حوزه علوم اسلامی دانشگاه اصفهان :
📸گزارش تصویری برنامه ی "فرجام برجام"
با سخنرانی استاد آقاجان
همراه با آتش زدن نمادین برجام توسط معرفت جویان
👆👆👆👆👆
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز تاسیسمجموعهصهیونیستی
🏴آکادمیعلوموهنرهایسینمایی،اسکار
💠رهبرانقلاب:
‼️از دروغیهایی که در دنیا تبلیغ میشود اینستکه هنر نباید با سیاست آمیخته شود در حالیکه مجموعههای هنری غرب کاملاً سیاسی هستند و اگر اینگونه نبود چرا به فیلمهای سیاسی ضد ایران جایزه میدهند! ۹۱/۱۲/۱
@Jahade_tabeini
حوزه علوم اسلامی دانشگاه اصفهان *مرکز هدات *
هدایت شده از اخبار ویژه
🔺حتی به یکسال هم نکشید ..!
روسیاه شدند آنانی که واقعیات شعر تو را با سیاه بازی توهین خواندند
تا هوچی گری کنند و سرپوشی باشد بر خیانتشان ..‼️
#برجام
#میثم_مطیعی
#خسارت_محض
#تعطیلی_هسته_ای
#برجام_خریت_یا_خیانت
#اصلاح_طلبکاران😷💚💜
@akhbarevijeh
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَكُنْ غَفَرْتَ لَنا فيما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فيما بَقِىَ مِنْهُ
🔻اعتراف کنیم که حقِّ ماه شعبان را ادا نکردیم!
🔻اشتغالاتِ دنیایِ امروز، ما را از فرصتِ باقیماندهٔ ماه شعبان غافل نکند.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«سعی كنيم در مابقی ماه شعبان تدارك كنيم كوتاهیای كه در گذشته ما بوده است.
كسی نمیتواند بگويد ما حق این ماه را ادا كرديم. اگر كوتاهی كردهايم، اولين قدم در رشد، اعتراف به كوتاهی است. کسی كه احساس نمیكند در بندگی خدا كوتاهی كرده، رشد نمیكند!
مرحوم صدوق از عيون اخبارالرضا(ع) نقل كردهاند که اباصلت در آخرين جمعه ماه شعبان بر امام رضا(ع) وارد شدند. حضرت فرمودند: اباصلت! اكثر شعبان گذشت، اين آخرين جمعه ماه شعبان است: «فتدارك فيما بقی منه تقصيرك و عليك بالإقبال على ما يعنيك و ترك ما لا يعنيك»...
باید سعی كنیم آنچه را که به درد نمیخورد، در مابقی اين ماه كنار بگذاريم. خوردنها، خوابيدنها، نگاهكردنها و اشتغالات متنوعی كه دنيای امروز بر ما فراهم میكند. البته حقیر مخالف ورزش و تفريح نيستم، اما مخالف هستم كه ورزش به لهو و لعب تبديل شود؛ يعنی اشتغالاتی بر ما بيايد كه اصلاً نفهميم در فضای ما چه میگذرد. بهسرعت فرصتها بروند و ما غفلت كنيم.» (برنامه سمت خدا، جلسه ۵۱)
هدایت شده از الهادی
4_5841498763461394668.mp3
4.36M
*بازنشر
#کلیپ_صوتی #شعبان #رمضان
🎧 مراقبات آخر ماه شعبان
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@nasery_ir
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز اعدام علی محمد شیرازی
🏳موسس فرقه بابیه توسط امیرکبیر
💠امام خمینی:
اسلام سدّی است مقابل استعمارگران لهذا قرنهاست تلاش میکنند با ایجاد مذاهب باطلی همچو بابیت و بهائیت و وهابیت این سد را بشکنند! ۵۶/۵/۱
⬇️نسخهpdf
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
فتنه باب.pdf
1.67M
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
✅به اطلاع کلیه معرفت جویان حوزه علوم اسلامی دانشگاه اصفهان میرساند فردا پنجشنبه 27اردببهشت97کلیه کلاسها درساعت مقرر با حضور اساتید معظم برگزار خواهد شد.
