✅به همت خانه دین و رسانه اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما برگزار می شود:
سلسله نشست های عاشورا پژوهی و رسانه
🔅با حضور: حجت الاسلام والمسلمین مرتضی وافی
⏰زمان: چهارشنبه 12 شهریورماه 1399
ساعت 11 تا 13
🔹مکان: قم، بلوار امین،اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما،تالار اندیشه
@irc_ir
🔹در دیدار دکتر حبیبی، مدیر شبکه رادیویی فرهنگ و جمعی از مدیران این شبکه از اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما مطرح شد:
تعامل رادیو فرهنگ با مجموعه پژوهش های اسلامی صدا و سیما باعث پیش برد اهداف و بهبود کیفیت برنامه های دینی و فرهنگی این شبکه رادیویی خواهد شد.
🔺به گزارش واحد ارتباطات اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما، دکتر علیرضا حبیبی، در جمع مدیران دو مجموعه در تالار اندیشه اداره کل، بیان کردند: سیاست های کلی این شبکه، مبتنی بر فرمایشات مقام معظم رهبری در سه محور فرهنگ عمومی، فرهنگ تخصصی و فرهنگ ملی شکل گرفته است و دین، مرکز ثقل این سه حلقه است. ایشان اظهار داشتند: بنابر بر سیاست پیش گفته، تعامل با مجموعه پژوهش های اسلامی صدا و سیما با توجه به برخورداری از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود، یاری رسان این شبکه در اهتمام به وظایفش خواهد بود.
🔸مدیر شبکه رادیویی فرهنگ، با تاکید بر این مطلب که همکاری های دو مجموعه می تواند در قالب های هم افزایی رسانه ای و جریان سازی رسانه ای تجلی یابد، بیان کردند که می توان از طریق ظرفیت های رادیو، به معرفی آثار تولیدی در اداره کل پژوهش های اسلامی پرداخته و با صاحبان آثار ارتباط برقرار نمود.
💠 دکتر محمدحسین ظریفیان، مدیرکل پژوهش های اسلامی صدا و سیما در ابتدای این نشست، ضمن تشریح فعالیت های اداره کل، به تلاش مجموعه، در تفکیک محتوایی آثار پژوهشی، متناسب با گروه مخاطب در قالب مجموعه های تخصصی اشاره کردند و افزودند با ایضاح نیازهای دو طرف می توان به تعاملات جدی تری مبتنی بر خاستگاه و محتوای دینی تولیدات دست یافت.
🔺گفتنی است در این دیدار، مدیران شبکه فرهنگ، ضمن آشنایی با تولیدات ادارهکل پژوهش های اسلامی صدا و سیما، از کتابخانه تخصصی این اداره بازدید کردند.
#شبکه_رادیویی_فرهنگ
#اخبار_اداره_کل_پژوهش_های_اسلامی_صداوسیما
#دیدار_مدیران
#ارتباطات_و_رسانه
#اداره_کل_پژوهش_های_اسلامی_صدا_و_سیما
📚معرفی کتاب
درآمدی بر روايت دينی در سينما و داستان
✅در چیکده این اثر که به کوشش جناب آقای دکتر غلامرضا یوسف زاده از سوی ادارهکل پژوهشهای اسلامی صدا و سیما به چاپ رسیده است، می خوانیم:
بدون ترديد، يكي از چالشهاي امروز جامعه ما، ضعف نظريهپردازي در ابعاد مختلف نظام فرهنگي مبتني بر آموزههاي اسلامي، از جمله كاستي در تفسير هنر ديني است. اين كاستيها موجب شده است تا متولّيان بخش فرهنگي جامعه بهويژه در عرصههاي سينما، تئاتر و داستان بهدرستي نتوانند هنر اين مرز و بوم را در راستاي اهداف بلند انقلاب اسلامي راهبري كنند. تلاشهاي صورت گرفته براي زدودن اين كاستيها نيز كافي نيست. بديهي است ايجاد جريان فكري پاسخگو و همگرايي تلاشها در اين زمينه ميتواند بستر ساماندهي به نظريهها را در اين حوزه هموارتر كند. در اين راستا، گروه هنر، ارتباطات و رسانه بهعنوان يكي از گروههاي پژوهشي اداره كل پژوهش مركز پژوهشهاي اسلامي صدا و سيما بر اساس مأموريت خويش كوشيده است پژوهشهايي را در موضوع هنر و دين به سامان برساند و در چرخه توليد انديشه و معرفي بسترهاي تئوريك در زمينه رابطه هنر و دين سهمي هر چند ناچيز به خود اختصاص دهد.
