https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ درد اصلی ماجراهایی شبیه #غیزانیه اینه که تا کار به سروصدا و جاده بستن و خونریزی نکشه، اصلاً کسی به این فکر هم نمیکنه که «یه جمعیت ۳۰هزارنفری #آب ندارن؛ یعنی چی؟!»
از سال ۹۵ وعده طرح آبرسانی داده شده. اخیراً شریعتی استاندار گفته افزایش قیمتها و «مسائل ارزی» مانع پیشرفت کار شده!
*میلاد گودرزی*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ مردم #غیزانیه_اهواز ۱۰ روز آب نداشتند و تشنگی کشیدن، جاده رو بستن تا صداشون شنیده بشه.
اینجا من کاملا حق رو به مردم میدم. وقتی ۱۰ روز آب ندارید و صدای شما به جایی نرسیده چکار می کنید؟ اون مامور هم غلط میکنه تفنگ به تشنه میکشه.
فقط فکر کنید ۱۰روز آب خونه رییس جمهور قطع بود.
*Mr Strategist*
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ بی تدبیری در مواجهه با اعتراض به حق مردم #غیزانیه مظلوم، اتفاقی است؟
این همه ناراضی تراشی اتفاقی است!؟
آن از وضع بیکاری در منطقهای با صدها حلقه چاه نفت که فقط آلودگیاش سهم مردم غیزانیه است، این هم از وضع آب شرب در پر آب ترین استان کشور
📌 همهی این معضلات اتفاقی است!؟
کیوان ساعدی
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ بی آبیشان را نمیبینیم، اعتراضشان را نمیشنویم؛ مجبورند کاری کنند که دیده و شنیده شوند. بستن جاده غیرقانونیست؟ بله؛ اما چگونه و کجا اجازه دارند بگویند "آب نداریم" که قانونی باشد؟! گلوله را مسئولی باید بخورد که کار را به بستن جاده رسانده؛ مگر آب نداشتن مردم قانونیست؟!
#غیزانیه
کبری آسوپار
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ امروز همه خوشحالیم که ۵ کشتی ایرانی، مقتدرانه و بدون هراس از تهدیدهای آمریکا وارد آبهای ونزوئلا شده اند.
اما یادمان باشد در روزگاری که "هنوز انرژی هسته ای حق مسلم ما بود" نفوذ ایران در آمریکای لاتین چنان بود که دسامبر۲۰۱۲ اوباما قانون مقابله با ایران در نیمکره غربی را ابلاغ کرد.
سید نظام الدین موسوی
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ اگه کشتی انگلیسی رو نمی گرفتیم
اگه گلوبال هاوک رو سرنگون نمی کردیم
اگه عین الاسد رو نمی زدیم
الان 5 نفتکش ما رو امریکا گرفته بود و رجز خونی میکرد
اینها همه حاصل اقتداره نه التماس!
کاش فهمیده از دنیا میرفتی که : دنیای فردا دنیای موشک هاست نه گفتمان ها
مجید قربانی
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ ارزش تاریخی و راهبردی اقدام ایران در ارسال تانکرهای سوخت و متخصصان حوزه نفت و گاز و پتروشیمی به ونزوئلا جهت سرپا ایستادن این کشور آن چنان بالا و مهم است که شاید در طول تاریخ معاصر ایران ما چنین ارزش گذاری به لحاظ راهبردی در حوزه بینالمللی برای کشورمان نمیتوانیم پیدا کنیم.
تلاش جریانهای معاند، مخالف، خائن و وطن فروش و رسانههای وابسته به رژیم سعودی، صهیونیستی و گروهکهای ضد ایرانی که تلاش دارند تا این موفقیت بزرگ و تاریخی را کوچک جلوه داده و آن را زیر سوال ببرند، نشان از بزرگی کاری است که فرزندان ایران زمین بیخ گوش امپریالیسم بزرگ انجام دادند، اقدامی که چین با همه قدرتش جرات انجام آن را ندارد.
شک نداشته باشید که ایران از ابرقدرت منطقهای به یک قدرت فرامنطقهای و بینالمللیای تبدیل شده است. حالا بدون در نظر گرفتن خواستههای ایران شاید در جهان نشود کاری را پیش برد.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ ایران تا همین چند سال پیش وارد کننده بنزین بود اما امروز و با هوشیاری و خواندن دست دشمن جهت محدود کردن قدرت مرکزی کشور برای تحریم بنزین، بیش از نیازش بنزین تولید میکند و به کمک دوستان و متحدان منطقهای و بینالمللی خود میرود. مبحث حضور نفتکش های ایرانی در ونزوئلا صرفاً موضوع ارسال سوخت نیست چرا که تنها کفاف ۴ هفته این کشور را میدهد.
