هدایت شده از پژوهش یار
اهداف آموزش لمعه.pdf
3.13M
نمودار جمع بندی شده #اهداف_آموزشی_کتاب_فقهی
«الروضه البهیه فی شرح اللمعه الدمشقیه»
توسط ۴ استاد
ــــــــــــــــــــ
کانال پژوهشیار؛
@Pajouheshyar
با#نشروتبلیغ کانال،در ثواب فعالیتهای آن#سهیم باشید.
هدایت شده از صرفا جهت اطلاع طلاب🇮🇷
✅آیت الله جوادی آملی حفظه الله:
"تا نفَس میكشید باید درس بخوانید، آدم میگوید که من فارغ التحصیل شدم؟! همین كه انسان گفت بَس است، این در روایات و كلمات بزرگان دینی ماست كه «أُصِیبَتْ مَقَاتِلُه»؛[1] همین كه گفت من فارغالتحصیلم، این #مرگگاه او گلوله رسید، او مُرده است! ما تا نَفَس میكشیم #با_قلم و كتاب باید باشیم، یا درس بخوانیم یا درس بگوییم یا بحث بكنیم یا پژوهش انجام بدهیم، وگرنه آنچه خواندیم، از یادمان می رود"
[1]. نهج البلاغه(للصبحی صالح)، حکمت85؛ «مَنْ تَرَكَ قَوْلَ لَا أَدْرِی أُصِیبَتْ مَقَاتِلُه».
📚 سخنرانی در جمع طلاب ورامین
تاریخ: 1395/06/13
---------------------
🇮🇷صرفا جهت اطلاع طلاب
📡 @serfan_jahate_ettela_t
هدایت شده از صرفا جهت اطلاع طلاب🇮🇷
منابع پیشنهادی مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه علمیه.pdf
439K
#مهم
🛑به اطلاع طلاب محترم می رساند منابع "عمومی" و "تخصصی" آزمون استخدامی آموزش و پرورش را در این فایل میتوانید مطالعه نمایید.
🏷رشته های ورودی طلاب:
▫️دبیری عربی
▫️دبیری معارف
▫️آموزگار ابتدایی
▫️مربی امور تربیتی
▫️دبیری علوم اجتماعی
⏳زمان آزمون: #احتمالا مهر یا آبان ماه
➖ثبت نام به زودی برای عموم متقاضیان(دانشگاهی و حوزوی) آغاز میشود.
↩️شرایط اختصاصی طلاب
✅جهت دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش بر روی آدرس زیر کلیک نمایید
https://b2n.ir/Nemoneh_soal
💐بازنشر با ذکر منبع و لینک
---------------------
🇮🇷صرفا جهت اطلاع طلاب
📡 @serfan_jahate_ettela_t
هدایت شده از روابط عمومی جامعه مدرسین
⚫️ پیام تسلیت جامعه مدرسین درپی در گذشت شیخ عبدالامیر قبلان
در گذشت عالم مجاهد شیخ عبدالامیر قبلان رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان موجب تالم و تاثر گردید.
این شخصیت والای علمی و چهره برجسته جبهه وحدت و تقریب مذاهب اسلامی سابقه ای درخشان در ایجاد اتحاد و اتفاق بین مسلمین داشت و با فکر سنجیده و تحلیل عمیق همت و عمر و تلاش خود را صرف اعتلا و سیادت تفکر اسلامی کرد.
ایشان برای جبهه مقاومت در لبنان و فلسطین پشتوانهای قوی و پدری مهربان، و در راه دفاع از حقوق شیعیان لبنان و مقاومت اسلامی مجاهدی نستوه بود.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم رحلت این مبلغ وحدت و تقارب اسلامی و چهره برجسته دفاع از آرمان فلسطین را به محضر حضرت بقيهالله الاعظم(عجلالله تعالی فرجه الشریف)، مقام معظم رهبري «مدظلهالعالی»، مراجع عظام تقليد «دامتبركاتهم»، حوزههاي علميه، مجلس اعلای شیعیان لبنان، مردم و علمای لبنان و بیت شریف ایشان تسلیت عرض نموده، برای آن فقید سعید رحمت و مغفرت الهی و برای باز ماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماید.
سید هاشم حسینی بوشهری
رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
@j_modarresin
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌به فضل الهی: نشست تخصصی معرفی اولویت های تمدنی ۱۲ گانه روز دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۶ در شهر مبارک قم برگزار می شود.
