🔴 اگر شاباک اسرائیل این را می گوید، ما در مورد فضای مجازیمان چه بگوییم؟!
🔻سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی به تازگی هرچه بیشتر از شهروندان اسرائیلی و پلتفرمهای آنلاین برای گردآوری اطلاعات درباره مقامات و شخصیتهای بانفوذ در جامعه اسرائیل استفاده میکنند.
🔻بر اساس بیانیه شین بِت، نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی از جمله شهروندان را به گرفتن عکس و فیلم از محل زندگی مقامات و افراد بانفوذ اجتماعی کشاندهاند، بدون آنکه این افراد از عوامل پشت پرده ماجرا آگاه باشند.
🔻این بیانیه مدعی است که در پشت پرده فعالیت دستکم یک چهارم از پلتفرمهای #مجازی در دوره اخیر در اسرائیل، وزارت اطلاعات ایران قرار دارد.
http://fna.ir/3h71fs
✍پ.ن:
🔹اگر اسرائیلی ها این را می گویند آنگاه ما که #فضای_مجازی کشورمان را سال ها دو دستی تقدیم سکوهای آمریکایی صهیونیستی کردیم باید چه بگوییم⁉️
از اطلاعات کوچک گرفته تا حیاتی ترین اطلاعات کشورمان به خارج از کشور برده شد. در حقیقت، با دست خودمان، زمینه ای برای جمع آوری اطلاعات گرانبها، نفوذ دشمن، مهندسی فرهنگی، ایجاد فتنه و ... فراهم کردیم.
⚠️ گرفتاری این است که هنوز هم درس عبرت نگرفته ایم و هنوز هم با سوء مدیریت و نگاه های غلطی که وجود دارد، دست این سکوهای آمریکایی صهیونیستی قطع نشده است و در حال تاخت و تاز در کشورمان هستند!
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
حوزه انقلابی
🔴 انتقاد شدید آیت الله العظمی نوری همدانی به وزارت ارشاد ▫️وزارت ارشاد رسیدگی به فرهنگ را از یاد بر
▪️وزارت ارشاد اقدامات خوبی را در دسترسی آسان به پوشاک ایرانی و اسلامی، نظارت و اقدامات سلبی نسبت به سلبریتی ها خصوصا افراد مکشفه و... انجام داد.
▪️اما تمام این تلاش ها با صدها کنسرت ولنگار با موارد متعدد کشف حجاب از بین رفت.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از روح الله دشتی
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_ ____💚🌧.
هر کسی از یار چیزی خواست هنگام وصال،
من به محض دیدن او، خاطرش را خواستم
🔻به امید دریافت جام می کوثر که جام ولایت و محبت است از دستان با برکت مولایمان امیرالمومنین علی علیه السلام در شب ۱۳ رجب
🖌 روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
🩸@rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 #روایت| رهبر معظم انقلاب اسلامی به فعالان حجاب درباره خطر برداشته شدن حجاب قانونی چه گفتند؟
📍روایت بهاره جنگروی دبیر مجموعه مردمی «دختران انقلاب» از موضع صریح رهبر انقلاب در موضوع #حجاب
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کلیپ زیبای « الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أمیر المومنین..»
➕یک نکته خبری :
خوشحالی مردم ایران در شب ولادت امیرالمومنین در ۱۳ رجب با خوشحالی از خبر رد صلاحیت شدن حسن روحانی مضاعف شد
👈پس از رد صلاحیت حسن روحانی در انتخابات مجلس خبرگان هشتک #جنتی_متشکریم در فضای مجازی در حال ترند شدن است
#أمیرالمؤمنین
#جنتی_متشکریم
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
❤️ پدر جبهه مقاومت روزت مبارک
#روز_پدر
#ماه_رجب
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از صباح بانو|گلدوزی
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شکایت و محاکمه روحانی حق ماست.
🔹از طریق لینک زیر و ثبت اعلام حمایت خود، به پویش مردمی شکایت از حسن روحانی بپیوندید.
https://kfscampain.ir/Home/Details?query=hasanrohani
ثبت شماره به لاتین الزامیست
•-🕊⃝⃡🤍-•
مراسم یادبود سومین روز شـهـادت
شهید راه نابودی اسرائیل
سردار سرافراز علی آقازاده نژاد
- مکان: مجتمع امام خمینی ‹ره› جنب گلزار شهدا '
- زمان: پنجشنبه ۵ بهمن ساعت ۱۴ '
⸤ @shahidalikhalili1371⸣
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
خانه پدری (به مناسبت روز پدر):
زمان لازم برای مطالعه: ۳ دقیقه
یکی از واژههایی که برای همه ما ایرانیان بیانگر خاطرات دوران کودکی و نوجوانی است، واژه «خانه پدری» است. اما واقعیت انکارناپذیر این است که این واژه در برخی شهرها و به ویژه کلانشهرهای معاصر ما به تدریج در حال فراموشی است. طی دهههای اخیر (به ویژه از اواسط دوران پهلوی دوم به بعد) جابجاییهای جمعیتی در کشور ما آنقدر شدید بوده است که سبب بروز پدیدهای تحت عنوان «از جاکندگی» شده است. این پدیده که از تبعات سبک زندگی معاصر است به معنای کنده شدن روابط اجتماع از محیطهای محلیِ همکنش است.