❌کلاس رسالت الهی استاد مقیمی با اطلاع قبلی استاد برگزار نمیشود
‼️کلیه خواهران وبرادرانی که از پاتوق کتاب ،کتاب امانت گرفته ودو هفته مهلت مطالعه را به اتمام رسانده اند ،لطفا کتابها را بازگردانند درغیر این صورت به ازای هر روز تاخیر مشمول جریمه نقدی خواهند شد.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌙🌾🌙🌾🌙🌾🌙🌾🌙🌾🌙🌾🌙🌾
*اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
در آن چند عمل مستحب است:
1- استهلال؛ یعنى جستجوى هلال ماه و بعضى استهلال این ماه را واجب دانستهاند
2- غسل شب اول ماه: روایت شده که هر کسی در شب اول ماه رمضان غسل کند تا ماه رمضان آینده خارش بدن به او نرسد، همچنین 30 کف آب بر سر بریزد تا ماه رمضان آینده با طهارت معنوى باشد.
3- زیارت قبر امام حسین (ع): هر که امام حسین (ع) را زیارت کند، گناهانش ریخته شود و ثواب حجاج و معتمران آن سال را دریابد
4- دو رکعت نماز در شب اول: در هرد رکعت سوره «حمد» و سوره «انعام» بخواند و از خدا بخواهد تا او را کفایت کند و از دردها و آنچه مىترسد نگهداری کند.
🌙🌾🌙🌾🌙🌾🌙🌾🌙🌾🌙🌾🌙🌾
💠💠تدبر در قرآن💠💠
🌹کسانی که به جای ولایت الله ؛ ولایت شیطان را می پذ یرند در نهایت خوار و ذلیل می شوند
[سوره مريم (19): آيات 81 تا 82]
وَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ آلِهَةً لِيَكُونُوا لَهُمْ عِزًّا (81) كَلاَّ سَيَكْفُرُونَ بِعِبادَتِهِمْ وَ يَكُونُونَ عَلَيْهِمْ ضِدًّا (82)
به جاى خداى يگانه خدايانى (دروغين) برگزيدند تا براى ايشان سبب عزّت باشد.
هرگز (به اين آرزو نمىرسند، بلكه) به زودى (معبودها) پرستش آنان را منكر خواهند شد و در برابر آنان (به جاى عزت بخشى) به مخالفت بر مىخيزند.
🌹نکته:
1- «عزيز» يعنى پيروز و نفوذ ناپذيرى كه نمىتوان به او ضرر و شرّى رساند.
🌹🌹پيامها:
1- عزّتخواهى در فطرت انسان هست، ولى انسانهایی که اهل فهم درست نیستند به جای منبع اصلی قدرت به قدرتهای ستمگر اعتماد میکنند و سراغ منبع حقيقى عزّت نمىرود. «اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ» ...