💠 متن کامل کتاب در سایت اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما به نشانی:
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/1531/order/1?
✅خانه دین و رسانه با همکاری گروه مدیریت، سیاست و اقتصاد اسلامی برگزار می کند:
مبانی (محتوایی) مدیریت اسلامی رسانه؛ چیستی، امکان و تحقق
🔅با حضور:
دکتر حسین ساری و حجت الاسلام والمسلمین دکتر نقی پور فر
⏰زمان: چهارشنبه 26 شهریورماه 1399
ساعت 11 تا 13
🔹مکان: قم، بلوار امین،اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما،تالار اندیشه
@irc_ir
✅خانه دین و رسانه با همکاری گروه رصد و جریان شناسی دینی برگزار می کند:
مدعیان دروغین مهدویت؛ بررسی جریان انحرافی احمد اسماعیل بصری (احمدالحسن)
🔅با حضور:
حجت الاسلام والمسلمین محمد شهبازیان
⏰زمان: شنبه 29 شهریورماه 1399
ساعت 11 تا 13
🔹مکان: قم، بلوار امین،اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما،تالار اندیشه
#اخبار_نشست_ها
💠نشست بصیرت افزایی «مدعیان دروغین مهدویت» با تاکید بر بررسی جریان انحرافی احمد اسماعیل بصری به همت خانه دین و رسانه و با همکاری گروه رصد و جریان شناسی دینی برگزار شد.
🔹به گزارش واحد ارتباطات اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما؛ سخنران نشست حجت الاسلام والمسلمین محمد شهبازیان به بیان مباحث علمی در خصوص موضوع نشست پرداخت و گفت: تحویل، تقطیع و تأویل آیات قرآن و احادیث ائمه معصومین علیهم السلام و همچنین استناد به روایات جعلی از ویژگی های مشترک مدعیان دروغین مهدویت است.
🔺حجت الاسلام والمسلمین محمد شهبازیان، از کارشناسان حوزه مهدویت در باب گونه های جریان های انحرافی مهدویت بیان کرد: مدعیان مهدویت اقسام مختلفی دارند اعم از، مدعیانی که ادعای امامت دارند، ادعای نیابت خاص دارند، بعضی ادعا میکنند که زمینه ساز ظهور حضرتند و عده ای هم مدعی ارتباط داشتن با حضرتند که این ها همه فقط ادعا هستند. وی افزود در این میان، احمدالحسن مدعی جمع میان تمام گونه هاست و تحلیل جریان احمدالحسن به دلیل جذب خواص از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
✅استاد حوزه مهدویت پس از اشاره به اباحه گری در میان جریانهای منحرف، خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای جریانهای مدعی این است که بلافاصله شروع به نقض احکام می کنند. وی افزود: امروزه جریانهای مدعی با توجه به رویکرد رهبرانشان برخی از احکام را تغییر میدهند؛ به عنوان مثال گروهی قبله را از کعبه به جمکران تغییر داده و یا احمد اسماعیل بصری تغییراتی در احکام شرع ایجاد کرده اند. اباحه گری و تغییر شریعت از جمله ویژگیهای این جریانهای مدعی است.
