حوزه علمیه خراسان جنوبی
#گزارش_خبری
🔰حجت الاسلام رستمیانی در یک گفتگوی صمیمانه درجمع اساتید حوزه های علمیه خراسان جنوبی حضور یافت و به بررسی دغدغه ها، نظرات و سوالات اساتید پرداخت.
🔻به گزارش واحد روابط عمومی حوزه های علمیه خراسان جنوبی حجتالاسلام رستمیانی در روز پایانی دوره تربیت مدرس به روش کارگاهی با حضور در مدرسه علمیه رضویه بیرجند محل برگزاری این دوره، با اساتید شرکت کننده به گفتگو پرداختند.
🔻مدیر حوزه های علمیه خراسان جنوبی که به همراه حجت الاسلام شیدایی مسئول اداره علمی حوزه های استان در این جلسه حضور یافته بودند به بررسی دغدغه ها، نظرات و سوالات اساتید پرداختند.
🔻به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی حوزه های علمیه خراسان جنوبی در این دیدار نخست اساتید حاضر در دوره تربیت مدرس به روش کارگاهی ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری این دوره کاربردی و مفید به بیان برخی از دغدغه های خود در خصوص قوانین و ساختارهای آموزشی موجود که باعث عدم اجرای صحیح تدریس به روش کارگاهی میشود پرداختند.
در همین راستا حجتالاسلام رستمیانی و شیدایی توضیحاتی را در زمینه اقدامات صورت گرفته در جهت اصلاح و رفع برخی از این موانع مطرح کردند. و این اطمینان را به اساتید دادند که مجموعه مدیریت حوزه های علمیه استان با تمام توان و تلاش حامی اجرای کامل تدریس به روش کارگاهی در تمامی مدارس علمیه خواهد بود.
🔻در ادامه این گفتگوی دو ساعته برخی از حاضرین در خصوص نظام رتبه بندی اساتیدوملاک های این ارزیابی سوالاتی داشتند که مسئولین اداره علمی بعد از شنیدن این سوالات به صورت کامل به آن ها پاسخ دادند.
🔻مدیر حوزه های علمیه خراسان جنوبی در انتهای این نشست صمیمی به موضوع برنامه های جدید مدیریت حوزه های علمیه خراسان و اقدامات مطالعاتی و کارشناسی که به پشتوانه آنها این تصمیمات اتخاذ شده پرداخت، که از جمله این موارد میتوان به؛
✅طرح رتبه بندی مدرسین حوزه علمیه
✅طرح رتبه بندی مدارس علمیه
✅تغییرات روش ارائه برخی از دروس جنبی
اشاره کرد.
🔸واحد رسانه و ارتباطات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خراسان جنوبی
💠لینک جهت عضویت در کانال👇
📡http://eitaa.com/howzehkhj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏰ #مثبت۱۰۰ثانیه | مهندسی تلخ سیاسی
👈 مروری صد ثانیهای بر تجربهی تلخِ مهندسی سیاسی و سرزمینیِ غرب آسیا به دست دولتهای غربی پس از جنگ جهانی اوّل در سایه غفلت مسلمین
✏️ رهبر انقلاب در پیام حج: وحدت همچنین بدین معنی است که پیشروان سیاسی و فرهنگی در کشورهای اسلامی، به گونهای هماهنگ، خود را آمادهی شرایط نظم جهانیِ پیش رو کنند؛ جایگاه شایستهی امّت اسلامی را در تجربهی جدید جهان که سرشار از فرصتها و تهدیدها است، به دست خود و به ارادهی خود تعیین کنند؛ نگذارند تجربهی تلخِ «مهندسی سیاسی و سرزمینیِ غرب آسیا به دست دولتهای غربی پس از جنگ جهانی اوّل» تکرار شود.
💠لینک جهت عضویت در کانال👇
📡http://eitaa.com/howzehkhj
hejab 2.pdf
7.99M
#محتوایی
#جهاد_تبیین
پاسخ به ۶۰سوال دانش آموزان سراسر کشور در مورد حجاب
🔸واحد رسانه و ارتباطات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خراسان جنوبی
💠لینک جهت عضویت در کانال👇
📡http://eitaa.com/howzehkhj
#گزارش_تصویری
📌تصاویر دسته جمعی اساتید حاضر در دوره تربیت مدرس به روش کارگاهی در روز پایانی دوره
💠لینک جهت عضویت در کانال👇
📡http://eitaa.com/howzehkhj
📣 #اطلاع_رسانی
🔰 آغاز ثبتنام در شصت و دومین کارگاه تلبس
🔸 معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان، نحوه ثبتنام در شصت و دومین کارگاه تلبس را اعلام کرد.
