📸 #اطلاع_نگاشت | نتیجه محاسبه آمریکایی
🔹حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مردم قم (۱۹ دی ۹۷) ضمن تشریح نتایج غلط نظام محاسباتی استکبار و مقایسه آن با نظام محاسباتی توحیدی، به قیام مردم قم در سال ۵۶ اشاره کردند و فرمودند: «قیام مردم قم تقابل دو دستگاه پیشبینی و تقویم و محاسباتی را نشان داد.»
🆔 @hvasl_ir
#پوستر | مرکب فتنه
⚪️ جبهه دومی که با امیرالمومنین(ع) جنگیدند، جبهه ناکثین بود. ناکث یعنی پیمانشکنندگان. اینها اول با امیرالمومنین(ع) بیعت کردند، ولی بعد بیعت را شکستند. اینها مسلمان بودند و خودی بودند، منتها خودیهایی که حکومت را تا آنجا قبول داشتند که برای آنها یک سهم قابل قبولی در آن حکومت وجود داشتهباشد، منتها دیدند این حکومت، ملاحظهای در اجرای احکام الهی ندارد. لذا جدا شدند و رفتند و جنگ جمل را به راه انداختند که واقعا فتنهای بود. البته امیرالمومنین(ع) پیروز شد و قضایا را صاف کرد.
مقاممعظمرهبری
۱۵جمادیالاول سالروز جنگ جمل
🆔 @hvasl_ir
✅ حجت الاسلام طائب در قم:
🔴 خوش بینی به دشمن سبب خسارت محض است/ افرادی دروس حوزه و تاریخ را خوانده اند اما بصیرتی نسبت به وضعیت حال ندارند
📌 رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار گفت: عده ای گفتند در عالم سیاست خوش بینی و بدبینی معنایی ندارد، همین افراد دروس حوزه و تاریخ را مطالعه کردهاند، اما هیچ بصیرتی نسبت به وضعیت حال ندارند، خوش بینی به دشمن سبب خسارت محض است.
http://hvasl.ir/content/57196
🆔 @hvasl_ir
✅ در صفحات اینستاگرام چهرههای فرهنگی چه میگذرد؟
📷 از چالش عکس 10 سال پیش در بین شخصیت های فرهنگی تا اکران ماجرای نیمروز 2+عکس
http://hvasl.ir/content/57163
🆔 @hvasl_ir
✅ خاوریها نباشند آقازادهها هستند
🔴 مسعود دهنمکی کارگردان سینما و تلویزیون با انتشار تصاویر محمود خاوری اختلاس گری که از کشور خارج شد و در کانادا اقامت میکند، در اینستاگرام نوشت:
🔺 به نظر شما چند نفر دیگر در مدیریت هایی در سطح خاوری داریم که با ریش تیغ می زنند و با چفیه و یا عمامه تیشه به ریشه باورهای مردم می زنند و در اولین فرصت سر از کازینو در می اورند؟
🔺 ای کاش به دزدی از بیت المال و اختلاس اکتفا می کردند ولی این طیف نفوذی، در پوشش ریش و چفیه و عمامه، دارند دین مردم را می دزدند
🔺 حاجی گرینف های زمانه کم نیستد خودشان هم که نباشند آقازاده هایشان هستند وقتی یک آقا زاده با این همه کینه از اخراجی ها حرف می زند نشان از این دارد که آنها یا خود و یا پدرانشان را در فیلم دیده اند
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 یکم بهمنماه ۱۳۵۹، با دستور مجلس شورای اسلامی، که از سوی امام، مامور به تعیین تکلیف وضع گروگانهای آمریکایی شده بود، این گروگانها آزاد و مطابق با موافقتنامه الجزایر، به دولت آمریکا تحویل داده شدند.
🔶 مطابق قرارداد الجزایر، آمریکا تعهداتی را برعهده گرفت: از جمله پس دادن داراییهای شاه معدوم، عدم دخالت در امور داخلی ایران و ...
