فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم را ببیند؛ باید گریست به حال مجمع تشخیص مصلحت؟
سه ماه بعد از حکم تاریخی رهبر انقلاب خطاب به مجمع، در خصوص ضرورت #اعتبار_زدایی از #اسناد_عادی و خشکاندن یکی از ریشه های مهم فساد و زمین خواری بعنوان #مصلحت_قطعی کشور؛ ببیند به جای تصویب فوری برخی آقایان با حکم ولی چه کردند؟
#غریب
*محسن مقصودی
خودسازی:
💠 #ورع
🔸 رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
یا علی تو را در مورد خودت به صفاتی سفارش می کنم:
1️⃣ اول راستگویی، مبادا از دهانت دروغی خارج شود.
2️⃣ دوم ورع، هرگز جرأت بر خیانت پیدا نکن.
3️⃣ سوم ترس از خدا، گویا او را می بینی.
4️⃣ چهارم گریه زیاد از ترس خدا که در ازای هر قطره اشکی هزار خانه برایت در بهشت بنا می شود.
5️⃣ پنجم بذل مال و جان در راه دین.
📚روضه کافی/ص79
#احادیث_روزانه
🔴 یک آمار منتشر شده درباره «واقعیتهای حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه
🔸اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال 1401 (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد 1402 توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است.
🔹84.2 درصد بانوان، حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی #قبول دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با #الزام اجتماعی حجاب #موافق هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد میباشد.
البته تلقی همه این افراد با نوع و میزان الزام بخشی یکسان نیست و طیفی از الزام قانونی تا الزام فرهنگی و اخلاقی را در بر میگیرد.
🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که 30 درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند!
🔹 این نشان می دهد که در برداشت بخش قابل توجهی از مردم از «واقعیت» با خود «واقعیت» فاصله وجود دارد. به عبارت دیگر، «ذهنیت» مردم در این زمینه، متفاوت با «عینیت» است.
🔸اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است.
🔹 آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر 100 نفر یا 1000 نفر، فقط 1 نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است.
♻️ توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.
Dua-Nudba-Samavati.mp3
32.73M
صبح جمعه ندبه بخوانیم
اللهم عجل لولیک الفرج
📍 ایران به عنوان سالم ترین کشور جهان از نظر تغذیه معرفی شد.
ایران از ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۸ با افزایش ۱۲ امتیازی، بزرگترین افزایش در تغذیه سالم را در میان جهان داشته و از نظر تغذیه سالمترین کشور جهان شده است.
محققان دانشگاه تافتس در مدفورد ماساچوست دادههای ۱۸۵ کشور جهان را از پایگاه داده جهانی رژیم غذایی جمع آوری کرده تا ارزیابی کنند کدام کشورها از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۸ سالمترین غذاخوریها را داشتهاند و رژیمهای غذایی در این دوره چقدر تغییر کردهاند.
در این جدول تنها ۱۰ کشور امتیاز بالای ۵۰ کسب کردند که فقط یک درصد از جمعیت جهان را در بر گرفتهاند.
بر این اساس ایران از نظر تغذیه سالمترین کشور جهان شد.
این کشور خاورمیانهای از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۸ امتیاز کیفیت رژیم غذایی خود را ۱۲ امتیاز افزایش داده که بزرگترین افزایش در سراسر جهان محسوب میشود.
ایالات متحده با کسب ۴.۵ امتیاز دومین افزایش بزرگ جهان را داشت، اما همچنان خود را در بین بدترین کشورهای جهان یافت.
منبع : اقتصادسنج
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍هر موقع دلگیر بودید و غم دنیا به دلتون سنگینی کرد، این صوت ملکوتی رو گوش کنید...
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبکه هندی ویون نیوز؛ به انگلیس ورشکسته 2023 خوش آمدید!!
🔶 گزارش شبکه هندی "Wion" از مجله انگلیسی "Bmj Public Health" درباره بحران افزایش هزینهها، فروپاشی زیرساختها، لغو نوبتهای پزشکی و... را با هم ببینیم.
🔷️ شبکه انگلیسی "ITV News": هفت میلیون نفر در انتظار خدمات بیمارستانی در این کشور