۱۶ مهر ۱۳۹۷
حلقه وصل
⛔ حاشیه سازی به قصد دیده شدن⛔ 🔴 «بدنامی بهتر از گمنامی»، استراتژی سریال های نمایش خانگی برای جذب مخ
🔺سالهاست فیلمهای ضعیف برای دیده شدن، بدنامی را به گمنامی ترجیح دادهاند و از هرگونه اتفاق و جو رسانهای علیه خود استقبال میکنند، چرا که شایعه توقیف، پایین کشیده شدن از پرده سینما، سانسور و... توجه مردم را بیش از پیش به خود جلب کرده و تهیهکننده به سود خود و کارگردان به توجه مورد نیاز دست پیدا میکنند.
🔺۱۳ شمالی که پیش از این کمتر نامی از آن به چشم میخورد، ناگهان با خبر «توقیف» به تیتر برخی رسانههای فرهنگی تبدیل شد؛ خبری که توسط روابط عمومی این مجموعه نمایش برای رسانهها ارسال و البته خیلی زود هم تکذیب شد.
🔺سابقه تولید مستند مسابقههایی با محوریت حضور سلبریتیها خیلی دور از امروز ما نیست. «رالی ایرانی» نخستین اثر در این ژانر بود که به تهیهکنندگی و کارگردانی سعید ابوطالب با اقبال مخاطبان مواجه شد، اما در حالی که از مخاطبان خود برای شرکتکنندههای سلبریتی قسمت بعد خود نظرسنجی میکرد، هیچگاه به فصل دوم نرسید. ۱۳ شمالی نیز با پیروی از همین الگو، مسابقه بین ۲ گروه از بازیگران مرد و زن چهره را تشکیل داد.
🔺۱۳ شمالی، اما در رقابت با سریالهای پرمخاطب این روزهای شبکه نمایش خانگی مانند «ساخت ایران ۲»، توفیقی پیدا نکرد و در میان مخاطبان این شبکه جایگاه چندانی نیافت. ازدواج هادی کاظمی و سمانه پاکدل که هر دو در این مجموعه حضور داشتند، بهانه تبلیغاتی بود تا تهیهکنندگان این مجموعه را از شکست اقتصادی رها کند، اما تبلیغات مجازی با محوریت این ۲ سلبریتی نیز عایدی چندانی برای ۱۳ شمالی نداشت و همچنان در ردیف مجموعههای ضعیف و کممخاطب باقی ماند.
🔺تنها یک روز پس از انتشار این خبر، سایت نمایش خانگی با اشاره به اینکه برخی دستاندرکاران تولید مستندمسابقه «۱۳ شمالی» مدعی شدهاند که این مجموعه توقیف شده است، با استناد به گفتوگوی یکی از اعضای اداره نظارت ارشاد این ادعا را کذب دانست. سایت نمایش خانگی در گزارش خود به نقل از منبع آگاه آورده است: «مجموعه ۱۳ شمالی توقیف نشده است و اداره کل نمایش خانگی ارشاد در انتظار عرضه قسمتهای تازه است تا بعد از بررسی مجوز آن را صادر کند». این منبع همچنین بیان داشت: «مشکل پیش آمده بر سر این مجموعه مربوط به قسمت ششم بوده است؛ سازندگان قسمت ششم را در ۱۰۰ دقیقه با بخشهای سانسورشده ارائه دادند درحالی که مجوز صادره برای آنها مجوزی برای ۵۰ دقیقه بوده است
🆔 @hvasl_ir
۱۶ مهر ۱۳۹۷
✅ نوشتاری بر حواشی و پیشینه تصویب FATFدر مجلس؛
📌 اف ای تی اف چه تاثیری بر آینده فضای سیاسی کشور خواهد داشت؟
🔴 زمزمه های مربوط به این لوایح از حدود یک سال و چند ماه پیش شروع شد و دلیل طرح آن هم تغییر وضعیت ایران در گروه اقدام مالی FATF است؛ همان سازمان غیر دولتی که توسط گروه کشورها G7 برای مقابله با پول شویی تشکیل شد و بعد از حوادث یازده سپتامبر مسئله تأمین مالی تروریسم (CFT) بهعنوان مسیری تازه برای این سازمان مطرح و این موضوع به عنوان یک مأموریت جدید به آنها محول شد. در سال 2008، مسئله تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای و تسلیحات کشتار جمعی شیمیایی و اتمی به عنوان دیگر مأموریتهای این گروه در فهرست کارشناسیهای FATF قرار گرفت.
