امام صادق علیه السلام:
الْمُلُوكُ حُكَّامُ النَّاسِ وَ الْعُلَمَاءُ حُكَّامٌ عَلَى الْمُلُوكِ.
پادشاهان حاكمند بر مردم و علماء حاكمند بر پادشاهان.
✍️ روحانیت شیعه از اول بر اساس بی نیازی از قدرت های حاکمه بوده است، همیشه سلاطین مجبور بودند آستان آن ها را ببوسند و بر آن پیشانی بسایند و آن ها بی اعتنایی کنند. فتحعلیشاه مجبور بود از میرزای قمی کسب حیثیت کند، میرزا احتیاج به او نداشت. می رفت قم، در رکاب میرزا حرکت می کرد. میرزا که از درس مثلا می خواست به منزل برود می رفت رکاب الاغ میرزا را می گرفت. یک دفعه هم در حالی که میرزا سوار الاغ می شد پای میرزا روی ریشش (ریش بلندی داشت که تا پایینتر از نافش بود) قرار گرفت، ریش فتحعلیشاه رفت زیر ران میرزا، میرزا هم فهمید قضیه چیست، چند قدم همینجور رفت در حالی که ریش فتحعلیشاه در زیر ران میرزا بود و دنبال الاغ میرزا می رفت. میرزا می خواست بی اعتنایی کند که اینها کسی نیستند؛ در صورتی که اگر برای یک آدم کشاورز دهاتی چنین وضعی پیش می آمد ،هرگز میرزا این کار را نمی کرد.
📚 كنز الفوائد ؛ ج2 ؛ ص33.
🆔 @huoooo
پیامبر صلی الله علیه و اله:
مَنْ كَانَ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ فَلَا يَدَعْ أَنْ يَقْرَأَ فِي دُبُرِ الْفَرِيضَةِ بِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ فَإِنَّهُ مَنْ قَرَأَهَا جُمِعَ لَهُ خَيْرُ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ غُفِرَ لَهُ وَ لِوَالِدَيْهِ وَ مَا وَلَدَ.
هرکس ایمان به خدا و روز قیامت دارد بعد از هر نماز واجب خواندن سوره توحید را ترک نکند چون هر کس ان را بخواند خیر دنیا و اخرت برای او جمع می شود و خود و پدر و مادر و فرزندانش امرزیده می شوند.
📚 جامع الأخبار(للشعيري) ؛ ص44.
🆔 @huoooo
حكايت
اهمیت تحصیل صداقت و اخلاص
از یکی از اولیاء خدا نقل شده است كه:
يكى از بزرگان در ايّام مجاورت مدينه به من گفت: چنان چه تو را هزار سال عمر باشد، چه عملی انجام می دهی و به چه كارى مشغول مى شوى؟ آن چه به نظرم رسيد و مى دانستم گفتم.
فرمود: من اين کارهایی را که تو گفتی نمی كنم، بلكه نهصد و نود و نه سال نفس را بر تحقيق صدق و اخلاص بدارم، يك سال عمل، مرا كفايت می کند.
📚 پاسداران حريم عشق ؛ ج2 ؛ ص134.
🆔 @huoooo
رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله مى فرمودند:
أَنَا زَعِيمٌ بِبَيْتٍ فِي الْجَنَّةِ لِمَنْ حَسُنَ خُلُقُهُ مَعَ النَّاسِ- وَ تَرَكَ الْكَذِبَ فِي الْمِزَاحِ وَ الْجِدِّ وَ تَرَكَ الْمِرَاءَ وَ هُوَ مُحِقٌّ.
من ضمانت مى كنم خانه اى در بهشت را براى كسى كه با مردم خوش خلق باشد، و دروغ نگويد چه جدّى و چه شوخى، و جدال را ترك كند گرچه حق با او باشد.
📚 مشكاة الأنوار في غرر الأخبار ؛ النص ؛ ص70.