تحولات اقتصاد سیاسی در ایران معاصر به نحوی بوده است که سبب ازجاکندگیهای شدید (هم از روستاها به سمت کلانشهرها و هم در داخل خود کلانشهرها) شده است. سه عامل اصلاحات ارضی، تزریق پول نفت به کلانشهرها و توسعه اقتصادی بدون توجه به اصول آمایش سرزمین سبب شد تا طی چند دهه، جمعیت زیادی از روستاییان با رهاکردن خانههای خود، به امید یافتن کار به شهرهای ایران هجوم آورند. به نحوی که روستاییان که تا حدود ۶۰ سال قبل، نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت کشور را شامل میشدند اکنون فقط ۲۵ درصد از جمعیت کشور را تشکیل میدهند.
اما این همه ماجرا نبوده است؛ زیرا در داخل خود کلانشهرها نیز به دلیل دوقطبی شدن و همچنین کالایی شدن فضا که از تبعات نظام سرمایهداری است، کلانشهرها به قطبهای مرفهنشین و فقیرنشین تقسیم شدند (برخلاف شهر سنتی که شهری یکپارچه بود و تموّل اقتصادی، در کالبد شهر و فضای شهری بروز و ظهور چندانی نداشت). شکلگیری مفاهیم بدیع و جدیدی نظیر بالاشهر و پایین شهر از شواهد این پاره پاره شدن و تجلی اختلاف طبقاتی در شهرهای معاصر ما است.
وقتی که شهر، محل بروز اختلاف طبقاتی شد چه اتفاقی میافتد؟ هر کسی که توان اقتصادی لازم را دارد دائما سعی میکند مکان خود را از جایی که هست به مناطقی تغییر دهد که بیشتر مصداق بالاشهر باشد. یعنی اگر مالک و صاحب خانه باشد خانه خود را میفروشد تا به منطقه متموّلتری نقل مکان کند و اگر هم مستاجر باشد، سعی میکند سال بعد، در منطقه برخوردارتری ساکن شود. آنهایی هم که توان اقتصادی لازم برای جابجایی به مناطق بهتر را ندارند در این نبرد فضایی، دائماً به سمت مناطق پایینتر سوق داده میشوند و نهایتا اگر وسعشان از مناطق جنوبی شهر هم خارج باشد به حاشیه و شهرکهای اقماری اطراف کلانشهرها پرتاب میشوند.
نتیجه چه میشود؟ این میشود که هم مستأجرها و هم مالکان، در جبر غیرمرئی نظام سرمایهداری، دائماً به جابجایی مکان خود ترغیب میشوند و در چنین شرایطی، دیگر خانه پدری که لازمه شکل گیری مفهوم آن در ذهن انسانها، ثبات و دوام اسکان در خانه مشخصی است معنای خود را از دست میدهد. کودک و نوجوانی که پدرش طی ده پانزده سال، شش هفت مرتبه نقل مکان میکند کدام خانه پدرش را بایستی با عنوان خانه پدری به خاطر بسپارد؟!
اما هنوز بخش دیگری از این ماجرا باقی مانده است و آن این است که خانههای امروز، اساساً کارکردهای سابق خود را نیز از دست دادهاند و از خانه به معنای محل زندگی، به سرپناه به معنای محلی برای خواب تقلیل یافته است. کما اینکه برخلاف خانههای سنتی، اکنون تولد و بزرگ شدن در خانه پدری نیز منسوخ شده است و فرزندان در زایشگاه متولد و سپس در شیرخوارگاه و مهدکودک بزرگ میشوند؛ با تبدیل خانههای تولیدی و مولد دیروز به سرپناههای مصرفی امروز، کسب دانش و مهارت نیز به کلی از این نوع خانهها حذف شده و به دانشگاه و آزمایشگاه و ... منتقل شده است فلذا مجموعهای از زایشگاه و آزمایشگاه گرفته تا دانشگاه و ... سبب تهی شدن خانه امروز از تمام کارکردهای سابقش شده است. اندک زمانی نیز که کودکان در چنین خانهای هستند، اغلب در بازیهای رایانهای سیر میکنند تا به واقع، در فضایی مجازی رشد کنند و حلقههای نابودی خانه پدری به عنوان مکانی برای انباشت خاطره تکمیل شود.
چنین سرپناهی باتوجه به مجازهای دائم التغییر از یک سو و ازجاکندگیهای مکرر از سوی دیگر، دیگر مصداق "أَصْلُهَا ثَابِتٌ" (ابراهیم/۲۴) نیست و بلکه ترجمان "مَا لَهَا مِنْ قَرَار" (ابراهیم/۲۶) است. اکنون جا دارد از خود بپرسیم که آیا این عدم قرار و از جاکندگیهای مکرر، محصول شجره خبیثه نظام سرمایهداری نیست که در سبک زندگی معاصر بروز یافته است؟ "وَمَثَلُ كَلِمَةٍ خَبِيثَةٍ كَشَجَرَةٍ خَبِيثَةٍ اجْتُثَّتْ مِنْ فَوْقِ الْأَرْضِ مَا لَهَا مِنْ قَرَارٍ" (ابراهیم/۲۶).
✍ دکتر منان رئیسی
@baladetayyeb
سخنی از زبان یار غار فریدون و نقد آن
https://virasty.com/M_jafarinia/1706174367441965193
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