🗞پیشخوان نشست:
https://nro-di.blog.ir/1399/12/14
#نظام_سازی_فقهی
#اولویت_های_تمدنی
@olgou4
🌱
💢 استقبال برای ورود به حوزه های علمیه سیر صعودی دارد/به محض تایید مراجع ذی صلاح، کلاس ها حضوری می شود
💢 معاون آموزش حوزه های علمیه گفت: ما در بخش کمّی از سال ۹۱ تا ۹۸ یک سیر نزولی در پذیرش داشته ایم؛ اما از سال ۹۸ سیر صعودی شده و ما از زیر ۱۰ هزار نفر متقاضی سال ۹۸ امروز به ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر متقاضی رسیده ایم که این ها به دلیل تصمیمات کلیدی است که در ستاد سیاستگذاری پذیرش حوزه های علمیه اتخاذ شده است.
🌱
حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستم نژاد در آئین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ حوزه های علمیه که در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفا، برگزار شد، با اشاره به وضعیت تدریس و امتحانات سال گذشته در فضای مجازی، عنوان کرد: ۵۳ و نیم درصد کلاس های ما در کشور حضوری بوده و ۴۶ و نیم درصد هم مجازی بوده و اکثر مجازی ها هم مربوط به قم است.
وی افزود: در شهرهای دیگر به دلیل جمعیت کم مدارس، کلاس های حضوری، بیشتر بود؛ ۷۲ و نیم درصد از طریق ایتا، ۱۷ و نیم درصد از اسکای روم و ۱۰ درصد از سامانه مجازی حوزه و سایر سامانه ها استفاده شد.
معاون آموزش حوزه های علمیه گفت: ۲۴۰ هزار ساعت درس با چند گویش در سامانه نجاح بارگذاری شده است.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد تاکید کرد: ما در سال تحصیلی پیش رو هم اجبارا کار تحصیل را مجازی آغاز می کنیم و به محض اجازه دادن مراجع ذی ربط، حوزه نسبت به حضوری کردن کلاس ها اقدام می کند.
وی ادامه داد: ۸۲ درصد امتحانات کشور در سال گذشته حضوری بوده و عمده امتحانات غیرحضوری در قم بود، اما در استان های دیگر عمدتا حضوری بود، تا بهار سال گذشته ۴۰۶ رشته، گرایش و رویکرد به تصویب شورای گسترش حوزه ها رسید و در سال ۹۵ که بحث درختواره شروع شد، حوزه ۳۸ رشته و گرایش داشت که فقط ۵ رشته، سرفصل هایش مصوب شده بود.
معاون آموزش حوزه های علمیه تصریح کرد: در ارتباط با سرفصل ها، ۶۳ رشته و گرایش مصوب شده که ۱۵ و نیم درصد است؛ ما برای اینکه به این میزان سرفصل مصوب برسیم، بیش از ۱۱۱ جلسه داشتیم و پیش بینی می کنیم که برای تصویب ۱۰۰ درصدی بیش از ۹۰۰ جلسه باید برگزار شود.
وی اضافه کرد: تا قبل از درختواره، ۳۸ رشته و گرایش داشتیم و از این تعداد امروز به ۸۵ رشته و گرایش اجرا شده رسیدیم و ۷۹ درصد دیگر کار باقی مانده است؛ در این راستا سرفصل ها باید تدوین شود و به سمت اجرا روانه شود.
معاون آموزش حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: ما تا ۵ سال آتی باید به ۴۰۶ رشته و گرایش برسیم تا حوزه برای نظام اسلامی و سطح بین الملل بتواند سرباز تربیت کند، امروزه مصوبه ای از سوی شورای گسترش حوزه ها تصویب شده به این معنا که ما برای سطح یک مدرسه، برای سطح دو به بالا مدرسه عالی حوزوی، برای رشته ها، مرکز تخصصی، موسسه عالی و مجتمع عالی حوزوی داشته باشیم.
وی مطرح کرد: مدارس سطح یک، ۵۴ و نیم درصد واحدهای آموزشی، مدارس عالی که برای سطح دو به بالا است ۲۷ درصد، ۷ درصد مراکز تخصصی و یک و نیم درصد برای موسسه و مجتمع اختصاص دارد.