1️⃣ نحوه ثبتنام: پورتال طلاب/ گواهی تلبس/ مطالعه مراحل اخذ حکم تلبس/ ارسال درخواست تلبس
2️⃣ نحوه شركت در كارگاه تلبس(آفلاین): پورتال طلاب/ سایر لینکهای مفید/ سامانه آموزش مجازی مبلغان
🌐 https://tabliqkh.lms2.hozehkh.com/course/26122
📌 گفتنی است؛ ثبتنام در کارگاه تلبس ویژه طلابی است که قبلا «درخواست تلبس» دادند و از طرف حراست نیز مورد تایید قرار گرفتند.
📆 زمان آزمون: شنبه ۱۰ تیرماه
⏰ ساعت: ۱۶(آنلاین)
💠لینک جهت عضویت در کانال👇
📡http://eitaa.com/howzehkhj
🔻در روز عرفه چه کنیم؟
▫️ عید قربان، پایان اربعین موسوی و منزلگاه آخرِ سفر حاجیان است؛
▫️ عصر روز عرفه دالان ورودی عید قربان و بهترین روز برای دعا و گدائی و استغفار و پاک شدن است و مؤمنین بعد از شب قدر منتظر روز عرفه هستند.
🔹 لذا دستور دادهاند ظهر تا غروب عرفه را با یاد خدا بگذرانیم و از کارهای غفلتآور پرهیز کنیم و به قدرِ کشش، به زیارت حضرت امام حسین علیه السلام و مناجات و دعا مشغول شویم.
حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمدحسن وکیلی
💠لینک جهت عضویت در کانال👇
📡http://eitaa.com/howzehkhj
ostad vakili. Arafe01.mp3
30.45M
🎙 کسانی که میخواهند به سمت خدا حرکت کنند، این صوت را گوش کنند:
🔸 روز عرفه از روزهایی است که اتصال انسان به ملکوت بسیار بیشتر است.
🔹آمادگیهای لازم برای بهرهبرداری از این روز شریف چیست؟
🤲🏻 دعا کردن یعنی چه؟ چگونه با خداوند ارتباط برقرار کنیم؟
🔸واحد رسانه و ارتباطات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خراسان جنوبی
💠لینک جهت عضویت در کانال👇
📡http://eitaa.com/howzehkhj
💠معارف الهی در ادعیه
🎙حضرت امام خمینی(ره)
❇️و از بركاتى كه ما داريم، براى ما هست، بركات ادعيهاى است كه از ائمه اطهار وارد شده است. ادعيه ائمه اطهار- همان طورى كه خود قرآن شريف هم آن طور است- كه يك سفرهاى است كه پهن شده است براى اينكه همه قشرها از آن استفاده كنند.
❇️قرآن را چنانچه ملاحظه مىفرماييد، در آن اكثراً آيات شريفهاى است كه اكثر مردم از آن استفاده مىكنند. و در قرآن شريف آياتى است كه فقهاى عظام از آن استفاده مىكنند. آياتى است كه فلاسفه از آن استفاده مىكنند. آياتى است كه عرفا از آن استفاده مىكنند. آياتى است كه خاصه اوليا از آن استفاده مىكنند. و آياتى است كه رسول اكرم- صلى اللَّه عليه و آله و سلم- به او رسيده است، و به وسيله او به كسانى كه لايق هستند رسيده است.
❇️قرآن، آياتى كه در اين زمينه است كه اهل معرفت از آن استفاده مىكنند زياد است، مثل اللَّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ، هُوَ الْأَوَّلُ وَ الْآخِرُ وَ الظَّاهِرُ وَ الْباطِنُ، هُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ ما كُنْتُمْ و امثال اينها كه در لفظ و در بيان ممكن است كه انسان براى آنها بياناتى بكند، ولى به حسب واقع و حظّ واقعى مشكل است كه كسى غير از آنكه خوطب به، به اين طور مسائل برسد.
