⭕سردار سلامی: دشمنان ائتلاف وسیعی برای تزلزل امنیت ایران تشکیل دادهاند؛ در مقابل آنها کوتاه نمیآییم
🔸️جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹وقتی امنیت وجود دارد، هیچ کسی حس خاصی ندارد و همه چیز آرام است ولی اگر در گوشهای از یک کشور بزرگ اتفاق کوچکی بیفتد، همه نگران میشوند، انتقاد و اعتراض میکنند و در این زمان است که همه قدر امنیت را میدانند.
🔹️ما متفاوت از سایر کشورهای دنیا هستیم چراکه همه قدرتهای عالم با تمام توانمندیهای خود برای اینکه محیط امن ما را خدشهدار کنند، با هم متحد شدهاند.
🔹️اگر ما امروز در مقابل دشمنان خود کوتاه نمیآییم و با آنها درگیریم، این را مدیون اعتبار و امنیت داخلی خود هستیم.
@iribnews
🔻چند خبر کوتاه
وزارت بهداشت #یمن از شهادت سه هزار زن یمنی از آغاز تجاوز #عربستان به این کشور خبر داد.
منابع محلی در استان صلاح الدين در شمال #عراق از وقوع دو انفجار و صدای تيراندازی در يكی از مناطق اين استان خبر دادند.
بر اثر #واژگونی قایق حامل مهاجران در غرب #ترکیه 9 نفر جان باختند و 25 نفر مفقود شدند
@iribnews
دستور #توقیف ۵ میلیارد دلار #بانک_مرکزی در #ایتالیا لغو شد
رییس مرکز امور حقوقی بین المللی ریاست جمهوری:
🔹#دادگاه استیناف #رم درخواست حدود ۵ میلیارد دلاری عده ای از خواهانهای امریکایی را برای توقیف اموال بانک مرکزی رد کرد.
🔹رای دادگاه آمریکا هنوز در ایتالیا شناسایی نشده اما دادگاه رم در ایتالیا در ژوئن ۲۰۱۸ صرفا با درخواست خواهان های آمریکایی کلیه اموال بانک مرکزی را موقتا توقیف کرده بود.
@iribnews
🔥 پدر میلیون ها انسان را درآوردند بوسیله علم!
⁉️ علم چگونه باید باشد؟
آیت الله سیدعلی خامنهای و نوجوانان ایران اسلامی
@iribnews
یادداشت | منطق رهبری
خط حزبالله در این شماره به این سؤال مهم پاسخ میدهد که رهبر انقلاب با مسائل روز کشور، چگونه مواجه میشوند؟
🔹️ از ابتدای انقلاب تاکنون، در نسبت با "تعریف وظایف و کارکردهای رهبری"، نظریات مختلفی وجود داشته است. عدهای با نگاهی "تفریطی"، معقتد به "رهبری فرمایشی و نمایشی" هستند که چونان "پاپ"، هر از گاهی در جمع مردم ظاهر شده و چند کلمهای صحبت کرده و چند عکس یادگاری گرفته و بعد از آن به "واتیکان" مراجعت کند و "کار قیصر را به قیصر واگذار کند و کار خدا را به خدا". در این نگاه، رهبر جامعه، دارای مسئولیت چندانی نیست جز نصیحتهای مرشدانه. واضح است که خروجی چنین نگاهی، در نهایت منجر به بروز "سکولاریسم" و جدایی نهاد دین از سیاست و حکومت خواهد شد. یعنی دقیقا خلاف آرمانی که انقلاب اسلامی برای آن تأسیس شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت.
🔸️ درست در نقطهی مقابل این جریان، افراد دیگری قرار دارند که با نگاهی "افراطی"، هرآنچه که در بخشهای مختلف دولتی (به معنای عام آن در سه قوه) و حکومتی میگذرد را وابسته به "رأی و عمل" رهبری دانسته و خواهان آناند که در همهی مسائل خرد و کلان دولت، ورود پیدا کند. این افراد معتقدند که اگر دولت یا مجلس یا قوهی قضائیه، کار خود را "ناقص" یا "نادرست" انجام داده است، رهبری باید "مستقیما" ورود کرده و با زیر پا گذاشتن قواعد و ساختارهای موجود، برخورد قهری و قطعی با آنان انجام دهد. این نگاه نیز اگرچه ممکن است در پارهای از مواقع، از باب دلسوزی برای آیندهی انقلاب و روحیهی انقلابیگری باشد، اما خواه یا ناخواه، منجر به شکلگیری نوعی "استبداد" در جامعه خواهد شد. یعنی باز هم خلاف آن چیزی که انقلاب اسلامی برای آن به وجود آمد.
@iribnews