این نخستین #تجربه_دیپلماتیک جمهوری اسلامی و آمریکا بود. آمریکا، هیچگاه به تعهداتش در این پیمان، به طور کامل عمل نکرد. بهزاد نبوی، مسئول امور گروگانها، همان ایام اعتراف کرد که بدعهدیهای آمریکاییها او را به حقیقتِ شیطان بودن این دولت رسانده است:
🔶 «وقتی امام به آمریکا شیطان بزرگ لقب داد، ما واقعاً در این ۲۴ ساعت این معنا را درک کردیم که آمریکا واقعاً #شیطان_بزرگ است. مثلاً وقتی در روی یک اصل از موافقتنامه را برای پاکنویس کردن میگیرد، یک کلمه معین را از آن حذف میکند که حذف این کلمه میتوانست کلاً معنای آن را تغییر دهد ولی خوشبختانه با هشیاری برادران ما این توطئه خنثی شد.» [جمهوری اسلامی، ۵۹/۱۱/۱]
🆔 @hvasl_ir
✅ مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی در یک گفتگوی تفصیلی:
🔴 ناشران انقلابی ۷۰، ۸۰ کتاب خوب آماده نشر دارند ولی کاغذ برای تولید نیست/ در نمایشگاه کتاب تهران جریان دلالها و شبه نشرها غلبه دارند
📌 میثم نیلی معتقد است: در ایران اسلامی ما به لحاظ علمی کم نداریم ولی انگار کسی این همت و اهتمام را در دولت و در مدیریت و هدایت دانشبنیانهادر این مسیر را ندارد. دولت باید با همین مکانیزمهای استارتآپی، حمایتی، مجموعههای دانشبنیان اراده کند تا مثلا ۵ سال مراکز علمی و دانشبنیان ما همت کنند و کشور ما را در خودکفایی به کاغذ نزدیک کنند، به نظرم این کار در دولت ها صورت نگرفته است.
http://hvasl.ir/content/57204
🆔 @hvasl_ir
20.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | انقلاب سیاه
⚪️ نگاهی به رفراندوم تقلبی که محمدرضا شاه برای تصویب لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی برگزار کرد و موجب خشم و اعتراض مردم گردید
2بهمنماه سالروز تحریم رفراندوم فرمایشی انقلاب سفید شاه توسط امام(ره) در سال۱۳۴۱
🆔 @hvasl_ir
✅ به بهانه تازه ترین اثر شاعر و هنرمند انقلاب یوسفعلی میرشکاک؛
💢 شوریدگی میرشکاک در «آنجا که نامی نیست»
📌 «آنجا که نامی نیست» جدیدترین اثر میرشکاک است که ۵۲ غزل دارد و یک مقدمه. مقدمه در واقع مقدمه نیست. مؤخرهای است بر یک عمر جهد و جهاد و معنیاش تنها برای کسانی آشکار میشود که میرشکاک را در تمام این سالها دنبال کرده باشند. او در این کوتاهنوشت، خود را در آستانه پیری میبیند و از خوف افتادن به دام «عقل»، جنون را صدا میزند.
http://hvasl.ir/content/57215
🆔 @hvasl_ir
✅ خانه هنرمندان یا ویترین بازماندگان دوره طاغوت؟
📌 در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، پایگاه اطلاعرسانی خانه هنرمندان با بایکوت کامل هنرمندان انقلابی و جوان، به طور کامل به ویترینی برای معرفی وتبلیغ آثار شبههنرمندان قبل ازانقلاب تبدیل شده است!
🔶 تارنمای خانه هنرمندان طی روزهای اخیر بیش از آنکه به پایگاه اطلاعرسانی یکی از نهادهای فرهنگی وابسته به نظام جمهوری اسلامی شباهت داشته باشد به محلی برای چهرههای هنری درباری شباهت یافته است! به طوری که طی روزهای اخیر، کاملاً به معرفی فیلمهای قبل از انقلاب و همچنین چهرههای اغلب بدنام و با سوابق منفی عصر طاغوت اختصاص یافته است. به طوری که گویی از نظر این تارنما، اتفاقی به نام انقلاب اسلامی در ایران رخ نداده، چون تقریباً تمام حجم صفحه اول آن، نیم قرن عقب است و به معرفی فعالیتها و هنرمندنماهای قبل از انقلاب اختصاص دارد.
