيناً ، حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً ، وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً؛ يا مُدَبِّرَ الْاُمُورِ ، يا باعِثَ مَنْ فِي الْقُبُورِ ، يا مُجْرِيَ الْبُحُورِ ، يا مُلَيِّنَ الْحَديدِ لِداوُودَ عَلَيْهِ السَّلامُ ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَافْعَلْ بي كَذا وَكَذا»
و به جاى «كذا و كذا» حاجت خود را از خدا بخواه.
3⃣ اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْقَائِمِ بِأَمْرِكَ الْحُجَّةِ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ الْمَهْدِيِّ عَلَيْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ أَفْضَلُ الصَّلَاةِ وَ السَّلَامِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ مُؤَيِّداً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طُولًا وَ عَرْضاً وَ تَجْعَلَهُ وَ ذُرِّيَّتَهُ مِنَ الْأَئِمَّةِ الْوَارِثِينَ اللَّهُمَّ انْصُرْهُ وَ انْتَصِرْ بِهِ وَ اجْعَلِ النَّصْرَ [مِنْكَ] لَهُ وَ عَلَى يَدِهِ وَ الْفَتْحَ عَلَى وَجْهِهِ وَ لَا تُوَجِّهِ الْأَمْرَ إِلَى غَيْرِهِ اللَّهُمَّ أَظْهِرْ بِهِ دِينَكَ وَ سُنَّةَ نَبِيِّكَ حَتَّى لَا يَسْتَخْفِيَ بِشَيْءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ اللَّهُمَّ إِنِّي أَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ وَ آتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النَّارِ وَ اجْمَعْ لَنَا خَيْرَ الدَّارَيْنِ وَ اقْضِ عَنَّا جَمِيعَ مَا تُحِبُّ فِيهِمَا وَ اجْعَلْ لَنَا فِي ذَلِكَ الْخِيَرَةَ بِرَحْمَتِكَ وَ مَنِّكَ فِي عَافِيَةٍ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِين وَ زِدْنَا مِنْ فَضْلِكَ وَ يَدِكَ الْمَلْأَى فَإِنَّ كُلَّ مُعْطٍ يَنْقُصُ مِنْ مِلْكِهِ وَ عَطَاؤُكَ يَزِيدُ فِي مِلْكِكَ.
📚صحیفه مهدیه بخش پنجم ص ۴۶۵
بیاییم در این شبهای پر عظمت یکدیگر را حلال کنیم تا زنجیر از دعاهایمان باز، و دعاهای ماه آسمانی شود.🤲