🔻چشم از آسمان نمیگرفت. يك ريز اشك میريخت. طاقتم طاق شد.
- چی شده حاجی؟
جواب نداد. خط نگاهش را گرفتم. اول نفهميدم، ولی بعد چرا. آسمان داشت بچهها را همراهی میكرد. وقتی میرسيدند به دشت، ماه میرفت پشت ابرها. وقتی میخواستند از رودخانه رد شوند و نور میخواستند، بيرون میآمد.
پشت بیسيم گفت «متوجه ماه هم باشين.»
پنج دقيقه بعد،صدای گريهی فرماندهها از پشت بیسيم میآمد.
#شهید_محمد_ابراهیم_همت
#درس_اخلاق
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استاد رحیمپور ازغدی:
بعضی از کسانی که خط «تسلیم شویم» و «ما نمیتوانیم» را دنبال میکنند، نفوذی بیگانه هستند؛ در آینده مشخص خواهد شد.
✅ @iransiasat_ir 👈
ایران سیاست
🔴شکار ۱۸۰ میلیارد تومانی سپاه از ارتش آمریکا/ MQ-۹ چیست و چرا شکار آن اهمیت دارد؟ ✅ @iransiasat_ir
🔴شکار ۱۸۰ میلیارد تومانی سپاه از ارتش آمریکا/ MQ-۹ چیست و چرا شکار آن اهمیت دارد؟
🔸هفته گذشته سردار حاجی زاده از به غنیمت گرفتن یک فروند پهپاد MQ-۹ آمریکایی خبرداد. اما MQ-۹ چیست و چرا شکار آن اهمیت دارد؟
🔸پهپاد MQ-۹ ملقب به ریپر در حقیقت جانشین پهپاد معروف MQ-۱ پردیتور است که البته گاهی به عنوان پریدتور بی نیز شناخته می شود.
🔸این پهپاد ۱۱ متر طول، ۲۰ متر دهانه بال و ارتفاع ۳.۸۱ متر دارد. مشخصا مقایسه همین اعداد به ما کمک می کند تا متوجه بشویم با یک پرنده بسیار بزرگتر طرف هستیم.
🔸در پهپاد ریپر از یک موتور توربوپراپ ۹۰۰ اسب بخاری مدل TPE۳۳۱-۱۰ ساخت شرکت آمریکایی Honeywellاستفاده می شود. وزن پهپاد ریپر ۲۲۰۰ کیلو است.
🔸در پهپاد ریپر امکان حمل محموله تا وزن نزدیک به ۱ تن است. ارتفاع پروازی ریپر ۱۵ کیلومتر است.
🔸پهپاد ریپر می تواند به مهماتی مثل موشک هلفایر، بمب هدایت لیزری GBU-۱۲ و یا بمب هدایت ماهواره ای GBU-۳۸نیز مجهز شود. در عین حال شرکت اروپایی MBDA موشک های بریمستون را نیز با موفقیت از روی این پهپاد شلیک کرده است.
🔸سامانه چند منظوره هدف یابی AN/DAS-۱ MTS-Bاز شرکت ریتهون با قابلیت رصد و کشف اهداف در شب و روز یا هر شرایط آب و هوایی و همچنین علامت گذاری لیزری اهداف، سامانه رادار سار AN/APY-۸ Lynx II و در مدل جستجوی دریایی این پهپاد که به اسم Guardian شناخته می شود نیز از راداری به اسمSeaVue Marine بهره گرفته می شود.
🔸در بازار صادراتی نیز این پهپاد بسیار موفق بوده و به غیر از نیروهای مسلح آمریکا، هم اکنون فرانسه، ایتالیا، هلند، اسپانیا و انگلیس از جمله دیگر کاربران این پهپاد محسوب می شوند و هندوستان نیز قراردادی را برای خرید مدل Guardian به امضاء رسانده است.
🔸در بحث سابقه رزمی نیز می توان به عراق، افغانستان و یمن به عنوان شلوغ ترین نقاط حضور ریپر اشاره کرد.
🔸بهای هر فروند آن در حدود ۱۷ میلیون دلار (در حدود ۱۸۰ میلیارد تومان) اعلام و بیش از ۱۶۰ فروند از آن تا به امروز ساخته شده است.
🔸در حقیقت این پهپاد را می توان ستون فقرات عملیات اطلاعات و شناسایی آمریکا خصوصا در مناطقی مثل منطقه خاورمیانه و آفریقا دانست.
🔸حال باید منتظر بود و مشاهده کرد که چه زمانی با نشانه های ریپر آمریکایی در محصولات وطنی رو به رو خواهیم شد.
___
✅ @iransiasat_ir 👈