#چهار_شنبه_های_اخلاقی
شماره 5
🌷زندگی در پرتو اخلاق »»»» راه درمان انحرافات اخلاقی🌷
در اینجا ذکر دو نکته کمال لزوم را دارد:
نکته اول: همیشه با کسانی که گرفتار انحرافات اخلاقی هستند، معامله یک بیمار باید کرد، زیرا انحرافات اخلاقی همانطور که اشاره شد در حقیقت یک نوع بیماری روحی است که گاهی منشأ بیماریهای جسمی هم می شود و یا بعکس گاهی از بیماریهای جسمی سرچشمه می گیرد.
بنابراین باید همان اصولی را که در درمان بیماریهای جسمی رعایت می کنیم در این قسمت نیز رعایت نماییم.
نکته دوم: در درمان بیماریها، همیشه سه اصل را در نظر می گیریم:
1- تشخیص نوع بیماری.
2- تشخیص عوامل پیدایش بیماری.
3- راه درمان بیماری.
برای تشخیص نوع بیماری غالباً از علایم و آثار آن استفاده می شود، البته این موضوع در بیماریهای جسمی نسبتاً کار آسانی است- مخصوصاً با وسایل و امکانات فعلی- ولی در مسائل اخلاقی موضوع فوق العاده پیچیده ای است، زیرا بسیار می شود که انحرافات اخلاقی تظاهرات و علایم مشابهی دارند، یا تظاهراتی که معلول آمیختن چند نوع از بیماریهای اخلاقی است دیده می شود که تشخیص آن مشکل می گردد، و لذا عالم اخلاق و طبیب روح برای درمان خود یا دیگران باید این علم را با حوصله و دقت بررسی کند.
و برای تشخیص عوامل پیدایش بیماری باید معمولًا سابقه زندگی شخص منحرف- مخصوصاً سوابق دوران کودکی که زیربنای شخصیت انسان را تشکیل می دهد- و همچنین محیط خانوادگی و اجتماعی و شغل و کار و منطقه جغرافیایی او را کاملًا بررسی کرده و عواملی که باعث بروز این بیماری اخلاقی شده است بدست آورد، حتی عامل وراثت را نیز نباید از نظر دور داشت، زیرا اخلاق بد (مانند بیماریهای جسمی) گاهی جنبه موروثی دارد.
و برای درمان مفاسد اخلاقی باید توجه داشت که اگر آنها به صورت مزمن درآمده و مدتها از عمر آنها گذشته باشد، باید با صبر و حوصله و دقت و مراقبت به درمان آن پرداخت و از طول مدت هرگز نباید خسته شد، ولی اگر یک حالت سطحی و عارضی باشد در مدت کوتاهتری درمان پذیر خواهد بود.
به همین دلیل اصلاح مفاسد اخلاقی جوانان و کودکان به مراتب آسانتر از اصلاح بزرگسالان است، زیرا دسته اول هم زود آلوده می شوند و هم زود درمان می پذیرند.
امام صادق علیه السلام فرمود:
«عَلَیْکَ بِالْاحْداثِ فَانَّهُمْ اسْرَعُ الی کُلِّ خَیْرٍ»(حرّ عاملی، وسائل الشیعه 11/ 447)
به جوانان توجه کن که برای پذیرش سریع هر نیکی آماده اند.
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهار_شنبه_های_اخلاقی
سخنران: آیت الله سید محمد ضیاء آبادی
"سنن الهی و تکامل انسان"
جدا شدن و پراکندگی قوم بنی اسرائیل به جهت رفتارهای ناشایستی که داشتند به عنوان عذاب الهی در قرآن کریم مطرح شده است. همانگونه همفکر بودن و وحدت داشتن موجب موفقیت و پیروزی یک ملت محسوب میشود. به همان نسبت تفرقه و تشتت، بلای بزرگی برای یک ملت به حساب میآید. و البته این یک سنت الهی است.
سیئات و حسنات از سنتهای الهی هستند. سیئات یعنی گرفتاریهای زندگی و حسنات به معنای زندگی خوش میباشد. اینکه ما همه جوامع را با سیئات و حسنات امتحان میکنیم یعنی آنها را در مسیر تکامل قرار میدهیم. لازم است حسنات را ببینید و منعم را بشناسید تا حس شکر گذاری در مقابل منعم در شما پیدا شود و روحتان به حرکت درآید تا به حیات طیبه ابدی برسد.
