سعی میکنم شعرهای آئینیام کلیشهای نباشند
📖 «تداعی» نام اولین کتاب شاعر جوان زینب احمدی به تازگی توسط انتشارات #سوره_مهر منتشر شده که شامل ۳۱ غزل عاشقانه و آئینی است.
🔸زینب احمدی با بیان اینکه من بیشتر عاشقانه مینویسم ولی اگر شعر آئینی یا اجتماعی هم بنویسم، چندان از المانهای مربوط به آن موضوع استفاده نمیکنم، میافزاید: مثلاً اگر برای #غزه شعر بنویسم، کلماتی که مربوط به غزه است را خیلی در شعرم نمیبینید. اگر توجه کنید، میبینید که شعرهای آئینی من هم خیلی فضای آئینی ندارند.
🔸وی ادامه میدهد: سعی میکنم شعرهای آئینیام کلیشهای نباشند. همسرم میگوید تو میتوانی فلان شعرت را هم در شب شعر آئینی بخوانی، هم در شب شعر عاشقانه! مثلاً غزل اما چگونه بی تو با این جهان بسازیم / از داغ کهنه تا کی بغض جوان بسازیم ، تلفیقی از مسأله ظهور و شهادت حاج قاسم است ولی اگر با ذهن عاشقانه بخوانی، انگار غزل عاشقانه خواندهای.
📌 مشروح گفتوگو
🆔 @hozehonari_ir
37.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیاهو گفته دل مردم ایران با ماست
🎥ببینید| کمکهای مالی #ایرانیها به مردم مظلوم و جنگزده اسرائیل!
◽️کاری از #حوزه_هنری قزوین
🆔 @hozehonari_ir
نمایشگاه«همچنان طوفان» در حوزههنری
🖼 آئین افتتاحیه نمایشگاه بینالمللی «همچنان طوفان» با ۳۲۱ اثر از ۸۰ هنرمند از پنج قاره جهان و ۲۳ کشور دوشنبه سیام مهر ساعت ۱۶ در گالری خانه #حوزه_هنری برگزار میشود.
🔹 این نمایشگاه که به همت #مرکز_هنرهای_تجسمی حوزه هنری برگزار میشود، شامل آثار متنوعی در حیطه طراحی گرافیک و در شاخههای طراحی پوستر و تصویرسازی بوده که ۱۰ اثر تایپوگرافی و ۳ اثر گرافیتی نیز در میان آنها به چشم میخورد.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸یکشنبه بیستونهم مهر ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
«چریک» در دوشنبهها به وقت کتاب
📖رمان «چریک» به قلم حنانه سلطانی در برنامه «دوشنبهها، به وقت کتاب» این هفته با حضور نویسنده مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
🔸 رمان «چریک» رمانی را در بستر تاریخ نه چندان دور ایران روایت میکند. چریک مربوط به دوره برگزاری جشن هنر شیراز است و در سرآغاز داستان مردم این شهر علیه برگزاری جشن هنر تظاهرات کردهاند. زنی به نام همدم که در آستانه زوال تدریجی عقل است، در میان ازدحام جمعیت پسرش را که از سه سال قبل گم شده میبیند. اتفاقات «چریک» از جدایی همدم از ایل قشقایی تا مهاجرت به تهران و سپس رخدادهای منتهی به بهمن ۵۷ را شامل میشود.
🔸دوشنبهها، به وقت کتاب گپ و گفتی دوستانه با داستاننویسان است که به میزبانی حمیدبابایی و به همت دفتر ادبیات داستانی #مرکز_آفرینشهای_ادبی دوبار در ماه برگزار میشود.
🗓۳۰ مهر
⏰ ساعت ۱۶ تا ۱۸
🏢سالن اوستا حوزه هنری
🆔 @hozehonari_ir
افتتاحیه حلقهٔ شعر آئینی «سورهٔ شعر» با تازهترین سرودهها
🔹 به همت #مرکز_آفرینشهای_ادبی حوزه هنری و با مشارکت مجمع شاعران اهل بیت حلقه #شعر_آئینی «سورهٔ شعر» با حضور و شعرخوانی شاعران صاحبنام عرصه شعر آئینی افتتاح شد.
