http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🔴 #مرگ_بر_آمریکا یعنی #مرگ_بر_ظلم یعنی #مرگ_بر_جنایت .. یعنی #مرگ_بر_جنگ
#مرگ #آمریکا #ظلم #جنایت #اشغال #جنگ #تجاوز #13آبان #جاسوسی #مظلوم #انسانیت #ظالم #تروریسم #کودتا #usa #america #terrorism #مرگ_بر_اسرائیل #اسرائیل #وحشی #sanction #iran #trump #resistance
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🔴 #برجام #قرارداد ی امضا کردند که اگر بر ریگزار سست می بستند از این محکمتر بود.. و اینچنین توافق سست و بدون #تضمین را هم جشن گرفتند و به خودشان جایزه دادند..
#ظریف #دیپلماسی #روحانی #اصلاحات #تحریم #تعطیلی_هسته_ای #هسته_ای #عقب_ماندگی #مذاکره #آمریکا #ترامپ #اروپا #وزارتخارجه
⭕️سخنی با نمایندگان مجلس درباره سوئیفت
🔹پس از اجرایی شدن برجام سوئیفت برای ایران باز شد، اما بانکهای بزرگ خارجی از دریافت پیام از مبدأ ایران یا ارسال پیام به مقصد ایران از طریق سوئیفت خودداری کردند. دلیل این امر روشن است. سازمان سیا و وزارت خزانهداری آمریکا از سال 2002 تحت برنامه TFTP به تمام اطلاعات مبادله شده از طریق سوئیفت دسترسی دارند. سال 2006 جار و جنجالی در اروپا به پا شد که این دسترسی آمریکا، نقض قوانین حریم خصوصی بلژیک و اتحادیه است. پیرو این مباحث، از سال 2009 سوئیفت ذخیره دستهای از اطلاعات کاربران خود در سرورهای آمریکایی را متوقف کرد اما آمریکاییها مذاکره با اروپا برای یک توافق در این زمینه را آغاز کرده و درنهایت اواسط سال 2010 این توافقنامه در پارلمان اروپا به تصویب رسید تا با اعمال برخی محدودیتها (مانند ممنوعیت Data Mining)، دسترسی مجدد به آمریکا داده شود.
🔹 علت عدم همکاری بانکهای خارجی با وجود رفع تحریم سوئیفت در دوره پس از برجام، اشراف آمریکا بر پیامهای مبادلهشده از طریق سوئیفت است. معالاسف در دورهای حتی بانکهای داخلی نیز برای انتقال پیام بینبانکی میان خود از سوئیفت استفاده کردهاند و دسترسی سازمان سیا و وزارت خزانهداری آمریکا به این اطلاعات در کنار اطلاعات مبادلات خارجی، شناسایی و اعمال تحریم بر افراد حقیقی و حقوقی ایرانی یا مرتبطان با آنها را تسهیل کرده است. اگر آمریکا با وجود بازگرداندن تحریمهای خود، دسترسی ایران به سوئیفت را تحریم نکرد، دقیقا به این دلیل است که قصد دارد بر مبادلات سایر اعضای برجام با ایران اشراف داشته و از این ابزار برای جلوگیری از انتفاع بخش تحریمی ایران از تجارت خارجی استفاده کند. «الیزابت روزنبرگ» از مقامات وزارت خزانهداری آمریکا در دوره اوباما میگوید: «حامیان توافق هستهای معتقدند باقی ماندن ایران در سوئیفت میتواند موجب افزایش اطلاعات درباره تراکنشهایی شود که از سوی ایران صورت میگیرد». روزنامه «نیویورکتایمز» نیز در دفاع از ادامه دسترسی ایران به سوئیفت مینویسد: «اگر سوئیفت پردازش انتقالات پول برای ایران را متوقف نماید، آمریکا اطلاعات کمتری درباره پولهای ورودی و خروجی به ایران خواهد داشت».
🔹حتی اگر آمریکا از برجام خارج نمیشد، تکیه بر سوئیفت برای مخابره پیامهای مالی همچنان مانعی در برابر تجارت خارجی ایران بود و باید به سمت ایجاد یک سامانه پیامرسان موازی میرفتیم. طرحی که روز یکشنبه ۱۳ آبان نمایندگان مجلس به بررسی آن خواهند پرداخت، یک طرح هوشمندانه برای قطع یکی از بازوهای اعمال تحریم آمریکاست. این طرح از دولت میخواهد در همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با سایر کشورها اقدام به راهاندازی یا استفاده از پیامرسانهای مالی اختصاصی نموده یا از پیامرسانهای موجود در داخل یا خارج کشور استفاده کند. اگر این اتفاق بیفتد، به تعبیر روزنامه صهیونیستی جروزالمپست: «ایجاد یک جایگزین برای سوئیفت، با موفقیت صنعت بانکی ایران را در مقابل اقدامات آمریکا بیمه خواهد کرد».
