🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
✨دنیا بداند زن هندی در میدان مجاهده برای حقش؛ تنها نیست.
🌟تجمع طلاب حوزه علمیه حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)پرند در دفاع از زنان و دختران مظلوم هند ، دوشنبه ۹ اسفند
#allah_o_Akbar
#You_are_not_alone
#muskan_khan
#india
#hand_off_my_hijab
#حوزه_علمیه_خواهران_پرند
#دختر_مسلمان
#آزادی
#ظلم_به_زن
#تو_تنها_نیستی
@howzeh_elmieh_parand
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
کارگاه آموزشی مهارت های پیش از ازدواج
با حضور حجتالاسلام آقای دکتر نیکزاد در حوزه علمیه حضرت خدیجه کبری( سلام الله علیها) پرند، با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی استان تهران در مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۹ برگزار گردید.
@howzeh_elmieh_parand
اعمال شب و روز عید #مبعث
پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) ...
اعمال شب عید مبعث :
🔹 غسل
🔸 زیارت حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام)
🔹 دوازده رکعت نماز (به مفاتیح الجنان رجوع کنید)
🔸 قرائت دعای شب مبعث که مرحوم کفعمی در کتاب شریف «البلد الامین» نقل کرده است: "اَللّـهُمَّ إِنّي أَساَلُكَ بِالتَّجَلِّي الأعْظَمِ في هذِهِ اللَّيْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ...".
این دعای شریف در مفاتیح الجنان نیز نقل شده است. (به اعمال شب مبعث رجوع کنید)
اعمال روز عید مبعث :
🔹 غسل
🔸 روزه
🔹 صلوات فرستادن
🔸 زیارت حضرت رسول و امیرالمؤمنین (علیهماالسلام)
ردای رسالت...
دنیا تیره بود و پُرفریب، پرچمهای گمراهی افراشته و نشانههای هدایت فرسوده، در دلها ترس بود و در دستها شمشیر…
در چنین روزگاری خداوند مردی را برانگیخت تا آبی باشد بر آتشِ شرک و جهل و خرافات... محمّد ردای رسالت پوشید تا با اسلام، حلاوت محبت پروردگار را به دنیا بچشاند و دین خدا را عالمگیر کند.
رسالتی که با آخرین پیامبر خدا، محمّد، که درود خداوند بر او و خاندانش باد آغاز شد با آخرین حجّت خدا، قائم آل محمّد، به سرانجام خواهد رسید.
#مبعث
#عید_بشریت
🔸 با آمدن پیغمبر یک نظام سیاسی بوجود میآید، یعنی هدف اینست که یک نظام سیاسی بوجود بیاید -حالا اینکه کدام پیغمبر توفیق پیدا کرد این کار را بکند و کدام توفیق پیدا نکرد بحث دیگری است
🔹 لکن هدف این است که یک نظام سیاسی بوجود بیاید- که بتواند این اهداف را با تشکیل برنامهها و مناسبات اجتماعی و مناسبات گوناگون بشری تحقّق ببخشد.
✅ در این نظام سیاسی، آئین حکمرانی از کتاب خدا گرفته میشود و از آنچه خدای متعال بر پیغمبر نازل میکند،که میفرماید: فَبَعَثَ اللهُ النَّبِیّینَ مُبَشِّرینَ وَمُنذِرینَ وَ اَنزَلَ مَعَهُمُ الکتٰبَ بِالحَقِّ لِیَحکُمَ بَینَ النّاسِ فیمَا اختَلَفوا فیه؛
«لِیَحکُمَ» یعنی «لِیَحکُمَ کتاب»؛ این کتاب حکم کند بین مردم در آنچه باید انجام بدهند و حاکم او است در همۂ تنظیمهای اجتماعی. این در سورۂ بقره است.
و همچنین در[مورد]پیغمبران دیگر که در آیات «وَ مَن لَم یَحکُم بِما اَنزَلَ اللهُ فَاُولئٰکَ هُمُ الکافرون» و «اُولئٰکَ هُمُ الظٰلِمونَ» و «اُولئٰکَ هُمُ الفسِقونَ» هست در همۂ اینها آنچیزی که منبع و منشأ حکمرانی است و دستور حکمرانی و برنامههای حکمرانی از آن گرفته میشود، عبارتست از کتاب الهی که به پیغمبر نازل شده است؛
🔹 یک وقت دیگر هم اینجور است که پیغمبر کسی را معیّن نمیکند لکن خود او دارای موقعیّتی است در دستگاه حکومت که امر او نافذ است؛ مثل حضرت یوسف که امر او هم در دستگاه آن حکومت -که آن حکومت هم بتدریج گرایش به دین حضرت یوسف پیدا کرد- نافذ بود و کارها را انجام میداد، در حالی که حاکم مطلق هم نبود.
#امام_خامنه_ای_حفظه_اللّه
عیدمبعث ۱۳۹۹/۱۲/۲۱