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#چهار_شنبه_های_اخلاقی
👇🏿👇🏿
📚📚معرفی کتب و منابع اخلاقی📚📚
شماره 5
1.. کتاب های اخلاقی - روایی (قسمت سوم):
نگاه کلی :
کتابهایی که در بخش اخلاقی - روائی ،از آنها نام بردیم ، نمونه ای بود از نوشته هایی که به عنوان منابع اخلاقی ، شمرده می شوند.
چند نکته را یادآور می شویم :
1- کتابهای اخلاقی - روایی ،از نظم و چینش شایسته و یک نواختی برخوردار نیستند. هر یک از دانشوران این فن ، به ذوق و سلیقه شخصی عمل کرده و نظم و ترتیب را بکار بسته است . ازاین روی شایسته است که مانند کتابهای : فقهی ،اصولی ، فلسفی و غیره ،از نظم و ترتیب همانند، منطقی و گویا بهره مند شوند و با فهرستهای فنی تدوین گردند.
2- برخی ازاین کتابها، سند روایات را بیان نداشته و به گزارش متن آن ، بسنده کرده اند. که این انداختن سند، به هر دلیلی که باشد، کمترین زیانش ، سردرگمی و بی اعتمادی پژوهنده است که وی را در پی گیری مصادر، تصحیح منقولات و پژوهش فزونتر، دچار دشواری می کند.
3- وجود روایات پرسش زا، سنگین ، متاشبه، مغایر یکدیگر و نیازمند به تحلیل ، شرح و توجیه ، اشکال دیگری است که دراین نوشته ها دیده می شود. روایاتی که از مفهوم دشواری برخوردارند و بیشتر مردم ، توان فکری و پذیرش آنها را ندارند. سزاواراست که این گونه روایات با شرح و تحلیل پیرامون شرائط زمانی - مکانی مخاطب و با امام ، و با بهره وری از سائر کلمات معصومین در تفسیر و زدودن شبهه ها، انتشار یابند.
4- پرداختن این مجموعه ها به پاره ای از نیازهای اخلاقی - روانی - آن هم گاه و بیگاه بگونه ای تکراری و مشابه .
ازاین رو شایسته است که یک مجموعه منظم و تحقیقی از گفتار و سنت معصومین[ ع] و کلام خداوندی - که در بردارنده تمامی مسائل اخلاقی و روانی انسانی باشد، پدید آید و راه برای پژوهشگران آینده هموار شود تاایشان ، گامهای بعدی را برداشته ، و مطابق نیاز هر زمان و براساس اندیشه و توان فکری و ذوقی طبقات گوناگون جامعه ، آثاری را، به نگارش در آورند.
ادامه دارد...
#منابع_اخلاقی
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
🍂سلسله مباحث: #راه_و_رسم_طلبگی
شماره 43
موضوع: استعداد و علاقه شخصی
🌷فرایند تشخیص استعداد و نشانههای آن / قسمت دوم🌷
6. با تجزیه و تحلیل رفتارها و احساسات خود، مختصات شخصیتی خود را به دست میآوریم. بدین منظور باید در خاطرات گذشته تأمل کنیم، در دوره زمانی نسبتا درازی به خود نظر افکنیم، و نشانگان خاصی را در تاریخ زندگی خود رصد کنیم. این نشانهها به منزله صدای زنگ هشدار باید حساسیت و توجه ما را برانگیزد.