🔹اعتیاد نظام بانکی کشور به استفاده از سوئیفت، فاصله گرفتن از آن را برای سیستم مشکل میکند و نقل است که برخی بانکها گفتهاند هرچند میدانیم این سیستم تحت اشراف آمریکاست، اما باز به استفاده از آن ادامه خواهیم داد. اینجاست که الزام قانونی برای تحرک فعالانه برای مقابله با تحریم برای آن بخش از اقتصاد که رخوتزده و منفعل است، ضروری مینماید. سوئیفت هیچ چیز جز یک پیامرسان مانند هر پیامرسان الکترونیکی دیگر نیست و آنچه به آن شهرت و اعتبار داده، حجم بالای استفاده از آن است. جمعه 11 آبان 97، «آناتولی آسکاکف» رئیس کمیته بازارهای مالی پارلمان روسیه اعلام کرد پیامرسان اختصاصی روسیه (SPFS) که با هدف استقلال از نظام مبادلاتی غربی طراحی شده، بشدت در حال مقبولیت یافتن است. وی خبر داد مسکو در حال مذاکره با طرفهای چینی، ایرانی و ترکی است تا این سیستم روسی را به پیامرسانهای داخلی این کشورها متصل کند. یعنی روسیه اعلام آمادگی کرده است که سامانه «SPFS» خود را به سامانه «سپام» ایران متصل کند تا در مبادلات دوجانبه مورد استفاده قرار گیرد.
🔹استفاده از پیامرسانهای مالی موازی سوئیفت، نه یک ضرورت، که یک اجبار است و با توجه به آنچه گذشت، اگر الزام و تکلیف قانونی در این زمینه وجود نداشته باشد، ممکن است بخشی از سیستم بانکی از عمل به این راهکار روشن و بدیهی به دلیل وابستگی به مسیر گذشته، خودداری کند. ما ابزارهای زیادی برای بیخاصیت کردن تحریمهای آمریکا داریم. فضای بینالمللی نیز کاملا برای استفاده از این ابزارها مساعد است و اساسا قابل مقایسه با شرایط سال 90 نیست. امیدواریم مجلس طراحان تحریم در آمریکا را ناکام کند.
🔺متن کامل سرمقاله وطن امروز را میتوانید در لینک زیر مطالعه فرمایید:
https://bit.ly/2zqccC1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ چرا فردا یک صدا میگوییم #مرگ_بر_آمریکا ؟
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🔴 تاریخ را درست بخوانیم !!
(برای نسل جوان)
🔸برخی ادعا می کنند که تسخیر سفارت آمریکا تجاوز به خاک یک کشور محسوب می شود و بر خلاف قوانین بین المللی است. اما دقت کنیم:
🔻تسخیر #لانه_جاسوسی آمریکا تجاوز به خاک یک کشور نبود بلکه #عکس_العمل به تجاوز یک کشور به خاک ایران بود. کودتای ۲۸ مرداد سال ۳۲ دقیقا از همین نقطه طراحی و انجام شد و ملت ایران پس از ۲۶ سال در ۱۳ آبان ۵۸ با حمله به مرکز عملیات، به آن کودتا پاسخ قاطع داد.
از این رو دانشجویان در واقع به سفارت آمریکا حمله نکردند بلکه یک خانه (لانه) تیمی و مرکز جاسوسی علیه کشورشان را تسخیر کردند.
🔻بازخوانی سیاست خارجی آمریکا در بسیاری از کشورهای دنیا نشان می دهد ؛ از بدیهی ترین کارکردهای سفارتخانه در کشورهای ناهمسو با آمریکا، طراحی #کودتا و #هدایت_خرابکاری گسترده بوده است. به نحوی که یک طنز سیاسی می گوید: "در تنها کشوری که هرگز کودتا رخ نخواهد داد آمریکاست چرا که آمریکا در آنجا سفارتخانه ای ندارد!!
#سیزده_آبان
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🔴 بیانات امروز رهبر انقلاب توسط بسیاری از رسانه های مهم و مطرح جهان از جمله رویترز، الجزیره، هیل، ایندیپندنت، راشاتودی، عرب نیوز، دیلی صباح و ... مخابره شد.
تقریبا تمامی این رسانه ها محور انعکاس بیانات رهبر انقلاب را به "مقابله ایران با تحریم های آمریکا و شکست رویکرد خصمانه ترامپ" اختصاص دادند.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️دولت ترامپ دیروز اعلام کرد که همه تحریمهای ایران را که طی توافق هستهای در سال ۲۰۱۵ روی کاغذ لغو شده بود، برگردانده.
بعید میدانم روی حسن روحانی را با آب و صابون بتوان شست. من او را بزرگترین #کاسب_تحریم میدانم که با فریب مردم در شعار لغو کلیه تحریمها، رای آنها را کاسبی کرد.
۱۳ آبان نزدیک است، همه میگویند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. من هم می گویم قطعا آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند اما عمامه به سر آمریکایی خیلی غلطها خواهد کرد.
همه امامان معصوم ما توسط کسانی به شهادت رسیده اند که نماز میخواندند، حج میرفتند و نام پیامبر اسلام بر زبانشان جاری بود و این یعنی از منافقانی که در درون جبهه خودی هستند باید ترسید.
✍"حمید رسایی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🔻روحانی : کاسبان تحریم ناراحتید؟ تحریم برنمیگردد!
🔹آمریکا از برجام خارج شد، تحریم قبلی به همراه تحریمهای جدیدتر بازگشت، دیگر صنعت هستهای هم نداریم!
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ یک استراتژیست آمریکایی:
دولت ترامپ با تحریم ایران مردم آمریکا را مجازات میکند
🔸یک استراتژیست ارشد آمریکایی بااشاره به بازگشت تحریمهای آمریکا گفت: دولت ترامپ خود را در وضعیت دشواری یافته است که چگونه ایرانیها را بدون آسیب زدن به مصرفکنندگان آمریکایی تنبیه کند.