🔹 میلاد عرفانپور گفت: بناست جلساتی را در حوزه هنری راهاندازی و برگزار کنیم که شاعران جوان، پیشکسوتان و دوستان شاعر شهرستانی در آن حضور پیدا کنند و در آینده ثمرهاش این باشد که بعد از مدتی ما ظهور چهرههای درخشانی برآمده از مفاهیم و مطالب این جلسات را شاهد باشیم.
🔹ناصر فیض بیان کرد: به نظرم جای چنین جلسهای در حوزه هنری خیلی خالی بود. همیشه علاقمند بودم شعر آئینی جدی بگویم، نه هر چند وقت یک بار و به اقتضاء.
🔹در ادامه احمد بابایی ضمن ابراز خشنودی برای برگزاری این حلقهٔ شعر آئینی اظهار داشت: هم سرایش در حوزه شعر آئینی بسیار سخت است و هم نقد شعر آئینی؛ امیدوارم در «سوره شعر» بتوان در هر دو وجه این موارد پیش برویم و اتفاقات خوبی را شاهد باشیم.
📌مشروح خبر را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
راهیابی «لوپتو» و «بیرو» به جشنواره بینالمللی کودکان چین
🔸انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری تولید #مرکز_انیمیشن_سوره و فیلم سینمایی «بیرو» به کارگردانی مرتضی علی عباس میرزایی در بخش رقابتی هفدهمین دوره #جشنواره فیلم بینالمللی کودکان چین به نمایش درمیآیند.
🔸هفدهمین دوره این جشنواره از ۲۰ تا ۲۶ اکتبر برابر با ۲۹ مهر تا ۵ آبان در شهرهای چینگ دو و جی نان در کشور چین برگزار میشود.
🆔 @hozehonari_ir
طنز در اشعار سبک هندی
🔹 #دفتر_طنز حوزه هنری جلسه ششم از فصل سوم گردهمی هفتگی طنز دیروز و امروز یا همان #طنز_آمیز را برگزار میکند.
🔸مدرس این جلسه آموزشی دکتر اسماعیل امینی است و در مورد طنز در اشعار سبک هندی صحبت میکند.
🗓 دوشنبه ۳۰ مهر
⏰ ساعت ۱۷
🏢ساختمان حوزه هنری، طبقه چهارم، اتاق ۴۰۲
📌 ورود برای عموم آزاد و رایگان است!
🆔 @hozehonari_ir
«عشقی آتشین، عزمی پولادین، و ایمانی راستین»
🔶 یادداشت حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب #پاییز_آمد منتشر شد. ایشان در این یادداشت، «پاییز آمد» را کتابی با «نگارشی زیبا و رسا» توصیف کردهاند.
🔷 متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:
«عشقی آتشین، عزمی پولادین، و ایمانی راستین چهرهنگار زندگی این دو جوان است که با نگارشی زیبا و رسا در این کتاب تصویر شده است. این نیز از همان روایات صادقانه است که شنیدن و خواندن آن امثال این حقیر را خجالتزده میکند و فاصلهی نجومیشان با این مجاهدان واقعی را آشکار میسازد.
آذر ۱۴۰۱»
🔶 کتاب «پاییز آمد» بهقلم #گلستان_جعفریان، روایتی از زندگی بانو فخرالسادات موسوی همسر سردار شهید احمد یوسفی است که سال۱۴۰۰ توسط انتشارات #سوره_مهر به انتشار رسید.
🔷 برای خرید نسخهی چاپی و یا نسخهی صوتیِ کتاب «پاییز آمد» میتوانید به سایت انتشارات سوره مهر مراجعه کنید.
🆔 @hozehonari_ir
32.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید|تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب #پاییز_آمد به قلم گلستان جعفریان
🆔 @hozehonari_ir
نه دیپلماتیک، نه ژکوند، این یک لبخند واقعی است
🔸تا به حال به واژه «لبخند» دقت کردهاید؟ این واژه که سالهاست در انواع محافل ادبی، فرهنگی، هنری و صد البته سیاسی دست به دست میشود و هر بار که کسی آن را بر چهره و صورتش مینشاند نشانهای نشانه گرفته است برای گفتن و شنیده شدن.
