eitaa logo
خیریه امام سجاد(ع) 🇮🇷 🇵🇸
209 دنبال‌کننده
35.1هزار عکس
30.3هزار ویدیو
101 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🎬 فرح: اختیار پایین‌تنه‌ام را دارم!! 😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «اسحاق بریک»، ژنرال بازنشسته صهیونیست: در جنگ لبنان، قربانیان بسیاری می‌دهیم و همچنان موشک‌های حزب‌الله در حال نابودی اسرائیل هستند! ژنرال «نوام تیبون»، فرمانده سابق رژیم صهیونیستی: 🔻همین الآن باید با حزب‌الله به یک توافق برسیم؛ لبنان ما را به باتلاق کشانده است؛ ما نه می‌توانیم حزب‌الله را خلع سلاح و نه نابود کنیم!
🔷 نمایندگانی که برخلاف قانون به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند (آرای نمایندگان + ممتنع و عدم حضور) اینها می خوان از قانون حراست کنند؟؟🤔🤔 اسامی این نمایندگان را به ذهن بسپارید.
آقایان ادعا می کنند در تأمین منابع یارانه قشر مستضعف جامعه دچار مشکل هستند اما حق ماموریت های خودشون رو دوباره به دلار و یورو تبدیل کردند. این مسئله و تناقض آشکار که نشان از برنامه ریزی بودن این اقدام برای افزایش نارضایتی در جامعه هست رو بزارید کنار افزایش سرسام آور قیمت خودرو، افزایش سیصد درصدی هزینه معاینه فنی ، افزایش هزار و دویست درصدی قیمت عوارضی ها ، افزایش قیمت محصولات لبنی و‌ دلار و سکه و قطعات خودرو و هزاران مورد دیگه که طی چند ماه اخیر اتفاق افتاده و زمزمه افزایش قیمت بنزین و.... که این موارد اثرات جانبی زیادی بر قیمت مایحتاج اولیه زندگی اقشار مستضعف در جامعه داره و بی تردید سطح نارضایتی ها را بسیار افزایش داده و‌ جامعه را به سمت نافرمانی های مدنی سوق میده(دقیقا مشابه اغتشاشات بنزینی) و از سمتی دیگه شاهد تلاش برخی دولتمردان و مسئولان همراستا با معاندان نظام در رفع فیلترینگ جاسوس افزارهای اینستاگرام و‌ توییتر و تلگرام و.... هستیم و همه ی این موارد رو بزارید کنار هم تا متوجه بشید برخی مسئولان خائن دنبال چی هستند . متاسفانه نهادهای امنیتی در تحلیل شرایط کشور دچار خطای راهبری شده و قرائن و شواهد غیر قابل انکار نقش سرویس های اطلاعاتی بیگانه در بروز این مسائل بمنظور ایجاد بسترهای لازم برای بروز اغتشاشات رو نمی بینند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این خوشمزگی های اخیر پزشکیان در مراسم تودیع و معارفه وزیر خارجه رو یادتون هست. خودش به صراحت اذعان می‌کنه اکثر سفرهای خارجی بی دلیل و بدون خروجی و صرفا برای گشت و‌ گذار برخی آقایون و‌اقازاده هاشون هست . حالا این خوشمزگی ها رو بزارید کنار مصوبه ابلاغی که رییس جمهور دستور داده برای این سفرهای نمایشی و خوش گذرانی های آقایون و نورچشمی ها به جای پرداخت ریالی حق ماموریت دلار و یورو بدن . مهم نیست همین که رییس جمهور ما لاتی راه میره و‌ با خوشمزگی هاش یه عده رو میخندونه خوبه .
🔷واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به لغو استقبال مردمی در سفرهای استانی پزشکیان