🔷 به طور مثال، یکی از مطالب صفحه اول تارنمای خانه هنرمندان در یک هفته اخیر، به پوری بنایی، بازیگر بدنام فیلمفارسی های قبل از انقلاب اختصاص دارد. بازیگری که اغلب آثارش، مصداق بارز فساد و فحشاء هستند، اما مدتی است که از سوی جریانهایی از جمله «خانه هنرمندان ایران» مطرح میشود! بهمن فرمانآرا هم از دیگر چهرههای بازمانده از آن دوران است که سابقه همکاریهایش با دربار و اشرف پهلوی و وزارت فرهنگ پهلبد، برای همه آشکار است.
🔶 جلال مقدم نیز از دیگر چهرههای منفی سینمای عصر طاغوت است که این روزها نامش در صفحه اول تارنمای خانه هنرمندان دیده میشود. اغلب مطالب صفحه اول پایگاه اطلاعرسانی خانه هنرمندان نیز به همین ترتیب، در اختیار معرفی آثار هنری و چهرههای کهنه و اکثراً وابسته به دربار است.
🔷 جای شگفت است که در صفحه اصلی این پایگاه، حتی نام یک هنرمند یا فعالیت هنری سالهای اخیر یا حتی دوران پس از انقلاب نیز دیده نمیشود!
🆔 @hvasl_ir
♨️ داستان حکومت پهلوی دوم در قاب شبکه افق
💠 مجموعه #در_برابر_طوفان روایتی مستند از تاریخ سیاسی و اجتماعی دوران حکومت محمدرضا شاه، از سه شنبه 2 بهمن ماه روی شبکه افق می رود.
♻️ مهدی نقویان کارگردانی «در برابر طوفان» را بر عهده داشته که از سه شنبه 2 بهمن ماه هر روز ساعت 20:20 و تکرار آن ساعت های 1:30 و 13:00 روز بعد از شبکه افق پخش می شود.
🆔 @hvasl_ir
✅ بهرهبرداری تبلیغاتی از موضوع حفاظت از جان امام؛
🔴 ماجرای حذف «منافقین» از کمیته استقبال از امام خمینی
💢 با انتشار خبر ورود امام خمینی به کشور، کمیتهای تحت عنوان کمیته استقبال از امام خمینی، به منظور مدیریت امور استقبال در همه عرصهها، شکل گرفت. این کمیته موظف بود محل استقرار امام، محافظت از ایشان، هماهنگی برنامههای استقبال و ... را پوشش دهد.
💢 در اولین جلسه این کمیته تاکید شد از همه گروهها و دستههای سیاسی مبارز، نمایندهای در کمیته حضور داشته باشد. این موضوع در اولین اعلامیه کمیته استقبال که در روز سوم بهمنماه صادر شد هم مورد تاکید قرار گرفت. بر اساس بند اول این اعلامیه، کمیته استقبال «با شرکت نمایندگان گروههای مختلف اجتماعی» تشکیل میشد.
💢 طبق روایات و خاطرات، امام خمینی هم بر این مهم تاکید داشتند. چنانکه علی دانشمنفرد، یکی از اعضای کمیته استقبال میگوید: «حضرت امام که در جریان کامل مبارزات و گروههای شرکتکننده در انقلاب بودند درخواست کرده بودند که همه اقشار و جریانات در کمیته استقبال باشند. یعنی کسی حذف نشود. تمام کسانی که امام و نهضت اسلامی را تائید میکنند در کمیته استقبال مشارکت کنند.»
💢 بدین ترتیب مهمترین ویژگی کمیته استقبال حضور اغلب گروههای فکری و سیاسی در آن بود. به گفته صباغیان: «این کمیته با موافقت اکثر مبارزین، متشکل از نمایندگان تمامی احزاب آن دوره که در جریانات ملی و مذهبی و روحانی نقش داشتند، ایجاد شد.»
💢 بادامچیان هم تصمیم حضور گروههای مختلف در کمیته را اینگونه بیان میدارد: «قرار شد... در شورای مرکزی کمیته از سایر گروههای سیاسی نیز افرادی دعوت شوند که سیاست همه با هم اجرا شود و همه خود را در استقبال از امام سهیم بیابند.»