ونزوئلا دارای پالایشگاههای عظیمی است که با وجود ذخایر راهبردی نفت در این کشور می تواند به صادرکننده بنزین تبدیل گردد. دانش متخصصان ایرانی میرود تا انحصار تعمیراتی و قدرت تولید انحصاری تجهیزات توسط شرکتهای غربی را بشکند این دانش از امروز در خدمت کشورهای مختلف دنیا قرار میگیرد تا در برابر تحریم های غیرانسانی آمریکا مقاومت کنند.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ امروز که بسته کمک های سوختی ایران به ونزوئلا میرسد، شاید مرور فاجعهای که باعث شده ونزوئلا به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفتی جهان، نتواند مستقلا نیاز خود را تامین کند، خالی از لطف نباشد.
▫️لیبرالهای ایرانی سعی دارند وضع امروز ونزوئلا را نتیجه حکومت هوگو چاوز و نیکلاس مادورو بخوانند. اما واقعیت این است که رنج امروز مردم ونزوئلا، نتیجه رابطه بسیار خوب حکام وابسته این کشور با آمریکا در دوره پیش از چاوز است.
▪️پیش از چاوز، ونزوئلا با وجود درآمدهای سرشار نفتی، یک کشور کمتر توسعهیافته باقیمانده بود. لوئیس گیوستی لوپز، که یک مهندس نفت و تحصیلکرده دانشگاههای آمریکا بود، در دهه 1990 میلادی با این توجیه که میخواهد با افزایش تولید، قیمتها را پائین بیاورد، تولیدکنندگان کوچک در ایالاتمتحده را زیر فشار گذاشته، از بازار نفت خارج کند و سهم بزرگتری از بازار نفت را نصیب خویش سازد، با اعطای امتیازهای ویژه به شرکتهای نفتی خارجی ازجمله معافیتهای مالیاتی، تولید نفت ونزوئلا را با 33 درصد افزایش از 2.5 میلیون بشکه به 3.3 میلیون بشکه در روز رساند. صادرات نفت ونزوئلا به آمریکا از حدود یکمیلیون بشکه در سال 1991 به 1.8میلیون بشکه در روز، در سال 1997 رسید، و درواقع 17 درصد کل واردات نفت ایالاتمتحده را تشکیل میداد. شورای امنیت ملی دولت بیل کلینتون این پیروزی جدید در تأمین امنیت انرژی را جشن گرفته و اعلام کرد، «ما یک گام اساسی در کاهش وابستگی به خاورمیانه برداشته و به انجام رساندهایم و اکنون ونزوئلا عرضهکننده خارجی شماره یک نفت ما شده است».
▪️این افزایش تولید که با افزایش نسبی درآمد نفت همراه بود اما تأثیر چندانی بر زندگی مردم ونزوئلا یا توسعه صنعت نفت آن نگذاشت. این کشور تشنه سرمایهگذاری، حجم عظیمی از درآمدهای نفتی خود را در بازارهای مالی آمریکا انباشت میکرد و بر ثروت و قدرت بانکداران و دلالان نفتی میافزود. روبرتو لمپا توصیف جالبی از اقتصاد ونزوئلا ارائه میکند: «ونزوئلا برای دههها کشور کمتر توسعهیافتهای بود که سرمایه صادر میکرد».(به فصل سوم کتاب دولت و بازار مراجعه کنید)
▫️به عبارت دیگر، ونزوئلا پیش از چاوز یک گاو شیرده برای آمریکا بود. واشنگتن هم نفتش را میبرد، هم درآمدهای نفتیاش را در بازار خود حفظ میکرد، هم اینکه اجازه پیشرفت را به آن نمیداد چون منافعش در وابستگی ونزوئلا بود؛ چنانکه سعودی چنین است و چنانکه ایران پیش از انقلاب اسلامی چنین بود. ایران اگر امروز صنعت نفت ونزوئلا را جان میبخشد و طلا دریافت میکند، به برکت انقلابی است که اگر نبود، ایرانی اینجا نبود.
سیدیاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎬 راه حل هایی برای اداره کشور در شرایط تحریم که روحانی ۷ سال بعد به آنها رسید.