🆔 @huoooo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای همسر استاد اشرف اهنگر و زیارت عاشورا
🆔 @huoooo
شفای درد چشم به عنایت حضرت زینب علیها السلام
مرحوم آیت اللَّه العظمی اراکی فرمودند:
مرحوم پدرم نقل می کردند که به منزل آقای سید محمّد باقر که از پسرعموهای مرحوم حاج آقا محسن اراکی بود رفته بودم. غروب آفتاب، قباله ای را آوردند که امضا کنند، ایشان بدون عینک آن را خواند و امضا کرد در حالی که سنّ ایشان بین 80 - 90 سال بود. من از این که ایشان در آن سن و سال بدون نیاز به عینک می توانستند بخوانند، خیلی متعجب شدم امّا خجالت کشیدم در این مورد سؤالی کنم، تا این که بعداً در کتاب دارالسلام حاجی نوری دیدم داستانی از آقا سید محمّد باقر پیرامون صحّت و سلامتی چشم ایشان نقل کرده است که همان نیز سبب بینایی عجیب چشم ایشان است.
حاجی نوری از قول ایشان می گوید: چشمم درد می کرد، کاروانی از زائران که به سوی کربلای حسین علیه السلام حرکت می کرد به بروجرد رسید، با مشاهده این کاروان، دل من هم کربلایی شد. از آن ها تقاضا کردم که مرا هم به کربلا ببرند، ولی آنان به خاطر درد چشم من امتناع کردند. هرچه من اصرار کردم آنان نپذیرفتند، تا این که با قلب شکسته به خواب رفتم. در عالم رؤیا، حضرت زینب کبری علیها السلام را دیدم که با گوشه مقنعه خود بر چشم من می مالند. از خواب بیدار شدم، متوجّه شدم اثری از درد چشم در من مشاهده نمی شود. این معجزه و کرامت را همه دوستان و آشنایان دیدند و متعجب گردیدند.
📚 روزنه هایی از عالم غیب.
🆔 @huoooo
امام علی علیه السلام:
مَنْ كَثُرَ كَلَامُهُ كَثُرَ خَطَؤُهُ وَ مَنْ كَثُرَ خَطَؤُهُ قَلَّ حَيَاؤُهُ وَ مَنْ قَلَّ حَيَاؤُهُ قَلَّ وَرَعُهُ وَ مَنْ قَلَّ وَرَعُهُ مَاتَ قَلْبُهُ وَ مَنْ مَاتَ قَلْبُهُ دَخَلَ النَّارَ.
هر كس پر گويد پر خطا كند و
هر کس پر خطا کند كم حيا شود و
هر كس كم حياء شود كم باشد ورع او و
هر كس ورع او كم باشد دلش مرده است و
هر کس که دلش مرده باشد بدوزخ رود.
📚 كنز الفوائد ؛ ج2 ؛ ص14.
🆔 @huoooo
امام سجاد علیه السلام:
إِنْ شَتَمَكَ رَجُلٌ عَنْ يَمِينِكَ ثُمَّ تَحَوَّلَ إِلَى يَسَارِكَ فَاعْتَذَرَ إِلَيْكَ فَاقْبَلْ مِنْهُ.
اگر مردى از طرف راستت به تو دشنام داد و سپس به سوى چپت گرديد و از تو عذر خواست عذرش را بپذير.
📚 مشكاة الأنوار في غرر الأخبار ؛ النص ؛ ص69.
🆔 @huoooo
رَوَى ابْنُ عَبَّاسٍ رَحِمَهُ اللَّهُ قَالَ: جَاءَ الْفُقَرَاءُ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ ص فَقَالُوا إِنَّ الْأَغْنِيَاءَ يُصَلُّونَ كَمَا نُصَلِّي وَ يَصُومُونَ كَمَا نَصُومُ وَ لَهُمْ أَمْوَالٌ يُنْفِقُونَ وَ يُعْتِقُونَ وَ يَتَصَدَّقُونَ قَالَ فَإِذَا صَلَّيْتُمْ فَقُولُوا سُبْحَانَ اللَّهِ ثَلَاثاً وَ ثَلَاثِينَ مَرَّةً وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ ثَلَاثاً وَ ثَلَاثِينَ مَرَّةً وَ اللَّهُ أَكْبَرُ أَرْبَعاً وَ ثَلَاثِينَ مَرَّةً وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ عَشْرَ مَرَّاتٍ فَإِنَّكُمْ تُدْرِكُونَ بِهِ مَنْ سَبَقَكُمْ وَ لَا يَسْبِقُكُمْ مَنْ بَعْدَكُمْ.
فقراء نزد رسول خدا ص امدند و گفتند اغنیا نماز می خوانند همانطوری که ما نماز می خوانیم و روزه می گیرند همانطوری که ما روزه می گیریم ولی انها مال و ثروت دارند که با ان انقاق می کنند و برده ازاد می کنند و صدقه می دهند(اما ما نداریم تا انفاق کنیم).
