eitaa logo
『شہید ابࢪاهیـــم هـادے』
1هزار دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
4.6هزار ویدیو
71 فایل
ارتباط با ادمین کانال: @Mohammad_Alinia_313 همسایه‌مون← @Eashagh_reza (اعشاق الرضا(ع)) همسایه‌مون← @Ashghaneemamezaman313 همسایه‌مون← @feraghe_hossein همسایه‌مون← @Sajad110j ݪینک ناشناسمون: https://harfeto.timefriend.net/17205132310756
مشاهده در ایتا
دانلود
『شہید ابࢪاهیـــم هـادے』
#ناشناس علیکم‌السلام بابت ابنکه دیر داریم پاسخ میدیم به این سوالتون خیلی معذرت میخوام. اما بریم سراغ
❌ در جامعه ما لباس‌های پاره و جذب با رنگ‌ها و اندازه‌های نامناسب و... باب شده اما دلیل بر حلال بودنش نمیشه❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حضرت عباس الگوی منتظران... در قسمتی از زیارت حضرت عباس می‌خوانید: «فَجَزاكَ اللّهُ عَنْ رَسُولِهِ وَعَنْ أمِیرِالْمُؤْمِنِینَ وَعَنِ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ صَلَواتُ اللّهِ عَلَیْهِمْ أفْضَلَ الْجَزاءِ بِمَا صَبَرْتَ...خدا از سوی پیامبر و امیرمؤمنین و حسن و حسین درود خدا بر ایشان جزایت دهد، برترین جزاء به خاطر اینکه صبر کردی...» در فراز دیگر این زیارتنامه اینگونه به حضرت می‌گوییم: «فقط خدا می‌تواند به تو جزاء و پاداش بدهد آن هم نه پاداش عادی بلکه بالاترین پاداش را. این پاداش به خاطر آن صبری است که کردی...» حضرت کجا صبر کرد؟ وقتی امام حسین به جای دستور رزم به او فرمودند: «آب بیاور» سخت‌ترین چیز برای یک رزمنده هنگامی است که به او بگویند برو آب بیاور. آب برای حضرت عباس دستور امام زمان است، حضرت عباس در راهِ آوردن آب، دست‌ها و چشم‌های خود را از دست می‌دهد، چون به دنبال این است که حرف امام زمانش زمین نیفتد. «لَعَنَ اللّه مَنْ جَهِلَ حَقّك...خدا لعنت کند کسی که به حقّت جاهل بود..» جایگاه حضرت عباس چنان ویژه است که امام صادق می‌فرماید: «لعنت بر کسی که حقانیت و جایگاه حضرت عباس را نشناسد» یعنی شناخت جایگاه و مقام حضرت بر ما واجب است. این جایگاه به این دلیل است که حضرت عباس از هیچ کاری برای تبعیت و خشنودی امام زمانش کوتاهی نکرد. هرگز به دنبال دیده شدن نبود اما خواستِ خدا این بود که او دیده شود تا جایی که کسانی که به زیارت امام حسین می‌روند، اول به حضرت عباس سالم می‌دهند و بعد به زیارت امام حسین علیه السلام می‌روند. حضرت عباس به معنی واقعی، الگوی منتظران امام زمان است. باید از خودمان سؤال کنیم ما چقدر تلاش کردیم تا خواست امام‌ زمان از خودمان را بفهمیم و چقدر به وظایف خود نسبت به ایشان عمل کرده‌ایم؟
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱السَّلاَمُ عَلَيْكَ (ایها) اَلثَّائِرُ بِدَمِ اَلْمَقْتُولِ بِكَرْبَلاَءَ... 🌹سلام بر تو ای خون­خواهِ شهید کربلا.. ⏳ ۱۱روز مانده به نیمه‌ شعبان 🌙🌸
📌 جای «ماه» در آسمان خالی بود. ☀️ هیچ‌کس کنار خورشید نبود! در آسمان ولایت، خورشید تابندهٔ حسین بر همگان می‌تابید، اما جهل روزگار و چشمان خفتهٔ دنیاپرستان تاریکی را رها نمی‌کرد... تا اینکه ماه منیر بنی‌هاشم آمد و یک‌تنه جای تمام مردم آن روزگار پای امامش ایستاد و آینه‌ای شد برای خورشید ولایت. و مهتاب تابنده‌ای شد برای انوار ملکوتی امام زمانش. آن‌هنگام که کسی کنار خورشید نبود، «ماه» در شب‌های اندوه می‌تابید و لبخند را بر لبان سیّدالشّهدا می‌آورد. 🌌 حضرت ابوالفضل عبّاس الگویی برای شب‌های تار غیبت است. اکنون، در روزگاری که مردم، امام زمان را تنها گذاشته‌اند، این ماییم که باید مانند «حضرت ماه» و مظهر ادب و الگوی منتظران، یک‌تنه پای امام زمان خود بایستیم. 💐 میلاد با سعادت علیه السلام مبارک باد.