مثلا بنگریم که در چه مطالعات یا فعالیتهایی غوطهور میشویم و از پرداختن به چه نوع کارهایی احساس خستگی و دشواری و دلزدگی نمیکنیم؟ در چه کارهایی گذشت زمان را درک نمیکنیم؟ چه کارهایی را با شتاب و بیدردسر انجام میدهیم و با کمترین تجربه، در آن به آسانی با موفقیت ظاهر میشویم؟ چه کارهایی را ساده و سهل و روان تصور میکنیم و در آن جرأتِ اقدام و حوصله ویژه برای استمرار داریم، در مقابل از چه کارهایی نوعا فرار میکنیم و رغبت و رمق کافی برای آن نداریم؟ حین مطالعه یا مباحثه کدام مطالب سؤالهای متعدد و اشکالهای جدی برای ما پیش میآید و از استاد یا مؤلفِ کتاب، مچگیری میکنیم؟ در چه موضوعاتی قدرت جذب بالا داریم و ذهن ما به خوبی درگیر میشود؟ چه آموزههایی نظر ما را جلب و گوش ما را تیز میگرداند و هوش و حواس ما در آنجا زندهتر و فعالتر عمل میکند؟ چه موضوعاتی دغدغة مستمر ما میگردد و ذهن ما آنرا به سرعت رها نمیکند؟ در چه مواردی خلاقیت داریم و نظریات نوین یا ابتکارات قابل توجهی تولید میکنیم که اعجاب اطرافیان را برمی انگیزد؟ از کدام سوژهها استقبال جدی میکنیم؟ تجزیه و تحلیل و نگاه ما از زاویه چه موضوعی است و در نطق باطنی خود بیشتر با چه کلماتی و با چه نگاهی اظهار نظر میکنیم؟ کدام سوژهها برای ما لذتبخش است و کدام یک را به تکلّف تحمّل میکنیم؟ ویژگیها و نقاط قوت ما در مقایسه با اطرافیان و دوستان همردیفمان چیست؟ موفقیتها و ناکامیهای ما چه چیزهایی بوده است؟ در جمع دوستان که قرار میگیریم در چه مطالبی بیشتر حضور ذهن داریم و نظر میدهیم؟ اکثر کتابهایی که طی مدتی طولانی ـ مثلا سه چهار سال گذشته ـ خواندهایم در چه موضوعاتی بوده است؟ فراوانی کدام یک از مباحث در دست نوشتههای ما بیشتر است؟ قفسه کتابخانة ما بیشتر شامل چه نوع کتابهایی است؟ در کتابفروشیها نوعا مقابل کدام قفسهها بیشتر درنگ میکنیم؟ در ساعات فراغت و نشاط خود جذب چه کارهایی میشویم؟
ثبت این ویژگیهای شخصیتی و تهیه فهرست مکتوبی از این پاسخها امکان بازخوانی و بررسی دقیق آن را فراهم میکند و حساسیت، گرایش، علاقه، سلیقه، جهتگیری و ذائقه ما را تا مرز اطمینانبخشی آشکار میگرداند.
البته پاسخ هریک از این سؤالها تنها درجهای از احتمال در ذهن ما ایجاد میکند. یعنی هیچ یک از این پاسخها به تنهایی، نمیتواند ما را به استعداد و علاقه ذاتیمان منتقل سازد و همواره احتمال میدهیم این موضوع به گونهای اتفاقی یا بر اثر عواملِ واسطه متفرقه پدید آمده باشد. اما از تراکم این احتمالات و برداشت یک معدل کلی از این پاسخها به کشف نهایی نزدیک خواهیم شد. اگر فرض کنیم که اکثر این پاسخها در زمان نسبتا درازی، همگون و در یک ردة موضوعی قرار داشته باشند در باره ویژگیهای خود حدسهای قریب به یقین و قابل اعتمادی میزنیم.
7. استفاده از نظر دیگران در این زمینه بسیار مفید است. شنیدن ویژگیهای خود از زبان دیگران نوعا دقتهای تازه و دستاوردهای شیرینی را برای ما ایجاد میکند. آنچه دیگران از ما میبینند و به زبان میآورند چه بسا بر خود ما مخفی باشد یا به تفصیل و وضوح آشکار نباشد. دوستان نزدیکی که در دورة زمانی بلندی با ما مرتبط بوده و رفتارها، حساسیتها و اظهار نظرهای ما را دیده یا شنیدهاند، میتوانند در کشف برخی از آن نشانگان ما را مدد رسانند. بسیار شایسته است در این زمینه پیشقدم شویم و از دوستان اهل دقت یا اساتید نزدیک خود بپرسیم که آنها حساسیتها و علاقههای ما را چگونه یافتهاند و ما را مناسب چه فضاهایی میدانند؟ این اطلاعات را نیز به آن یادداشتها بیافزاییم و فهرست ویژگیهای خود را تکمیل کنیم.