وقتی از سال ۹۲ همه اقتصاد کشور به رابطه با اروپا و امریکا گره زده شد، رابطه با امریکای لاتین و افریقا به حداقل رسید و نهایتا بعد ۷ سال آقایان فهمیدند راه بی اثر کردن تحریم گسترش روابط با همان افریقا و امریکای لاتین است!
#ونزوئلا
امیرحسین ثابتی
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ تهاتر بنزین ایران با طلای ونزوئلا همانقدر که امریکا را مفتضح کرد، باعث شد آنهایی که همه ی دنیا را در امریکا و اروپا خلاصه میکردند نیز رسوا شوند. زیرا در هفت سال گذشته، همان کسانی که تمام تمرکزشان بر رابطه با غرب بود و میگفتند رابطه با افریقا و امریکای لاتین چه سودی دارد؟ حالا همان مسیری را میروند که از بی فایده بودنش سخن میگفتند!
با این تفاوت که اکنون خودشان بیش از همه فایده ی رابطه با ونزوئلا و امریکای لاتین را فهمیده اند و بهتر از هر زمان دیگری درک میکنند در دنیای واقعی (و نه خیالی خودشان)، اگر قرار باشد تحریم ها بی اثر شود راه آن امتیاز دادن در مذاکره و بتن ریختن در تاسیسات هسته ای نیست، بلکه تعامل گسترده با سایر کشورهای دنیا و بطور خاص کشورهایی است که "دشمن مشترکی تحت عنوان امریکا" دارند.
تصور کنید به جای ۷ سال وقت تلف کردن و منت کشی از امریکا و اروپا که فایده ای جز بیشتر شدن تحریم ها، از بین رفتن توان هسته ای کشور و ضعیف شدن اقتصاد ایران نداشت از همان سال ۹۲ تعامل گسترده با امریکای لاتین برقرار میشد. آیا جز این بود که امروز از هر لحاظ در وضعیت بهتری قرار داشتیم؟
ناراحت کننده ترین مساله اینجاست که وقتی روحانی کارش را شروع کرد، راه حل های واقعی و آزمایش شده برای اداره کشور در شرایط تحریم در برابرش بود و چند برابر این حرفهایی را که در این کلیپ می بینید در جلسات خصوصی به او گفتند و راه را نشانش دادند اما بر اساس محاسبات غلط و توهماتی که داشت، کشور را به سمت سراب رابطه با غرب برد و حالا در آستانه سال آخر دولتش و بعد از آنکه تمام شاخص های اقتصادی را به بدترین حالت ممکن رسانده، به همان راه حل هایی بازگشته که از ابتدا منتقدانش به او گوشزد میکردند...
ثابتی
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ "والتر مارتینز " از خبرنگاران مطرح ونزوئلا، تصویر پروفایل توییتر خود را به عکس شهید سلیمانی تغییر داد.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ قدردانی رئیس جمهور #ونزوئلا از مردم ایران :
تهران و کاراکاس حق دارند آزادانه تجارت کنند.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ رایالیوم : بهخاک مالیدن بینی آمریکا با موفقیت نفتکشهای ایرانی
🔰روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم»، اقدام ایران در فرستادن چند کشتی بزرگ #بنزین و فرآوردههای نفتی به #ونزوئلا را ستود و گزارش داد: «نمیدانیم احساس دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که پیگیر رسیدن نخستین #نفتکش ایرانی به یکی از بندرگاههای ونزوئلاست، چیست؟ اقدامی که چالش قوی برای تهدیدهای وی و شکست محاصره ظالمانهای است که به ونزوئلا تحمیل کرده، ولی خوب میدانیم که احساس فرد شکست خورده خوار شده را دارد».
🔰رأی الیوم با اشاره به اینکه اقدام تهران، حمایت از ونزوئلا و ملت و رئیس جمهور این کشور و شکست محاصره آمریکاست، تأکید کرد، تفاوت اساسی بین ایران و آمریکا این است که تهران فرآورده نفتی به یک ملت محاصره شده فرستاده که سران آن، «نه» بزرگی به تلاشهای آمریکا برای به زانو درآوردن کشور خود گفتهاند، ولی آمریکا نیروهای مزدور خود را برای سرنگونی «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور منتخب ونزوئلا فرستاده تا یکی از مزدوران خود را در رأس هرم قدرت این کشور قرار دهد.