▪️ناکامی آمریکا برای فشار آوردن به ایران روزبهروز بیشتر میشود، براساس آنچه طی روزهای گذشته اعلام شده آمریکا برای هشت کشور معافیتهایی در زمینه خرید نفت از ایران قرار داده و احتمال میرود این فهرست باز هم گستردهتر شود.
▫️به گزارش خبرگزاری ایسنا، پایگاه خبری بلومبرگ گزارش داده بود که هشت کشور شامل ژاپن، هند و کره جنوبی معافیت خواهند گرفت، این معافیتها به این کشورها اجازه خواهد داد با وجود تحریمها همچنان به خرید نفت ایران ادامه دهند.
▫️تحلیلگران متعددی روز جمعه گفتند کرهجنوبی، هند و ژاپن احتمالیترین دریافتکنندگان معافیت هستند در حالی که چین، امارات متحده عربی و ترکیه نیز احتمالا معافیت دریافت میکنند. تحلیلگران بیان کردند احتمالا تایوان نیز معافیت خواهد گرفت.
▫️تحلیلگران روز جمعه همچنین از سنگاپور، عراق، یونان، هلند، انگلیس و ایتالیا به عنوان دریافتکنندگان احتمالی معافیت نام بردند.
طبق برآورد «اساندپی گلوبال پلاتس»، هشت واردکننده بزرگ نفت و میعانات ایران در ۹ ماه نخست سال ۲۰۱۸ شامل چین (۶۶۵ هزار بشکه در روز)، هند (۵۷۶ هزار بشکه در روز)، کره جنوبی (۱۶۰ هزار بشکه در روز)، ترکیه (۱۶۰ هزار بشکه در روز)، ایتالیا (۱۴۳ هزار بشکه در روز)، امارات متحده عربی (۱۲۶ هزار بشکه در روز)، ژاپن (۱۱۳ هزار بشکه در روز) و اسپانیا (۹۲ هزار بشکه در روز) بودهاند.
▫️کوین بوک، مدیر اجرایی شرکت «کلیر ویو انرژی» در این باره گفت: حتی کشورهایی که واردات نفت ایران را به صفر رساندهاند ممکن است در نهایت معافیت بگیرند.
قیمت نفت بهدنبال افزایش قابل توجه تولید جهانی و همچنین نگرانیها نسبت به ریزش اخیر بازار سهام جهانی که باعث کندی اقتصادی شده و به تقاضا برای نفت لطمه زده است، روز جمعه کاهش چشمگیری پیدا کرد؛ اما قیمت نفت در اوایل اکتبر به بالاترین حد در چهار سال گذشته صعود کرده بود و علت اصلی این افزایش، نگرانیها نسبت به این بود که تولیدکنندگان بزرگ جهان نتوانند افت صادرات نفت ایران پس از آغاز اجرای تحریمها را به طور کامل جبران کنند.
بر همین اساس، مارشال گیتلر، استراتژیست ارشد در «ACLS Global» گفت: دولت ترامپ خود را در وضعیت دشواری یافته است که چگونه ایرانیها را بدون آسیبزدن به مصرفکنندگان آمریکایی تنبیه کند. مردمی که به دولت فعلی آمریکا رای دادهاند خودروهای بزرگ یا کامیون دارند و قیمت بالاتر نفت و کاهش قیمت محصول، به محبوبیت ترامپ در میان این عده کمک نمیکند.
قیمت بنزین آمریکا که تا روز جمعه 2/764 دلار در هر گالن بود تنها ۱۴ سنت نسبت به میانگین ماه گذشته کاهش نشان داد اما بیش از ۲۴ سنت بیشتر از میانگین سال گذشته بود.
نظرسنجی جداگانه رویترز و بلومبرگ در هفته گذشته حاکی از آن بود که اعضای اوپک، تولید نفت خود را در اکتبر به بالای حد از اواخر سال ۲۰۱۶ رساندند اما فیلیپ فلاین، تحلیلگر ارشد بازار در گروه «پرایس فیوچرز» معتقد است آمریکا با صدور معافیت نشان میدهد که در حال حاضر نفت کافی در بازار برای جبران افت عرضه ایران وجود ندارد.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ یک استراتژیست آمریکایی: دولت ترامپ با تحریم ایران
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
واردات هند از ایران به صفر نمیرسد
در همین جهت، سانجیو سینگ، رئیس هیئت مدیره شرکت ایندین اویل (بزرگترین پالایشگر نفت هند) در مصاحبه با «اساندپی گلوبال پلاتس» گفت چشم انداز اینکه پالایشگاههای هندی خرید نفت ایران را به صفر برسانند غیرواقع گرایانه است.
وی اعلام کرد احتمال اینکه واردات نفت ایران به صفر برسد، بسیار اندک است و این شرکت با وجود این حقیقت که تحریمها از روز دوشنبه اجرایی میشوند، برای خرید محمولههای نفت ایران در ماه میلادی جاری ثبت سفارش کرده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت ایندین اویل گفت: ما قویا بر این باوریم که اگر نفت ایران از بازار جهانی حذف شود، بازار حداقل برای مدتی دچار بیثباتی خواهد شد. شخصا تصور نمیکنم هند بتواند خرید نفت از ایران را متوقف کند.
