«هُنر گمنامی»
🔸به همت #مرکز_تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی و حوزۀ هنری اصفهان رویداد #تجسمی پوستر و تصویرسازی «#هُنر_گمنامی» با هدف بازنمایی هنرمندانه مجاهدتهای مدافعان و حافظان امنیت به مناسبت هفتۀ سربازان گمنام امام زمان عجلالله تعالی فرجه الشریف برگزار میشود.
🔹 در این رویداد هنرمندان سراسر کشور در اصفهان حضور دارند و موضوع اصلی این کارگاه سه روزه تکریم مجاهدتهای خاموش مدافعان امنیت و سربازان گمنام امام زمان (عج) است.
🗓۳ تا ۵ بهمن
🏢اصفهان
🆔 @hozehonari_ir
حبیب احمدزاده از سینمای نوجوان میگوید
🔸️#مرکز_نوآوری_فرهنگی_امید همبینی فیلم #باغ_کیانوش را برگزار میکند.
🔸️در این دورهمی بعد از دیدن فیلم با حضور حبیب احمدزاده در مورد سینمای نوجوان گفتوگو میشود.
🗓 پنجشنبه ۴ بهمن
⏰ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰
🏢 کارستان بهارستان
🌐 لینک ثبت نام
🆔 @hozehonari_ir
«جنگ انگار تمام شدنی نبود!»
🔹نشست «قاب ویژه جنگ» با واکاوی روایتهایی از تصویر دفاع مقدس در قاب ادبیات با نگاهی به کتاب «#حاج_جلال» خاطرات حاج جلال حاجی بابایی به قلم لیلا نظری گیلانده، برگزار شد.
🔹 حسام آبنوس اظهار کرد: با وجود تمام ضعفها و ایراداتی که میتوان به کتاب گرفت، حاج جلال میتواند راوی متمایز ادبیات جنگ محسوب شود، آن هم با توجه مسئله غلبه نگاه زنانه در این مدل روایت. نمیدانم این غلبه زنانه در روایت جنگ از کجا شروع شد، اما اتفاقا اینجا مزیت نسبی کتاب این است که یک پدر و یک همسر وجود دارد و ما یک مرد را میبینم با وجود اینکه عملیات جنگ نظامی انجام نمیدهد و درآشپزخانه خدمت میکند، او جنگ خود را ماندن در خانه میبیند و حمایتکردن از زنانی که اگر نبودند مردان در جبهه نمیتوانستند حضور پیدا کنند.
🔸او در ادامه بیان کرد: استاد #مرتضی_سرهنگی، یک اصطلاحی دارند که میگویند رزمندهای که سلاح خود را تحویل تعاون میدهد رزمش تمام نشده، او تا زمانی که خاطرات خود را تحویل واحد فرهنگی لشکر یا واحد فرهنگی نیروی اعزام کنندهاش ندهد، رزمش را به پایان نبرده است.
📌 مشروح خبر
🆔 @hozehonari_ir
بررسی «نقش نهان»
🔹به همت #مرکز_هنرهای_تجسمی حوزه هنری جلسه نقد و بررسی آثار نگارگری استاد حسین حبیبی در نمایشگاه « #نقش_نهان»برگزار میشود.
🔹 این جلسه، با حضور دکتر ارسطو جنیدی استاد دانشگاه در رشته زبان و ادبیات فارسی، عبدالله افراسیابی مدرس و پژوهشگر تاریخ و فلسفه، حسین حبیبی هنرمند نگارگر و جمعی از هنرمندان و علاقمندان عرصه هنرهای تجسمی در نگارخانه عالی حوزه هنری برپا میشود.
🔹 آثار نگارگری استاد حبیبی از ۲۴ دی تا ۶ بهمن در گالری ابوالفضل عالی به نمایش درآمده است.
🗓 چهارشنبه سوم بهمنماه
⏰ساعت ۱۴
🏢نگارخانه عالی
🆔 @hozehonari_ir
مشق طنزنویسی در مکتبخانه ۱۲۲
◽️به همت #دفتر_طنز حوزه هنری یکصدو بیست و دومین #مکتبخانه_طنز با تدریس رضا ساکی برگزار میشود.
◽️موضوع این جلسه طنز مطبوعاتی در دهه ۷۰ خورشیدی و مروری بر سالهای ۷۵ تا ۸۵ است.
◽️در این نشستها سوژهای به شرکتکنندگان داده میشود تا بر اساس آن متنی طنزآمیز بنویسند. نوشتهها در جمع خوانده و سپس نقد و بررسی میشود.
📌 ورود برای عموم علاقهمندان آزاد است.
🗓چهارشنبه ۳ بهمن
⏰ساعت ۱۶ تا ۱۸
🏢 ضلع شرقی میدان ولیعصر، خیابان سازش پلاک ۱۶، کافه سینمایی سوره
🆔 @hozehonari_ir
🎼 کنسرت بزرگ #غلامرضا_صنعتگر
◽️ درآمد بلیط فروشی این کنسرت صرف ساخت مدارس در شهرهای کمبرخوردار خواهد شد.
🗓چهارشنبه سوم بهمن
⏰سانسهای ۱۸ ، ۲۱:۳۰
🏢سالن اندیشه
📌 برای دریافت بلیط کلیک کنید
🆔 @hozehonari_ir
19.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«قاب ویژه جنگ»
🎥 ببینید| نشست «قاب ویژه جنگ» با واکاوی روایتهایی از تصویر #دفاع_مقدس در قاب ادبیات با نگاهی به کتاب «حاج جلال» خاطرات حاج جلال حاجی بابایی به قلم لیلا نظری گیلانده برگزار شد.