پیامبر ص فرمودند: شما هنگامی که نماز خواندید
33 مرتبه سبحان الله
33 مرتبه الحمدلله
34 مرتبه الله اکبر
10 مرتبه لا اله الا الله
بگوئید که با این کار می رسید به پای اغنیائی که از شما سبقت گرفتند و کسانی که بعد از شما هم می ایند نمی توانند از شما سبقت بگیرند.
📚 جامع الأخبار(للشعيري) ؛ ص53.
🆔 @huoooo
حکایت
يكى از دوستان مى گفت : خانم من باردار بود و نزديك ماه رمضان مى خواستم به مسافرت بروم . براى خدا حافظى و التماس دعا رفتم خدمت آقاى بهجت . ايشان مرا دعا كردند و فرمودند: ((در اين ماه خدا پسرى به شما عطا خواهد كرد، اسمش را محمّد حسن بگذاريد.)) در حالى كه آقا اصلاً اطلاعى نداشتند كه خانم من حامله است ، و راهى براى تشخيص اينكه پسر است يا دختر و در چه تاريخى متولد مى شود نبود. اتفاقاً در شب نيمه رمضان بچه ما متولد شد و اسمش را محمد حسن گذاشتيم .
📚 برگی از دفتر افتاب.
🆔 @huoooo
پیامبر صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ:
اَلْقُرْآنُ غِنًى لاَ غِنَى دُونَهُ وَ لاَ فَقْرَ بَعْدَهُ.
قرآن بى نيازى و غنائى است كه غنائى غير از آن نيست و فقرى بعد از آن نيست.
📚 جامع الأخبار، صفحه: 40.
🆔 @huoooo
فضیلت مسجد کوفه
هَارُونَ بْنِ خَارِجَةَ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع أَ تُصَلِّي الصَّلَاةَ كُلَّهَا فِي مَسْجِدِ الْكُوفَةِ قُلْتُ لَا قَالَ أَمَا لَوْ كُنْتُ بِحَضْرَتِهِ لَرَجَوْتُ أَنْ لَا تَفُوتَنِي فِيهِ صَلَاةٌ قَالَ وَ تَدْرِي مَا فَضْلُهُ قُلْتُ لَا قَالَ مَا مِنْ عَبْدٍ صَالِحٍ وَ لَا نَبِيٍّ إِلَّا وَ قَدْ صَلَّى فِي مَسْجِدِ الْكُوفَانِ حَتَّى إنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص لَمَّا أُسْرِيَ بِهِ قَالَ لَهُ جَبْرَئِيلُ ع أَ تَدْرِي أَيْنَ أَنْتَ السَّاعَةَ يَا مُحَمَّدُ قَالَ لَا قَالَ أَنْتَ مُقَابِلُ مَسْجِدِ كُوفَانَ فَقَالَ اسْتَأْذِنْ رَبَّكَ حَتَّى أَهْبِطَ فَأُصَلِّيَ فِيهِ فَاسْتَأْذَنَ فَأَذِنَ لَهُ فَهَبَطَ فَصَلَّى فِيهِ رَكْعَتَيْنِ وَ إِنَّ الصَّلَاةَ الْمَكْتُوبَةَ فِيهِ تَعْدِلُ بِأَلْفِ صَلَاةٍ وَ إِنَّ النَّافِلَةَ فِيهِ تَعْدِلُ بِخَمْسِ مِائَةِ صَلَاةٍ وَ إِنَّ مُقَدَّمَهُ [قِبْلَتَهُ] لَرَوْضَةٌ مِنْ رِيَاضِ الْجَنَّةِ وَ إِنَّ مَيْمَنَتَهُ رَوْضَةٌ مِنْ رِيَاضِ الْجَنَّةِ وَ إِنَّ مَيْسَرَتَهُ رَوْضَةٌ مِنْ رِيَاضِ الْجَنَّةِ وَ إِنَّ مُؤَخَّرَهُ رَوْضَةٌ مِنْ رِيَاضِ الْجَنَّةِ وَ إِنَّ الْجُلُوسَ فِيهِ بِغَيْرِ صَلَاةٍ وَ لَا ذِكْرٍ لَعِبَادَةٌ وَ لَوْ عَلِمَ النَّاسُ مَا فِيهِ لَأَتَوْهُ وَ لَوْ حَبْواً.
هارون بن خارجه مى گويد:
امام صادق عليه السّلام فرمودند:
آيا تمام نمازهايت را در مسجد كوفه مى خوانى؟
عرض كردم: خير
حضرت فرمودند: من اگر در آنجا حاضر باشم اميدوارم كه هيچ نمازى از من در آن مسجد فوت نشود.
سپس فرمودند: آيا فضيلت نماز در اين مسجد را مى دانى؟
عرض كردم: خير.
حضرت فرمودند: هيچ بنده صالح و پيامبرى نبوده مگر آنكه در مسجد كوفه نماز گزارده است حتّى رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم وقتى به معراج رفتند جبرئيل عليه السّلام به ايشان عرض نمود:
آيا نمى دانى در اين ساعت به كجا آمده اى؟
حضرت فرمودند: خير.
عرضه داشت: شما در مقابل مسجد كوفه قرار گرفته ايد.
حضرت فرمودند: از پروردگار اذن بگير تا به آن فرود آمده و در آن نماز بگذارم. پس جبرئيل از حقتعالى استيذان نمود و حقتعالى هم به او اذن داد.
پس پيامبر اكرم صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم به مسجد فرود آمده و در آن دو ركعت نماز خواندند.
بايد توجه داشت كه يك نماز واجب در آن معادل با هزار نماز در جاهاى ديگر است و يك نماز نافله در آن مساوى با پانصد نمازى است كه در اماكن ديگر خوانده شود.
قبله اين مسجد بستانى است از بساتين بهشت و نيز قسمت راست آن بستان ديگرى است كه از بساتين بهشت چنانچه طرف چپ آن نيز بستان ديگرى محسوب مى شود از بساتين بهشت نشستن در اين مسجد بدون اينكه نماز بخوانند يا ذكرى بگويند عبادت مى باشد و اگر مردم فضيلتى را كه در اين مسجد است مى دانستند مسلّما به آن حاضر گشته اگر چه به روش اطفال روى دست و شكم راه رفته و خود را روى زمين بكشند.
📚 كامل الزيارات ؛ النص ؛ ص28.
🆔 @huoooo
حکیمه خاتون سلام الله علیها(هنگام تولد حضرت حجت علیه السلام) گفت:
دیدم که حضرت حجت علیه السلام به سجده افتاده و بر بازوی راست او نوشته شده:
«جَاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقاً».
یعنی حق امد و باطل نابود شد همانا باطل نابود شدنی است.
📚 نجم الثاقب.
🆔 @huoooo
أن الصادق ع أصابه وجع فأمر من عنده أن يستأجروا له أجيرا يدعو له عند قبر الحسين ع فخرج رجل من مواليه فوجد آخر على الباب فحكى له ما أمر به فقال الرجل أنا أمضي لكن الحسين ع إمام مفترض الطاعة و هو أيضا إمام مفترض الطاعة فكيف ذلك- فرجع إلى مولاه و عرفه قوله فقال هو كما قال لكن ما عرف أن لله تعالى بقاعا يستجاب فيها الدعاء فتلك البقعة من تلك البقاع .
امام صادق عليه السلام بيمار شد، به كسانش دستور داد كه شخصى را اجير كنند كه در كنار قبر امام حسين عليه السلام براى او دعا كنند. پس مردى از مواليان آن حضرت بيرون آمد و شخصى را در كنار درب يافت و ماجرا را به او گفت آن مرد گفت من مى روم، ولى امام حسين عليه السلام امامى است كه اطاعتش واجب است چنان كه امام صادق ع هم امامى است كه اطاعتش واجب است پس چگونه براى شفاى امام صادق ع در كنار قبر امام حسين (ع) بايد دعا كرد.
غلام به پيش امام صادق عليه السلام آمد و سخن او را نقل كرد.
حضرت فرمود: همين طور است كه ايشان مى گويد ولى ايشان نمى داند كه خداى تعالى را مكانهايى است كه دعاها در آن اجابت مى شود بقعه حضرت امام حسين عليه السلام از آن امكنه است.
📚 عدة الداعي و نجاح الساعي ؛ ص57.
