این دو در ویران کردن ایران نقاط اشتراک زیادی دارند ولی فرق #روحانی با #ترامپ این است که ترامپ، در تمام مسائل داخلی ایران دخالت می کند که از اعتراضات در ایران گرفته تا اعدام سارقان و ترویست ها نظر میدهد و جریان سازی می کند حتی به زبان فارسی!
ولی روحانی 50 روز اعتراضات آمریکا و سرکوب وحشتناک پلیس آمریکا و کشتار سیاه پوستان را می بینید و حرفی نمی زند! انگار همکار ترامپ در ایران رئیس جمهوری می کند!
@imamhousein
🔊🔊 🔊🔊 🔊🔊 🔊🔊
هشدار جدی حتما بخونید
🔴اتفاق هایی که الان داره میفته خبر از بروز بزرگترین فتنه ای میده که طبق هشدارهای علمای بزرگ گذشته، سالهاست منتظرش بودیم.
☘و همچنین طبق پیش بینی چندین سال پیش مقام معظم رهبری:
همونطور که انقلاب از قم شروع شد آنتی تز انقلاب هم از قم خواهد بود!
🔥دشمن در بزرگترین فتنه با همه ابزارش جلو خواهد آمد..
☄یعنی منتظر باشید حتی از علما و افرادی که فکرش رو هم نمیکردید بیان و روبروی رهبری و تفکراتش قرار بگیرن تا مردم مات و مبهوت دچار شک و تردید بشن...
🌑غرب زده ها و شبکه نفوذ (شبکه زیتون)میخوان مردم رو بیارن به کف خیابون،
یعنی اینقدر فشار معیشتی رو بالا خواهند برد که مردم مخصوصا قشر ضعیف دیگر تاب نیاورده و عصبانی به کف خیابانها کشیده بشن.
(الانم دارید قیمتهای نجومی و وحشتناک دلار و سکه و ایده اپارتمان های ۲۵ متری و... رو میبینید)
🌎 بعد بگن:اگر مذاکره کنیم با آمریکا مشکلات حل میشه،رهبر نمیذاره مذاکره کنیم!
تا تقصیرات بیفته گردن رهبر و مردم رو روبروی رهبری قرار بدن!
❄️وقتی مردم ناراضی اومدن کف خیابون، اون وقت در بین مردم ترورهای گسترده انجام بدن
💥 تا بندازن گردن سپاه و نظام و ناکارآمدی رهبر تا کشور دچار دو دستگی و از درون دچار فروپاشی و آشوب بشه...
🔥با اطلاعاتی که از روح الله زم و طبری کسب شده دست خیلی از آقایون رو شده!
اما مصلحت نیست فعلا علنی بشه تا به وقتش همه اینها رو به مردم معرفی کنند...
🍁در آینده نزدیک طبق روایات، ریزش ها به بالاترین حالت ممکن خواهد رسید..خیلی ها قراره غربال بشن چیزی نزدیک به دو سوم مردم..
⚔اینها رو بدونید که اگر فردا روزی فلان سردار بزرگ و فلان عالم مجتهد، اومدن جلوی حضرت آقا وایسادن... کلا اعتقادت به نظام و ولایت دود نشه بره هوا!
🛡چون فتنه اصلی شروع شده و نفوذی ها کم کم خودشون رو نشون میدن...
♥️ولایت فقیه مطمئن باشید طبق بشارتهای علما از گذشته تا الان؛هیچ آسیبی نمیبینه و انقلاب پابرجا میمونه اما
هرکس در این فتنه پشت این سید بزرگ یعنی مقام معظم رهبری که علمای عارف به احترامش جلوی او دوزانو مینشستن، رو خالی کنه جزو همونایی هست که از کشتی نوح جا موندن...
💚بدونید به زودی تمام این مشکلات با نظر آقا امام زمان و و دست غیب الهی تموم میشه و از لحاظ اقتصادی در دنیا بسیار شکوفا خواهیم شد
اما فعلا موانع رو باید رد کنیم...
✍هیچ کس را نماد انقلاب ندانید جز مقام معظم رهبری!
چون خیلیا قراره غربال بشن..به هیچ نهاد و حزبی اعتماد نکنید و نچسبید الا رهبر و نیروهای تحت امر رهبر!
