خبر فوری از وین:
مذاکرات دیروز و دیشب ایران و 4+1، بر مبنای پیشنویسِ تیم ایرانی در دور هفتم گفتگوهای وین صورت گرفته.
پیشنویسِ ایران شامل اصلاحات پیشنویسِ دور ششم مذاکرات وین و رفع ایرادات و نقایص آن است و با تایید طرفین، اکنون مذاکرات بر مبنای «وین 7» انجام شده و میشود.
💬 مهدی خانعلی زاده
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد رئیس قوه قضائیه از رانت ایجاد شده برای کارگزاریهای بورس
🔹چرا شما به همه اطلاعات دسترسی کامل دارید اما مردم حق ندارند ببینند.
✅ @iransiasat_ir 👈
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نائب رئیس آکادمی دانش موشکی روسیه: ایران جزء چهار قدرت موشکی دنیا قرار دارد؛ ایران توانایی این را دارد که اسرائیل را غیر قابل سکونت کند!!
'قسطنطین سیفکوف' نائب رئیس آکادمی دانش موشکی و توپخانه ای روسیه در مصاحبه ای جنجالی با شبکه روسیاالیوم گفت:
🔹"اسرائیل در حال حاضر توانایی رصد موشک های ایران را ندارد؛ در صورت حمله اسرائیل به ایران، این کشور می تواند نیروگاه های هسته ای اسرائیل را هدف قرار دهد و سرزمین کوچک اسرائیل را غیر قابل سکونت کند؛ در صورت حمله اتمی به ایران، روسیه و چین حتما واکنش نشان خواهند داد"
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب سعادتی در تقیدات شما شکی نیست؛ امّا سبک شمردن نماز فقط دیرخواندن یا ترک آن نیست؛ بلکه خواندن نماز در جلسه جلوی دوربینها و ایجاد تلقی ریا در اذهان هم شاید مصداق سبک شمردن نماز باشد گرچه اول وقت بوده!
🇮🇷@iransiasat_ir👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شیعه و جریان حق تا الان بیشتر با جنگ نرم شکست خورده و کمتر در جنگ سخت شکست خورده!
#نشر_حداکثری
✅ @iransiasat_ir 👈