eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
2هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اعلام آماده‌باش چهارشنبه آخر سال به استانداران 🔸سید سلمان سامانی، سخنگوی وزارت کشور: 🔹با توجه به در پیش بودن چهارشنبه آخر سال و به منظور ایجاد آمادگی، هماهنگی و انسجام میان دستگاه‌های اجرایی، امدادی و عملیاتی برای پیشگیری و کنترل حوادث احتمالی مربوط به این روز در سطح کشور دستور فرمائید . 🔹با در نظر گرفتن محدودیت‌ها و مصوبات مدنظر ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، برنامه‌ریزی و اقدام برای پیشگیری و کنترل حوادث مربوط به شب چهارشنبه آخر سال با محوریت سازمان‌ها و واحدهای آتش‌نشانی و خدمات ایمنی و همکاری همه متولیان امر صورت پذیرد.
⭕️ افزایش تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به کووید ۱۹ به ۱۲۷۲۹ نفر در کشور/ ۴۳۳۹ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شدند 🔸 جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت: 🔹از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۳۶۵ مورد بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۲۷۲۹ نفر افزایش یافت.😢 🔹تا کنون ۴۳۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بهبود یافته و ترخیص شده اند. 🔹 در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۷ نفر از مبتلایان جدید کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۶۱۱ مورد رسید. 💠موارد جدید شناسایی شده کووید ۱۹ در کشور به تفکیک استان: 🔺تهران: ۳۴۷ 🔺قم: ۳۲ 🔺گیلان: ۱۱۳ 🔺اصفهان: ۱۵۵ 🔺البرز: ۱۳۴ 🔺مازندران: ۱۷ 🔺مرکزی: ۱۱۵ 🔺قزوین: ۴۷ 🔺سمنان: ۴۷ 🔺گلستان: ۰ 🔺خراسان رضوی: ۳۰ 🔺فارس: ۱۱ 🔺لرستان: ۲ 🔺آذربایجان شرقی: ۵۹ 🔺خوزستان: ۴۸ 🔺یزد: ۷۳ 🔺زنجان: ۳۱ 🔺کردستان: ۵ 🔺اردبیل: ۳۳ 🔺کرمانشاه: ۸ 🔺کرمان: ۰ 🔺همدان: ۷ 🔺سیستان و بلوچستان: ۲ 🔺هرمزگان: ۰ 🔺خراسان جنوبی: ۴ 🔺خراسان شمالی: ۱ 🔺چهارمحال و بختیاری: ۰ 🔺ایلام: ۶ 🔺آذربایجان غربی: ۳۱ 🔺کهگیلویه و بویراحمد: ۰ 🔺بوشهر: ۷
📷 جزئیات واردات کالاهای اساسی در ۹ماهه سال/ذرت و تجهیزات پزشکی در صدر اقلام وارداتی https://tn.ai/2222804
🔹امشب و فردا شب تکرار قسمت اول و دوم «عصر جدید» روی آنتن شبکه سه خواهد رفت. 🔹«عصر جدید» ویژه برنامه عیدانه‌ را هم تدارک دیده که چهارشنبه ۲۸ اسفند پخش می شود. 🔹 مسابقه بزرگ «عصر جدید» از اول فروردین ۹۹ هرشب ساعت ۲۲:۳۰ پخش خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنگوی وزارت بهداشت: 🔹 طی 24 ساعت گذشته 1365 مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کشور به 12729 نفر افزایش یافت 🔹متاسفانه 97 نفر از مبتلایان جدید کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به 611 نفر رسید.