❇️هُوَ الظَّاهِرُ، هُوَ الْباطِنُ خوب، وقتى دست ماها دادند گفتيم به اينكه هُوَ الْمُظْهِرُ لكن مسأله اين نيست. اللَّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وقتى دست بشر عادى رسيده «منور السماوات و الارض» معنا كرده، لكن مسأله اين نيست.
❇️در روايات هم همين طور است. ادعيهاى كه از ائمه اطهار وارد شده است اين هم يك سفرهاى است، پهن شده است براى اينكه همه از آن استفاده كنند، هر كس به مقدار فهمش. و اكثراً چيزهايى است كه عامه مردم از آن استفاده مىكنند و فقراتى در ادعيه هست كه فلاسفه از آن استفاده مىكنند. فقراتى هست كه عرفا از آن استفاده مىكنند. فقراتى هست كه خاصه اوليا بايد از آن استفاده كنند.
❇️همين در دعاى عرفهاى كه حضرت سيد الشهدا- سلام اللَّه عليه- در روز عيد خوانده، در روز عرفه خواندهاند، اين دعا اكثراً چيزهايى است كه اكثر بينندگان از آن استفاده مىكنند، لكن در بين آن يك چيزهاى ديگرى هست كه استفاده از او مشكل است، حتى براى عرفاى بزرگ.
❇️أَ يَكُونُ لِغَيْرِكَ الظُّهُورْ حتى اينكه ما لَيسَ لَكَ اين تعبير غير از اين است كه هُوَ الْمُظْهِرُ، أَ يَكُونُ لِغَيْرِكَ الظُّهور ما لَيْسَ لَكَ يعنى ظهور همه از توست، ظهور توست
❇️مَتى غِبْتَ حَتّى تَحْتاجُ الى دَليل چه وقت غائب بودى؟ هيچ وقت غائب نبودى، از تو بايد استدلال به ديگران بشود، نه از ديگران استدلال به تو، و هكذا.
❇️اين از نعمتهاى بزرگى است كه براى بندگان خدا آمده است، و هر كس به اندازه خودش از او استفاده مىكند. و بسيارى هم هستند كه گمان مىكنند استفاده كردند، لكن واقع مطلب بسيار مشكل است. يعنى بعضى امور است كه تصديقش آسان است لكن تصورش مشكل. بعضى از مسائل هست كه تصور، انسان نمىتواند بكند، لكن تصديقش مىكند، و مسائل كه مال اهل معرفت است از اين جور مسائل هستند، تصديق مىشود كرد به اينكه هو الظاهر، لكن تصور هو الظاهر يك تصورى است كه بسيار مشكل است، مگر براى آنهايى كه خاصه اوليا هستند
❇️و عيد شريف قربان و اينكه همه را خواستند، فى الناس، فرياد بزن بين ناس كه بيايند و بيايند به سوى تو اى ابراهيم، و به سوى رسول خدا در وقتى كه رسول خدا هست، و به سوى ولىّ در وقتى كه ولىّ هست، به سوى او بيايند و به سوى او آمدن، به سوى خدا رفتن است، نه اينكه به سوى او بيايند در مقابل به سوى خدا رفتن، به سوى او رفتن عين به سوى خدا رفتن است. از اين جهت دعوت به اين است كه به سوى خدا بروند، لكن راه اين است، طريق اين است.
❇️و ابراهيم- سلام اللَّه عليه-، عيد براى او براى ذبيح اللَّه است، كه ثمره وجود خودش را حاضر شد كه فدا كند، و براى رسول اللَّه هم، براى ذبيح اللَّه در اين امت است، كه ذبيح اللَّه هم، «فِديه» هم تفسير شده است در بعض روايات به حضرت سيد الشهدا.
❇️ابراهيم تا آن حدى كه حد فداكارى هست رفت، منتها خداى تبارك و تعالى براى او فِديه فرستاد، و پيغمبر اكرم هم تا آن حدى كه هست و واصل هم به آن حدّ شد، براى اينكه ذبح واقع شد. و نمونههايى از اين مسائل در بين بشر هست، لكن با تفاوتهاى بسيار زياد كه آن تفاوتها مربوط به مراتب معرفت است.
📚صحیفه امام. جلد 18. ص 120_121
🔸واحد رسانه و ارتباطات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خراسان جنوبی
💠لینک جهت عضویت در کانال👇
📡http://eitaa.com/howzehkhj