🆔 @huoooo
پيامبر خدا (ص) فرمودند:
أما الحسن فأنحله الهيبة و الحلم و أما الحسين فأنحله الجود و الرحمة.
اما حسن ع، هيبت و حلم خودم را به او مى بخشم و اما حسين ع، سخاوت و رحمت خود را به او مى بخشم.
📚 الخصال ؛ ج1 ؛ ص78.
🆔 @huoooo
پیامبر صلی الله علیه و آله:
أهل القرآن أهل اللّه و خاصّته.
اهل قرآن اهل اللّه و خوّاص او مى باشند.
📚 المحجة البيضاء فى تهذيب الاحياء ؛ ج2 ؛ ص211.
🆔 @huoooo
امام صادق عليه السلام فرمود:
من كان له حاجة إلى الله عز و جل فليقف عند رأس الحسين ع و ليقل «يا أبا عبد الله أشهد أنك تشهد مقامي و تسمع كلامي و أنك حي عند ربك ترزق فاسأل ربك و ربي في قضاء حوائجي» فإنها تقضى إن شاء الله تعالى.
هر كس حاجتى از خدا مى خواهد در مقام رأس الحسين بايستد و بگويد:
«يا أبا عَبْدِ الله أَشْهَدُ أَنَّكَ تَشْهَدُ مَقامِي وَتَسْمَعُ كَلامِي وَأَنَّكَ حَيُّ عِنْدَ رَبِّكَ تُرْزَقُ فَأَسْأَلْ رَبَّكَ وَرَبِّي فِي قَضاء حَوائِجِي».
ترجمه: اى ابا عبد الله شهادت مى دهم كه مرا مى بينى و كلام مرا مى شنوى و تو در پيشگاه خدا روزى مى خورى از پروردگارت و پروردگار من درخواست كن که حوائج من رو برآورده کند.
پس آن حاجت برآورده مى شود إن شاء الله.
📚 عدة الداعي و نجاح الساعي ؛ ص64.
🆔 @huoooo
پيامبر- صلّى اللَّه عليه وآله وسلم- فرمودند:
جاء جبرئيل فقال: «يا رسولَ اللَّه! إنّ اللَّه أرسلني إليك بهديّة لم يُعطها أحداً قبلَك.» قال رسول اللَّه- صلّى اللَّه عليه وآله وسلّم-: «ما هي؟» قال: «الصبرُ وأحسنُ منه.» قال: «وما هو؟» قال: «الرّضا و أحسنُ منه» قال: «وما هو؟» قال: «الزّهدُ و أحسنُ منه.» قال: «وما هو؟» قال: «الاخلاصُ و أحسنُ منه.» قال: «وما هو؟» قال: «اليقينُ و أحسنُ منه.» قلت: «وما هو؟ يا جبرئيلُ!» قال: «إنّ مدرجةَ ذلك التوكّلُ على اللَّه- عزّوجلّ-.» فقلت: «وما التوكّلُ على اللَّه؟» قال: «العلمُ بأنّ المخلوقَ لا يضُرّ ولا ينفَع، ولا يُعطي ولا يمنَع، واستعمالُ الياسِ مِن الخلق؛ فإذا كان العبدُ كذلك، لا يعمل لأحد سِوَى اللَّهِ، ولم يرجُ ولم يَخَفْ سِوَى اللَّهِ، ولم يطمَع في أحد سِوَى اللَّهِ؛ فهذا هو التوكّلُ ....»
جبرئيل نزد من آمد و گفت: اى پيامبر! خداوند مرا با هديه اى نزد تو فرستاده كه به هيچ كس قبل از تو آن را نداده است.
پيامبر پرسيد: آن چه هديه اى است؟
جبرئيل گفت: صبر و چيزى برتر از آن.
پيامبر پرسيد: آن چيز برتر چيست؟
جبرئيل گفت: رضا و چيزى برتر از آن.
پيامبر پرسيد: آن چيست؟
جبرئيل گفت: زهد و برتر از آن.
پيامبر پرسيد: آن چيست؟
جبرئيل گفت: اخلاص و برتر از آن.
پيامبر پرسيد: آن چيست؟
جبرئيل گفت: يقين و برتر از آن.
پيامبر فرمود: گفتم، اى جبرئيل آن چيز برتر چيست؟
جبرئيل گفت: سبب رسيدن به یقین، توكّل بر خداوند است.