🔸حال، میدانید چه زمانی این ماجرا جالبتر میشود، درست در بزنگاهی که هنرمندانی بدون مشورت با هم و عدم استفاده از هر نوع خرد جمعی، هر یک با فکری مستقل از دیگری شروع به خلق تصویر و به اقدام کشیدن تابلویی از یک فرد واحد میکنند و در تمام آن آثار لبخند به انضمام ابهت عنصری جدانشدنی از اثر محسوب میشود، خلق اثر از کسی که تا پیش از این همه با نام #سید_حسن_نصرالله میشناختنش و امروز شهید مقاومتی است که شهادتش نه پایان که آغاز جدیدی برای #حزب_الله و مقاومت در راه حق است.
📌 مشروح یاددداشت
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸دوشنبه سیاُم مهر ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«ساجی»: روایت جنگ با نگاهی انساندوستانه
📖کتاب #ساجی به قلم بهناز ضرابیزاده خاطرات نسرین باقرزاده همسر شهید بهمن باقری است. نام این کتاب از اسم یکی از شخصیتهای کتاب گرفته شدهاست. ساجی جنگ میان ایران و عراق را با یک نگاه انساندوستانه روایت میکند. کتاب از سالهای کودکی نسرین باقرزاده در خرمشهر آغاز میشود و تا زمان جنگ در این شهر ادامه میکند.
🎧گروه فرهنگی « #سماوا» ناشر کتابهای صوتی، این کتاب را با صدای«فضهسادات حسینی» راهی بازار کرده است.
📌کتاب صوتی ساجی را از اینجا بخرید و گوش کنید.
🆔 @hozehonari_ir
طنزخوانه ۲۹ به صرف غذای انگشتی!
🔸 #دفتر_طنز حوزه هنری بیستونهمین گردهمی نثرخوانی طنز «طنزخوانه» را با موضوع خوشمزه غذا برگزار میکند.
🔸پذیرایی این جلسه فینگرفود یا همان غذای انگشتی و ورود برای همه آزاد و رایگان است!
🗓سهشنبه یکم آبان
⏰ ساعت ۱۶:۳۰
🏢 طبقه چهارم حوزه هنری، سالن ۴۰۲
🆔 @hozehonari_ir
اتقان مجازی در نگارستان
🔹جشنواره فرهنگی ملی #اتقان چندی پیش به منظور تولید محتوای ادبی، هنری و با هدف ترویج و اشاعه مؤلفههای فرهنگ کار برگزار شد.
🔹#نگارستان این فرصت را فراهم کرده که علاقهمندان بتوانند آثار برگزیده این جشنواره را در دو بخش عکاسی و طراحی پوستر را به صورت مجازی مشاهده کنند.
⭕ لینک نمایشگاه
🆔 @hozehonari_ir
آخرین فرصت ثبتنام کارگاه «فرار از گزارشنویسی»
🔸#مرکز_آموزش حوزههنری با همکاری باشگاه ادبی بانوی فرهنگ کارگاه «فرار از گزارشنویسی» را روز سهشنبه اول آبان برگزار میکند.
🔸در این کارگاه که با تدریس فائضه غفارحدادی برپا میشود شیوههای عملی برای تبدیل یک گزارش به روایت ارائه خواهد شد.
🔸کارگاه «فرار از گزارشنویسی» در یک جلسه و به دو صورت حضوری و آفلاین با ۴۰ درصد تخفیف ویژه برای اعضا در کلاس شماره ۲ سرای شهید چمران مرکز آموزش حوزه هنری برگزار میشود.
📌 برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام به این سایت مراجعه کنید.
🗓سهشنبه اول آبان
⏰ساعت ۱۰ تا ۱۲
🏢کلاس شماره ۲ سرای چمران
🆔 @hozehonari_ir
سهم بالای هنرمندان خارجی در نمایشگاه «همچنان طوفان»
🔸صابر شیخ رضایی کیوریتور(نمایشگاه گردان) نمایشگاه «#همچنان_طوفان» با بیاناینکه شکل پرداخت موضوعات از سمت هنرمندان ایرانی تفاوتهای عمدهای با هنرمندان دنیا و مخصوصاً جهان عرب (از غرب آسیا تا شمال آفریقا) دارد، افزود: به همین دلیل سهم هنرمندان خارجی در این نمایشگاه، هم به لحاظ کمیت و هم کیفیت تقریبا بالاتر از هنرمندان ایرانی است.