پیش از اظهارات رئیس ایندین اویل، اکونومیک تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود که هند به شرط اینکه پالایشگاههایش میزان خرید نفت ایران را مجموعا ۳۵ درصد در سال مالی ۲۰۱۹-۲۰۱۸ نسبت به سال مالی گذشته کاهش دهند، معافیت دریافت خواهد کرد.
طبق گزارش پلاتس، صادرات نفت ایران به هند در سپتامبر به ۶۰۰ هزار بشکه در روز رسید اما در اکتبر به ۵۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافت و انتظار میرود این میزان صادرات در نوامبر حفظ شود.
روسیه به تجارت با ایران ادامه می دهد
همچنین، الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه نیز به «فایننشیال تایمز» گفت مسکو به گسترش تجارت نفت ایران پس از مهلت روز دوشنبه آمریکا برای اجرای تحریمها ادامه میدهد.
وی ادامه داد: مسکو از ایران برای مقابله با تحریمهای نفتی آمریکا حمایت خواهد کرد. روسیه بدنبال ادامه تجارت نفت ایران پس از آغاز تحریمها است.وزیر انرژی روسیه گفت: تجارت با ایران همچنان ادامه خواهد یافت و مسکو تحریمهای آمریکا را غیرقانونی میداند. روسیه نیز در شرایط تحریمها زندگی میکند و تحریمهایی را که به صورت یکجانبه و بدون تصویب سازمان ملل متحد وضع شدهاند را به رسمیت نمیشناسد.
در ادامه این واکنشها به ناکامی تحریمهای آمریکا، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی کشورمان نیز اعلام کرد: امروز بر همگان مسجل شد که آمریکا در تحریم کامل نفت ایران و به صفر رساندن آن، ناکام مانده است.
وی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی از ناکامی آمریکا درخصوص تحریم نفتی ایران نوشت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که در ماههای اخیر ذخایر ارزی خود را به حد مطلوب رسانده، متناسب با شرایط در حال تغییر، حتی در شرایط بسیار نامحتمل به حداقل رساندن صادرات نفت، برنامه متناسب با آن را دارد.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ رویترز : ایران در هر صورت نفت خود را صادر میکند.
🔸خبرگزاری رویترز با اشاره به تحریمهای نفتی آمریکا نوشت ایران در هر حال نفت خود را صادر میکند.
این خبرگزاری مینویسد: کسب اطلاع دقیق از میزان صدور نفت خام ایران و آمار دقیق نفتکشهایی که نفت خام ایران را به گوشه و کنار جهان ارسال میکنند؛ امروز به یک راز بدل شده است. منابع نفتی میگویند؛ کشتیهایی که نفت خام ایران را حمل میکنند؛ سیستم ردیابی خود را خاموش میکنند تا ردیابی نشوند. به همین علت نمیتوان یک اطلاع درست و یک جمعبندی صحیح از صدور نفت ایران داشت. به گفته همین منابع؛ مشکل دیگر در این زمینه این است که؛ معلوم نیست آیا خریداران نفت ایران حقیقتاً از تهدیدهای آمریکا میترسند یا نه.
انتظار میرود با شروع تحریم نفتی؛ نفت بیشتری برای ذخیرهسازی وارد انبارها شود. به همین دلیل نمیتوان پردازش کامپیوتری صحیحی در این زمینه داشت.
دولت «ترامپ» دارد همه تلاش خود را میکند تا پس از قطع جریان نفت ایران به بازار؛ قیمت جهانی نفت خام بالا نرود. اینجا هم یک مشکل اساسی بروز میکند. ایران اگر هم موفق شود نفت خود را صادر کند؛ مسلماً در این زمینه شفافسازی نخواهد کرد.
دامنه شک و شبهات در مورد اینکه ایران بعد از آغاز تحریمها تا چه میزان نفت خواهد فروخت؛ بس فراخ است.
یک شرکت دادهپردازی اطلاعات موسوم به «کپلر Kpler» در پاریس در این زمینه توضیح میدهد: «طی چند روز گذشته، حدس و گمانهایی پیرامون میزان صدور نفت خام ایران در نیمه اول اکتبر مطرح شده است و این رقم بین 1 تا 2/2 میلیون بشکه در روز برآورد شده است. مسلماً این میزان، رقمی است بالا.»
دادهپردازی «ریفینیتیو آیکون دیتا Refinitiv Eikon data» تحت نظر «رویترز» هم میگوید که ایران در سه هفته اول اکتبر روزانه 1/55 میلیون بشکه نفت صادر کرده است که این رقم نسبت به 1/33 میلیون بشکه در روز که در دو هفته اول همین ماه دیده شده بود بالاتر است.
یکی از منابعی که صادرات نفت را ردیابی میکند نیز برآورد کرده است که ایران در نیمه اول اکتبر به میزان 1/8 میلیون بشکه در روز نفت صادر کرده است.
یک منبع مشابه دیگر نیز این رقم را تا 22 اکتبر به میزان 1/65 میلیون بشکه در روز تخمین میزند.
یکی دیگر از مشکلات کار؛ تطابقها و تنظیمات برنامه کار نفتکشهاست که هفته به هفته تغییر میکند. این مسئله، محاسبه میزان صادرات نفت خام ایران را دشوار میکند. البته امروز ماهواره هم به کمک آمده است. منتها همچنان کار ردیابی نفتکشها یک کاری است دشوار.