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/57219
🆔 @hvasl_ir
✅ محمد قوچانی در گفتگویی تفصیلی مطرح کرد؛
🔺 خاتمی دست از حمایت از دولت روحانی برنمیدارد/ هیچ ایرادی ندارد که یک حزب معاملهگر باشد
📌 قوچانی در قسمتی از این گفتگو اظهار داشت: بهنظر من سه طیف در جبهه اصلاحات وجود دارد؛ طیف اول اصلاحطلبانی هستند که بهفکر عبور از دولتند تا آینده سیاسی خود را تضمین بکنند؛ اما این فقط یک گرایش بوروکراتیک است و اگر نخواهیم بگوییم فرصتطلبانه، تنها برای بقای خودشان در قدرت و استفاده از مواهب قدرت این کار را میکنند.
http://hvasl.ir/content/57221
🆔 @hvasl_ir
✅ پروانه معصومی: انقلاب اسلامی هویت محکمی به ایران در دنیا داد
🔶 هنوز هم هجمهها به دیدار پروانه معصومی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با رهبر انقلاب ادامه دارد و عکسهای او را در فضای مجازی دست به دست میکنند. نمیگذارند در سینما و تلویزیون حضور فعالی داشته باشد چون علاقه این بازیگر به رهبر انقلاب و آرمانهای انقلاب به مذاقشان خوش نیامده است در نتیجه تصمیم گرفتهاند او را بایکوت کنند. نکتهای که خود پروانه معصومی هم به آن اشاره کرده است.
🔶 معصومی درباره ماجرای دیدار با رهبر انقلاب، گفت: رهبر انقلاب را دوست دارم و همیشه هم گفتهام از روی اجبار کاری نکردهام. چرا که یک کسی به من گفت به زور شما را بردند و گفتم من با "سر" رفتم.
🔶 انقلاب باعث شد که کشور ما یک هویت محکمی در دنیا پیدا کند. ایران یک اسم قابل احترامی در دنیا شد برای کسانی که میدانند احترام یعنی چه؟ انقلاب باعث شد من اگر به خارج از ایران میروم و ایرانی هستم به این ایرانی بودن افتخار کنم. افتخار میکنم ایرانی هستم و افتخار کنم اینجا زندگی میکردم این همه جوانهای ما در جنگ تحمیلی جانشان را از دست دادند که کشور ما یک کشور سرافراز باشد.
🆔 @hvasl_ir
✅ زن درون خانواده باید محترم باشد
📌 صفحه ریحانه سایت KHAMENEI.IR در اینستاگرام عکسنوشتی از بیانات رهبر انقلاب درباره احترام زن درون خانواده منتشر کرد.
💢 رهبرانقلاب: زن در درون خانواده باید محترم باشد. اگر در یک خانوادهای، در یک خانهای، مرد به همسر خودش توهین میکند، انواع توهینها، از توهینهای رفتاری تا زبانی تا وحشیگری یدی که متأسفانه یک جاهایی هنوز در کشور ما وجود دارد که نباید وجود داشته باشد،البته در بین غربیها هست، فراوان هم وجود دارد، خلاف انتظار هم نیست - غربیها، یعنی بخصوص نژادهای اروپایی، نژادهای وحشی اند؛ اینها ظاهرشان اتو کشیده و کراوات زده و ادکلن زده و اینهایند امّا همان باطن وحشیگریای که در تاریخ وجود داشته هنوز هم در اینها هست؛ اما در محیط اسلامی چنین چیزی اصلاً نبایستی تصور بشود. ۹۲/۰۲/۲۱
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مقایسه سلبریتیهای ایرانی و خارجی
🔹مسی: تمام وقتم را با همسر و بچههایم میگذرانم/ خانم بازیگر ایرانی: سگم سهقلو زایید
🆔 @hvasl_ir
✅ روایتی متفاوت از مدافعان حرم؛
💢 در سینما هویزه به تماشای «عابدان کهنز» بنشینید
📌 مستند «عابدان کهنز» روایتی متفاوت از شهدا و جانبازان مدافع حرم است که امروز سوم بهمن ماه در سینما هویزه مشهد اکران می شود.
http://hvasl.ir/content/57279
🆔 @hvasl_ir
🌀 کسی که دچار ضعف کنترل ذهن است، حتماً گناهان ذهنی زیاد مرتکب شده است!