معاون آموزش حوزه های علمیه عنوان کرد: ما در قم باید مشخص کنیم که چند مرکز و مجتمع نیاز داریم تا بتوانیم درختواره ها را به نتیجه مطلوب برسیم.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد با اشاره به پذیرش حوزه های علمیه بیان کرد: ما در بخش کمی از سال ۹۱ تا ۹۸ سیر نزولی در پذیرش داشته ایم؛ اما از سال ۹۸ سیر صعودی شده و ما از زیر ۱۰ هزار نفر متقاضی سال ۹۸ امروز به ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر متقاضی رسیده ایم که این ها به دلیل تصمیمات کلیدی است که در ستاد سیاستگذاری پذیرش حوزه های اتخاذ شده است.
وی اظهار داشت: سیر کیفی پذیرش از ۱۰ سال گذشته تا کنون متفاوت شده است ؛ به این معنی که در سال ۹۱ معدل ورودی ما ۱۵ ونیم بوده و امروز به بالای ۱۷ ونیم رسیده ایم.
#پاراگراف
دویست سال قبل، آذربایجان مراکز متعدد فرهنگی و مدارس علمیه پر رونقی داشته است. علمای سرشناسی همچون آیت الله بادکوبه ای با سابقه درخشانی در آنجا حضور داشتند. از سال 1920 م، همزمان با قدرت یافتن کمونیست ها در دوران 70 ساله سوسیالیستی و سلطه شوروی بر این کشور اسلامی، حدود سه هزار نفر از علما، بانوان شیعه جمهوری آذربایجان و مراجع تقلید به شیوههای گوناگون توسط کمونیستها به شهادت رسیدند. اگرچه اکثریت مردم همچنان شیعه بودند، ولی فشارها و فقدان علمای دینی، عامل مهمی در ضعف فکری و مذهبی شیعیان جمهوری آذربایجان شد. تنها عاملی که توانست روح دینداری و اعتقاد به تشیع را طی دوران سلطه کمونیستی در این منطقه زنده نگاه دارد، تعصب و ارادت به اهل بیت علیهم السلام آن هم به واسطه عزاداری حضرت سید الشهدا بوده است.)
در فاصله سال های 1929 تا 1939 م، بیش از 300 هزار نفر از دینداران آذری توسط کمونیستها قتلعام شدند. در سال 1929 م، حدود 120 مسجد تخریب و حدود 400 مسجد بسته شد. ماموران نظام کمونیستی علما و روحانیون را وادار به اقدامات ضد دینی از قبیل سوزاندن قرآن مینمودند، وقتی علما مقاومت میکردند آن ها را در چاههایی که نارگین نامیده میشد میانداختند و چاه را منفجر مینمودند.
📚بانوان شیعه جمهوری آذربایجان؛ دیروز، امروز و فردا
نویسنده: نرجس خاتون محمدی
@tollabolkarimeh 🌷
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 شأن روحانیت حیات بخشی است
❇️ فراتر از این حیات ظاهری یک چیزی وجود دارد که به آن گفته میشود حیات طیّبه.
❇️ آن چیست؟ آن همین زندگی است درحالیکه با ایمان باشد.
❇️ زندگی احتیاج دارد به آب و به هوا و به خوراک و به علم و به فنّاوری و به همهچیز؛ زندگی به همهی اینها احتیاج دارد، منتها اگرچنانچه بدون ایمان شد، این حیات نیست؛ مرده است.این را قرآن حیات نمیداند.
❇️ حیات آنوقتی است که این مجموعهی تحرّکات زندگی و عوامل زندگی همراه بشود با ایمان؛ نور پیدا کند؛ مثل محیط ظلمانی است که در آن نوری تابانده میشود.
❇️ این شأن روحانیّت است. شما میخواهید حیات ببخشید به جامعهی بشری.این طبعاً همان مشکلات انبیا را دارد، همان اجر نبوّتها را هم دارد، همان توفیقات انبیا را هم دارد...
❇️ پس کار شما کار پیغمبران است؛ هم حرفتان سبز خواهد شد و بلاشک پیش خواهد رفت، هم توفیقات الهی شامل حالتان خواهد بود.
🎤امام خامنه ای؛ ۱۳۹۶،۰۶،۰۶
#رسالت_حوزه_انقلابی
@tollabolkarimeh