ایشان ضمن اینکه از دیگر ویژگیهای مشترک جریانهای مدعی را تمسّک به کتاب ها و روایات ضعیف دانست، گفت: جریانهای مدعی و رهبران فرق، به دوری از فقاهت و مرجعیت معتقد هستند، آنان رو به روی مرجعیت و فقاهت قرار میگیرند و دروغ پردازی هایی را نسبت به فقیه و جایگاه فقاهت در آخرالزمان مطرح میکنند و مرجعیت را بی دلیل زیر سوال میبرند.
💠حجت الاسلام شهبازیان وظیفه رسانه را در مواجهه با جریان های انحرافی اینگونه بیان کردند که رسانه ها این توانایی را دارند که مانند یک مرکز قدرتمند فرهنگی، ضمن بازتعریف ارزش های اجتماعی و اخلاقی آموزه مهدویت و تبیین صحیح احادیث و ایضاح عالمانه ی برخی مباحث همچون خواب و تخیل و رویای صادقه، با بهره گیری از تکنیک های ارتباطی، بر ایده ها، رفتارها و تغییر نگرش مردم در خصوص کج روی ها در خصوص آموزه مهدویت تأثیرگذار باشند.
🔰 31 شهریور سالروز شروع جنگ تحمیلی و آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد.
@irc_ir
🌷 لوح | درس مقدس
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «این خاطراتی که از این عزیزان منتشر میشود، این حوادث بسیار پُرشکوهی که امروز به قلم رزمندگان و بعضاً شهدای ما بر صفحهی کاغذ نقش بسته و در اختیار همه است، برای ما درس است.» ۱۳۷۰/۱۱/۳۰
💻@irc_ir دفاع_مقدس
📚معرفی کتاب
"یادمان ظفر؛ ويژه نامه هفته دفاع مقدس" اثری است به قلم حبیب الله سروش که از سوی ادارهکل پژوهش های اسلامی صدا و سیما به چاپ رسیده است.
این ویژهنامه در سه بخش دفاع دلیرانه، برگزیده ادب فارسی و همراه با برنامه سازان، سامان یافته است
🔹در چکیده این اثر می خوانیم:
در فرهنگ اعتقادي ملت ها، جنگ به خودي خود داراي هيچگونه ارزش يا ضدارزشي نيست. آنچه به جنگ صفت «تقدس» مي دهد آن است كه صحنه جنگ، صحنه نبرد حق و باطل باشد. هنگامي كه معركه نبرد، محل ظهور اراده، ايمان و قدرت يك ملت در برابر متجاوز باشد، زماني كه امتي براي دفاع از هستي اعتقادي و ملي خود پاي در ركاب جهاد مي كنند و با گذشتن از همه تعلقات خويش، براي نيل به شهادت راه قربانگاه را داوطلبانه در پيش مي گيرند. ديگر اين جنگ، منفور نيست بلكه «مقدس» است.
با مراجعه به لینک، متن کامل کتاب را در سایت ادارهکل پژوهش های اسلامی صدا و سیما مطالعه بفرمایید.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/393/book_keyword/%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86/current//order/1?
🆔@irc_ir
📚#تازه_های_نشر_کتاب
«روایت چهل سالگی؛ ویژه نامه چهلمین سال آغاز دفاع مقدس»
◀️دوران هشت سال دفاع مقدس، به فرموده مقام معظم رهبری مدظله العالی «اوج افتخارات ملت ایران است». لذا شایسته است برای حفظ و انتقال ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده، این فرهنگ مورد توجه فعالان فرهنگی به ویژه رسانه ملی قرار گیرد. بی شک، رسانه ملی با توجه به ماموریت ها و رسالت های مهم خود در این حوزه می تواند نقش تعیین کننده ای داشته باشد.
◀️اثر حاضر که در آستانه بزرگداشت چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس عرضه شده است. شامل موضوعات متنوع در قالب های گوناگون گفتار مجری، شعر، داستان، خاطره، معرفی کتاب و ... قصد دارد دستینه ای باشد برای برنامه سازان محترم رسانه ملی.