نفتکشهایی که نفت خام ایران را بارگیری و جابجا میکنند؛ اغلب اوقات سیگنال AIS خود را خاموش میکنند. سیگنال AIS یک سیستم ردیابی خودکار کشتیهاست. این نفتکشها فقط وقتی گیرنده AIS خود را روشن میکنند که مراحل پایانی سفر آنهاست و در راه رسیدن به مقصدند. این کار از سال 2012 آغاز شده است. بنابراین نمیتوان تاریخ ورود؛ و یا حتی ساعت دقیق ورود کشتی به اسکله و نیز زمان دقیق تخلیه بار را ثبت کرد. با ارسال ایمیل به «شرکت ملی نفت ایران» و «شرکت ملی نفتکشهای ایران» از آنها تقاضا شد که در این مورد توضیح بدهند اما هر دو از پاسخ دادن امتناع کردند.
به هر حال جلوی ایران را نمیتوان گفت. ایران برنامهریزی کرده که به بعضی از مشتریان خود شامل هند و چین نفت بفرستد تا آنها را مصرف نکنند؛ بلکه ذخیره کنند. با این حساب، باز هم نمیتوان اندازهگیری کرد چه میزان نفت وارد بازار خواهد شد. نفت خامی که ذخیره میشود؛ عموماً برای سنجش میزان نفت موجود در بازار محاسبه نمیگردد. یک منبع آگاه در ایران گفته است : ما حتی به خاطر اینکه موجودی نفتمان در آن کشورها حفظ شود؛ به آنها نفت خواهیم داد ما این کار را برای چین هم انجام خواهیم داد.
ادامه ⬇️
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ رویترز : ایران در هر صورت نفت خود را صادر میکند.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
اروپا دیگر نمیتواند دو دوزهبازی کند
موضع صریح دولت آمریکا درباره بازگشت تحریمهایی که طبق برجام قرار بود معلق شوند، راه دو دوزهبازی اروپاییها را بست.
دولت آمریکا دیروز اعلام کرد از روز دوشنبه تمام تحریمهای نفتی و بانکی ایران را که طبق برجام معلق کرده بود، باز میگرداند.
این موضوع در کنفرانس تلفنی استیو منوچین وزیر دارایی و مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا با خبرنگاران مطرح شد.
استیو منوچین، وزیر دارایی آمریکا گفت دولت آمریکا در نظر دارد بیش از 700 فرد حقیقی یا حقوقی را تحریم کند، از جمله، چندین بانک و سازمان و خطوط هوایی و کشتیرانی. او همچنین گفت سوئیفت که تسهیل کننده بینالمللی مبادلات بانکی است، هم مشمول تحریمهای آمریکا خواهد شد.
یادآور میشود ترامپ 18 اردیبهشت از برجام خارج شد و بازگشت بسیاری از تحریمها را اعلام کرد؛ بدین ترتیب عمده بار روانی و اقتصادی تحریمها در هشت ماه گذشته تخلیه شده است. اما در عین حال صراحت آمریکا مبنی بر بازگرداندن تحریمها، اروپاییها را که در این هشت ماه به رغم تعهدات برجامی، یکی به نعل و یکی به میخ زدهاند، در بوته آزمون واقعی قرار میدهد.
آنها طبق برجام معتقد بودهاند با تحریمها مقابله کنند و اکنون که آمریکاییها بر بازگشت تحریمهای معلق در برجام اصرار دارند، اروپاییها باید به صراحت و در قول و فعل اعلام کنند که مقابل همین تحریمها میایستند. آنها پس از هفت ماه وقتکشی اخیراً اعلام کردهاند راهاندازی مکانیسم دور زدن تحریمها برای مبادله کالا یا نفت ایران را به شکل «نمادین» همزمان با بازگشت تحریمها انجام میدهند اما راهاندازی عملی آن را به حداقل دو ماه دیگر موکول کردهاند!
اخلاص امام و رهبری نواقص مدیران فشل را جبران کرده است
یک پژوهشگر تاریخ معاصر، تحولات اخیر در منطقه را معجزه و امداد غیبی ارزیابی کرد.
عبدالله شهبازی در یادداشتی نوشت: من اهل تظاهر به دین و معنویت و این چیزها نیستم. اگر اعتقادی و باوری دارم، درست یا غلط، برای خودم است. در بحثها هم سعی میکنم حرفم مستند و عقلپسند باشد، یعنی قابل محک زدن برای هر کسی با هر باوری، و متوسل نشوم به تعابیر دینی و استفاده از آنها به نفع نظراتم. اگر بخواهم، تبحر و سوادش را ندارم.
ولی در این چهل ساله چیزهایی دیدهام که خیلی عادی نیست. مدیریت فشل باید همان دهه اول انقلاب مملکت را تحویل میداد به مدعیان و میرفت دنبال کارش. نظرات بعضی مدیران زمان جنگ را که الان آدم میبیند، و «نبوغ»شان را در 60-70 سالگی، که باید سنین بلوغ و پختگی و نظریهپردازی و انتقال تجربه به نسل جدید باشد، حیران میشود که اینان در 20-30 سالگی چگونه جنگ و مملکت را اداره میکردند.
امام راحل معنویت و اخلاصی داشت که موتور انقلاب و نظام بود. این اخلاص و معنویت را، که در آدم اعتماد و یقین به موفقیت ایجاد میکرد، در منش و رفتار رهبری میبینم. البته دلم میخواهد که خیلی چیزها عوض شود و خیلی کارها بشود در جهت کارآمد کردن اوضاع ولی نمیشود. درمقابل، آن اخلاص را که میبینم یقین پیدا میکنم که روزی خواهد شد و نباید ناامید بشوم و ببرم.