2- همان قدرتهایی كه انسان به آنها دلخوش کرده واعتماد نموده ، بر ضد او قيام خواهند كرد.«وَ يَكُونُونَ عَلَيْهِمْ ضِدًّا»
🌹🌹🌹بیانات امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهاى اسلامى۱۳۹۳/۰۳/۰۶
انسانهایى که بىخِرَدند همین مشکلات در زندگى آنها هست، آنها را با ذلت تحمل میکنند، به جاى اینکه ولایت الهى را قبول کنند، ولایت شیاطین را قبول میکنند: وَاتَخَذُوا مِن دُونِ اللَهِ ءَالِهَةً لِیَکونوا لَهُم عِزاً، کَلا سَیَکفُرونَ بِعِبادَتِهِم وَ یَکونونَ عَلَیهِم ضِداً؛ فرمولى که انسانهاى بىخِرَد، دستگاههاى بىخِرَد، انسانهاى غافل در دنیا انتخاب میکنند و اتخاذ میکنند، اینجور در قرآن کریم رسوا شدهاست. به جاى اینکه به خدا پناه ببرند، به جاى اینکه ولایت الهى را قبول بکنند، به جاى اینکه به هدایت الهى چنگ بزنند، به ولایت شیاطین، به ولایت دشمنان اسلام و دشمنان بشریت متمسک میشوند براى اینکه براى خودشان عزت درست کنند، و این عزت به دست آنها نمىآید. آن عبادت شوندگان نابکار هم از آنها سپاسگزارى نخواهند کرد: کَلا سَیَکفُرونَ بِعِبادَتِهِم وَ یَکونونَ عَلَیهِم ضِدا. این بیان قرآن، بیان روشنى است؛ باید از این بیان درس گرفت، باید راه را درست شناخت، خط هدایت قرآنى، انسانها را به سعادت میرساند، بایستى از خداى متعال کمک خواست.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
🌾در محضر استاد🌾
«رمضان» ، به چه معناست ؟
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
نکته اول : «رمضان» از ریشه «رَمَضَ»به معنای : شدت حرارت و گرما،است.در لسان العرب چنین آمده:«الرَّمَضُ و الرَّمْضاءُ: شِدّةُ الحَرّ»(1)
نکته دوم : رمضان در اصطلاح، نام نهمین ماه از ماههای قمری است.در علت نامگذاری این ماه به رمضان گفتهاند: عرب ،ماهها را با زمانى كه در آن واقع شوند نامگذارى كردهاند، رمضان در زمان شدت گرما بود؛ لذا این ماه به «رمضان» موسوم شد(2).
رسول خدا فرمود: «رمضان، ماه گناه سوزی است و خداوند در این ماه گناهان بندگانش را میسوزاند و میبخشد، بدینجهت این ماه، رمضان نامیده شده است»(3)
پینوشت:
1. لسان العرب، ج7، ص: 160
2. مجمع البحرین، ج2، ص 223
3. مستدرک الوسائل، ج7، ص 484
@javadheidari110
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
💠💠تدبردر قرآن💠💠
🌹🌹قرآن تنها نسخه شفابخش و فرشته نجات
[سوره المائدة (5): آيه 16]
قَدْ جَاءَكُم مِّنَ اللَّهِ نُورٌ وَ كِتَابٌ مُّبِين @يَهْدِي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ سُبُلَ السَّلامِ وَ يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ يَهْدِيهِمْ إِلى صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ (16)
خداوند به وسيله ى قرآن كسانى را كه بدنبال رضاى الهىاند، به راههاى امن و عافيت هدايت مىكند، و آنان را با خواست خود از تاريكىها به روشنايى درمىآورد، و به راه راست هدايت مىكند.
🌹نكته ها:
1- «سُبُلَ السَّلامِ»، شامل راههاى سلامت فرد و جامعه، خانواده و نسل، فكر، روح و ناموس و ... مىشود.
🌹🌹پيامها:
1- كسانى قابل هدايتند كه در پى تحصيل رضاى حقّ باشند، نه دنبال مقام و مال و هواى نفس و انتقام. «يَهْدِي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ»
2- انسان، خود زمينهساز هدايت خويش است. «يَهْدِي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ»
3- راه حقّ يكى و راههاى باطل (شرك، كفر، نفاق و تفرقه و ...) متعدّد است.