🔹وی ادامه داد: به عبارتی دیگر کم بودن تعداد هنرمندان ایرانی و آثارشان، از زاویه عدم کیفیت بصری آثار و نداشتن روحیات و شاخصههای جذابیت و دیزاین و هنر وسیع تصویرگری در آنهاست. در وجه دیگری هم در یکسال گذشته، بخش عمدهای از هنرمندان ایرانی مورد تهاجم و آسیب رسانههای معاند فارسیزبان بودند و در سرگشتگی دروغهای این رسانهها، نتوانستند جهت درست وجدانی و جایگاه تاریخی خود را در قبال موضوع مظلومیت فلسطین، پیدا کنند و هنرمندان همراه با این موضوع هم معمولا در سطح اخبار ماندند و موفق به ارائههای تحلیلی و عاطفی ویژه نشدند.
📌متن کامل خبر را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
ظرفیتهای صادراتی صنایع خلاق افغانستان
🔹#مرکز_نوآوری_فرهنگی_امید نشست ظرفیتهای صادراتی صنایع خلاق افغانستان تجربهنگاری حضور در نمایشگاه بینالمللی ابوحنیفه کابل برگزار میکند.
◽️باحضور:
محمدجعفر کبریایی
مدیرعامل نوشت افزار پرسام
محمد مهدی دافعیان
مدیرعامل پوشاک کودک هدهد
صابر نوری محب
مدیر نهالستان مرکز نوآوری امید
سجاد عباسی
مدیر مرکز توزیع و ترویج امید
🗓️ سهشنبه یکم آبان
⏰ساعت ۱۶
🏢 تهران، کارستان بهارستان
📌 لینک ثبتنام
🆔 @hozehonari_ir
سواد بازی در سرای شهید آوینی
🔹 دبیرخانه همایش بینالمللی تحقیقات بازیهای دیجیتال با همکاری #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی برگزار میکند:
دومین پیشنشست هفتمین همایش بینالمللی تحقیقات بازیهای رایانهای؛ باعنوان فهم سواد رسانهای در ایران: سواد بازی
🔹در این نشست دکتر لیلا وصالی رئیس انجمن سواد رسانهای ایران و فاطمه حاجی کاظمتهرانی نویسنده کتاب سواد بازی حضور دارند. دبیر این نشست دکتر مهشید شهیدی پژوهشگر مطالعات بازیهای رایانهای است.
📌 حضور برای عموم آزاد است.
🗓️ سهشنبه یکم آبان
⏰ساعت ۱۶:۳۰
🏢 سرای شهید آوینی
🆔 @hozehonari_ir
#استخدام
یک فرصت دوباره برای استخدام در #حوزه_هنری
🔸دوازدهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی که قرار بود در ۱۲ مرداد سال جاری برگزار شود، به دهه اول آذرماه موکول شد.
🔸 در ابتدای آبان سامانه آزمون برای #ثبتنام جدید و ویرایش اطلاعات داوطلبان فعال میشود.
📌 جزئیات بیشتر را در لینک زیر بخوانید:
https://shenasname.ir/?p=64545
🆔 @hozehonari_ir
📷 ببینید| آیین افتتاحیه نمایشگاه بینالمللی «همچنان طوفان»
◽️نمایشگاه بینالمللی «#همچنان_طوفان» با ۳۲۱ اثر متعلق به ۸۰ هنرمند، از پنج قاره جهان در گالری خانه #حوزه_هنری افتتاح شد.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸سهشنبه یکم آبان ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
«همچنان طوفان» در گستره ۵ قاره
🖼نمایشگاه بینالمللی«همچنان طوفان» با ۳۲۱ اثر متعلق به ۸۰ هنرمند از ۵ قاره جهان، در گالری #خانه_عکاسان افتتاح شد.
🔹 سیدعلی میرفتاح هنرمند عرصه تجسمی در آئین افتتاحیه نمایشگاه گفت: امروز در فضای مجازی تصویری دست به دست شد که متعلق به یک روزنامه ژاپنی بود؛ یک تصویرساز ژاپنی تصویر شهید «#یحیی_سنوار» را با لباس سامورایی کشیده و یک چفیه هم با آن لباس ترکیب کرده بود. زیر تصویر پیامی از مسلک ساموراییها با مفهوم «مرگ سرخ، به از زندگی ننگین است» گذاشته بود. در حقیقت این کار همان محور مقاومت و جدال حق و باطل، ظلم ستیزی و دفاع از مظلوم به زبان هنر است.