8. علاقه انسان در نوسان و مقداری تابع شرایط بیرونی است. انسان خصوصا در ایام جوانی که آمادگی فراگیری بالایی دارد از آشنایی با هر دانشی و کسب هر مهارتی احساس لذت و رضایت و مالکیت میکند. لذا اجمالا هر گونه استعدادی هم دارد. همین مسئله باعث میشود امر تشخیص استعداد اندکی دشوار میشود و مقداری ضریب خطا ایجاد میکند. به این احتمال خطا باید توجه داشت. اما از آن نباید هراسید. اگر اطلاعات فراوانی از قبیل آنچه گفته شد در باره خود فراهم آوریم میتوانیم بر این احتمال خطا غلبه کنیم.
#ندای_تهذیب
🌻 @nedaye_tahzib
🌿 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع
هدایت شده از Ale-hashem.ir
🔳بیانیه پایانی نهمین گردهمایی نمایندگان ولی فقیه در استان ها
🔹در محکومیت اهانت رئیس دولت فرانسه به ساحت پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله وسلم)
⚫️بسم الله الرحمن الرحیم
🔹اهانت رئیس دولت فرانسه به ساحت مقدس پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) به بهانهی حمایت از آزادی بیان، نشانهای روشن، از رفتارهای دوگانه و تبعیض آمیز مدعیان تمدن و لیبرال دمکراسی غرب است. این اهانت غیر قابل گذشت، درحالی صورت می پذیرد که کوچکترین اقدام در انکار افسانه جعلی هولوکاست، از سوی دولت فرانسه، با توقیف کتاب و حکم محکومیت به زندان و آزار و اذیت فرهیختگان و اندیشمندان آزاداندیش مواجه میشود.
🔹البته از حکومتی که در کارنامه سیاه حکمرانی خود، کشتار و آزار و تحقیر یک میلیون مسلمان مظلوم الجزایری و تجاوز و هتک حرمت و تحقیر صدها هزار انسان بیپناه را در آفریقا ثبت کرده است، این اقدامات موهن جای شگفتی ندارد. به ویژه اینکه مطابق آمار و مستندات موجود، این کشور اروپایی، با رشد فزاینده اسلام گرایی مواجه است و ادامه این روند، دولت مردان فرانسوی را با نگرانیهای زیادی مواجه ساخته است .
🔹اکنون، همه جهانیان میدانند که رئیس دولت کنونی فرانسه، بیش از یک سال است در کوران اعتراضات مردمی در شهرهای مختلف گرفتار شده و هر از چندگاهی، میکوشد تا با حادثه سازیهای مشکوک ومبهم، افکار عمومی را از عملیات فراگیر سرکوب خشن پلیس منحرف سازد.
🔹بدون تردید، در شرایطی که آمریکا، رژیم صهیونیستی و اروپا، در مصاف با اسلام عزیز، موج بیداری و مقاومت اسلامی، دچار شکستهای راهبردی شده و از چهرهسازی و جریانسازی بدلی برای مخدوش کردن چهره تابناک اسلام عاجز ماندهاند، در صدد برآمدهاند تا با نقشه سازمانها و اندیشکدههای صهیونیستی، جبهه جدیدی را علیه اسلام و مسلمانان بگشایند و انتقام شکستهای جبران ناپذیرشان را این بار در این گونه اقدامات موهن و ضد انسانی بگیرند.
☑️ ما نمایندگان ولی فقیه در استانهای کشور جمهوری اسلامی ایران، شرکت کننده در نهمین گردهمایی نهاد نمازجمعه، با اظهار تنفر و محکومیت شدید هر گونه اهانت به مقدسات ادیان توحیدی، به ویژه ساحت مقدس پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآلهه وسلم) ، تمامی آزادی خواهان و فرهیختگان و نخبگان ادیان آسمانی را به واکنش مناسب و قاطع فراخوانده و از ائمه محترم جمعه و جماعات جهان اسلام، علما و دانشمندان بلاد اسلامی میخواهیم؛ تا با آگاه سازی عمومی و افشای توطئههای استکبار جهانی، ملتهای مسلمان را به وحدت و اتحاد عملی در مقابل دشمنان اسلام دعوت کنند .