در این سالها اتفاقات عجیب و غیرعادی کم نبوده. وقتی رفتیم سوریه برای حفظ تمامیت ارضی این کشور، کسی موفقیت ما را پیشبینی نمیکرد. به عکس، بسیاری از داخلیها، حتی درمیان چهرههای برجسته نظام، مخالف بودند و دستکم متلکی میگفتند. ولی خب، دیدیم که شد. موفق شدیم و خیلی عجیب بود.
همین چند ماهه دو نمونه دیدیم: یکی ماجرای خاشقجی که اتفاق خیلی غیرقابل محاسبهای بود. نمیخواهم شور کنم قضیه را، ولی شبیه به «امداد غیبی» و «معجزه» بود. دیگری، هو شدن تلویزیون ایران اینترنشنال، و به تبع آن بیبیسی فارسی و منوتو و متلاشی شدن تیم قوی رسانهای که جمع کرده بودند و برنامههای بزرگی داشتند.
فکر میکنم سیاست فقط همین محسوسات و حساب و کتابهای عادی نیست. یک چیزهایی هم هست که در محاسباتمان درک نمیکنیم.
ادامه ⬇️
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ادامه اروپا دیگر نمیتواند دو دوزهبازی کند موضع صری
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
بازی روحانی با خاتمی و تذکر چند نکته
رئیس دفتر رئیسجمهور گفت محل جدیدی را در اختیار رئیس دولت اصلاحات قرار میدهد.
واعظی در گفتوگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که در چند روز اخیر شاهد بودیم دفتر سیدمحمد خاتمی از وی گرفته شد و طبق قانون این وظیفه دولتها است که برای روسایجمهور پیشین محلی را به عنوان دفتر در نظر بگیرد، دولت دراین باره چه اقدامی میکند، گفت: بله این وظیفه ماست، با بنده هم در این مورد صحبت شده است. حجتالاسلام مجید انصاری دراین مورد صحبت کرد و من گفتم حتما طبق قانون این کار را انجام خواهیم داد.
وی تاکید کرد: از آنها خواستهایم که جایی را پیدا کند و هر مکانی را که خودشان بخواهند ما در اختیارشان خواهیم گذاشت. اگر محل خاصی را درنظر داشته باشند و بخواهند اجاره کنند ما مشکل خاصی نداریم. دولت هرآنچه که قانون مشخص کرده با نظر خودشان، اجرایی میکند.
واعظی در پاسخ به این سوال که آیا آقای خاتمی میتواند دفتری در محل نهاد ریاستجمهوری داشته باشد، گفت: خودشان علاقهای ندارند که به اینجا بیایند و ایشان هم مثل بقیه روسایجمهور میخواهند دفتری برای مراجعان داشته باشند.
برخی کارشناسان مطلع میگویند موضع واعظی، ادامه مشی چند سال گذشته روحانی در زمینه سردواندن خاتمی و اصلاحطلبان است و روحانی بهتر از هرکس میداند که اگر به طیف فعال در فتنه بیش از اندازه میدان بدهد، موی دماغ خود وی میشوند و گستاخی و طلبکاری بیشتری خواهند داشت؛ چنانکه همین اخیرا عبدالله ناصری مشاور خاتمی مدعی شده روحانی 3 درصد بیشتر رای نداشت و ما او را رئیسجمهور کردیم.
اما صرفنظر از این گمانهزنی، باید به سیاسیکارانی مثل واعظی تذکر و توجه داد که تکلیف قانونی برای در اختیار گذاشتن دفتر در خدمت روسای دولتهای قبلی، شامل عناصر فتنهگر و برانداز و یاغی علیه قانون و اسلامیت و جمهوریت نمیشود و گرنه لابد باید به بنیصدر خائن هم دفتر کار بدهند!!
از طرف دیگر اگر قرار بود آشوبگران قانونشکن در سال 88 با سردمداری امثال خاتمی (و یا حمایت آمریکا و انگلیس و اسرائیل و دلارهای سعودی) موفق به تعطیلی انتخابات و غلبه با زور شوند، هرگز نوبت ریاستجمهوری روحانی و ریاست دفتری واعظی نمیرسید.
جرم خاتمی در میان سران فتنه از همه سنگینتر است چراکه او بارها در محافل خصوصی اصلاحطلبان تصریح کرده که ادعای تقلب در انتخابات دروغی بیش نبوده است. بنابراین جای واقعی برای خاتمی، صندلی محاکمه و مجازات است نه گرفتن دفتر.
ادامه ⬇️
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ادامه بازی روحانی با خاتمی و تذکر چند نکته رئیس دفت
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
روحانی به جای بازخواست مدیران خود فقط از آنها انتقاد میکند!
عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان، دولت با بیانگیزگی کار میکند و مجلس نیز در تأیید کابینه روحانی مقصر است.
علی صوفی در گفتوگو با روزنامه آرمان و در پاسخ این سؤال که «چرا در شرایطی که ناکارآمدی برخی از مدیران و وزرای دولت محرز شده است، اما دولت در این زمینه دچار تعلل و بیتصمیمی شده است؟» گفت: در شرایط کنونی نوعی بیانگیزگی در شخص رئیس جمهور و معاون اول ایشان مشاهده میشود. آقای روحانی و جهانگیری در اغلب سخنرانیهای خود از ضعف و بیانگیزگی مدیران دولت انتقاد میکنند و عنوان میکنند که انگیزه مدیران دولت باید افزایش پیدا کند و مدیران ضعیف باید از دولت بروند.