4- هدف، يكى است ولى راههاى رسيدن به آن متعدّد است. «سُبُلَ السَّلامِ»
5- مكتب وحى، سلامت و سعادت فرد و جامعه و روح و جسم را تضمين كرده است. «سُبُلَ السَّلامِ»
6- «سُبُلَ السَّلامِ» به «صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ» منتهى مىشود، و همهى كسانى كه با انجام تكاليف گوناگون در شرايط مختلف، در پى كسب رضاى خداوند مىباشند، به صراط مستقيم مىرسند. «يَهْدِي») ... ( «سُبُلَ السَّلامِ») ... ( «يَهْدِيهِمْ إِلى صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ»
7- قرآن، داروى شفابخش همه ظلمات است. تاريكىهاى جهل، شرك، تفرقه، توحّش، شبهات، شهوات، خرافات، جنايات و اضطرابها را به نور علم، توحيد، وحدت، تمدن، يقين، حقّ، صفا و آرامش تبديل مىكند. «يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ»
🌹🌹امام خامنه ای در آغاز هشتمین اجلاس سران کشورهای اسلامی۱۳۷۶/۰۹/۱۸
جهان از لحاظ دانش و فناوری و ابزار و سرعت و سهولت، بهکلّی با گذشته تفاوت کرده، ولی دردهای مزمن و کهنه بشر، همچنان پابرجاست و گرفتاریهای عمده، همان است که بود. لیبرالیسم غربی و کمونیسم و سوسیالیسم و غیره، همه امتحان خود را داده و ناتوانی خود را ثابت کردهاند. امروز هم مانند گذشته، اسلام تنها نسخه شفابخش و فرشته نجات است. امروز هم مانند هزار و چهارصد سال پیش، این ندا طنین افکن است: «قد جائکم من اللَّه نورٌ و کتابٌ مبین. یهدی به اللَّه من اتبّع رضوانه سُبُل السّلام و یخرجهم من الظلمات الی النّور باذنه و یهدیهم الی صراط مستقیم(۱)». مهم آن است که چهره بی پیرایه اسلام، دیده و شناخته شود.
🌹🌹بیانات در دیدار مسئولان نظام در روز عید مبعث ۱۳۸۹/۰۴/۱۹
بعثت پیغمبر اکرم از سوی پروردگار عالم به وجود آمد و فلاح بشریت را به او وعده و مژده داد؛ «بشیرا و نذیرا». بشارت، در درجهی اول، بشارت به همین زندگی آرام، زندگی همراه با عدالت، زندگی متناسب با ساخت بشر است. البته دنبال این هم، بشارت ثواب الهی است که مربوط به زندگی دائم انسان است. لذا بعثت پیغمبر در واقع بعثت رحمت است. با این بعثت، رحمت الهی شامل حال بندگان خدا شد؛ این راه، جلوی انسانها باز شد؛ عدالت را مطرح کرد، امنیت و سلامت را مطرح کرد؛ «قد جائکم من اللَّه نور و کتاب مبین. یهدی به اللَّه من اتّبع رضوانه سبل السّلام و یخرجهم من الظّلمات الی النّور». با این دستورها، با این تعالیم، پیغمبر اکرم راههای سلامت را، راههای امنیت را به انسانها نشان داد. این سبل سلام - راههای امان، راههای آرامش، راههای امنیت - مربوط به همهی محیطهائی است که برای انسان اهمیت دارد؛ از محیط درونىِ قلبی انسان بگیرید تا محیط جامعه، محیط خانواده، محیط کسب و کار، محیط زندگی جمعی، تا محیط بینالمللی. این آن چیزی است که اسلام به دنبال آن است.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
🌾درمحضر استاد 🌾
💠پرسش:
آيا درست است: يکي از جهات غيبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ترس از دشمنان است؟
...................................................................................................................
✍ پاسخ:
نکته اول: بر اساس برخى روایات، ترس از کشتهشدن، یکی از عوامل غیبت امام مهدی علیه السلام است. امام صادق علیه السلام از رسول خدا نقل می کنند: «لَا بُدَّ لِلْغُلَامِ مِنْ غَیْبَةٍ فَقِیلَ لَهُ وَ لِمَ یَا رَسُولَ اللهِ قَالَ یَخَافُ الْقَتْل». (1)
نکته دوم: ترس ایشان از کشته شدن نه به خاطر ترس از جان خویش است که این خاندان از مرگ هراسی نداشتند، بلکه هراس ایشان به این دلیل است که با کشته شدنش نتواند وظیفهای که خداوند جهت گسترش عدل در تمام زمین بر عهده او گذاشته را به خوبی به پایان برساند.