❤️تا ان شاءالله ظهور سالار اصلی این انقلاب یعنی آقا امام زمان عج و نابودی کامل دشمنان و آغاز زندگی حقیقی بشر
#نشر حداکثری ❗❗❗
@imamhousein
🌹ذکر #استغفار آخرین ساعات
روز #پنجشنبه 🌹
مستحبّ است كه در آخر روز پنجشنبه به اين نحو استغفار كنند:
🌻 @PiroVANmahdi 🌴✨
اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّومُ، وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ
تَوْبَةَ عَبْدٍ خاضِعٍ مِسْكينٍ مُسْتَكينٍ،
لا يَسْتَطيعُ لِنَفْسِهِ
صَرْفاً وَ لا عَدْلاً،
وَ لا نَفْعاً وَلا ضَرّاً،
وَ لاحَيوةً وَ لا مَوْتاً وَ لا نُشُوراً،
وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطَّيِّبينَ الطَّاهِرينَ الْأَخْيارِ الأَبْرارِ،
وَ سَلَّمَ تَسْليماً.
🌻 @PiroVANmahdi 🌴✨
قبل از غروب بخوانید👌👌
#ذکر
#سخــن_بزرگـان🌸🍃
آیةاللّه #ناصری (حفظه اللّه)👇
👈 اگر تصمیم بگیری #نماز_شب قشنگی بخوانی، او فوراً برای تو می نویسد؛ ولو خيلی بدون آداب هم خواندی، او دیگر قلم نمی زند😊
حال آن را هم نداشتی، باز هم سر خود را بگذار روی مهر و بگو: «خدایا! من آمدم؛ کمکم کن.» خداوند، تو را محروم نمی کند☺️
کسی که خدای به این مهربانی را دارد، سزاوار است که کوتاه بیاید؟! 🤔
🕋 @imamhousein
🔻فراز اول
حمدوثنای خدا 🔻
لا یعْجَلُ بِانْتِقامِهِ، وَلایبادِرُ إِلَیهِمْ بِمَا اسْتَحَقُّوا مِنْ عَذابِهِ
در انتقام بی شتاب و در کیفر سزاواران عذاب ، صبور و شکیباست .
قَدْفَهِمَ السَّرائِرَ وَ عَلِمَ الضَّمائِرَ،
بر نهان ها آگاه و بر درون ها دانا .
وَلَمْ تَخْفَ عَلَیهِ اَلْمَکنوناتُ ولا اشْتَبَهَتْ عَلَیهِ الْخَفِیاتُ .
پوشیده ها بر او آشکار و پنهان ها بر او روشن است .
لَهُ الْإِحاطَةُ بِکلِّ شَیءٍ ، والغَلَبَةُ علی کلِّ شَیءٍ
او راست فراگیری و چیرگی بر هر هستی .
🆔✨@imamhousein
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶ان شا الله هر روز تلاوت یک صفحه از قران کریم بصورت ترجمه و ترتیل ارائه میگردد .
لطفا برای استفاده بهتر اپلیکیشن #حبل_المتین رو دانلود و صوت ان را خریداری نمایید و از امکانات گسترده اون استفاده کنید.
این برنامه به شما کمک میکنه در روز مقدار زیادی قران بخونید .
🔅 #هر_روز_با_قرآن
📖 صفحه 55
شرکت در ختم قرآن برای فرج
@imamhousein
🔅 #هر_روز_با_قرآن
📖 تفسیر خلاصه صفحه 55
شرکت در ختم قرآن برای فرج
✅ @imamhousein
✨#قصص_قرآنی
✨#حضرت_ادریس_عليه_السلام
✨#قسمت_چهارم
👈مبارزه ادريس با طاغوت عصرش
🌴#ادريس عليه السلام تنها به #عبادت و #اندرز مردم #اكتفا نمى كرد، بلكه به جامعه توجه داشت كه اگر ظلمى به كسى شود، از #مظلوم_دفاع كند و در برابر #ظالم، #ايستادگى نمايد. به عنوان نمونه به داستان زير توجه نماييد:
🌴در عصر او پادشاه #ستمگرى حكومت مى كرد، ادريس و پيروانش از اطاعت شاه سر باز زدند و مخالفت خود را با طاغوت، آشكار ساختند، از اين رو آنها را از اطراف دستگاه آن شاه جبار، به عنوان #رافَضى (يعنى ترك كننده #اطاعت شاه) خواندند.
🌴روزى شاه با نگهبانان خود در بيابان، به سير و سياحت و شكار مشغول بود كه به زمين مزروعى بسيار خرم و شادابى رسيد، پرسيد: اين زمين به چه كسى تعلق دارد؟
🌴اطرافيان گفتند: به يكى از پيروان ادريس.
🌴شاه #صاحب آن ملك را خواست و به او گفت: اين ملك را به من بفروش. او گفت: من عيالمند هستم و به محصول اين زمين #محتاجتر از تو مى باشم و به هيچ عنوان از آن دست نمى كشم.