🔰به گزارش این روزنامه، رئیس جمهور متکبر و زورگوی آمریکا به خوبی پی برده است که ایران هر تهدیدی کرده، آن را عملی کرده است و میداند زمانی که حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا نسبت به هر گونه مزاحمت برای نفتکشهای ایرانی، هشدار داد، پاسخ ویرانگری به هر گونه اقدام آمریکا خواهد داد؛ نه در دریای کارائیب، بلکه در خلیج فارس که صدها کشتی آمریکایی در آن حضور دارند.
🔰بنا بر این گزارش، یک سال پیش، زمانی که نیروی دریایی انگلیس نفتکش ایرانی را که عازم سوریه بود، در تنگه جبل الطارق توقیف کرد، قایقهای ایرانی، یک نفتکش انگلیسی را در خلیج فارس، توقیف و آن را در برابر دیدگان کشتیهای جنگی آمریکایی تفتیش کردند. کشتیهای آمریکایی حتی برای جلوگیری از توقیف نفتکش انگلیسی، جرأت نکردند وارد عمل شوند و ترامپ نیز اعلام کرد که ناوگان آمریکا، فقط از کشتیهای آمریکایی حمایت میکند. این اظهار نظر ترامپ، سیلی محکمی برای همپیمانان انگلیسی وی بود که به دستور دولت آمریکا، نفتکش ایران را ربوده بودند.
🔰رأی الیوم در ادامه مینویسد، سیاست تحریم آمریکا، در ونزوئلا، ایران و سوریه شکست خورده و به زودی این سیاست علیه چین و روسیه هم شکست خواهد خورد؛ زیرا این سیاست، نشانگر قلدری استکبار غرب است، ولی دیگر کارآیی خود را از دست داده و باعث شده که همه جهان علیه این سیاست متحد شوند؛ مسئلهای که ضربات مهلکی بر هژمونی آمریکا وارد کرده و بر تنفر سایر ملتها از آمریکا افزوده است.
🔰به گزارش این روزنامه، این همبستگی «شجاعانه ایران با دوست و همپیمان ونزوئلایی نشان میدهد که کشورهایی وجود دارند که از تهدیدهای آمریکا نمیترسند و برای دفاع از دوستان و همپیمانان خود و کرامت آنان آماده مقابله نظامی هستند».
🔰بنا بر این گزارش، ورود نفتکش ایران به بندرگاههای ونزوئلا، بزرگترین شکست برای استکبار آمریکاست و اگر آمریکا جرأت کند و دست به تحریک ایران بزند، قطعا مقدمهای برای شکستهای مشابه به ویژه در آبهای خلیج فارس و دریای عمان خواهد بود. نباید از یاد برد که چگونه پهپاد غول پیکر آمریکایی به نام «گلوبال هاوک» با یک موشک ایرانی ساقط شد و اگر آمریکا دست به تنش بزند، بار دیگر، شاهد چنین صحنههایی خواهیم بود.
🔰در پایان این گزارش تأکید شد، این یک لحظه تاریخی است که «بینی ترامپ و دولتش را به خاک مالید و به ملتهایی که در محاصره آمریکا قرار دارند، نشان میدهد که کشوری وجود دارد که به تحریمها نه بگوید و با شجاعت و مردانگی در برابر آن ایستادگی کند...ونزوئلا و کشورهای مقاومت با سایر کشورهایی که به دیکتههای تحقیرآمیز ترامپ تن میدهند و صدها میلیارد دلار با خواری به وی میدهند، تفاوت دارد».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 پرچم بالا
🔸 جزئیات باورنکردنی از فرصتهای اقتصادی که در 7 سال گذشته بر باد رفت.
🔸 ارتباط با آمریکای لاتین چقدر میتوانست به رونق تولید در ایران کمک کند؟
🔸 کشتی های حامل فرآورده های نفتی ایران با پرچم های برافراشته به بندرهای ونزوئلا رسیدند.
🔸مزیت ما در تجارت خارجی اروپا و آمریکا نیست.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ ایران محاصره آمریکا را در هم شکست.
طراحی گرافیست لبنانی خانم حنان علی فرحات
لیبانیران
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
وطن_امروز، ۶ خرداد ۹۹
۹۹.۰۳.۰۶.pdf
1.74M
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
📁 فایل پی دی اف همه صفحات روزنامه وطن امروز ۶ خرداد ۹۹
🔺 کاراکاس را ببوس
🔺 کاسبان عدالت
🔺فتنه سفید کله زرد
🔺یک قدم تا بازار باز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ اسکورت نفتکش ایرانی توسط جنگندههای ارتش ونزوئلا
در این ویدیوی جذاب لحظاتی از اسکورت نفتکش ایرانی فورچن (Fortune) توسط جنگنده های سوخو ۳۰ نیروی هوایی ارتش ونزوئلا مجهز به موشک ضد کشتی خا 31 دیده میشود.
