May 11
✳️امروزمهمترین و خطرناکترین مسئله ای که امنیت ملی ایران را دچار چالش جدی کرده است، «شکاف اجتماعی بین مردم و مردم و شکاف بین مردم وحاکمیت» است.
🇮🇷@irnasec
امنیت ملی ایران
👈🏼پیش تحریر؛ سخنان آیت الله خامنه ای به نخست وزیر عراق: امنیت عراق، امنیت ایران است.👆🏼 ⭕️امنیتِ درو
👈پیش تحریر؛بزرگترین عملیات قاچاق سلاح به ایران در سلیمانیه عراق خنثی شد👆
✳️همکاری امنیتی ایران و عراق مانع یک اقدام تروریستی درون کشور از طریق توزیع سلاح شده است. مبنای راهبرد «امنیت برون مرز»، ترسیم «خط مقابله با تهدید» و «مقابله با عوامل ناامنی ساز»، کیلومترها دورتر از مرز ایران تا حد ممکن است.
🇮🇷@irnasec
👈پیش تحریر؛ جدول منطق مواجهه با اغتشاشگران به نقل از سخنان رهبری👆
✔️عدالت امنیت زا
✳️ممکن است نسبت «عدالت و امنیت» خلاف نظریات مشهور اندیشه سیاسی نسبت تقدم و تاخر نباشد. این نسبت بین این دو یک رابطه «هم کنشی» (تعاملی) است.به این معنا که روی هم تاثیر می گذارند و با هم داد و ستد می کنند.
عدالت موجب تامین امنیت و امنیت بستری مناسب برای اجرای عدالت است .
✳️آنچه که در جدول فوق در مقام دسته بندی مجازات اغتشاشگران آمده از جنس تعامل عدالت-مجازات مجرمان با تفکیک انگیزه ها، جنایت ها و برخوردها- و امنیت است.
🇮🇷@irnasec
👈پیش تحریر؛وزیر خارجه کانادا طی بیانیهای اعلام کرد که این کشور، تحریمهایی را علیه چند فرد و نهاد ایرانی به بهانه نقض حقوق بشر و سرکوب اعتراضات مسالمتآمیز اعمال کرده است.
✳️به نظر می رسدفارغ از لزوم تسریع در تدوین دیپلماسی نوین دفاعی-امنیتی، بسته به میزان کیفیت تاثیر تحریم های اِعمالی بر امنیت ملی از سمت کشورهای غربی ، نیاز به تدوین چهارچوبِ«بازدارندگی» از نوع «بازدارندگی سخت» هستیم تا هرکشور غربی تحریم کننده ایران در قبال تحریم ایران «مجازات» شوند.
✳️از میان انواع بازدارندگی،بازدارندگی از طریق اعمال مجازات متداول ترین نوع بازدارندگی سخت است که متاسفانه توجه چندانی در دستگاه سیاست خارجه نمی شود.
✳️از میزان نقش و حضور نهادهای اطلاعاتی-امنیتی ایران در تدوین سیاست های ضد تحریمی اطلاع چندانی در دست نیست اما حضور موثر این نهاها در تدوین این چهارچوب بازدارندگی سخت قابل مطالعه است.
🇮🇷@irnasec
👈پیش تحریر؛ ناصر امینی، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
نیمی از مبتلایان به ایدز در استان بین سنین ٢٠ تا ٣۵ سال دارند./۴٠ درصد بیماران مبتلا به ایدز از بیماری خود خبر ندارند./ ابتلا به ایدز در خانم ها در حال افزایش است./ در چند سال اخیر روش انتقال بیماری ایدز در حال تغییر است.
✳️مسئله امنیتی
🔰تصمیم گیری در هر حوزه ای ناظر بر حل مسئله است و در حوزه امنیت ملی مبتنی بر حل « مسئله امنیتی».
🔰از آنجا که چالش ها و تهدیداتی که برای یک نظام سیاسی رخ می دهند از حیث شدت و ضعف همگی به یک درجه از اهمیت نیستند، نمی توان تمام این امور را مسئله امنیتی تلقی کرد.