یریدون لیطفئوا نورالله بافواههم والله متم نوره ولوکره الکافرون
والسلام علیکم و رحمۀ الله
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسه در پی اقدام توهینآمیز رئیسجمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم(ص)
🔻اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در تأیید کاریکاتور توهینآمیز به پیامبر اسلام صلواتاللهعلیهوآله، باعث خشم مسلمانان در سرتاسر جهان شده است. به همین علت حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسوی پیامی کوتاه صادر کردند. متن این پیام که به زبان فرانسوی در شبکههای اجتماعی منتشر شد، به شرح زیر است:
🏳بسمه تعالی
🔰جوانان فرانسه !
🔹️از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
🔹️سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
سیدعلی خامنهای
۷ آبان ۱۳۹۹
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
سید علی خامنهای
۹۹/۸/۷
پاسخ حجتالاسلام حامد کاشانی به گزافهگویی حسین دهباشی در مورد شهادت حضرت فاطمه(س)
برادر عزیز و دوست داشتنی
کاش در زمینه های تخصصی خود (فیلم انتخاباتی، روزنامه نگاری و ...) فعالیت کنید.
نقد به همین نوشتک کوتاه که ملقمه چند ادعای سست است، مثنوی هفتاد من کاغذ خواهد شد.
اما اگر بر آن اصرار دارید به جهت احترامی که برایتان قائلم شما را به گفتگویی دوستانه دعوت میکنم.
چه کنیم که سخن سدید و قویم، کمیاب شده است.
بدترین، افراطی ترین و ناکارآمد ترین نگاه در وحدت، انکار حقایق است.
نه در دنیا موفق است و نه در آخرت اجر دارد.
#فاطمیه_هویت_تشیع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مناجات
🤲 خدایا سینه ام تنگ شده و نمیدانم با کدامین دوا گناهم را دوا کنم ؟
#صحیفه_سجادیه
🌼 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
هدایت شده از نو+جوان
♨️ تیتر یک سایت نو+جوان
🔆 آقا در پیامی، جوانان فرانسه را به پرسشگری درباره چرایی «حمایت رئیسجمهورشان از اهانت به پیامبر صلیاللهعلیهوآله» فراخواندند
💎 *از مکرون بپرسید*
➕ متن این پیام که به زبان فرانسوی در شبکههای اجتماعی منتشر شد، به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جوانان فرانسه!
از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
💫 آیتالله سیدعلی خامنهای و نوجوانان ایران اسلامی
🌐 Nojavan.Khamenei.ir
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #نحل، صفحه272، آیات 43تا 54
🗓1399/08/08
🌺 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
272.mp3
479.3K
🔊#صوت_قرآن
🎤توسط استاد #منشاوی
✅صفحه272
🗓1399/08/08
🌺@nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
198.pdf
123.1K
هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_نود_و_هشت
✅ محاسبه و مراقبه نفس
🗓1399/08/08
🌺 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
علامه طباطبائی:
برگی که از درخت ، بر زمین می افتد ،
در عالم تاثیر گذار است ؛
چطور فکر می کنید ،
گناه کردن در عالم ،
بی اثر باشد...؟
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
هدایت شده از نو+جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*♨️ #ویژه | نو+جوان ♨️*
❤️ به مناسبت #روز_نوجوان، این #تماشایی رو برای بهترین دوستاتون بفرستین و رسانه خودتون رو بهشون هدیه بدین
*😎 چجوری به دوستام هدیه بدم؟*
📲 پیشنهاد ما اینه که این ویدئو رو به همراه معرفی خودتون از رسانه نو+جوان براشون بفرستین و اون رو برای @alo_nojavan هم ارسال کنین، *بهترین معرفیها از نو+جوان با نام خودتون منتشر میشن*
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰لوح | آمریکای آشفته
🔻رهبر انقلاباسلامی: «آمریکا دچار بحران است؛ بحران اقتصادی، بینالمللی، سیاسی، اخلاقی؛ این آمریکا میخواهد به چه کسی کمک بکند؟ این آمریکا میخواهد دیگران را بمکد و بکَند تا خودش را ترمیم بکند.» ۹۵/۸/۱۲
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از خط حزب الله
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد: این است #آزادی_بیان؟!