🔸پاسخ فدراسیون فوتبال به شائبه تخلف در امضای اسناد مالی 👉 yjc.ir/00UYR8
⭕️ مبادی ورودی گیت‌های مراکز شلوغ و پر رفت و آمد به تب سنج مجهز می شود. 🔸سرهنگ کوروش پدیدار، معاون بهداد فاتب ناجا: 🔹نمی‌توانیم بگوئیم کلانتری‌ها و مراکز امنیتی‌مان مانند دانشگاه‌ها تعطیل شوند. 🔹مراکز امنیتی و خدماتی ما به صورت شبانه روزی حتی در ایام تعطیلات باید جوابگوی مراجعه کنندگان باشند. 🔹تمهیداتی اندیشیده‌ایم که این مسئله به بهترین نحو صورت پذیرد که هم مراجعه کنندگان آلوده نشوند و هم پرسنل ما سالم بمانند. 🔹اولین مقوله مسئله آموزش بوده که به طور مرتب به پرسنل ارائه می‌شود. 🔹مسئله دوم توزیع ماسک، دستکش و محلول ضدعفونی کننده است. 🔹مسئله سوم تب سنجی در ورودی گیت‌های مراکز شلوغ و پر رفت و آمد است که در تمامی مراکز تهران بزرگ در حال انجام است. 🔹آسایشگاه‌های سربازان هم ضدعفونی می‌شود. 👉 yjc.ir/00UYNn
🚩برنامه نیروهای مسلح در روزهای آینده به روایت سردار شکارچی سخنگوی ارشد نیروهای مسلح سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: 🔹 در پی فرمان فرمانده کل قوا به سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح بلافاصله در روز جمعه جلسه این قرارگاه با عنوان قرارگاه بهداشتی در مانی امام رضا با حضور فرماندهان سازمان نیروهای مسلح و معاونین ستادکل برگزار شد و تصمیمات مهمی گرفته شد. 🔹 وزرات بهداشت و درمان تحت عنوان رئیس ستاد مباررزه با کرونا درخواسته‌هایی را از ستادکل داشتند. یکی از مسائل کمک به غربالگری جامعه توسط درمانگاه‌های ثابت و سیاری است که نیروهای مسلح راه اندازی می‌کنند که از دیروز این امر در دستور کار قرار گرفته و شرع شده و قرار شد این غربالگری در یک مدت کوتاه انجام شود. 🔹موضوع دیگر افزایش تخت‌های بیمارستانی است که امروز بخش زیادی از تخت‌های بیمارستانی نیروهای مسلح در اختیار بیماران و وزارت بهداشت است و قرار شد این تخت‌ها به دو برابر افزایش پیدا بکند و 2 هزار تخت استراحت‌گاهی هم اضافه شود. کمک های آمادی و لجستیکی در تولید ماسک و مواد ضد عفونی کننده نیز در خواست دیگر وزارت بهداشت بود که تمام سازمان های نیروهای مسلح و بخصوص وزارت دفاع ماموریت پیدا کرد تا بخش زیادی از این نیازها را تامین بکند. در حوزه کارهای علمی و تحقیقاتی نیر دستوراتی صادر شد. 🔹 در حوزه تامین نیروی انسانی متخصص و خدماتی برای کمک به وزارت بهداشت و درمان نیز قرار شد نیروهای مسلح از ظرفیت خودشان و بسیج به وزارت بهداشت کمک کنند. 🔹 تصمیمی هم در حوزه قطع زنجیره انتقال کرونا گرفته شد که قرار شد نیروهای مسلح برابر تصمیماتی که ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت کشور می‌گیرند در این حوزه از توان نیروی انتظامی استفاده کند تا مشارکت عمومی را افزایش دهند و اقناع سازی افکار عمومی را افزایش دهد و خود مردم انشاالله تلاش بکنند که این زنجیزه انتقال ویروس را قطع کنند. رسانه‌های بیگانه در این حوزه در حال تحریک مردم و القای نکات مغایر این تصمیم ستادکل نیروهای مسلح هستند. البته مردم ما نباید به فضا سازی شبکه های بیگانه داشته باشند و تمام تلاش نیروهای مسلح خدمت به مردم است تا این مشکل را دفع کنند.
🔷۵ سناریو برای جبران تعطیلات مدارس/ احتمال تعویق امتحانات و کنکور https://tn.ai/2222845 🔷عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش مجلس در گفتگو با تسنیم: امکان تغییر تقویم آموزشی به دلیل تعطیلی مکرر مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا وجود دارد. https://tn.ai/2222964 🔷حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد جمکران و بقاع متبرکه به‌زودی تعطیل می‌شود https://tn.ai/2223014
✅ حمایت از اصناف متضرر با شیوع کرونا 🔸امیرعباس منوچهری، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی: 🔹بیش از ۲ هزار تخت در سراسر کشور و حدود ۳۰۴ درمانگاه به طور مداوم به ویزیت بیماران کرونایی می‌پردازند. 🔹در بخش کمک‌های حمایتی نیز سازمان تأمین اجتماعی پرداخت غرامت دستمزد، توقف بازرسی‌ها از کارگاه‌ها، حمایت از اصنافی که متضرر شدند و اعطای تسهیلات به رانندگان و کارگران ساختمانی را تعیین کرده است. 🔹تأمین اجتماعی به تعهدات خود در قبال بیمه شدگان پایبند است، به همین منظور افرادی که در این مدت به دلیل شیوع این بیماری بیکار شده اند مورد حمایت هستند. 🔹در بخش درمان، سازمان تأمین اجتماعی ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تهیه اقلام حفاظتی و بهداشتی تخصیص داده است که در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی برای درمان بیماران و مراجعان قرار داده شد.
🐺ترامپ برای حفاظت در مقابل کرونا روز ملی دعا اعلام کرد . ترامپ در صفحه توئیتری خود نوشت: 🔹افتخار بزرگی برای من است که یکشنبه 15 مارس (26 اسفند) را به عنوان روز ملی دعا و نیایش اعلام کنم. ما کشوری هستیم که در طول تاریخ در زمانهایی مانند الان برای محافظت به قدرت خداوند روی آورده‌ایم. 🐺🐺 اینها هم به دعا رو کردند.😁😂 #لعلهم_یضرعون
📸 #پایگاه // محل پرتاب موشک به سمت پایگاه التاجی