eitaa logo
پیدا 🇮🇷 پژوهش تا کسب‌وکار
27.6هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
569 ویدیو
57 فایل
«پیدا»؛ هم‌مسیر تخصصی دانشــجویان و طلاب برای ارتقای پژوهش‌ها و تبدیل تخصص به کسب و کار. 🎓💡 💯بیش از ۲۵هزاردانشجو حرفی داشتید اینجائیم: @ppeyda • مشاوره رایگان پژوهشی: https://survey.porsline.ir/s/J3PVN29b
مشاهده در ایتا
دانلود
. ⭕️جلسه اول طراحی نقشه زندگی ویژه شب قدر بیست و سوم ⁉️سوالی داشتید، از پشتیبانی بپرسید @ppeyda👈 .
مدیریت تفکر در شب های قدر.pdf
حجم: 171.3K
✅یادداشت‌های درباره شب‌های قدر از استاد معماریانی 📝حتما وقت بذارید، امشب بخونید 🆔 @ipeyda_ir .
استاد علی صفایی حائری1_17771254462.mp3
زمان: حجم: 4.3M
🔹به ذره اگر نظر کند🔹 این تامل که، چه می‌شود که علی با ابعادی که دارد در زندگی بعضی‌ها، در برنامه‌ریزی بعضی‌ها و در دل بعضی دیگر جا نمی‌تواند پیدا کند؟ سوال این است که چه می‌شود که شکل زندگی‌ما نوع زندگی‌ما علی را نمی‌طلبد؟ برنامه‌ریزی ما جای خالی برای ولایت او ندارد و در جریان عمل‌مان هم طبیعتا امامت او را و جلوداری او را تحمل نمی‌کنیم. 🔷‌ مدرسه عین‌صاد @einsadschool
♨️‌کارگاه امسال هم تموم شد. بیش از ١٠٠ نفر، همین الان در وبینار‌ هستن و تا اینجای جسله نکاتی مطرح شده که درکنار هم یک نقشه راه جامع برای یک سال آیندتون میشه 🤚 🇮🇷 دوستانی که در جلسه بودید، بازخورد به پشتیبانی بدید که کارگاه چطور بود و چه نکاتی براتون داشت؟ @ppeyda👈👈 @ppeyda👈👈 داشتم به این فکر میکردم چقدر خوبه این رسم کارگاه هرساله‌مون در شب های قدر رو حضوری برگزار کنیم.🤔 .
. دمتون گرم که اینقدر اهل رشد و یادگیری هستین. باعث افتخارید ❤️ میخواستیم فقط فایل‌های کارگاه رو بهتون بدیم و تموم اما گفتیم اینطوری حیفه 🌱 یک گروه تشکیل دادیم، بخاطر اینکه هم اونــجا ویـدئوی کارگاه و فایل‌های تکـمیلی رو بذاریم، هم در طول سال با هــم درارتــبــاط باشیم و ایــن گــروه باشــه پایگاه طراحان نقشه زندگی در عمل و اجرا 👨‍👩‍👧‍👦✌️🏻 ممنون میشیم که پیام پایین رو برای رفقا و اطرافیانتون با نیت بفرستین و شــخــصا تاکید کنین که حتما پیگیری کنند 👇 .
🎁🎞 ⭕️تقدیر سال آینده‌ت رو خودت بچین📿 ویدیوی کارگاه ۴ساعته "طراحی نقشه زندگی سال 1405" ویژه شب‌های آخر رمضان و ایام پایانی سال 🎁کاملا و عملیاتی و کاربردی ❤️به عشق هم وطن و ایران و امام زمان(عج) ⛳️تو این کارگاه بهتون کمک میکنیم که سال جدید رو به بهترین سال زندگی‌تون تبدیل کنید ✅ برای دریافت ویدیو و فایل‌های تکمیلی کارگاه، فرم پایین رو پر کنید👇 https://survey.porsline.ir/s/RciPOXnU https://survey.porsline.ir/s/RciPOXnU بعد از پر کردن فرم، وارد گروه اختصاصی کارگاه میشید و در طول سال هم باهم در ارتباطیم 📤 برگزاری کارگاه و هدیه‌اش با ما انتشار و ارسالش برای اطرافیان با شما ⛪️ شتابدهنده پژوهشی پیدا https://eitaa.com/joinchat/247595193Caadd33b453
. این چندوقت سخنرانـــــی های رهبر شهیدمون رو با دقت بـررسی میکردم ... هم سخنرانـــــــی های ایشون در جنگ ۱۲ روزه 🪖 و هم سخنرانی های ایشــون در اتفاقات اخیر ♨️ .
. رهبر شهیدمون دائــــم تاکید داشتند؛ چرخ تولید و کسب و کار نخوابه و به حالت عادی بگردید ✅ و فرمودند؛ دولتـــــی ها ۲ برابـــر کار کنند که پیامــــی هم برای ما بود که ۲ برابر کار کنیم ⚔️ . ‌و در آخر، یک چیزی رو ‌ ‌ متوجه شدم 🔻 .
. دشمن الان یک چیز میخواد! اونم اینه که؛ مدام جنگ و ترس روی سر ایــ‍ـــران باشه و مــردم نگران باشن 😓 و این یعنی؛ خوابیدن تولیــــد، اقتصاد، اشتغال و ... 🚫 .
. . اینقدر که این انـزوا و تـــــرس شدت پیدا کنه، تا پاشنــــــه آشیل کشـــ‍ـــور یعنی اقتصاد، کلا بشه! ⚠️ . و رهبر ما، دقیقا بـه همین نکته پی بردند و تأکید زیادی بر روی؛ کار زیاد و تولید دارند 💎 .
. پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: «اَلْعِبادَﺓُ عَشَرَﺓَ اَجْزاءٍ تِسْعَـﺔٌ مِنْها فی طَلَبِ الْحَلالِ» عبادت ده جزء است که نه جزء آن در کار و تـــــلاش بـــرای به دســــ‍ت آوردن روزی حلال است.» «مستدرک الوسائل، ج13، ص12» حتی اگه این حدیث هم مطرح نبود، الان دیگه وضعیت جامعه جوری هست که یه جهاد اســاس‍ــی بـرای کسب رزق حلال باید اتفاقی بیفته 🌱 جهاد که صرفا به معنای جنـگ نظامی نیست!رهبر شهیدمون میگفتن جهاد، یعنی تلاش در مقابل یک دشمن، یک خصم 🔥 و الان برهیچ کس پوشـیده نیست که ما باید برای ادامه راه انـقــلاب اسلامی در همه ابعاد بخصوص اقتصادی قوی و قوی و قوی تر بشیم ✌️🏻 .
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. رهـبــر شهید ما، چقدر اصرار داشتن به قوی شدن 🇮🇷 ✊ و این قوی شدن به لطف خدا در عرصه نـظامی واقــعا رقــم خــورده ولی در جـهـاد اقتـصادی هنوز خیلی کاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار داریم @ipeyda_ir.