🔴 #پیام_رهبر_انقلاب | دو سؤال از #جوانان_فرانسه در پی #اقدام_توهین_آمیز #رئیس_جمهور_ فرانسه درباره #پیامبر_اعظم (ص)
♨️ #سخن_هفته | مروری بر توصیهی اخیر رهبر انقلاب دربارهی #رعایت_اخلاق_سیاسی و پرهیز از #هتک_حرمت_مسئولان؛ خط قرمز #اهل_ایمان
🔰 #گزیده_بیانات | هفت شاخص اصلی #جامعهی نبوی در بیانات رهبر انقلاب؛ #جامعه_نبوی یک #الگوی_ابدی
🔻#کلام_امام | آنها که میخواهند به کشور #خدمت کنند، تفاهم کنند
🔶 #مسئله_روز | دعا برای رفع بلیهی #بیماری_کرونا
@Khattehezbollah
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
#مشق_عشق / الگوی رفتاری علما در خانواده موضوع: مهمان داری و پذیرایی #علامه_طباطبایی
شماره15
🌺 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#پنجشنبه_های_مشاوره_ای
🌺رفتار حضرت امام خمینی رحمه الله با فرزندان »»»
تبعیض قائل نشدن میان دختر و پسر🌺
خانم فریده مصطفوی در این باره می گوید:
«آنچه که اصلاً در منزل ما مطرح نبود، دختر و پسر بودن بچه ها بود. همه بچه ها برای امام عزیز بودند. ما هیچ وقت احساس نکردیم که حتی ایشان کدام یک از ما را بیشتر دوست دارند و کدام یک را کمتر. رفتارشان با همه یکسان بود».(پا به پای آفتاب، ج 1، ص 122)
با وجودی که امام رحمه الله در رفتار خود هیچ گونه تبعیضی میان فرزندان خود قائل نمی شد، ولی در ظاهر نسبت به دختران لطف بیشتری داشت. در سخنی دیگر، خانم فریده مصطفوی در این زمینه می گوید:
«البته ظاهرا نسبت به اولاد دختر اظهار محبت بیشتری می کردند. حضرت امام رحمه الله همیشه محبت و لطف خاصی نسبت به دختران خود داشتند. این امر شاید به خاطر آن باشد که می دانستند که اولاد دخترشان در جامعه آن طور که باید مورد لطف قرار نمی گیرند و جامعه آن طور که شایسته است به طبقه بانوان توجه ندارد. ما همیشه مورد محبت ایشان بودیم».(پا به پای آفتاب، ج 1، ص 122)
این رفتار محبت آمیز امام رحمه الله نسبت به دختران در همان ابتدای تولد فرزند دختر مشهود بوده است. برای روشن شدن این واقعیت به خاطرات آقای رحیمیان از اعضای دفتر بیت حضرت امام رحمه الله است، نظر می افکنیم.
«در زمستان سال 1363 خداوند فرزند دختری به این جانب عطا فرمود. چند روز بعد از تولد، مادرش او را به بیت معظم له آورد. بعد از انجام کارهای معمول، از محضر امام خارج شدم و نوزاد را برای تشرف به خدمت حضرتشان آوردم. از پله های حیاط بالا می آمدم که توجه حضرت امام به حقیر جلب شد. با تبسم و نشاط کم سابقه اذن دخول دادند. قبل از اینکه سخنی بگویم، فرمودند: «بچه خودتان است؟» عرض کردم، بله! بلافاصله دو دستشان را به علامت تحویل کودک جلو آوردند و هم زمان پرسیدند: «دختر است یا پسر؟» عرض کردم: دختر است. او را در آغوش گرفتند و صورت به صورت او گذاشتند و پیشانی او را بوسیدند و در این حال فرمودند: «دختر خیلی خوب است. دختر خیلی خوب است. دختر خیلی خوب است.» و در گوشش دعا خواندند. سپس از اسم او سؤال فرمودند، به عرض رساندم: آقا اسم برایش انتخاب نکرده ایم. گذاشته ایم حضرت عالی انتخاب بفرمایید و حضرت امام بدون تأمل فرمودند: «فاطمه خیلی خوب است، فاطمه خیلی خوب است، فاطمه خیلی خوب است».