◀️امید است این اثر در انتقال مفاهیم ارزشمند هشت سال دفاع مقدس به مخاطبان فهیم رسانه، مفید و اثرگذار باشد.
@irc_ir
#اخبار_نشست_ها
💠آیت الله کعبی:
رسانه ملی باید در تراز یک مجاهد در عرصه دین عمل کند.
◀️به گزارش واحد ارتباطات اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما، آيتالله عباس كعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسين در نشست "چگونگی نقش آفرینی حوزویان در رسانه ملی"، در جمع پژوهشگران این مرکز بیان کرد: پیام برتر بر اساس دین در حوزه پژوهش در اختیار ما قرار دارد و با توجه به ظرفیت صدا و سیما اين آثار بايد در سطح عموم جامعه ارائه شود.
◀️آيتالله کعبی درخصوص تعامل حوزه های علميه با رسانه ملی افزود: نقش روحانیت در صدا و سیما، صرفا نباید نقشی تشریفاتی و حاشیه ای باشد بلکه روحانیت باید در عرصه های مختلف رسانه ملی اعم از حوزه های آموزش، پژوهش، تبلیغات نوین ، سیاست گذاری و نظارت محتوایی نیز حضور داشته باشد.
◀️همچنین ایشان با بیان این مطلب که برنامههای صدا و سيما باید از سطح عمومی به سمت عمق معرفتهای دينی سوق پيدا كند، افزود: روحانیت باید در عرصه تولید و تهیه کنندگی نیز نقش آفرین باشند.
◀️عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن رونمایی از کتاب ایده ها، آیین برنامه سازی اربعین با توجه به شرایط کرونا، بیان کرد: اربعین رسانه ای بی همتا به فریاد بلند عاشورا است و رسانه ملی با توجه به شرایط به وجود آمده ناشی از ویروس کرونا، می تواند بازتاب دهنده ی جلوه های تمدنی اربعین در عرصه های مختلف ارتباطی باشد.
#اخبار_نشست_ها
🔸یکتا با بیان این نکته که رسانه باید پایگاه تربیت تحولی باشد، تأکید کرد: خروجیِ توجه دادن نیروی انسانی به فطرت اسلامی، عاشورایی و شهدایی، رسانه ای الهی با افق تمدن اسلامی است.
🔹به گزارش واحد ارتباطات اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما، نشست "نقش رسانه فطرت گرا در انقلاب اسلامی"، با حضور حاج حسین یکتا و به همت خانه دین و رسانه، در تالار شهید آوینی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر محمدحسین ظریفیان، مدیرکل پژوهش های اسلامی صدا و سیما توضیحاتی در خصوص لزوم پرداخت به موضوع نشست بیان کرده و افزودند: در کنار وظایف، مسئولیت ها و موقعیت های محوله نباید یادمان برود که مبعوث به ماموریتهایی شده ایم که اگر آن ماموریتها اشراب در تحقیق، تدریس و پژوهش نشود، تحولِ رسانه ملی در راستای نزدیک شدن به رسانه تراز انقلاب اسلامی ایجاد نمیشود.
🔸در ادامه جلسه، حاج حسین یکتا، جهادگر فرهنگی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت ماه سال نود و دو اظهار داشت: فعالیت های فرهنگی، جهادی و رسانه ای، نیازمند به سازماندهی جدیدی است که علمداری آن برعهده جوانان انقلابی است. جوانانی که تربیت یافته مکتب اهل بیت علیهم السلام باشند که این چنین نیرویی حواله ی خداوند برای استمرار خط ولایت است. ایشان با تاکید بر ضرورت تربیت نیروی انسانی در بدنه رسانه ملی تاکید کردند: تربیت نیروی انسانی در این عرصه مهم است چرا که در این مسیر، سخن از تاثیر خروجی فکر و ذهن یک نیرو بر آحاد جامعه است.