به بیان دیگر، ترس یاد شده هرگز «خوف مذموم» نیست که از ضعف نفس بر میخیزد، بلکه هراسى عقلى است که امرى بس پسندیده و در برخى موارد لازم و ضرورى است. ترس برخاسته از بستر «خود دوستى» که سبب گریز از خطر کردن به روز حادثه در مسیر حفظ دین و مکتب میشود، ضعف نفسانى صفتى ناپسند در برابر شجاعت است؛ امّا خوفى که سبب حفظ جان آدمى و هدر نشدن و بیاثر نمردن شود، ممدوح و عاقلانه، بلکه واجب است؛ زیرا مهم آن است که نثار خون نتیجه دهد و به ثمر بنشیند.
آنکه خون میدهد اما به مثمر بودنش نمیاندیشد، متهور است نه شجاع؛ زیرا شجاعت در سنجیده عمل کردن و به جا کارزار کردن است، همانگونه که وجود مبارک على(ع) در اوضاع خاصى از خطر کردن و هدر دادن جان خویش و خاندان مکرم و یاران اندکش حذر کرد.
امام علی(ع) خود در اینباره میفرماید: «نگریستم و دیدم نه مرا یارى است و نه مدافعى و مددکارى، جز کسانم که دریغم آمد به کام مرگشان برم، پس خار غم در دیده خلیده چشم پوشیدم و گلو از استخوان غصه آب دهان را جرعه جرعه نوشیدم و شکیبایى ورزیدم در خوردن خشمى که از حنظل تلختر بود و دل را از تیغ برنده، دردآورتر». (2)
ایشان در حالى از کشته شدن دورى میکردند در «لیلة المبیت» به تنهایى و بیهیچ سلاح و دفاعى در بستر رسول خدا صلی الله علیه و آله خوابید. او چگونه از مرگ واهمه داشته باشد، در حالیکه خود میگوید: «اگر تمام عرب در صفى یگانه به جنگم آیند، هرگز به آنها پشت نخواهم کرد». (3)
بنابراین، منظور از ترس در اینگونه روایات، ترس عاقلانه است که عین شجاعت است؛ نه ترس برخاسته از ضعف نفس، پس باید گفت که حضرت ولىّ عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از آن ترساناند که با ظاهر شدن در میان مردم، پیش از آنکه موعد الهى آن فرارسد، حضرتش را به قتل رسانند.
پی نوشت ها:
1. شیخ صدوق، علل الشرائع، ج 1، ص 243، قم، کتاب فروشی داوری، چاپ اول، 1385ش.
2. . سید رضی، نهج البلاغة، ترجمه، شهیدی، جعفر، ص 49، تهران، علمى و فرهنگى، چاپ چهارم، 1378ش.
3. همان، ص 318.
@javadheidari110
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
💠💠تدبر در قرآن💠💠
🌹اعتماد به شیاطین،آنهم شیطان اکبر؛ وکسی که با اصل وجود شما مخالف است، خطای بزرگی است
[سوره النور (24): آيه 39]
وَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَعْمالُهُمْ كَسَرابٍ بِقِيعَةٍ يَحْسَبُهُ الظَّمْآنُ ماءً حَتَّى إِذا جاءَهُ لَمْ يَجِدْهُ شَيْئاً (39)
اعمال كسانى كه كافر شدند همچون سرابى در بيابان است كه تشنه آن را آب مىپندارد، (امّا) همين كه به سراغ آن آمد آن را چيزى نيافت.