گفتم: توكّل بر خدا چيست؟
جبرئيل گفت: اينكه بدانى مخلوقات توان سود و زيان رسانى و اعطا و بازداشتن ندارند و ديگر اينكه از خلق، قطع اميد كنى؛ كه هرگاه بنده اين گونه شود، جز براى خدا براى كسى كار نمى كند و جز به او اميدوار نيست و جز از او نمى ترسد و جز از او توقع و انتظارى ندارد، اين معنى توكّل است.
📚 سر الاسراء ؛ نصج1 ؛ ص62.
🆔 @huoooo
پيامبر صلی الله علیه و آله:
يا علي! ثلاث من حقايق الايمان: الانفاق من الاقتار، و انصاف الناس من نفسك، و بذل العلم للمتعلم.
اى على! سه چيز از حقايق ايمان است:
۱. بخشندگى در عين تنگدستى.
۲. با انصاف برخورد کردن با مردم.
۳. آموختن علم به جوينده علم.
📚 الحياة / ترجمه احمد آرام ؛ ج1 ؛ ص105.
🆔 @huoooo
حکایت
مرحوم آیة الله حاج شیخ جواد انصاری همدانی قدس سره شریف می فرمودند:
روزی وارد مسجدی شدم، دیدم پیرمردی مشغول خواندن نماز است؛ و دو صف از ملائکه در پشت سر او صف بسته و به او اقتدا نموده اند و این پیرمرد خود ابدا از این صفوف فرشتگان اطلاعی نداشت.
من دانستم که این پیرمرد برای نماز خود اذان و اقامه گفته است چون در روایت داریم:
کسی که در نمازهای واجب یومیه خود، اذان و اقامه هر دو را بگوید دو صف از ملائکه و اگر یکی از آنها را بگوید یک صف از ملائکه به او اقتدا می کنند که طول آن بین مشرق و مغرب باشد.
📚 معاد شناسی ص258.
🆔 @huoooo
فضیلت نهر فرات
امام سجاد علیه السلام:
إِنَّ مَلَكاً يَهْبِطُ كُلَّ لَيْلَةٍ مَعَهُ ثَلَاثُ مَثَاقِيلَ مِسْكٍ مِنْ مِسْكِ الْجَنَّةِ فَيَطْرَحُهَا فِي الْفُرَاتِ وَ مَا مِنْ نَهَرٍ فِي مَشْرِقٍ وَ لَا فِي مَغْرِبٍ [فِي شَرْقٍ وَ لَا غَرْبٍ] أَعْظَمُ بَرَكَةً مِنْهُ.
فرشته اى در هر شب به زمين فرود مى آيد در حالى كه با سه مثقال مشك از مشكهاى بهشتى است پس آن را در آب فرات مى ريزد و هيچ نهرى در شرق و غرب نيست كه بركتش بيشتر از آن باشد.
📚 كامل الزيارات ؛ النص ؛ ص48.
🆔 @huoooo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایت شیخ حسین رحیم و تشرف به خدمت امام زمان علیه السلام
🎙 حجة الاسلام هاشمی نژاد
🆔 @huoooo
خداوند متعال به حضرت داود ع فرمود:
يا داود، أبلغ أهل أرضي أنّي حبيب من أحبّني، و جليس من جالسني، و مؤنس لمن أنس بذكري، و صاحب لمن صاحبني، و مختار لمن اختارني، و مطيع لمن أطاعني. ما أحبّني أحد من خلقي عرفت ذلك من قلبه إلّا أحببته حبّا لا يتقدّمه أحد من خلقي، من طلبني بالحقّ وجدني.
اى داود، به مردم زمين از قول من بگو:
۱. من دوست كسی هستم که مرا دوست بدارد.
۲. من همنشين كسى هستم كه با من مجالست كند.
۳. من مونس كسى هستم كه با من هم صحبت شود.
۴. من كسى را برمى گزينم كه مرا اختيار كند.
۵. من مطيع كسى هستم كه مرا اطاعت كند.
۶. هر بنده اى كه مرا دوست بدارد و من از قلب او اين محبت را ببينم، چنان او را دوست مى دارم كه كسى بر وى سبقت نگرفته باشد.
۷. هر كس حقيقتا مرا طلب كند، مرا مى يابد.
📚 الجواهر السنية في الأحاديث القدسية (كليات حديث قدسى) ؛ ص191.
🆔 @huoooo