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#پنجشنبه_های_مشاوره_ای
🌺خانواده سبز🌺
سبز یعنی شاد و خرّم !
سبز یعنی بالنده !
سبز یعنی پویا !
سبز یعنی با نشاط !
☘️خانواده سبز یعنی :
خانواده ای که در آن خودخواهی دیده نمی شود !
خانواده ای که در آن منحنی توقعات و انتظارات به صفر میل می کند !
بزرگواری و گذشت موج می زند !
دریادلی درس اول آن است !
بخل و تنگ نظری در آن راه ندارد !
بی تفاوتی رخت بربسته است !
مهرورزی جایی برای قهر نگذاشته است !
« دوستت دارم » زیاد شنیده می شود !
« کفاف » جای « رفاه » نشسته است !
« خشم » در دریای وجود اعضای آن غرق می شود !
منّت گذاشته نمی شود !
☘️اگر خواستار چنین خانواده ای هستیم باید :
از خود شروع کنیم !
درک درستی از دیگران داشته باشیم !
بزرگوار باشیم !
خوبی های خود را نسبت به دیگران نادیده بگیریم !
گرمای خانه از آتش مهر است و سردی و افسردگی از خودخواهی ، خودمحوری و « خودشیفتگی » ؟ !
کودکان در هفت سال اول زندگی ، خودشیفته اند . یعنی : جاده زندگی را یک طرفه می بینند که فقط خود می توانند برانند و برای دیگران حق « ابراز وجود » و « بیان خویشتن » نمی شناسند ! اما وقتی بزرگ شدند باید دانسته باشند که جاده زندگی دوطرفه است و برای دیگران نیز فرصت ابراز وجود و بیان خویشتن هست . اما گویا برخی آدم ها در بزرگسالی نیز کودکانی خودشیفته اند ! در سیر رشد منطقی تربیت ، کودکان به تدریج « اجتماعی شدن » را می آموزند تا وقتی بزرگ شدند بزرگواری ، درک متقابل ، مهارت هم حسی و همدلی را نیز فرا گرفته باشند .
#خانواده
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هفته_وحدت
روایت رهبر انقلاب از نامگذاری هفته وحدت
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسه در پی اقدام توهینآمیز رئیسجمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم(ص)
اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در تأیید کاریکاتور توهینآمیز به پیامبر اسلام صلواتاللهعلیهوآله، باعث خشم مسلمانان در سرتاسر جهان شده است. به همین علت حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسوی پیامی کوتاه صادر کردند. متن این پیام که به زبان فرانسوی در شبکههای اجتماعی منتشر شد، به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جوانان فرانسه !
از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
سیدعلی خامنهای
۷ آبان ۱۳۹۹
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دعای_کمیل
#میرداماد
إِلٰهِى وَسَيِّدِى، فَأَسْأَلُكَ بِالْقُدْرَةِ الَّتِى قَدَّرْتَها، وَبِالْقَضِيَّةِ الَّتِى حَتَمْتَها وَحَكَمْتَها، وَغَلَبْتَ مَنْ عَلَيْهِ أَجْرَيْتَها، أَنْ تَهَبَ لِى فِى هَذِهِ اللَّيْلَةِ وَفِى هَذِهِ السَّاعَةِ، كُلَّ جُرْمٍ أَجْرَمْتُهُ، وَكُلَّ ذَنْبٍ أَذْنَبْتُهُ، وَكُلَّ قَبِيحٍ أَسْرَرْتُهُ، وَكُلَّ جَهْلٍ عَمِلْتُهُ، كَتَمْتُهُ أَوْ أَعْلَنْتُهُ، أَخْفَيْتُهُ أَوْ أَظْهَرْتُهُ، وَكُلَّ سَيِّئَةٍ أَمَرْتَ بِإِثْباتِهَا الْكِرامَ الْكاتِبِينَ
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
🛑 آیتالله جوادیآملی خطاب به مکرون: بیادبی به پیامبر(ص) کار عاقل نیست
مرجع تقلید شیعیان در واکنش به سخنان جاهلانه رئیس جمهور فرانسه گفت:
🔹پیامبر اسلام بر تمام بشریت حق دارد و بی ادبی نسبت به چنین شخصیتی با هیچ عقلی جور در نمیآید.