❎نكته ها:
كلمه «قيعة» به معناى زمين مسطح و بزرگ است و «ظمآن» كسى را مىگويند كه عطشش زياد باشد. كلمه «وفى» به معناى پاداش و كيفر كامل و بدون كم و كاست است.
🌹پيامها
1⃣ شرط قبولى عمل، داشتن ايمان است و سعادت انسان نيز در گرو ايمان است.«وَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَعْمالُهُمْ كَسَرابٍ» (كفر سبب حبط و پوچى عمل است)
2⃣ اعمال كفّار فريبنده است. «كَسَرابٍ» ... به انگيزهها بنگريد، نه به جلوهها و ظاهر تلاشها.
3⃣ قيامت، روزِ بُروز حقايق است. «لَمْ يَجِدْهُ شَيْئاً وَ وَجَدَ اللَّهَ عِنْدَهُ»
4⃣ سعادتخواهى، در فطرت همه انسانها وجود دارد و انگيزهى تمام حركتها رسيدن به خير است لكن تفاوت در واقعبينى و خيالگرايى است.
🌹🌹بیانات امام خامنه ای در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
خب، این نقش امید و توکّل به خدای متعال است که رزق لایُحتسب به دنبال میآورد؛ این کجا است؟ آنوقتی که انسان در ذیل توکّل به خدا و امید به خدای متعال، عقلانیّت را به کار ببرد. اگر عکس شد، نه؛ اگر چنانچه ما خواستیم عقلانیّت را در سایهی اعتماد به شیطانها به کار بگیریم، آنجا جور دیگری خواهد شد. آیهی قرآن در سورهی مبارکهی نور میفرماید که «اَعمالُهُم کَسَرابٍ بِقیعَةٍ یَحسَبُهُ الظَّمئانُ مآءً»؛ مثل سراب، انسان تشنه، زمین خشک را از دور [شبیه] آب میبیند؛ بعد که نزدیک میشود، میبیند «لَم یَجِدهُ شَیئًا وَ وَجَدَ اللهَ عِندَه»، میبیند هیچ چیز نیست. امید بستن به شیطانها این است؛ امید بستن به قدرتهای مادّی و شیطانی این است. عقلانیّت و تدبیر و کارکرد عاقلانه در مسائل مختلف -در دیپلماسی، در مسائل کشوری، در ادارهی داخل کشور، در تجهیزات، در علم، در صنعت و در غیره- کار لازمی است، امّا اعتماد به شیاطین، اعتماد به آن کسی که با اصل وجود شما مخالف است، خطای بزرگی است. به آن قدرتی که اصل وجود جمهوری اسلامی را، اصل قدرت گرفتن اسلام را نمیتواند تحمّل بکند و نمیتواند بپذیرد، نمیشود اعتماد کرد؛ به او نمیشود امید داشت؛ کَسَرابٍ بِقیعَةٍ یَحسَبُهُ الظَّمئانُ ماءً، این همان سراب است؛ به خدا اگر توکّل کردید، رزق لایُحتسب وجود دارد؛ به شیطان اگر اعتماد کردیم، «کَسَرابٍ بِقیعَةٍ یَحسَبُهُ الظَّمئانُ ماءً» است؛ این حرفی است که یکایک من و شما بایستی همیشه در ذهنمان باشد؛ یکایک ملّت ایران باید در ذهنشان باشد. تلاش کنید، کار کنید، ابتکار به خرج بدهید، نیروی حقیقی خداداد خودتان را به صحنه بیاورید، به میدان بیاورید، با توکّل به خدا، با امید به کمک الهی، آنوقت خدا کمک خواهد کرد. امّا اگر چنانچه نشستید به انتظار اینکه شیطان -آن هم شیطان اکبر- بیاید کمک کند، آنوقت همان «کَسَرابٍ بِقیعَةٍ یَحسَبُهُ الظَّمئانُ ماءً» خواهد بود، خیری از او به ما نمیرسد.💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