🔰اینکه چه رخدادی با چه ویژگی هایی یک مسئله امنیتی به شمار می رود و می تواند در چرخه تصمیم گیری و تقویم سیاست گذاری امنیتی قرار بگیرد، برای سیاست گذاران از اهمیت حیاتی برخوردار است.
🔰با توجه به اینکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سیاست گذاری در حوزه امنیت ملی بر عهده شورای عالی امنیت ملی نهاده شده است و از سوی دیگر با توجه به شان و جایگاه بی بدیل این شورا تمام حوادث سیاسی و رخدادهای امنیتی قاعدتا نبایستی در این شورا مطرح شوند.*
🔰با این وصف، اگر وضعیت بهداشت و سلامت استان خراسان رضوی به شکل افزایش ابتلاء به بیماری ایدز به مسئله امنیت ملی در نیامده ولی مسئله «امنیت استانی» یا «امنیت شهری» قرار دارد، قابلیت ارجاع به شورای تامین استان خراسان رضوی را دارد. شورای تامین استان نهاد پاییندستی شورای امنیت کشور در سطح استانی است که ریاست آن بر عهده استاندار است.
🔰از وظایف این شورا:
الف-جمعبندی و بررسی اخبار و گزارشات و تجزیه و تحلیلهای مربوط به امور حساس امنیتی، سیاسی و اجتماعی استان.
ب - گزارش وضع امنیتی، سیاسی و اجتماعی استان به شورای امنیت کشور.
ج - ایجاد هماهنگی با شورای امنیت کشور.
*فصلنامه مطالعات بین رشته ای دانش راهبردی شماره 5
🇮🇷@irnasec
💢نکته مهم اطلاعیه دیرهنگام شاک(شورای امنیت کشور) در تحلیل وقایع پس از مرگ مهسا امینی، تروریست نامیدن رسانه انگلیسی(بی بی سی) است که ظاهرا صرفا یک هجمه لفظی است. اگرنه، حاکمیت به شکل رسمی می بایست نام بی بی سی را در کنار رسانه سعودی(ایران اینترنشنال) در لیست سازمان های تروریستی قرار می داد.
🇮🇷@irnasec
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈پیش تحریر؛ ️پرچم تجزیهطلبان درست رو به روی مولوی عبدالحمید در نماز جمعه دیروز!
🔰«رسوخ» عوامل مهم ناامنی ساز تمامیت ارضی ایران در تریبون های رسمی مانند انگاره های تجزیه طلبانه،اگر جدی گرفته نشود به «تثبیت» آن می انجامد.
🔰این تثبیت عوامل، منجر به تضعیف «امنیت پایدار» و آغاز فرایند «تهدید پایدار» در نقطه نقطه خاک این سرزمین خواهد شد. 🚷
🇮🇷@irnasec
امنیت ملی ایران
💢نکته مهم اطلاعیه دیرهنگام شاک(شورای امنیت کشور) در تحلیل وقایع پس از مرگ مهسا امینی، تروریست نامیدن
🔰چکیده اطلاعیه شاک(شورای امنیت کشور) این است: اقدام «خارجی» علیه «امنیت ملی»!
🔰کنش های رسانه ای دستگاه های خبری سعودی و انگلیسی از جنس ترویج و آموزش خشونت است و جنبه تروریستی دارد. بنابراین وزن «اقدام سخت» برای مقابله با آن ها سنگین تر از «اقدام نرم» است.
🇮🇷@irnasec
امنیت ملی ایران
👈🏼پیش تحریر؛👆🏼بنر تبلیغاتی در اصفهان : « شهر آرام شده! مغازه را باز کن! اجازه نخواهیم داد کسب و کارت
👈🏼پیش تحریر؛یکی از کسبه بازار سنندج که در حاشیه سفر رئیسجمهور به این شهر به رئیسی خوشامد گفته بود تبدیل به سیبل حملات ضدانقلاب و گروههای برانداز شد. آنها با انتشار اطلاعات شخصی فروشنده مذکور و انتشار محل کسب و کارش، باعث تهدید جانی و ایجاد ارعاب عمومی وی شدند و او را وادار به عذرخواهی کردند.
