📢 تصویری از بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندیهای تولید داخلی
👈 در این نمایشگاه، تولیدات داخلی کشور، با محوریت شرکتهای دانشبنیان و زنجیرهی تامین تولید در ۴۰ غرفه ارائه شده است.
▪️این برنامه هماکنون درحال برگزاری است و اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎥صحبتهای بغض آلود(اشک تمساح) مدیر عامل بیمارستان گاندی خطاب به معاون اول رئیس جمهور و رییس قوه قضاییه
پ ن؛
برای درک بهتر صحبت های جناب آقای بنی اسد مدیرعامل بیمارستان گاندی توجه شما مخاطبان رو به چند نکته جلب می کنیم.
بیمارستان خصوصی گاندی صرفا برای اقشار مرفه جامعه ایجاد شده ونماد تفاخر و تجمل گرایی در زمانی هست که مردم مستضعف زیر بار فشار اقتصادی کمرشان خم شده است.
به فیلمی که از وضعیت بخش زایمان بیمارستان تقدیم شده به دقت نگاه کنید.
این قیمت ها مربوط به سال ۱۳۹۹ هست ویقینا طی این سالها چندین برابر افزایش پیدا کرده است.
قیمت های نجومی شبی ۸۰ میلیون تومان برای اقامت و دکتر ویژه و... برای زایمان آنهم برای سال ۱۳۹۹.
برادر عزیز اولا: هر چند وقوع این حادثه ناراحت کننده بوده است، اما این اتفاق بدلیل قصور شما و عدم توجه به چندین مرحله تذکر مبادی قانونی حادث شده که اتفاقا باید با مقصرین برخورد قانونی بشه.
ثانیا؛ طی این سالها که میلیاردها تومان از مرفه هان بی درد و متمولان جامعه به جیب مبارک سرازیر شد آیا ریالی از درآمدها را به بیت المال دادید که الان درخواست کمک و هزینه از اعتبار بیت المال دارید؟
ثالثا: کمک دولت به بخش خصوصی اگر در تضاد با منافع عموم مردم و به ویژه قشر مستضعف باشد یقینا خلاف شرع و قانون هست. اگر دولت توان کمک دارد این اعتبار باید در مناطقی که بدلیل نبود پزشک،مادر در حین زایمان فوت می نمایدهزینه شودنه اینکه اعتبار دولتی صرف گسترش زندگی های لاکچری و تجمل گرایی گردد.
[ #تلنگر ]
⭕️ما نمازخونها، ۳ تا توهّم خیلی خطرناک داریم:
❌اول آنکه خیال میکنیم خیلی باتقواییم!
حال آنکه بحمدالله در موقعیت خیلی از گناهان قرار نگرفته ایم و برایمان پیش نیامده!
#نفس_امّاره همه ما، شناگر قابلی است!
آب ندیدیم و توهّم تقوا زدیم!
❌دوم آنکه خیال میکنیم نمازخوان بودن و دیندار بودن ما، هنر خودمان است ، اما واقعیت آن است که همهاش #فضل_خدا است، نه لیاقت ما و چون به ما علم و معرفتش را بیشتر تفضّل کرده، وظیفهمان سنگین تر است و از ما بیشتر توقّع دارد.
❌سوم اینکه هنوز خیال می کنیم از بعضیها بهتریم، اما حقیقت آن است که اگر در موقعیت آنها رشد می کردیم، چه بسا خیلی از آنها عاصیتر می شدیم و اگر آنها در شرایط ما متولد و بزرگ می شدند، خیلی از ما مومنتر می شدند!
باید بدانیم که به خودمان باشد، هیچ نیستیم، الکی باد نکنیم و مغرور نشویم.
👈از طرفی علیرغم همه اینها، باید خودمان را دست کم نگیریم و بدانیم که اگر #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر کنیم #نصرت_خدا با ماست
لذا می توانیم کوهها را جابجا کنیم...
✍ #دکتر_علی_تقوی
21.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 بمناسبت ۱۷ رجب سالروز بزرگداشت شهادت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ علیه السلام
🌴السلام ای سید سادات یا شاهچراغ
🌴احمد بن موسی الکاظم شه عالی تبار
⏯ #مدح
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۹۲
حتما تا آخرش گوش بدید
📣 هشدار معاون رئیسی: بهتر است روحانی و وزرایش سکوت کنند
🔸روایت جدید میرکاظمی از فاجعهای که روحانی تحویل رئیسی داد
دوستان عزیز انتشار دهید تا مردم نجیب بدانند مسبب این همه گرانی و تورم از کجا سرچشمه میخورد و چرا باید رد صلاحیت و دادگاهی شود .🌷🌹