این راوی دفاع مقدس در ادامه با اشاره به اینکه با ادبیاتهای موجود نمیتوانیم در نزاع رسانه ای امروز بجنگیم، افزود: رسانه باید پایگاه تربیت انسان ها باشد؛ تربیتی بر مبنای تفکر تحولی و حکمتی بنیادین که بر گرفته از سبک زندگی شهدایی باشد.
◀️در این جلسه که هم زمان با هفته دفاع مقدس برگزار شد، از ایثارگران مجموعه پژوهش های اسلامی رسانه قدردانی شد.
💠آیت الله کعبی:
رسانه ملی باید در تراز یک مجاهد در عرصه دین عمل کند
به گزارش واحد ارتباطات اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما، آيتالله عباس كعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسين در نشست "چگونگی نقش آفرینی حوزویان در رسانه ملی"، در جمع پژوهشگران این مرکز بیان کرد: پیام برتر بر اساس دین در حوزه پژوهش در اختیار ما قرار دارد و با توجه به ظرفیت صدا و سیما اين آثار بايد در سطح عموم جامعه ارائه شود.
آيتالله کعبی درخصوص تعامل حوزه های علميه با رسانه ملی افزود: نقش روحانیت در صدا و سیما، صرفا نباید نقشی تشریفاتی و حاشیه ای باشد بلکه روحانیت باید در عرصه های مختلف رسانه ملی اعم از حوزه های آموزش، پژوهش، تبلیغات نوین ، سیاست گذاری و نظارت محتوایی نیز حضور داشته باشد. همچنین ایشان با بیان این مطلب که برنامههای صدا و سيما باید از سطح عمومی به سمت عمق معرفتهای دينی سوق پيدا كند، افزود: روحانیت باید در عرصه تولید و تهیه کنندگی نیز نقش آفرین باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن رونمایی از کتاب ایده ها، آیین برنامه سازی اربعین با توجه به شرایط کرونا، بیان کرد: اربعین رسانه ای بی همتا به فریاد بلند عاشورا است و رسانه ملی با توجه به شرایط به وجود آمده ناشی از ویروس کرونا، می تواند بازتاب دهنده ی جلوه های تمدنی اربعین در عرصه های مختلف ارتباطی باشد.
#معرفی_تازه_های_نشر_دین_و_رسانه
🔹مجموعه ایده ها «دستینه ای برای پژوهشگران و برنامه سازان»؛ طرحی نو برای ارتباط نزدیک تر به حوزه برنامه سازی در رسانه ملی است.
◀️ نظر به اهمیت موضوع اربعین حسینی و با توجه به شرایط واگیری بیماری کووید 19، اثر حاضر با استفاده از دیدگاه ارزشمند برخی از کارشناسان حوزه رسانه، برای استفاده سیاستگذاران، مدیران، برنامهسازان و پژوهشگران رسانه تولید شده است.
◀️این مجموعه شامل راهبردها، ایدهها، موضوعات مرتبط، گفتار مجری و زیرنویس است.
🆔@irc_ir
#معرفی_تازه_های_نشر_دین_و_رسانه
🔹نظر به اهمیت الگوها در شکل گیری شخصیت و حیات فردی و اجتماعی کودک، می توان الگوها را به شکل مستقیم و غیرمستقیم، مربی کودکان دانست. نبود الگوهای برخاسته از هویت ملی و مذهبی جامعه، منجر به ضعف تربیتی و اعتقادی کودکان میشود؛
یکی از این راههای انتقال پیام، معرفی شخصیت های ملی و مذهبی به زبان ادبیات است.
بی شک پیوند مناسبتها با ادبیات، نقش تعیین کننده ای در انتقال بهتر مفاهیم به مخاطبان به ویژه کودکان و نوجوانان دارد.
◀️ پرواضح است ادبیات، بر رشد و پرورش جنبه های مختلف زبانی، شناختی، شخصیتی و اجتماعی کودکان و نوجوانان مؤثر است؛ به شرط آنکه با دنیای متناسب باشد.