گراسیاس ایران ! سلام ونزوئلا !
#GraciasIrán
#SalamVenezuela
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آیا جمهوری اسلامی ایران برتون وودز را احیا میکند؟!
🔻در سال ۱۹۴۴ با قطعی شدن شکست متحدین در جنگ جهانی ۶۰ کشور عمدتا بلوک غرب در برتون وودز آمریکا گرد آمدند و یک نظام پولی جدید را پایه گذاری کردند .
🔹در این سیستم طلا مبنای تجارت جهانی بود ولی آمریکا که خود را بعد از جنگ یکه تاز عرصه بین الملل می دانست و در تلاش بود تا پس از تضعیف قدرت های جهانی مانند ژاپن ، شوروی و اروپا ابرقدرت اقتصادی جهان نام بگیرد تلاش کرد تا علاوه بر طلا ، دلار نیز مبنای تجارت جهانی باشد.
🔹به همین علت فدرال رزرو که تعیین کننده سیاست گذاری اقتصادی ایالات متحده بود ارزش هر اونس طلا را ۳۵ دلار تعیین کرد؛ یعنی هر شخص ، شرکت یا دولتی میتوانست به راحتی با مراجعه به این بانک در ازای هر ۳۵ دلار یک اونس طلا دریافت کند .
🔹به همین دلیل دلار هم ارزی بسیار با ثبات و مطمئن بود و هم فدرال رزرو نمی توانست بی حساب و کتاب دلار چاپ کند چرا که به هر میزان که دلار چاپ می کرد باید طلا نیز به خزانه اضافه نماید. در آن دوران آمریکا حدود ۶۵ درصد ذخایر طلای جهان را در اختیار داشت و از این بابت خیالش راحت بود .
🔹اما پس از اتمام جنگ جهانی دوم اتفاقات مهمی افتاد از جمله جنگ سرد آمریکا با شوروی که مسبب صرف هزینه های بسیار بالا بود و همچنین رشد اقتصادی سریع ژاپن و اروپای غربی که تراز تجاری آمریکا را دچار چالش کرده بود .
🔹بنابراین این کشورها صاحب ثروت ( دلار ) زیادی شدند و اگر همزمان در ازای دلارهایشان از فدرال رزرو ( بانک مرکزی آمریکا ) طلا درخواست می کردند خزانه آمریکا به شدت از طلا تهی می شد و طلای جهان از آمریکا به نقاطی دیگر منتقل می گشت و توان تاثیر گذاری ایالات متحده در اقتصاد جهانی کاهش می یافت.
🔹به همین علت نیکسون رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۹۷۱ در اقدامی که به شوک نیکسون معروف است با نقض اصل اساسی برتون وودز ، پشتوانه طلا را از دلار برداشت و اتکای دلار صرفا قدرت اقتصادی ، نظامی و تکنولوژیک آمریکا شد؛ به عبارت دیگر دلار یک کاغذ بود که اعتبارش از نام آمریکا نشات می گرفت .
🔹از آن سال به بعد نظام نرخ ارز شناور در دنیا رواج یافت ولی آمریکا برای آن که دلار را پر قدرت و تاثیر گذارکند به کشورهای تولید کننده اصلی نفت در خلیج فارس وعده داد در صورتی که نفتشان را صرفا در ازای دلار بفروشند از امنیت و حمایت ایالات متحده برخوردار خواهند شد.
🔹 فلذا کشورها مجبور بودند برای خرید نفت ، ارز از آمریکا تهیه کنند و دلار ذخیره اصلی بانکهای مرکزی کشورها شد و آمریکا عملا پول بدون پشتوانه چاپ می کرد تا آنجا که امروز هر اونس طلا بیش از ۱۷۰۰ دلار قیمت دارد.
🔹با وابسته شدن اقتصاد کشورها به دلار ، آمریکا عملا سلطه اقتصادی خود را بر جهان حفظ کرد و هر کشوری که سعی داشت دلار را از معاملاتش حذف کند به شدت تنبیه می شد.
🔹صدام حسین بعد از تحریم های شدید ناشی از اشغال کویت، از سال ۲۰۰۰ تلاش کرد تا نفتش را در ازای یورو بفروشد که ۳ سال بعد به بهانه سلاح های شیمیایی که هیچوقت هم پیدا نشد به حکومتش خاتمه دادند.