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب
🔹 برخی از معصیتهای نابودکننده، مثل «ریا» و «عُجب»-که موجب حبط عمل میشود- در واقع یک اتفاق ذهنی است. اگر به ذهن کسی خطور کند که «من آدم خوبی هستم» همۀ اعمالش به فنا میرود.
🔹 یکی دیگر از گناهان ذهنی، سوءظنّ به خداست، یعنی انسان در ذهن خودش به خدا شک کند؛ البته نه شکِ اعتقادی، بلکه شکهای اخلاقی! مثلاً اینکه خدا را زیاد به «مهربانبودن» قبول نداشته باشد و با تردید بگوید: «یعنی خدا واقعاً هوای من را دارد؟!»
🔹 کسی که دچار «ضعف کنترل ذهن» است، حتماً گناهانی که در ذهن اتفاق میافتد، زیاد مرتکب شده است. وسوسۀ ابلیس هم که روی ذهن انسان کار میکند؛ لذا کسی که در مقابل ابلیس، قدرت کنترل ذهن ندارد (و عادت به استعاذه هم ندارد) افکار بد و منفی به ذهنش خطور میکند.
🔹 خیلی از نیتها و افکار بد تا وقتی به عمل نرسد، گناه محسوب نمیشود اما در همان مرحلۀ ذهن، تأثیر روحیِ مخرّب دارد و روحیۀ آدم را خراب میکند. لذا باید بهطور خاص برای گناهان ذهنی استغفار کنیم؛ چون امام باقر(ع) میفرماید: بهخدا سوگند، از گناه نجات پیدا نمیکند مگر کسی که به آن اقرار کند (...إِلَّا مَنْ أَقَرَّ بِه؛ کافی/۲/۴۲۶)
🔹 باید بگویی «خدایا من این نقطهضعف را در ذهنم دارم؛ این را ببخش!» البته خدا کریم و بخشنده است، اما ضرورتِ اعتراف در این است که «باید خودت بفهمی، این عیب را داری» لذا باید پیش خدا به این عیب و گناه خودت اقرار کنی.
👤علیرضا پناهیان
🆔 @hvasl_ir
✅ کارگاه آموزشی «خداشناسی کودکانه» در یزد برگزار می شود؛
🔴 چگونه خدا را برای کودکمان توصیف کنیم
📌 کارگاه عملی خداشناسی کودکانه ویژه مادران و مربیان یزدی با حضور حجت الاسلام علی فاطمی پور پژوهشگر و مشاور تربیت اسلامی طی دو روز در بهمن ماه برگزار می شود.
http://hvasl.ir/content/57281
🆔 @hvasl_ir
✳ حاتمی کیا و ملاقلی پور قهرمان سازان سینمای بدون قهرمان؛
💢 آرمان خواهی در سینمای ضد آرمان!
📌 در آستانه شروع جشنواره فیلم فجر فرهیختگان در گزارشی نگاهی داشته برخی از فیلم های آرمانگرا و ملی سینمای ایران که در ادامه خواهیم خواند.
🔶 سینمای سیاسی چنان معنای فراخ و گستردهای دارد که اساسا میشود پرسید «آنچه سیاسی نیست، چیست؟» مسائل اقتصادی، اجتماعی، اعتقادی و فرهنگی هرکدام به نحوی میتوانند یک پیوست سیاسی هم پیدا کنند و به این شکل هر فیلمی که ساخته شود، مواضع سیاسی مختلفی را در برابر خودش شکل میدهد و به نحوی با سیاست ارتباط دارد. اما مشخص است که بعضی از فیلمها سیاسیترند. فیلمهایی که راجعبه تاریخ معاصر ایران ساخته میشوند، عموما سیاسیتر هستند. «سیانور» ساخته بهروز شعیبی از نمونههای متأخر این نوع فیلمهاست. در ضمن، آثاری که مشخصا کاراکتر موثر و مهمی در آنها حضور دارد که فعال سیاسی است، سیاسیتر به حساب خواهند آمد. اگر باز هم بخواهیم بین نمونههای متاخر سینمای ایران فیلمی را در این ردیف پیدا کنیم، میشود به «زندگی خصوصی» ساخته حسین فرحبخش اشاره کرد که قهرمان یا ضدقهرمان آن بین تخیلی بودن و ارجاعات حقیقی به شخصیتهای واقعی، معلق است.
