📿 دعای روز چهارم ماه رمضان
اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین.
🔸خدایا در این ماه، شیرینی ذکرت را به من بچشان.
#دعای_روزهای_رمضان
iqna.ir
@iqnanews
89.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وَوَصَّيْنَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا
و ما انسان را به احسان در حق پدر و مادر خود سفارش کردیم
سوره احقاف آیه ۱۵
#هر_روز_با_قرآن
#به_وقت_درنگ
iqna.ir
@iqnanews
📸زیارت اهل قبور در آخرین پنجشنبه سال
🔻یکی از آیینهای کهن پیش از نوروز یاد کردن از درگذشتگان است و ایرانیان به این مناسبت در آخرین پنجشنبه سال به زیارت اهل قبور میروند و با ذکر فاتحه و قرائت قرآن یاد آنها را زنده نگه میدارند.
iqna.ir/00He2u
@iqnanews
تولیدات رمضانی سیما نباید از نیازهای جامعه غافل باشد
🔹سبطاحمدی، تهیهکننده تلویزیون: تولید رمضانی نباید نسبت به جامعه بیتفاوت باشد و اثر رمضانی نباید تنها به آموزههای دینی و احکام اکتقا کرده و حتماً باید نیازهای جامعه هم مد نظر قرار گیرد.
iqna.ir/00HdgR
@iqnanews
15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اهمیت تلاوت و تعلیم قرآن برای دستیابی به صراط مستقیم
حجتالاسلام محمد شریفانی، پژوهشگر قرآن کریم:
🔹برای ورود به صراط مستقیم نیازمند دو چیز هستیم؛ اول برنامه و دوم روش که تلاوت و تعلیم قرآن کریم دو برنامه از چهار برنامه اصلی پیامبر(ص) برای رسیدن به صراط بندگی است.
◽️قسمت چهارم مجموعه درس گفتار #به_سوی_نور
iqna.ir/00Hduu
@iqnanews