http://hvasl.ir/content/49365
🆔 @hvasl_ir
۱۶ مهر ۱۳۹۷
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۶ مهر ۱۳۹۷
حلقه وصل
✅ علی فروغی مدیر شبکه سه: سلبریتیها سرمایههای کشور هستند 🔹 در حال شجاعت مضاعف و اثر گذاری بیشتر و
✅ علی فروغی مدیر شبکه سه:
🔴 شبکه سه پاتوق بچه های انقلاب
🆔 @hvasl_ir
۱۶ مهر ۱۳۹۷
۱۶ مهر ۱۳۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پاسخ ۲سال قبل جلیلی به سخنان اخیر ظریف در دفاع ازFATF
🔹ظریف:تضمین میکنیم آمریکا دیگر بهانه نخواهد داشت!
🔹جلیلی:بهانه دشمن تمامی ندارد تا جایی که تمام سرمایه ها را خرج کنیم!
🆔 @hvasl_ir
۱۶ مهر ۱۳۹۷
🔴 #وصله_ناجور 2
📌 کارشناسان وضوی جبیره چینی
💢 #نعمت_الله_سعیدی: اگر هزار نفر مقابل وزارت کشور تجمع کنند و شعار بدهند، تمام دستگاههای امنیتی به هولوولا میافتند که کاری کنند و چارهای بیندیشند. اما هیچکس تجمع دهها و صدها هزار نفر از مردم را زیر پیج اینستاگرام فلان هنرپیشه، یا فلان کانال و گروه تلگرامی جدی نمیگیرد! در دنیای واقعی اگر خیلی اوضاع شلوغ شود، میگویند «سگ، صاحبش را نمیشناسد»، اما در دنیای مجازی سگ صاحبش را میخورد و قورت میدهد! گاهی وقتها اصلا اوضاع وارونه میشود و ممکن است جای سگ و صاحاب عوض شود! در برخی از این گروههای تلگرامی، اگر سگ صاحب آدم شود بهتر از این است که ادمین گروه سایلنت یا ریموت کند! گاهی مردم جوری به جان یکدیگر میافتند که باید سگ بیاوری سوایشان کنند! جوری به یکدیگر فحاشی میکنند که آدم از گربهها خجالت میکشد!
🔺«دو مقدمه، یک اصل و دو نمونه»
1- علم حکمت اشراق
علم از کنجکاوی آغاز میشود، فلسفه از سوال و حکمت و معرفت از حیرت. پس اهل علم کنجکاو هستند و پژوهشگر. کسی که کنجکاوی و پژوهشگری ندارد، چیزی از علم واقعی را درک نکرده. حتی اگر چهارتا چهارتا فوقدکترا گرفته باشد! این آدمها را میتوان طوطیهایی دانست که یک سری جملات را با زحمت زیاد (و کلی خرج گذاشتن روی دست نظام آموزش خالی و بیتالمال) فقط حفظ کردهاند و نمره گرفتهاند و واحد پاس فرمودهاند! از این افراد امید کارآفرینی نمیتوان داشت. بلکه خودشان نیز آویزان وزارت کار یا پارتی و دوست و آشنایی هستند که دستشان را جایی بند کند. یعنی باری از دوش جامعه که برنخواهند داشت، جای خود، خودشان سربار اجتماع خواهند شد. آن هم سربارهایی پرمدعا و طلبکار از زمین و زمان!
🔸 بگذریم.
فیلسوف و حکیم، پرسشگر و اهل حیرتند. گذشته از اینکه بسیار انگشتشمار و معدودند اهل پرسش، خیلیها نمیدانند اصلا سوال داشتن یعنی چه؟! حدود هفتاد- هشتاد سالی اکسیژن و کالری حرام میکنند و یک بار هم سوز پرسشی دل و جان شان را ...
🔵 ادامه مطلب در لینک زیر
👇👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/49375
🆔 @hvasl_ir
۱۶ مهر ۱۳۹۷
۱۷ مهر ۱۳۹۷
۱۷ مهر ۱۳۹۷
۱۷ مهر ۱۳۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بدون تاریخ ، بدون امضا‼️
🆔 @hvasl
۱۷ مهر ۱۳۹۷