🔹 ازاینرو، ادبیاتی که برای این رده سنی بهکار گرفته میشود، ضمن اینکه باید با زبان و ، واقعی که در آن زندگی میکنند بیان، درک زبان نوشتاری و تخیل و تجربههای آنان متناسب باشد، به رشد شخصیت آنها نیز کمک کند.
🔺نویسندگان اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه، مطالبی را در قالب شعر و داستان تولید و تدوین کرده است. امید است این تلاش اندک، راه گشای بخشی از دغدغه های اصلی برنامه سازان محترم کودک و نوجوان در رسانه ملی باشد.
@irc_ir
◾ و امروز اربعین است...
زینب با قامتی خمیده از غم، می آید
چهل روز است حسینش را ندیده
تنها زبان اشک می تواند شرح حالش را بگوید.
باز دگر باره رسید اربعین
جوش زند خون حسین از زمین
شد چهلم روز عزای حسین
جان جهان باد فدای حسین
◼️ اربعین شهادت سرور آزادگان جهان، چهلمین روز وداع خونین حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفای حضرت تسلیت
🏴 زیارت اربعین از راه دور
🔹شخصی نزد امام صادق علیهالسلام رفت و پرسید ما که نتوانستیم اربعین به کربلا برویم چه میشود؟
🔹 امام زیارت اربعین را به او آموزش دادند و فرمودند:
🔻 خداوند در روز اربعین فرشتگانی در عالم دارد که صبح سحر می آیند و تا غروبش در زمین هستند، حتی اگر از راه دور هرکس در قالب انجام دادن زیارت اربعین ارتباط دلی و قلبی برقرارکند، ملائک میآیند و آن زیارت را برمیدارند و تا دم غروب نزد سیدالشهدا(ع) میبرند و حضرت به آنان امر می کند که بنویسید اینجا آمدند و زیارت کردند.
📗 زیارت امام حسين عليه السلام در شب و روز اربعين
بسم الله الرحمن الرحيم
اَلسَّلامُ عَلى وَلِىِّ اللَّهِ وَحَبیبِهِ اَلسَّلامُ عَلى خَلیلِ اللَّهِ وَنَجیبِهِ اَلسَّلامُ عَلى صَفِىِّ اللَّهِ وَابْنِ صَفِیِّهِ
اَلسَّلامُ عَلىَ الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهیدِ اَلسَّلامُ على اَسیرِ الْکُرُباتِ وَقَتیلِ الْعَبَراتِ اَللّهُمَّ اِنّى اَشْهَدُ
اَنَّهُ وَلِیُّکَ وَابْنُ وَلِیِّکَ وَصَفِیُّکَ وَابْنُ صَفِیِّکَ الْفاَّئِزُ بِکَرامَتِکَ اَکْرَمْتَهُ بِالشَّهادَةِ وَحَبَوْتَهُ بِالسَّعادَةِ وَاَجْتَبَیْتَهُ
بِطیبِ الْوِلادَةِ وَ جَعَلْتَهُ سَیِّداً مِنَ السّادَةِ وَقآئِداً مِنَ الْقادَةِ وَذآئِداً مِنْ الْذادَةِ وَاَعْطَیْتَهُ مَواریثَ الاْنْبِیاَّءِ
وَجَعَلْتَهُ حُجَّةً عَلى خَلْقِکَ مِنَ الاْوْصِیاَّءِ فَاَعْذَرَ فىِ الدُّعآءِ وَمَنَحَ النُّصْحَ وَبَذَلَ مُهْجَتَهُ فیکَ لِیَسْتَنْقِذَ