📖حاج جلال کتاب عاشقانهای است پر از صداقت، احساس و پاکیزگی روستایی که انتشارات #سوره_مهر آن را به چاپ رسانده و روانه بازار کرده و با اقبال عمومی روبرو شده است. همچنین این کتاب برگزیده بخش ویژه جایزه ادبی جلال آل احمد شده است.
🔹بریدهای از نقد و بررسی این کتاب را با حضور حسام آبنوس، فاطمه سلیمانی ازندریانی، صادق وفایی، مرتضی قاضی و جمعی از نویسندگان و فعالان حوزه #ادبیات_پایداری در ادامه ببینید.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #آخر_هفته_حوزه_هنری
🔹چهارشنبه تا جمعه ۳ تا ۵ بهمن ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
«انتظار» روایت زنانه از گردان شهادت
🔹۳۶۵ امین #شب_خاطره با عنوان انتظار که روایت زنانه از «گردان شهادت» لشگر ۲۷ محمدرسول الله است؛ در #حوزه_هنری برگزار میشود.
🔹شب خاطره این ماه در آستانه سالگرد عملیات والفجر ۸ و نقش تاثیرگذار گردان شهادت لشکر ۲۷ محمدرسولالله، با حضور همسر و مادر شهدای بزرگوار و سه نفر از رزمندگان این گردان برگزار خواهد شد.
🗓️پنجشنبه ۴ بهمن ماه
⏰ ساعت ۱۸
🏢 حوزه هنری، تالار اندیشه
🆔 @hozehonari_ir
بحران کت و شلوار در تبادل اسرا
🔹پنجمین نشست از مجموعه نشستهای «#روایت_پنهان» به همت دفتر هنر و ادبیات اسارت در سالن طاهره صفارزاده #حوزه_هنری برگزار شد.
🔹 رحیم رستمیان جانشین رئیس کمیسیون تبادل اسرا در این نشست بیان کرد: خلبان حسین لشکری تعریف میکرد، « یک روز خیلی دلم گرفتهبود، دیدم از هواکش سلول یک مارمولک میآید داخل، گفتم این خدا این را فرستاده به ملاقاتم که من تنها نباشم و مارمولک از ساعت ۷ تا ۷ و نیم آنجا بود و بعد رفت. روز دوم مارمولکها دو تا شدند و من هر روز ساعت هفت منتظر بودم که بیایند. یک روز مارمولک نیامد، گفتم خدایا مگر من چه کار کردم که اینها نیامدند و فردایش دیدم که مارمولک آمد!» اینها را گفتم که بدانید آقایان آزاده، واقعا آزاده اند و خیلی چیزها را نمیگویند که ما ناراحت نشویم.
🔹رستمیان افزود: سال ۱۳۶۱، در عملیات فتحالمبین اسیر زیادی گرفتیم، امام(ره) پیامی دادند که پیام ایشان را منشور نگهداری اسرا محسوب کردیم. خلاصه پیام امام (ره) این بود که جوانان و کسانی که عهدهدار اسرای عراقی هستند، طعم شیرین رحمتالهی را به آنها بچشانند و اسیرانی که لطمه روحی دیدند، در نظام جمهوری اسلامی جبران شود و چه بسا آنها در سلک و فداکارانه برای اسلام و مسلمین درآیند. این پیام پیام ویژهایی بود و کمیسیون اسرا تشکیل شد.
🔹مرتضی سرهنگیبه عنوان حسن ختام جلسه و در تکمیل این سخنان گفت: ما در برههایی، دو ماهی در کشور بحران کت شلوار داشتیم و از سراسر ایران ۶۶ هزار کت شلوار از همه ایران تهیه کردیم تا آن تن اسرا کرده و راهی کنیم.
📌 مشروح خبر
🆔 @hozehonari_ir
⭕️ تمدید جشنواره «پلک»
🔹با توجه به درخواستهای متعدد متقاضیان شرکت در جشنواره پلک، دبیرخانه جشنواره، مهلت ارسال اثر به جشنواره «#پلک» ؛ نخستین جایزه ملی ناداستان با موضوع پوشش اجتماعی را تا دهم بهمن ۱۴۰۳ تمدید کرد.
🆔 @hozehonari_ir
«منِ دستچسبی» و کودک شرور
🔹نشست نقد و بررسی کتاب «منِ دستچسبی» از #نشر_مهرک (واحد کودک و نوجوان نشر سوره مهر) با حضور اکرم ایرانشاهی نویسنده، لاله جعفری کارشناس و منتقد #ادبیات_کودک_و_نوجوان و شیما جوادی، مجری و کارشناس برگزار شد.
🔹 لاله جعفری نویسنده کودک و نوجوان در این نشست گفت: کتاب «منِ دستچسبی» از عنوان تا لایههای فانتزی داستان، شگفتی ایجاد میکند و کنجکاوی را برمیانگیزد. یکی از مهمترین ویژگیهای این کتاب این است که کودک با انجام کار شر، به نوعی تلاش میکند حواس خود را از درگیریهای بین والدین پرت کند. همین موضوع در انتهای داستان، به شکل هوشمندانهای زمینهساز یک پایانبندی درخشان میشود.
📌متن کامل خبر را در این پیوند بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir