هدایت شده از آیت الله علی اکبر رشاد
#خبر
🔸 آیت الله #علی_اکبر_رشاد در واکنش به حوادث اخیر کشور و کشتار بیرحمانه در حرم مطهر #شاهچراغ:
🔰 تاریخ هرگز رفتارهای غلط این روزهای پر آشوب را فراموش نخواهد کرد!
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 rashad.ir/shahcheragh
🆔 @Rashad_ir
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#خبر 🔸 آیت الله #علی_اکبر_رشاد در واکنش به حوادث اخیر کشور و کشتار بیرحمانه در حرم مطهر #شاهچراغ:
🔻 آسیب مواضع غلط خواص!
🔰 جوانانی خام، سرگرمی خود در بازی های رایانه ای را در فضای حقیقی دنبال می کنند!
🔹 کسانی از داخل جامعه با ادعای فرهیختگی، سیاستمداری، هوشمندی و احیاناً دلسوزی نسبت به کشور و نظام و همچنین با ادعای اینکه در درون چارچوب نظام تنفس میکنند آتش تهیه و در شورش کور و بی آرمان میریزند. عدهای دیگر نیز جوانان خام و خام سری هستند که نمیدانند در عالم چه خبر است، کشور و نظام در چه شرایطی قرار دارد و چه میخواهند! آنان نه ایدئولوژی، نه آرمان و نه هدفی دارند جز اینکه آن چیزی را که در گیم ها و بازیهای کامپیوتری که در این چند سال با آنها دلگرم و سرگرم بودند را این بار نه در فضای مجازی بلکه در فضای حقیقی میخواهند به آن عمل کنند!
🔸 عدهای نیز در گوشهای به امید واهی، در یک جامعه با فرهنگ و پر پیشینه و متمدن آن هم در بستر نظام نورانی اقدام به رفتارهای هنجارشکنانه و فحاشی میکنند؛ اینان نه سیاسی هستند و نه انقلابی! حتی نمیدانند ضد انقلاب هستند یا نیستند بر همین اساس با ادبیات دور از شأن ضمایر خود را ابراز میکنند و کنش و واکنشهایی از خود بروز میدهند.
🔹 کسانی که خطا کردند چنین رفتار زشتی را مرتکب شدند و با عجله و شتابزدگی بیانیه دادند و نظام و نیروی امنیتی را متهم کردند جبران کنند؛ هیچکدام از آنها صدایشان در نیامد و بیانیهای صادر نکردند که بگویند ما اشتباه کردیم زیرا نگران رأی خودشان بودند. آنان وقتی فاجعهای مانند فاجعه تروریستی شیراز رخ داد بیانیهای ملایم صادر کردند و گفتند کارهای خشونت بار خوب نیست و از این کارها انجام ندهید؛ احتمالاً منظورشان این است که با اسلحه مردم را نکشید و تنها با کتک بکشید. آیا در این چهل روز که شما به این آتش دامن زدید هیچ خشونتی از طرف کسانی که خیابانها را به آتش کشیدند صورت نگرفت؟
🔺 علی اکبر رشاد، ۸ آبان ماه ۱۴۰۱
#شاهچراغ
🆔 @Rashad_ir
🆔 @iictchannel
▫️ترجمه مجموعه اخلاق الهی آیت الله شیخ مجتبی طهرانی(ره) به زبان عربی
🔸 سه مجلد از مجموعه اخلاق الهی آیت الله شیخ مجتبی طهرانی(ره) که به همت جمعی از پژوهشگران در گره اخلاق پژوهشکده نظام های اسلامی از سال ۱۳۸۷ تاکنون به چاپ می رسید پس از ترجمه به زبان عربی توسط موسسه الخلق العظیم عتبه حسینی در کشور عراق به چاپ رسید.
▪️این سه جلد که عبارتند از "جلد اول: شامل درآمدی بر اخلاق و خرد"، "جلد پنجم: مباحث قوه شهویه ۴ (آفات زبان ۲)"، "جلد ششم: مباحث قوه غضبیه ۱ (شجاعت، تهور، حلم، خشم، مدارا، حسن خلق و…)" پس از چند چاپ به زبان فارسی هم اینک با لوگوی مشترک پژوهشگاه و عتبه حسینیه به زبان عربی ترجمه و به چاپ رسیده است.
#ترجمه_آثار
#تعاملات_بین_المللی
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی: تصمیمات فرهنگی باید پیوست اقناعی داشته باشد
🔹 رئیس جمهور در همایش ملی «منطق بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور»: تصمیمات فرهنگی باید با اقناع سازی همراه باشد، بخشنامه زیاد جواب نمیدهد.
#همایش
#بازسازی_فرهنگی
#بازسازی_انقلابی_فرهنگ
🆔 @iictchannel
هدایت شده از انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞️ #موشن
#به_زودی
.
همۀ آفرینش، بهانهای است برای آفرینش نور درخشان دیگری از انوار پُرتلألو اهل بیت(ع)، و گواه و حُجتی است بر اینکه دختر گرامی رسول خدا(ص) در عبودیت، انسان کامل است و به همین دلیل نیز، فاطمۀ زهرا(س) برای همه بشر، در همۀ زمانها و همۀ مکانها الگویی است بیبدیل و چنین است که دربارۀ دختر گرامی خاتمالانبیاء حضرت محمد مصطفی(ص)، فقط میتوان گفت: ….و او فاطمه است، گوهرِ هستی و ترازِ سبک زندگی.
.
📚 کتاب او فاطمه است
📢به زودی پیشفروش ویژه کتاب شروع میشود!
.
#مادر_مجاهد_کدبانو
#انتشارات_پژوهشگاه_فرهنگ_و_اندیشه_اسلامی
#انتشارات_فام
🆔 @poiictnews
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
◽️آیا در جمهوری اسلامی اعتراض امکان دارد؟
🔻ضرورت تبیین مسائل برای جوانان در حاشیه اغتشاشات اخیر
📝 نوشتاری از دکتر #کمیل_خجسته مدیر گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه؛
◾️اصل ۲۷ قانون اساسی، حق اعتراض را با رعایت اینکه مخل #امنیت و اسلام نباشد جزئی از شوون آزادی مردم میداند. #جمهوری_اسلامی هم با روش و چارچوبی به این اصل پایبند است. به همین منظور ماده ده قانون احزاب تجمع اعتراضآمیز را بدون مجوز و راهپیمایی را نیاز به مجوز دانسته است.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/eteeraz
#یادداشت
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | معنویت دیرنشینی و معنویت خانهخدایی
🔸 یک مدل راهبانه، زاهدانه، معنویت ترک یا دیرنشینی که بیشتر در سنت مسیحی طرفدار داشت. در این معنویت، مکان بارز زندگی معنوی، صومعه است و مدل دیگر معنویت خانهخدایی یا «معنویت بودن در جهان» که به زندگی عادی جامعه با روابط و مسئولیتهای روزمرگیاش عنایت بیشتری میکند.
🔸 بعضی از رویکردهای معنوی با زندگی دنیا برخوردی سازنده و فعال دارند و تقابل بین دین و دنیا یا معنویت و زندگی این جهان را نفی میکنند. اسلام با همین رویکرد، معنویت را تا نازلترین و دنیویترین ابعاد وجود انسانی استمرار میبخشد و بدین ترتیب، رفتارهای دنیوی انسان را نیز مقدس و آسمانی میگرداند.
📖 برگرفته از کتاب دین و معنویت، نوشته #محمود_مقدمی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/16449
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | میلها و هواهای نفسانی
🔺 انسان اگر بخواهد صحیح قضاوت کند باید در مورد مطلبی که میاندیشد کاملا بیطرفی خود را حفظ کند. یعنی کوشش کند که حقیقتخواه باشد و خویشتن را تسلیم دلیلها و مدرک کند. انسان در تفکرات خود اگر بیطرفی خود را نسبت به نفی یا اثبات مطلبی حفظ نکند و میل نفسانیاش به یک طرف باشد، خواه ناخواه و بدون آنکه خودش متوجه شود عقربه فكرش به جانب میل و خواهشهای نفسانیاش متمایل میشود.
📖 برگرفته از کتاب تحجر، نوشته #سید_رضا_کلوری
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4335
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | وظیفه اصلی دولت دینی
◽️ وجه اصلی و عمده تمایز میان «دولت دینی» و «دولت سکولار»، آن است که دولت دینی، خویش را مکلف و موظف میداند که جامعه را به «ارزشهای الهی» نزدیک سازد و «فرهنگ قدسی و دینی» را بر جامعه حاکم گرداند، در حالی که دولت سکولار، نسبت به ارزشها، بیتفاوت است و تنها مقاصد مادی محض را دنبال میکند.
◽️ دولت اسلامی، نه فقط باید زمینه و بستر اجتماعی را بر تعمیق و تثبیت دیانت مردم فراهم سازد، بلکه این، مهمترین وظیفه اوست و در عرض آن، هیچ وظیفهای قرار ندارد. مقصد انسان مؤمن، توحید و تقرب به خدای متعال است و زندگی دنیا و موهبتها و تمتعات مادی، همگی در حکم «مقدمه» هستند و به تنهایی، مطلوبیتی ندارند.
📖 برگرفته از کتاب درآمدی بر اندیشه فرهنگی آیتالله خامنهای، نوشته #مهدی_جمشیدی، عضو هیأت علمی گروه فرهنگپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/19036
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | عدالت خواسته هر جامعه
🔹 عدالت، ارزشی که بر اصول فطرت، مبانی اخلاقی و بنیادهای خردمندانه مبتنی میباشد، همواره برای زیستن بهينه انسانها نقش بازی کرده است و لذا در گذر زمان، چنین نبوده که کهنه گردد یا کسی خواهان آن نباشد، از آرمانهایی بوده است که در طول زمان، استمرار داشته و دچار فرسایش نگردیده است، عدالت، مطلوب، خواسته و آرمان بلند و عالی بشری است که تغییرناپذیر میباشد. باری شکل، روش و راهکارهای دستیابی به عدالت، ابزار رسیدن به آن دگرگون شده و با توجه به بینشها و ارزشهای هر جامعه، شاید تغییر یابند.
📖 برگرفته از کتاب عدالت سیاسی در قرآن کریم، نوشته #سیدکاظم_سیدباقری، مدیر گروه سیاست پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/6336
🆔 @iictchannel
#در_رسانه_ها
♨️ هم اکنون تیتر یک #خبرگزاری_تسنیم:
🔻ضرورت تبیین مسائل برای جوانان در حاشیه اغتشاشات اخیر
🔰 عربستان، سرحلقه آشوبهای کشور
⚜️ متن کامل را در خبرگزاری تسنیم بخوانید:
🌐 tn.ai/2796199
🆔 @iictchannel