عِبادَکَ مِنَ الْجَهالَةِ وَحَیْرَةِ الضَّلالَةِ وَقَدْ تَوازَرَ عَلَیْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْیا وَباعَ حَظَّهُ بِالاْرْذَلِ الاْدْنى وَشَرى
آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الاْوْکَسِ وَتَغَطْرَسَ وَتَرَدّى فى هَواهُ وَاَسْخَطَکَ وَاَسْخَطَ نَبِیَّکَ وَاَطاعَ مِنْ عِبادِکَ اَهْلَ
الشِّقاقِ وَالنِّفاقِ وَحَمَلَةَ الاَوْزارِ الْمُسْتَوْجِبینَ النّارَ فَجاهَدَهُمْ فیکَ صابِراً مُحْتَسِباً حَتّى سُفِکَ فى
طاعَتِکَ دَمُهُ وَاسْتُبیحَ حَریمُهُ اَللّهُمَّ فَالْعَنْهُمْ لَعْناً وَبیلاً وَعَذِّبْهُمْ عَذاباً اَلیماً اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ
اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ سَیِّدِ الاْوْصِیاَّءِ اَشْهَدُ اَنَّکَ اَمینُ اللهِ وَابْنُ اَمینِهِ عِشْتَ سَعیداً وَمَضَیْتَ حَمیداً
وَمُتَّ فَقیداً مَظْلُوماً شَهیداً وَاَشْهَدُ اَنَّ اللَّهَ مُنْجِزٌ ما وَعَدَکَ وَمُهْلِکٌ مَنْ خَذَلَکَ وَمُعَذِّبٌ مَنْ قَتَلَکَ
وَاَشْهَدُ اَنَّکَ وَفَیْتَ بِعَهْدِاللهِ وَجاهَدْتَ فى سَبیلِهِ حَتّى اَتیکَ الْیَقینُ فَلَعَنَ اللهُ مَنْ قَتَلَکَ وَلَعَنَ اللهُ مَنْ
ظَلَمَکَ وَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً سَمِعَتْ بِذلِکَ فَرَضِیَتْ بِهِ اَللّهُمَّ اِنّى اُشْهِدُکَ اَنّى وَلِىُّ لِمَنْ والاهُ وَعَدُوُّ لِمَنْ
عاداهُ بِاَبى اَنْتَ وَاُمّى یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَشْهَدُ اَنَّکَ کُنْتَ نُوراً فىِ الاَصْلابِ الشّامِخَةِ وَالاْرْحامِ الْمُطَهَّرَةِ
لَمْ تُنَجِّسْکَ الْجاهِلِیَّةُ بِاَنْجاسِها وَلَمْ تُلْبِسْکَ الْمُدْلَهِمّاتُ مِنْ ثِیابِها وَاَشْهَدُ اَنَّکَ مِنْ دَعاَّئِمِ الدّینِ
وَاَرْکانِ الْمُسْلِمینَ وَمَعْقِلِ الْمُؤْمِنینَ وَاَشْهَدُ اَنَّکَ الاْمامُ الْبَرُّ التَّقِىُّ الرَّضِىُّ الزَّکِىُّ الْهادِى الْمَهْدِىُّ
وَاَشْهَدُ اَنَّ الاْئِمَّةَ مِنْ وُلْدِکَ کَلِمَةُ التَّقْوى وَاَعْلامُ الْهُدى وَالْعُرْوَةُ الْوُثْقى وَالْحُجَّةُ على اَهْلِ الدُّنْیا
وَاَشْهَدُ اَنّى بِکُمْ مُؤْمِنٌ وَبِاِیابِکُمْ مُوقِنٌ بِشَرایِعِ دینى وَخَواتیمِ عَمَلى وَقَلْبى لِقَلْبِکُمْ سِلْمٌ وَاَمْرى
لاِمْرِکُمْ مُتَّبِعٌ وَنُصْرَتى لَکُمْ مُعَدَّةٌ حَتّى یَاْذَنَ اللَّهُ لَکُمْ فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ لامَعَ عَدُوِّکُمْ صَلَواتُ اللهِ عَلَیْکُمْ
وَعلى اَرْواحِکُمْ وَاَجْسادِکُمْ وَشاهِدِکُمْ وَغاَّئِبِکُمْ وَظاهِرِکُمْ وَباطِنِکُمْ آمینَ رَبَّ الْعالَمینَ.