🔹در ادامه صابر شیخ رضایی نمایشگردان نمایشگاه «همچنان طوفان» اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از هنرمندان در ایران در دام راهکارهای #هوش_مصنوعی افتادهاند به جای اینکه بتوانند این ابزارها را هدایتگری کنند. تأکیدم بر این بود که آثاری که از هنرمندان داخلی در این نمایشگاه داریم از جنس اصالت هنرمندانه و از جنس تلاشهایی باشد که هنرمندان قبل از این فضاهای دیجیتالی به آن نیاز دارند، البته در آثار خارجیها این مسأله بسیار مشهودتر است حتی آثاری که با تکنیکهای دیجیتال سه بعدی و نظیر آن تولید شده است.
📌مشروح این گزارش را در پایگاه خبری حوزه هنری بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موسیقی سنتی دل را به تکان وا میدارد
🔸 #مرکز_موسیقی حوزههنری دومين جلسه از سلسلهنشستهای حکمت و هنر را باحضور دکتر علی جلالیان برگزار میکند.
🗓سهشنبه اول آبان
⏰ ساعت ۱۶:۳۰
🏢 ساختمان الف #حوزه_هنری
🆔 @hozehonari_ir
نشست کالبدشکافی یک رؤیا امید و مسئله فلسطین-28-07-1403.mp3
27.44M
🎧 بشنوید| چرا فلسطین برای ایران پس از انقلاب، اینقدر مهم است؟
🔸نشست «کالبدشکافی یک رویا: امید و مسئله فلسطین» با همکاری مدرسه مطالعات اتوپیای باشگاه اندیشه و #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی برگزار شد.
🔸 محمد نصرآوی با بیان اینکه مسئله #فلسطین به عنوان نمادی از مقاومت در برابر استعمار، استثمار و استکبار مطرح است، گفت: مردمی که با امید و تخیل برای آیندهای بهتر مبارزه میکنند. این مبارزه نه تنها فیزیکی بلکه معنوی و رویایی است. آنها با نگهداشتن رویای آزادی در قلبهایشان به مسیر خود ادامه میدهند.
🔸وی افزود: میخواهم به نقش آثار ادبیِ تأثیرگذار در شکلگیری و تقویت تخیل اجتماعی اشاره کنم. یکی از این آثار، رمان «تلآویو سقوط کرد» نوشته سمیه علیهاشم است. این کتاب نه تنها یک داستان بلکه تجسمی از رویای اجتماعی و بازتابی از امیدها و آرزوهای جمعیِ ماست. این کتاب با به تصویر کشیدن آیندهای متفاوت به ما نشان میدهد که چگونه ادبیات میتواند در ژنتیک و معناسازی تخیل ما نقش داشته باشد.
🔸 محسن دنیوی در این نشست گفت: آنچه واقعیت دارد این است که دعوا بر سر #نظم_جهانی است. نظم جهانیای که از ۱۹۵۰ به بعد تثبیت شده است. چرا برای ایران پس از انقلاب اینقدر فلسطین اهمیت پیدا میکند؟ به این خاطر که طرح بزرگ امام خمینی (ره) تغییر نظم جهان است. دعوا بر سر نظم جهانی است. مبارزه با اسرائیل نقطهی تغییر نظم جهانی است. محو شدن اسرائیل مناسبت جهان را تغییر خواهد داد.
📌 مشروح خبر
🆔 @hozehonari_ir
🔷 هفتمین نشست علمی « جایزه داستان و بازآفرینی» باعنوان «تخیل و باز آفرینی» برگزار میشود.
🔸این نشست به همت #حوزه_هنری انقلاب اسلامی استان #اصفهان و باحضور دکتر علی عباسی نشانه شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و استاد عبدالرسول عبودیت انجام میشود.
موضوع نشست:
◽️تخیل از منظر حکیمان مسلمان
◽️هستیشناسی صدرالمتاهلین درباره خیال، زیبایی وبازآفرینی
📅 پنجشنبه ۳ آبان
⏰ ساعت ۱۵
🏢 اصفهان، خیابان استانداری، گذر سعدی، حوزه هنری
📺 پخش زنده : آپارات جایزه
🔹 ادمین دبیرخانه در پیامرسان بله:
@dastanvabazafarini_live
🆔 @hozehonari_ir
روایت جانبازان انفجار پیجر لبنان در شب خاطره
🔹۳۶۲ اُمین برنامه #شب_خاطره حوزه هنری پنجشنبه سوم آبان برگزار میشود.
🔹تعدادی از جانبازان انفجار پیجرها در لبنان راوی برنامه شبخاطره سیصدوشصتدوم خواهند بود.
🔹انفجار پیجرها یک حمله وحشیانه به اعضای #حزبالله_لبنان بود که روزهای ۲۷ و ۲۸ شهریور امسال رُخ داد و طی آن پیجرها و بیسیمهایی که حزبالله لبنان از آنها برای برقراری ارتباط بین اعضای این گروه استفاده میکرد، بهطور همزمان در سراسر لبنان منفجر شد. در این انفجارها ۳۷ نفر به شهادت رسیده و بیش از ۳۴۰۰ نفر زخمی شدند.
🗓پنجشنبه ۳ آبان
⏰ساعت ۱۶
🏢سالن سوره حوزه هنری
🆔 @hozehonari_ir
سبیلهایی که قرار بود ثبت میراث فرهنگی شود!
🔹۱۸۶ اُمین شب شعر طنز « #در_حلقه_رندان» با حضور شاعران طنزپرداز و به یاد ابوالفضل زرویی نصرآباد برگزار شد.
🔹دکتر اسماعیل امینی تعریف کرد: ابوالفضل زرویی نصرآباد زمانی بخاطر جراحی قلب در بیمارستان بستری شد. سبیلهایش هیبتی داشت و برای خود برندی بود. به عیادت او که رفتیم علیرضا قزوه میگفت آنها را ثبت میراث فرهنگی میکند. همان زمان همه تصمیم گرفتیم برای سبیل او شعری بگوییم.
🔹 اکبر کتابدار تاکید کرد: ما در طنز هیچ خط قرمزی نداریم ولی مهم است که شاعر چطور به یک موضوع ورود پیدا کند. در «گل آقا» بر حسب خبر مطلب طنز تهیه میکردند که به خبری میرسند که اگر معلمی بخواهد از شهری به شهر دیگر منتقل شود علاوه بر امتیازات لازمه باید حافظ قرآن هم باشد که هیچ کس حاضر به نوشتن طنز آن نمیشود تا اینکه عمران صلاحی مینویسد «کردیم هی تقاضا با ناله و شکایت/ تا منتقل بسازند مارا از این ولایت/ گفتند باشد اما/ باید بسان حافظ قرآن زبر بخوانی در چهارده روایت»
📌متن کامل خبر را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
نویسنده «چریک» نه شعار میدهد و نه مرثیه میخواند
📖 «چریک» که دومین اثر حنانه سلطانی است، در هجدهمین نشست «دوشنبهها به وقت کتاب» زیر ذرهبین نویسندگان جوان قرار گرفت.
🔸سلطانی در ابتدای این نشست گفت: سال ۱۳۹۳ من در کارگاه آنلاین داستاننویسی یکی از اساتید، داستان کوتاهی به نام «استخوان» نوشتم که مورد توجه وی واقع شد و شور و اشتیاقی که از ایشان دیدم باعث شد تا رمان «#چریک» نوشته شود.
🔸وی افزود: وی افزود: چریک یک نیروی غیرنظامی است که به صورت داوطلب در جنگهای نظامی شرکت میکند و این ویژگی «همدم» است که بر فراموشی غلبه میکند و سعی دارد آن را کنار بگذارد و برای پیدا کردن پسر و عروسش راه بیفتد و آنها را پیدا کند.
🔸حمید بابایی گفت: کاری که رماننویس میکند این است که تمام حرفها را گوش دهد و برآیند و روایت خود را از تاریخ داشته باشد و این رمان در این فضا میگذرد. در این رمان انحرافات نشان داده میشود و نویسنده شعار نمیدهد و مرثیه نمیخواند.
📌مشروح خبر را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما از محتضری که بیخودی دست و پا تکون میده هراس نداریم
🎥 ببینید| جملهای که خواندید بریدهای است از کتاب «بچههای لب خط» که در ۹ روایت داستانی به زندگی شهید سیدمحمدرضا دستواره فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول الله از کودکی تا شهادت میپردازد.
📖 این کتاب که چهل و سومین جلد از مجموعه #قصه_فرماندهان است به قلم اصغر فکور و توسط انتشارات #سوره_مهر منتشر شده است.
🆔 @hozehonari_ir