🔹وجود مبارک پیغمبر که آمد چندین کار جهانی کرد، موسی را معرفی کرد، عیسی را معرفی کرد، خلیل حق را، ذبیح حق را، تورات و انجیل و صحف ابراهیم را معرفی کرد.
🔹لذا مسیحیت ماند، یهودیت ماند، کلیمیت ماند، اگر معاذالله پیامبر اسلام نیامده بود دینی نمیماند.
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
🛑 بازتاب پیام رهبر انقلاب خطاب به جوانان فرانسوی در رسانههای این کشور:
🔹رسانههای فرانسوی: [آیتالله] #خامنهای، رهبر ایران حمایت مکرون از کاریکاتور پیامبر اسلام را "احمقانه" خواند.
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
🔻آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس فقه:
⚠️ هدف از اهانت به پیامبر(ص) برپا کردن فتنه و جنگ در جهان است/ پیامبر اسلام بر تمام بشریت حق دارد
◻️ پیامبر اکرم(ص) بر تمام بشریت، حق دارد و بیادبی نسبت به چنین شخصیتی با هیچ عقلی جور در نمیآید، بنابراین الآن تمام این تقریبا هشت میلیارد بشر روی زمین در کنار و سفره وجود مبارک پیغمبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) هستند، و نسبت به این پیامبر که حقّ جهانی دارد بر بشریت، بیادبی کردن اصلاً با هیچ عقلی جور در نمی آید، اینها باید حواسشان جمع باشد حالا چه کسی اینها را تحریک کرده؟ چگونه شده؟
◻️ مرحوم کاشف الغطای بزرگ در کشف الغطاء می گوید به اینکه اگر پیغمبر اسلام نبود دینی در عالم نبود، برای اینکه خلیل حق آمده ذبیح حق آمده کلیم حق آمده، مسیح حق آمده ولی کتابشان در دسترس نیست، تحریف شده است آنکه معاذالله در کتابش دارد که خدا با فلان پیامبر کشتی گرفت این دین نمی ماند، وجود مبارک پیغمبر که آمد چندین کار جهانی کرد، موسی را معرفی کرد، عیسی را معرفی کرد، خلیل حق را، ذبیح حق را، تورات و انجیل و صحف ابراهیم را معرفی کرد به عظمت در حدّ فرشته ها بلکه بالاتر از فرشته ها. کتاب های آنها را در حدّی که بود اصیل بود معرفی کرد لذا مسیحیت ماند، یهودیت ماند، کلیمیت ماند، فرمایش ایشان در کشف الغطاء این است که اگر معاذالله پیامبر اسلام نیامده بود دینی نمی ماند.
◻️ اگر کتابی روی کره زمین قداستی دارد به برکت قرآن کریم است چون او آمده تورات را معرفی کرده است انجیل را معرفی کرده است زبور را معرفی کرده است ﴿إِنَّ هذا لَفِی الصُّحُفِ الْأُولی ٭ صُحُفِ إِبْراهیمَ وَ مُوسی﴾،فرمود این حرفهایی که ما در قرآن گفتیم در کتاب انبیای قبلی هم هست آن است. بنابراین چه گروهی چه دستی در کار است که خدای ناکرده می خواهند یک اختلاف داخلی یا اختلاف خارجی یا جنگ نیابتی ایجاد بکنند.
#من_محمد_را_دوست_دارم
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ حضرت حمزه عموی پیامبر گرامی اسلام به توهین کنندگان به ایشان
سکانسی دیدنی از فیلم #الرسالة ساخته زنده یاد #مصطفی_عقاد
#من_محمد_را_دوست_دارم
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#ویژه_پروفایل
#مکرون #فرانسه
#ابلیس_پاریس
#من_محمد_ص_را_دوست_دارم
#لبیک_یا_رسول_الله
#پیامبر_رحمت
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir