💯 #ببینید
📸 #گزارش_تصویری هماندیشی «کارنمای گروه سیاست پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی»
🔺 سه دهه مجاهدت علمی در حوزه اندیشه سیاسی اسلام
🔰 همزمان با هفته پژوهش
📅 چهارشنبه ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۳
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#نشست #کارنمای_گروه
#هفته_پژوهش
🆔 @iictchannel
▫️تبیین اهداف و برنامه های گروه عرفان و معنویت پژوهشگاه
🔺در گفتگو با حجت الاسلام دکتر #علی_فضلی به مناسبت هفته پژوهش؛
🔹 خط مشی گروه بر ترکیب دو رویکرد بنیادی و انضمامی استوار است. این گروه با تولید دانش در زمینه عرفان اهل بیتی، تلاش میکند تا آثار ارزشمندی در حوزههای عرفان عملی و نظری ارائه دهد و در عین حال به نیازهای جامعه از طریق تولید آثاری مانند عرفان اجتماعی و سلامت معنوی پاسخ دهد.
➕ همچنین، گروه عرفان و معنویت با برگزاری همایشها و نشستها، به گفتمان علمی در این زمینهها پرداخته و پیامدهای مثبتی برای جامعه هدف ایجاد کرده است.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/h-pajohesh403-5
#مصاحبه I #هفته_پژوهش
#فعالیت_گروه
سایت I ایتا I بله I آپارات I اینستاگرام
🆔 @iictchannel
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🏷 به بهانه سفر دکتر #محسن_ردادی مدیر گروه مطالعات انقلاب اسلامی، به چین به عنوان نماینده پژوهشگاه ✍
#چیننوشت!
▪️ شناخت ناقض چینیها از ایران
🔸 روزنوشت پنجم دکتر #محسن_ردادی مدیر گروه مطالعات انقلاب اسلامی و نماینده اعزامی پژوهشگاه به چین
امروز نشستهای اندیشکدههای چین و ایران برگزار شد. نکتهای که خیلی مشخص است کمبود شناخت پژوهشگران چینی از ایران است. این افراد همگی متخصصان خاورمیانه هستند و در عین حال فهم درستی از مسایل ایران ندارند. اجازه بدهید مثالی بزنم. یکی از سخنرانان وقتی در مورد «خاورمیانه» صحبت میکرد عذرخواهی کرد که این واژه چندان مطلوب ایرانیها نیست. این ملاحظه درست بود اما این فرد و سایر افراد به وفور از کلمه خلیج و کشورهای خلیج به جای خلیج فارس استفاده میکردند و متوجه نبودند که ایرانیها به این کلمه چقدر حساستر هستند.
یا زمانی که از عربستان سخن گفته میشد مدام تاکید میکردند که چین میان ایران و عربستان میانجیگری میکند و همکاری سه جانبه به نفع منطقه است. آنها رقابت میان عربستان و ایران را درک نمیکردند و تصورشان این بود که با میانجیگری چین رابطه ایران و عربستان بهبود مییابد. البته هیئت ایرانی بارها به شکلهای مختلف تذکر دادند که منوط کردن رابطه ایران و چین به حضور عربستان درست نیست و رابطه با چین باید مستقل از رابطه عربستان شکل بگیرد. جالب اینجاست که همین چینیها از رابطه ایران و هند انتقاد میکردند و میگفتند هند کشور حامی تروریسم و اسرائیل است و نباید ایران به سمت هند برود! البته مسئله اصلی این بود که هند و چین اختلافات عمیقی دارند چینیها نمیتوانستند بپذیرند شریک تجاری آنها با دشمن آنها هم همراه است.
همه موارد حاکی از کمبود فهم و شناخت چینیها از ایرانیهاست. توجه داریم که این افراد آگاهترین اشخاص در زمینه ایران هستند و سایر بخشها به مراتب اطلاعات کمتری در مورد ایران دارند.
*برقراری گفتگوی مداوم اندیشکدههای ایرانی و چینی میتواند به فهم و شناخت مشترک منجر شود*
#مرکزرشدونوآوری
#روزنوشت
🆔 @iictchannel