وی افزود: به نظر میرسد این یک نوع بدعت جدید در فضای سیاسی ایران است که مدیران ارشد دولت به جای اینکه مدیران زیرمجموعه خود را بازخواست کنند و از آنها بیلان کاری بگیرند این مسئله را به رسانهها میکشانند و در رسانهها از مدیران خود انتقاد میکنند. بدون شک اگر مدیری از انگیزه کافی برخوردار نیست یا کارنامه موفقی نداشته است باید بدون اتلاف وقت توسط مدیران ارشد دولت و شخص رئیسجمهور عزل و مدیری با انگیزه بیشتر به جای وی به کار گرفته شود. در نتیجه طرح ضعف مدیران دولت در فضای رسانهای کشور هیچ توجیه مدیریتی و عقلایی ندارد. یکی از مهمترین وظایف یک مدیر بررسی مدیران زیرمجموعه خود است که آیا مدیران مجموعه در این زمینه کاری تلاش و تعهد لازم را دارند یا خیر. در نتیجه ضعف یا قوت یک مدیر به صورت مستقیم به مدیر بالادستی آن ارتباط پیدا میکند. هنگامی که یک مدیر کارآمدی لازم را ندارد باید توسط مدیر بالادستی خود عزل و مدیر جدیدی به کار گرفته شود.
این وزیر دولت اصلاحات افزود: نکته دیگر اینکه هنگامی که این اتفاق رخ داد باید آن را رسانهای کرد و رسانهای کردن این موضوع قبل از این کار هیچ توجیه منطقی ندارد. به نظر میرسد دولت تلاش میکند کشور و مدیران خود را در رسانهها مدیریت کند.
در شرایط کنونی در شخص آقای روحانی نیز انگیزه وجود ندارد و ایشان دچار بیانگیزگی شده است. متأسفانه این بیانگیزگی در بقیه اعضای دولت نیز مشاهده میشود. به عنوان مثال در شرایطی که مردم با بحرانهای متعددی و از همه مهمتر بحران اقتصادی و معیشتی مواجه هستند رئیسجمهور، معاون اول و یا وزرا با مردم صحبت نمیکنند. شرایط به شکلی جلو میرود که برخی از سیاستهای دولت در زمینه اقتصادی در جامعه بحران ایجاد میکند. با این وجود هیچ کدام از اعضای دولت در این باره با مردم صحبت نمیکند.
صوفی معتقد است: این اتفاق نادری است که در دولتهای گذشته تاریخ انقلاب رخ نداده و تنها در دولت آقای روحانی مشاهده میشود. در دولتهای گذشته مسئولان تلاش میکردند در مقاطع بحرانی جامعه را آرام کنند و با گفتوگو و تشریح چالشهای پیشرو مردم را نسبت به آینده آگاه کنند. این در حالی است که چنین رویکردی در دولت حسن روحانی مشاهده نمیشود و دولت در این زمینه با نقصان جدی مواجه شده است.
در حالی که اصلاحطلبان در سال 96 از کابینه پیشنهادی روحانی حمایت میکردند و از مجلس میخواستند به آنها رأی بدهد، صوفی گفت: نمایندگان مجلس در شرایطی به مدیران انتخابی حسن روحانی رأی اعتماد دادند که انتقادات زیادی نسبت به این انتخابها وجود داشت و کارشناسان نسبت به انتخاب این افراد هشدار داده بودند. در چنین شرایطی انتظار این بود که مجلس به این وزرای انتخابی رأی ندهد. این در حالی است که نمایندگان مجلس نه تنها به وزرا رأی دادند، بلکه رأی نجومی دادند. شرایط به شکلی بود که وزیری که گمان میکرد با 150 رأی یا یک رأی حداقلی وارد کابینه میشود به یکباره با رأی نجومی 250 نفره مواجه شد و در یک شرایط آرمانی وارد کابینه شد. این مسئله نشان میدهد که رأیی که مجلس به وزرای کابینه داده واقعی نیست و نتیجه روابط پنهانی و زد و بندهای پشت پرده است که به «رأی فروشی» و خریداری رأی در مجلس معروف شده است. در نتیجه مجلس در انتخاب مدیران ناکارآمد با دولت شریک است و به اندازه آقای روحانی که چنین مدیرانی را انتخاب کرده مقصر است.
پایان
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 فیلم کامل نهمین برنامه رو در رو در گفتگوی جنجالی و پر نکته با دکتر محمدرضا خاتمی، نایب رئیس مجلس ششم و برادر رئیسجمهور اسبق :
🔻تسخیر لانه جاسوسی پاسخ به آمریکا برای پناه دادن به شاه بود.
🔻تسخیر سفارت آمریکا باعث وحدت ملی شد و کشور را آرام کرد.
🔻اینکه میگویند مشکلات ما از تسخیر سفارت آمریکا شروع شد حرف درستی نیست.
🔻مشکل آمریکا با ایران ریشهای است چون انقلاب اسلامی، ایران را از دست آمریکا خارج کرد و به ما استقلال داد.
