🔰کارنامه «تاریخنگاری هادی عالمزاده» بررسی شد؛
عالمزاده یکی از آخرین بازماندگان «مکتب دقت» است
🔸معصومعلی پنجه، استادیار گروه تاریخ و باستانشناسی گفت: عالمزاده یکی از آخرین بازماندگان «مکتب دقت» است. او پیرو قزوینی، مینوی و یزدگردی است. سرلوحه کار پژوهشی هادی عالمزاده، این جمله استادش امیرحسن یزدگردی بوده است: «عطر یک مقاله خوب، عالم را میگیرد»!
🔻گزارش مراسم:
ibna.ir/x6srf
@ibna_official
🔰گزارش تصویری
سومین روز چهلویکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران
🔸چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار از ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۳ در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.
📸عکاس:کامیار خطیبی
https://www.ibna.ir/photo/522042
@ibna_official
🔰گفتوگوی ایبنا با دبیر نشر «ادامه»-۱
ماجراجویی هدف اصلی نیست؛ روح شجاعت را باید در کودکان زنده نگه داریم
🔸دبیر نشر «ادامه» (کودک و نوجوان نشر اطراف) گفت: من ترجیح میدهم روح شجاعت را در کودکان زنده نگه داریم تا در زندگی مدرسهای نیز بتوانند شجاعت و جسارت لازم برای شروع ماجراهای جدید را پیدا کنند. آنها باید مهارتهای خود را متناسب با ماجراهایشان بیاموزند و در پایان ماجرای دلخواه خود، به فردی دیگر تبدیل شوند که ماجراهای بعدی را رقم میزند .
🔻مشروح گفت وگو:
ibna.ir/x6spY
@ibna_official