8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💑 هی کلک!!
❤️از این پیشنهاد ها به اکثر دختر پسرا میشه!!
♦️چه واقعی،چه مجازی!
⭕️همین اینستا پر از هی کلک هاست....
⁉️#قدرت حذفشو داری!؟
♦️قدرت نگاه نکردن چطور؟!
اگه تونستی #بخاطر_خدا خودتو نگه داری ، برنده شدی!
برکات ِ #عفت، در کلام شیرین آیت الله عاملی
فاعتبروا یا اولی الابصار🇮🇷
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابیامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir
☀️ #شمسی
➕ كشتار دانشجويان معترض به حضور آمريكائيان در دانشگاه تهران (1332ش)
➕ روز دانشجو
🌙 #قمری
➕ تولد سياستمدار و نويسنده ي ايراني شريف الدين كاشاني(459 ق)
❄️ #میلادی
➕ رسیدن فضاپیمای گالیله به سیاره مشتری (1995م)
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️11 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️31 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️41 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️48 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir
💠به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو💠
✍️ بعد از كودتاي 28 مرداد 1332، رژيم شاه كه توانسته بود با كمك اربابان بر اريكه قدرت بازگردد، درصدد برآمد تا پايه هاي حكومت خود را تثبيت كند، اما غافل از اين كه مردم در اولين فرصت، خشم و انزجار خويش را نشان خواهند داد.
✅ سه ماه و نيم بعد از کودتاه، نيكسون معاون رييس جمهور آمريكا، راهي ايران گرديد تا نتيجه سرمايه گذاري 21 ميليون دلاري سازمان جاسوسي سيا را كه در راه كودتا و سرنگوني دولت مصدق هزينه كرده بود، از نزديك مشاهده كند.
✅ در اعتراض به اين سفر، دانشجويان دانشگاههاي تهران، تظاهرات پرشوري عليه رژيمِ شاه برپا كردند كه اين اعتراضات در روز پانزدهم آذر، به خارج از دانشگاه كشيده شد.
✅ صبح روز 16 آذر 1332، گارد شاهنشاهي وارد صحن دانشگاه شد تا فرياد مخالفان را در گلو خفه كند. به دنبال آن، سه نفر از دانشجويان معترض به نامهاي: مصطفي بزرگ نيا، احمد قندچي و مهدي شريعت رضوي را به شهادت رساندند.
✅ رژيم، در روز بعد بدون توجه به اين جنايت، دكتراي افتخاري حقوق را در اين دانشگاه به نيكسون اعطا كرد.
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir
🍃 آثار هم نشینی با علما🔻
💠 امام حسن مجتبی (علیه السلام):
🔸 مَنْ أکْثَرَ مُجالِسَة الْعُلَماءِ أطْلَقَ عِقالَ لِسانِهِ، وَ فَتَقَ مَراتِقَ ذِهْنِهِ، وَ سَرَّ ما وَجَدَ مِنَ الزِّیادَةِ فی نَفْسِهِ، وَکانَتْ لَهُ وَلایَةٌ لِما یَعْلَمُ، وَ إفادَةٌ لِما تَعَلَّمَ.
🔹 هر که با علما بسیار مجالست نماید، سخنش و بیانش در بیان حقایق آزاد و روشن خواهد شد، و ذهن و اندیشه اش باز و توسعه می یابد و بر معلوماتش افزوده می گردد و به سادگی می تواند دیگران را هدایت نماید.
📚 احقاق الحق، ج ۱۱، ص ۲۳۸
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ دیدار دانشجویی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در خوابگاه دانشجویی دانشگاه تبریز
🆔️ @ale_hashem
✅ روابط عمومی مدرسه
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابیامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir
♦️ انتصاب معاون آموزش و تهذیب مدرسه امیرالمومنین (ع) تبریز
حجت الاسلام روح الله بجانی طی حکمی آقای حجت الاسلام مهدی خان زاده را به سمت معاون آموزش مدرسه و آقای حجت الاسلام جواد محسن زاده بعنوان معاون تهذیب مدرسه منصوب کردند.
🖋️جا دارد از زحمات معاونین آموزش و تهذیب سابق مدرسه تشکر بعمل آید.
✅ روابط عمومی مدرسه
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابیامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir
☀️ #شمسی
➕ معرفی عراق به عنوان متجاوز از سوی سازمان ملل متحد (1370ش)
➕ رحلت آيت اللَّه العظمی "سيدمحمد رضا گلپايگانی" زعيم عاليقدر حوزه علميه قم (1372 ش)
➕ رحلت عالم وارسته آيت اللَّه "سيد محمد موسوی كلانتر" (1378 ش)
🌙 #قمری
➕ رحلت فقيه و محدث بزرگوار آيت الله شيخ حيدرقلی سردار كابلی (1372 ق)
❄️ #میلادی
➕ اشغال سرزمين فلسطين در جنگ جهانی اول توسط نيروهای انگليسی (1917م)
➕ آغاز انتفاضه مردم ستمديده فلسطين (1987م)
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️9 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️29 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️39 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️46 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابیامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir
به مناسبت سالروز رحلت آیت الله العظمی گلپایگانی(ره)
✍️ آیت الله العظمی سید محمدرضا گلپایگانی (۱۳۱۶-۱۴۱۴ق) در سال ۱۳۱۶ق، در روستای گوگد از توابع گلپایگان دیده به جهان گشود. وی از مراجع تقلید و عالمان شیعه در دوران معاصر بود که پس از رحلت آیت الله بروجردی، به مرجعیت رسید. او از شاگردان شیخ عبدالکریم حائری یزدی و سید ابوالحسن اصفهانی بود.
✅ وی در کشتار مردم در قیام پانزده خرداد، واقعه فیضیه و بازداشت و تبعید امام خمینی، با اقدامات حکومت پهلوی مخالفت کرد.
✅ از وی حدود چهل عنوان کتاب به جا مانده است. تأسیس بیمارستان، مدارس علمیه، دارالقرآن الکریم و مجمع اسلامی لندن از فعالیتهای عامالمنفعه این مرجع تقلید است.
✅ شهیدان، علامه مرتضی مطهری، بهشتی، مفتح، حضرات آیات عظام؛ لطفالله صافی گلپایگانی، ناصر مکارم شیرازی و جعفر سبحانی از جمله شاگردان او بودهاند.
✅ سرانجام این استوانه علم و فقاهت، پس از سالها خدمات ارزنده و حمایت از نظام و انقلاب، در روز پنجشنبه هجدهم آذر ۱۳۷۲ ه.ش برابر با ۲۴ جمادیالثانی ۱۴۱۴ ه.ق، دیده از جهان فرو بست و در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) در کنار دیگر مراجع تقلید به خاک سپرده شد.
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابیامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir
Kafi-328.mp3
22.05M
💠 #استاد_عابدینی
◽️ شرح #اصول_کافی
🔸 بابٌ نَادِرٌ فِي حَالِ الْغَيْبَةِ - روایت اول
🔰 بحث حقیقت دوران غیبت - ٣ (متن کامل )
🗓 چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷حوزهعلمیهانقلابیامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔@howzeh_amir