🔻جناح چپ با آیتالله خامنهای اختلاف نظر داشت اما از انتصاب ایشان به رهبری خوشحال هم شد.
🔻نه تنها سال ۶۸، امروز هم اگر دو دو تا چهارتا کنیم مگر فردی بهتر از ایشان برای رهبری وجود دارد؟
🔻در همه جای دنیا چیزی به اسم ولیفقیه وجود دارد اما اسمش فرق می کند، مثلا اختیارات حقوقی رئیسجمهور آمریکا از ولیفقیه ما هم بیشتر است.
🔻سال ۸۴ می دانستیم که هر کسی با هاشمی به دور دوم انتخابات برود پیروز خواهد شد، اما فکر نمی کردیم آن فرد احمدینژاد باشد.
🔻 کاش دکتر معین سال ۸۴ به نفع کروبی کنار می رفت.
🔻یک روزی منتقد هاشمیرفسنجانی بودیم اما بعدا متحد او شدیم، چون هم او عوض شد هم ما.
🔻بزرگترین اشتباه اصلاح طلبان در سال ۸۸ این بود که کاندیدا معرفی کردند، نباید این کار را میکردیم.
🔻حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸ هیچ ارتباطی با اصلاحطلبان نداشت.
🔻سال ۸۸ اصلاح.طلبان خواستار ابطال انتخابات نبودند!
🔻بعد از سخنان رهبری در ۲۹ خرداد ۸۸ هیچ کس از اصلاحطلبان مردم را به حضور خیابانی دعوت نکرد.
🔻نمی دانم بیانیه های حزب مشارکت بعد از انتخابات سال ۸۸ را چه کسی می نوشت، ما که نمی نوشتیم!
🔻سال ۸۸ مجموعا ۸ میلیون رای به احمدینژاد در وزارت کشور اضافه کردند، این را به نقل از کسانی می گویم که نمی توانم اسمشان را به شما بگویم.
🔻اگر نظارت استصوابی نبود، اصلاحطلبان کاندیداهای بهتری داشتند اما نمی توانم اسم هیچ کدام از این کاندیداها را به شما بگویم.
🔻سال ۹۲ گزینه اصلاح طلبان (عارف) به نفع روحانی کنار رفت چون رای کمتری داشت.
🔻انتخاب روحانی کشور را نجات داد.
🔻شاید ۱۴۰۰ به این نتیجه برسیم که اصلا کاندیدایی معرفی نکنیم.
🔻اگر سال ۹۲ عارف رییسجمهور میشد هماهنگی اش با اصلاح طلبان بیشتر بود اما نمی دانم بازهم وضع کشور و مردم با امروز تفاوتی می کرد یا نه؟
🔻مردم به وضع موجود انتقاد دارند اما خواستار براندازی و انقلاب نیستند.
🔻نمی شود با منافقین و سلطنتطلب ها براندازی کرد و فکر کرد وضع بهتر می شود. تجربه تاریخی سلطنت را مگر فراموش کردیم؟
🔻در براندازها هیچ کس نیست که سرش به تنش بیارزد، آینده ایران با براندازی را تاریک می بینم.
🔻ما اصلاحطلبان اعتراضهای جدی به روند فعلی آزادی و دموکراسی داریم اما راه اصلاح را بسته نمی دانیم، چون آستانه تحمل مخالف در نظام وجود دارد.
🔻مخالف عبور از روحانی هستم، حمایتمان را از روحانی دریغ نمیکنیم، اما منتقد جدی وضع موجود هم هستیم.
🔻در دیدار اخیر اصلاحطلبان با رییسجمهور حضور نداشتم چون دعوتم نکردند.
🔻قبول ندارم که اگر در سوریه با داعش نمیجنگیدیم ایران ناامن میشد، شما بگویید که چرا ایران ناامن میشد؟
🔻از برجام دفاع می کنم اما مقدمه برجام را خواندم نه متن کامل (ضمایم) آن را!
🔻در مذاکرات با غربی ها روحانی تحریمهای موشکی را نپذیرفت، برخی محدودیتها برای برد موشک ها را قبول کرده است.
🔻دیدار خصوصی برادرم با پادشاه عربستان صحت دارد اما محتوای آن را طوری که سردار نقدی بیان کرد تکذیب میکنم.
🔻برادرم با "حسنی مبارک" و حتی "جان کری" هم دیدار کرده بود و بعدا گزارش این دیدارها را به رهبری هم داده بود.
🔻مهدی هاشمیرفسنجانی خیلی پر تلاش و زرنگ است.
🔻نوبخت مدیری است که به درد یک کشور گل و بلبل می خورد.
🔻فاطمه حسینی نیاز به تجربه بیشتری دارد.
🔻رآکتور اراک نماد علم و اراده ایرانی بود.
🔹فیلم کامل:
http://www.aparat.com/v/b47ac
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ وای بر مسلمانی ما
اگر فردای قیامت پیامبر اسلام به من گفت تو مسلمان نیستی، تقصیر تو است.
بله تقصیر تو است دخترک یمنی
ای اصیل ترین اقوام عرب
ای بازمانده جنگاوران یمنی
ای همتبار ساسانیان ایرانی
ای برخواسته از نسل یمانی
و ای رنج کشیده از دسیسه های جهانی
روزگار، انتقام تو را خواهد گرفت.
از آمران، عاملان، مشارکان، تایید کنندگان، و ساکتان این ظلم ..
آن روز خواهد آمد.