🔹 همین طور قذافی در تلاش بود تا با پشتوانه طلاهای بی انتهایی که داشت پول واحد اتحادیه آفریقا را ایجاد نماید و به سلطه دلار و یورو پایان دهد که توسط جنگنده های ناتو در یک انقلاب مردمی !!! سرنگون شد. پس به طور کلی آمریکا هیچگاه اجازه نمی داد کشوری با طلا یا ارزی غیر از دلار معاملاتش را انجام دهد خصوصا خرید و فروش نفت .
🔹اما پس از تحریم های همه جانبه و کمرشکن اقتصادی ترامپ علیه ایران در سال ۲۰۱۸، جمهوری اسلامی که در برابر تلاطمات شدید ناشی این تحریم ها تاب آورده ، با احیای اصل اصلی معاهده برتون وودز به پشتوانه قدرت نظامی و ژئوپلتیک خود که با مقاومت اقتصادی مردمش نیز همراه بوده ، در حال فروش علنی نفت خود به ونزوئلا در ازای طلاست و اگر این اتفاق به عنوان یک رویه در کشورهای مخالف آمریکا در دنیا رواج یابد علنا سلطه دلار که یکی از پایه های ابرقدرتی آمریکاست فرو خواهد پاشید .
🔹یادمان نرود ایران مدت هاست که در مناطق اطرافش ابرقدرتی نظامی آمریکا را نیز به مبازه طلبیده است و مجموع این تحولات همزمان با چالش هایی که چین ، روسیه و کشورهای بریکس برای آمریکا ایجاد کرده اند ، می توانند پایان ابرقدرتی همه جانبه آمریکا را رقم بزند.
تقوی نیا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ گزارش واشینگتن پست :
۱- بانک مرکزی #ونزوئلا برای بنزین و قطعات دریافتی از ایران ۷۰۰ میلیون دلار پرداخت کرده است.
۲- شرکتهای روسی و چینی بخاطر فشار آمریکا ارتباط خود با ونزوئلا را قطع کردهاند، به این دلیل ادامه ارتباط با ایران برای این کشور حیاتی است.
۳- ایجاد حوزه نفوذ دیگری برای نیروی قدس سپاه ایران در نزدیکی ایالت فلوریدا آمریکا باعث نگرانی مقامات آمریکایی شده است.
۴- ونزوئلا میتواند با کمک ایران با ایجاد پایگاهی در شمال این کشور تحرکات هوایی و دریایی آمریکا را رصد کند.
۵- رابطه راهبردی بین ایران و ونزوئلا به نفع دو کشور است.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
📅 ۵ خرداد ۹۹ | نخستین نفتکش حامل بنزین ایران به ونزوئلا رسید|فارس
📅 ۱۶ شهریور ۸۸ | چاوز با حضور در ایران و در مصاحبه مطبوعاتی مشترک با احمدینژاد: از ماه آینده، روزانه ۲۰ هزار بشکه بنزین به ایران صادر میکنیم، دلار هم نمیگیریم، بلکه با خرید ماشینآلات از ایران، پولش را تهاتر میکنیم؛ با وحدت، میتوانیم شرایط سخت بینالمللی راپشت سر بگذاریم.
📅 ۱۷ اردیبهشت ۹۳ | با دستور زنگنه، وزیر نفت دولتهای روحانی و خاتمی، دفتر شرکت ملی نفت ایران در ونزوئلا تعطیل شد.
📅 ۱۸ اردیبهشت ۹۳ | زنگنه، وزیر نفت در پاسخ به منتقدان لغو قراردادهای نفتی در مجلس: دفتر نفتی ایران در ونزوئلا تعطیل شد؛ شرکت ملی نفت چین هم از میدان نفتی آزادگان خلع ید کردیم 👈 در دولت قبلی برخی قراردادهایی بسته شد که متاسفانه قراردادهای مطمئنی نبود!
📅 ۸ دی ۹۸ | صادرات روزانه نفت ایران به ۲۱۳ هزار بشکه رسیده که ۶۰% آن را هم چین میخرد که آن هم مدیون قراردادهای احمدینژاد با چینیهاست.
📅 ۲۸ خرداد ۹۸ | ژنرال زنگنه، وزیر نفت در مجلس: امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم.
📅 ۵ تیر ۹۲ | ژنرال زنگنه: باید گروهبان هایی که الان سر کار هستند، بروند کار گروهبانی کنند تا ژنرالها بیایند کارها را انجام دهند.
#حافظه_تاریخی