🔰تلاش برای تغییر «نظم اجتماعی» محصول اتخاذ راهبرد «ناامنی پایدار» - در مقابل امنیت پایدار-است که گروهک های تجزیه طلب کُرد و همه سازمان های برانداز ضدانقلاب دنبال می کنند.
🔰در این راهبرد، هرکس یا صنفی با اقدامات ضداجتماعی آنها همراهی نکند تهدید شده و فضای ناامنی را برای او هموار می کنند. شبیه تلاش برای تعطیلی بازار و اعتصابات سراسری.
🔰نقش نهادهای امنیتی برای مقابله با این چالش ضد امنیتی مهم تر و حیاتی تر از گذشته است. کسبه و صنوف بازاری نباید احساس ناامنی کنند.
🇮🇷@irnasec
امنیت ملی ایران
👈پیش تحریر؛ جدول منطق مواجهه با اغتشاشگران به نقل از سخنان رهبری👆 ✔️عدالت امنیت زا ✳️ممکن است نسبت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈عدالت و امنیت
🔰خاطره دکتر سعید جلیلی دبیر وقت شورای عالی امنیت از دستور رهبری در فتنه 88 با نگاه خاص به مقوله «عدالت در امنیت»
🔰در اندیشه دینی، بنای امنیت بر پایهی ایمان و عدالت است.
🇮🇷@irnasec
👈پیش تحریر؛ سخنان و مواضع حجتالاسلام طائب به عنوان رئیس سابق یک نهاد مهم اطلاعاتی-امنیتی همواره از اهمیت خاصی برخوردار است. رصد این سخنان و مواضع را از آن جهت توصیه می کنیم که آنچه که می گوید یک تحلیل امنیتی از یک مسئول امنیتی است.
💠 حجتالاسلام طائب شنبه شب در ادامه سلسله نشستهای تحلیلی سیاسی بصائر در مدرسه علمیه شهید صدوقی قم *با بیان اینکه در اغتشاشهای اخیر تمرکز بر دو موضوع رهبری و مردم است گفت: دشمن به دنبال بیتفاوت کردن مردم، و تضعیف رهبری به عنوان سکاندار جامعه میباشد.
🔸 برآورد آمریکاییها این بود که اگر کفه اغتشاشها و انتخابات داخلی آمریکا و اسرائیل به نفعشان شد، بگویند ما دیگر با ایران در مورد برجام مذاکره نداریم، یک پله بالاتر خواهیم رفت و روی کل مسائل ایران بحث میکنیم.
🔹دشمن میخواهد اقدامات میدانی را به سمت اعتصابات ببرد و اغتشاشات فقط روی تقویم امنیتی و در مناسبتهای مختلف باشد، آمریکاییها چون زمان محدودی دارند، روی راهبرد مهار قدرت ایران متمرکز شدهاند.
🔸 اغتشاشها اُفت و خیز دارد، ولی آمریکاییها نمیگذارند این فرآیند از بین برود، این دیگر به تولید قدرت ما بستگی دارد، البته به لحاظ امنیتی مساله تقریبا جمع شده است، اما جنگ ادراکی و شناختی نیازمند فعال شدن همه دغدغه مندان انقلاب از جمله طلبهها و دانشجویان است.
🔹 معتقدم روند اغتشاشها نزولی است و به سمت کاهشی می رود، اما در مناسبتها اُفت و خیز دارد.
🔸 برخیها میگویند چرا با قبلیها برخورد نمیشود، ولی در پاسخ باید گفت که امروز باید توان خود را به جای دعوای سیاسی جدید، برای نشان دادن کارآمدی خود نشان دهیم.
*برگرفته از کانال حسین طائب
🇮🇷@irnasec