🌴شاه بسيار خشمگين شد، و با حال خشم به قصرش آمد، چون همسرش او را #خشمگين يافت، علت را پرسيد و او جريان را بازگو كرد و با همسرش در اين مورد به #مشورت پرداخت، و به اين نتيجه رسيدند كه #رهنمودهاى_ادريس، مردم را بر ضد شاه، #پرجرأت و #قوى_دل كرده است.
🌴همسر شاه كه يك زن ستمگر و بى رحم بود گفت: من #تدبيرى مى كنم كه هم تو صاحب آن زمين شوى و هم مردم با #تبليغات_وارونه، رام و خام شوند.
🌴شاه گفت: آن #تدبير چيست؟
🌴زن كه حزبى به نام ازارقه (چشم كبودها) از افراد خونخوار و بى دين تشكيل داده بود، به شاه گفت: من جمعى از حزب ازارقه را مى فرستم تا صاحب آن زمين را به اينجا بياورند و همه آنها #شهادت بدهند كه او #آيين تو را ترك كرده، در نتيجه كشتن او جايز مى شود، تو نيز او را مى كشى و آن سرزمين خرم را تصرف مى كنى.
🌴شاه از اين نيرنگ استقبال كرد و آن را اجرا نمود و پس از كشتن آن مرد، زمينهاى مزروعى او را تصرف و غصب نمود.
🌴حضرت ادريس از جريان #آگاه شد و شخصاً نزد شاه رفت و با #صراحت به او #اعتراض كرده، آيين او را باطل دانست و او را به #سوى_حق_دعوت نمود، و سرانجام به او گفت: اگر توبه نكنى و از روش خود برنگردى، به زودى #عذاب_الهى تو را فراخواهد گرفت، و من پيام خود را از طرف خداوند به تو رساندم.
🌴همسر شاه، به او گفت: هيچ #ناراحت مباش، من نقشه قتل ادريس را طرح كرده ام، و با كشتن او #رسالتش نيز #باطل مى شود.
🌴آن #نقشه اين بود كه چهل نفر را #مخفيانه_مأمور_كشتن_ادريس كرد، ولى ادريس توسط مأموران مخفى خود، از جريان آگاه شد و از محل و مكان هميشگى خود به جاى ديگر رفت، و آن چهل نفر در #طرح خود #شكست خوردند
🌴مدتها گذشت تا اين كه عذاب قحطى، كشور شاه را فرا گرفت كار به جايى رسيد كه زن شاه، شبها به گدايى مى پرداخت تا اين كه شبى سگها به او حمله كردند و او را پاره پاره نموده و دريدند. #بلاى_قحطى نيز بيست سال طول كشيد و سرانجام، آنها كه باقى مانده بودند به ادريس و خداى ادريس ايمان آوردند و كم كم بلاها رفع گرديد. و ادريس پيروز شد.
(اقتباس از كمال الدين شيخ صدوق،ص 76 و 77)
✍ادامه دارد....
📚محمدی اشتهاردی
@imamhousein
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌺 دحو الارض؛ روزِ دعا برای ظهور امام عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف...
در فرازی از دعای روز دحوالارض این چنین به درگاه خداوند متعال عرضه میداریم:
🔹اَللَّهُمَّ دَاحِيَ الْكَعْبَةِ وَ ... اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَيْهِ وَ عَلَى جَمِيعِ آبَائِهِ وَ اجْعَلْنَا مِنْ صَحْبِهِ وَ أُسْرَتِهِ وَ ابْعَثْنَا فِي كَرَّتِهِ حَتَّى نَكُونَ فِي زَمَانِهِ مِنْ أَعْوَانِهِ اللَّهُمَّ أَدْرِكْ بِنَا قِيَامَهُ وَ أَشْهِدْنَا أَيَّامَهُ وَ صَلِّ عَلَيْهِ وَ ارْدُدْ إِلَيْنَا سَلاَمَهُ وَ السَّلاَمُ عَلَيْهِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.»
🔸خدایا بر او و بر آباء طاهرينش درود فرست و ما را از اصحاب و سپاهیانش قرار ده و در رجعتش ما را برانگيز تا اینكه در زمان دولتش، از ياوران او باشيم؛ خدایا درک ظهورش را روزیمان کن و در روزگارش ما را حاضر فرما و درود بر او فرست و سلام او را هم به ما برسان؛ که سلام و رحمت و برکت خدا بر او باد.
۲۵ ذیقعده روز دحوالارض روز دعا برای فرج
@imamhousein