🔷 اگر یک فیلم درام براساس مسالهای سیاسی شکل بگیرد یا لااقل بخشی از درام بر این اساس استوار باشد، مشخص است که آن فیلم هم راحتتر در دستهبندی آثار سیاسی قرار خواهد گرفت. «قلادههای طلا»، «پایاننامه»، «عصبانی نیستم» و «این یک فیلم نیست» از ابوالقاسم طالبی، حامد کلاهداری، رضا درمیشیان و جعفر پناهی که با اتخاذ مواضع مختلف، همگی مرتبط با وقایع سال ۱۳۸۸ هستند، از این زمره است. فیلمی که در رابطه با چالشهای یک ایدئولوژی است هم میتواند سیاسی باشد. این چالشها میتوانند بین فرد معتقد به یک مکتب ایدئولوژیک و جامعه یا سیستم حاکم رخ بدهند یا در درون فرد اتفاق بیفتند.
🔶 یادگارهای حاتمیکیا و ملاقلیپور برای سینمای ایران
کسر قابل توجهی از فیلمهای رسول ملاقلیپور و ابراهیم حاتمیکیا در کشاکش همین دوگانه «آرمان و واقعیت» قرار دارند؛ با این تفاوت که ملاقلیپور لحن صریحتری نسبت به حاتمیکیا دارد و این نقدها در کار او با وضوح بیشتری به چشم میآیند. خلق شخصیت آرمانگرا به عبارتی مساوی است با خلق قهرمان؛ اما سینمای ایران طی این سالها بهشدت از قهرمان و قهرمانی فاصله گرفته است. این وضعیت را در هشت سال گذشته میشود خیلی پررنگتر هم دید. از حدود هشت سال پیش بود که اصل «لطفا هیچکس را قضاوت نکنید» با موج موسوم به پسافرهادی در سینمای ایران جا افتاد؛ در حالی که قهرمان باید قضاوت کند و حتی قضاوت او فراهنجار باشد. اطلاق عنوان «سینمای آپارتمانی» به این نوع فیلمها، نهفقط از این جهت که بخش اعظم اتفاقاتشان داخل یک آپارتمان میافتد، بلکه از این جهت هم صحیح است که فضای داستانهایشان به حال و هوای مسئولان در روزمرگی تعلق دارد و آدمهایی که جلوی دوربین میآیند، در مقایسه با آدمهای غیرآپارتمانی همانقدر از بنمایه قهرمانی برخوردارند که شیر و ببر باغوحش در قیاس با سلاطین و شکارچیان آزاد جنگل، بنمایه دارند. به این ترتیب بعد از حاتمیکیا و ملاقلیپور هیچ فیلمساز جوانی پیدا نشد که همان سبک و شیوه را ارائه بدهد و نهایت ناپرهیزی سینمای محافظهکار ایران، نمایش اجامر و اوباش نشئهباز یا به اصطلاح اراذل شهری بود، نه قهرمانهای فراهنجار. «ابدویک روز»، «سیزده»، «همه چیز برای فروش»، «اعترافات ذهن خطرناک من»،«مغزهای کوچک زنگ زده» و... تعدادی از این ناپرهیزیها هستند اما فقط «لاتاری» بود که بعد از این همه سال، به سمت عمل قهرمانانه رفت. در مورد تاثیرات اجتماعی «لاتاری» حرف و حدیثهای فراوانی مطرح شد. عمده انتقادها به این فیلم متوجه چالشی بود که گفته میشد میتواند سر راه دیپلماسی کشور قرار دهد. بعدها عده دیگری چنین نقد کردند که این فیلم به دوگانه عرب و ایرانی دامن میزند و این البته نقد کسانی بود که «لاتاری» را خودی میدانستند.
👇👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/57282
🆔 @hvasl_ir