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
التماس دعا
#تازه_های_نشر_دین_و_رسانه
🔹سنتگرایی جریانی فکری است که در قرن بیستم در اوج تجدّدگرایی و نقد آن، توسط «رنه گنون»، فیلسوف فرانسوی، تاسیس و بهواسطه کوشش اندیشمندانی همچون «کوماراسوامی»، «بورکهارت»، «شووان» و سرانجام «سیدحسین نصر» گسترش یافت.
🔹آنان به این دلیل که هنر را از مظاهر سنت بهشمار میآورند، به رابطه دین و هنر پرداختهاند و ضمن تقسیم هنر به «سنتی و مدرن» و هنر سنتی به «هنر قدسی و غیر قدسی» با جانبداری از هنر قدسی، به نقد گسترده هنر مدرن اقدام کردهاند.
◀️در این اثر، پس از بیان مباحث مقدماتی بهمنظور نشان دادن رابطه مستحکم مبانی فکری و آرای هنری نزد سنتگرایان، ابتدا به توضیح و نقد مبانی فکری آنان پرداخته شده و سپس ضمن تشریح آرای هنری، به برخی از نقدها اشاره گردیده است.
💻با مراجعه به لینک، متن کامل کتاب را در سایت ادارهکل پژوهش های اسلامی صدا و سیما مطالعه بفرمایید.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/2741/order/1?
هدایت شده از اداره کل پژوهشهای اسلامی رسانه
📚معرفی کتاب
راهكارهای رسانهای وحدت مذاهب اسلامی
✅در چیکده این اثر که به کوشش جناب آقای مجید مبینیمقدس از سوی ادارهکل پژوهشهای اسلامی صدا و سیما به چاپ رسیده است، می خوانیم:
آنچه جامعهاي را به قلههاي ترقي و پيشرفت مي رساند، وحدت و يكپارچگي است. بدون وحدت و اتحاد، هيچ اقدامي به سرانجام نخواهد رسيد. دنياي اسلام با جمعيتي نزديك به دو ميليارد تن و داشتن فرهنگ غني اسلامي و موقعيت نظامي و ذخاير عظيم طبيعي، با وحدت ميتواند سرآمد همه كشورهاي جهان باشد. با وجود اين، امروزه جهان اسلام با وضعيت اسفناكي روبه رو است. تجزيه كشورها، اختلاف و بي اعتمادي ملتها به يكديگر، مسلمانكشي و تروريسم، دوستي با دشمنان اسلام و در يك كلام هرج و مرج مديريت-شده، وضعيت كنوني جهان اسلام است كه همه اينها در چارچوب نقشه دشمنان خارجي و داخلي جهان اسلام و بصيرتنداشتن مسلمانان انجام ميگيرد. در اين ميان، بزرگترين ابزاري كه دشمنان براي رسيدن به اهداف خود به كار مي گيرند، استفاده از رسانهها و فضاي مجازي است. اين ابزار به دليل سرعت انتقال بالا و فراگير بودن، وسيله مهمي براي پاشيدن بذر تفرقه و اختلاف ميان مسلمانان است؛ از اين رو شايسته است مناديان وحدت نيز از اين ابزار براي تعالي اسلام و مسلمانان بهره ببرند. بر اين اساس، پژوهش حاضر كه راهكارهاي رسانهاي وحدت مذاهب اسلامي را پيشنهاد داده است، ميتواند مديران، تصميم گيران و برنامهسازان رسانه ملي را در اين امر خطير ياري رساند.
💠 متن کامل کتاب در سایت اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما به نشانی:
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show/id/2662
@irc_ir
🍃🌸 میلاد باسعادت پیامبر گرامی اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم و امام جعفر صادق علیهالسلام مبارک باد 🍃🌸
@irc_ir