وایپ
⁉️زن، همهی زنان ایران است، زنان خانهدار چرا دیده نمیشوند؟! این زنان در حوزهی فرهنگ و هنر هم سهم
🔺مسئلهی منِ مادر خانهدار، دقیقا همینقدر واقعی و خُرد است که شاید در برنامههای کلان دیده نشود مثل خیلی از جلسات و همایش زنان و آثار هنری که ما در آن حذفشدهایم چون مسائلمان خرد و واقعی است.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔴عقبافتادگی «هنر هفتم» از ادبیات داستانی در حوزهی زنان و مقاومت
🔸در ادبیات داستانی، سهم زنان در مقاومت مطلوب است، کتابهای زیادی در این زمینه نگاشته شده اما متاسفانه تولیدات سینمایی و مجموعهای به شدت کم است و متاسفانه گاها بعضی از تولیدات نمایشی آنقدر ضعیف هستند که با خود میگویی: از طلا بودن پشیمان گشتهایم، مرحمت نموده ما را مس کنید!
وایپ
🔴عقبافتادگی «هنر هفتم» از ادبیات داستانی در حوزهی زنان و مقاومت 🔸در ادبیات داستانی، سهم زنان در م
🔸اگر کتابهای حوزه زنان و مقاومت در تراز فیلمهایی چون «بیست و سه نفر»، «منصور»، «شیار ۱۴۳» و... به حوزهی تولید برسد، قطع به یقین با توجه به تحولات جدید منطقه و جهان، روحهای تشنه را در سطح جهان سیراب خواهد کرد.
🔸به عنوان مثال کتاب «هم قسم» که شرح زندگی و خاطرات «ام یاسر» همسر شهید سید عباس موسوی، دبیرکل پیشین حزب الله لبنان است، میتواند روزنهای نو در «جهاد زنانه» را باز کند. زنی، باصلابت، با لطافت که در معادلات لبنان با حمایتهای زنانهی خود تاثیر بسزایی دارد. زنی که حضور اجتماعی خود به عنوان مدیر اولین حوزهی علمیه زنان در لبنان را چنان در لحاظ زندگی خانوادگی خود میچیند که خللی را مشاهده نمیکنی. مادری دلسوز و به معنای واقعی کلمه خانواده دار و در پایان شهیدهای که مزد ایفای درست نقش انسانی و زنانهی خود را گرفت و به لقای الله شتافت. اگر این کتاب به مرحلهی تولید فیلم برسد حتما سبب وفاق بیشتر فرهنگی بین ایران با کشورهای محورمقاومت خواهد شد، همچنین نکتهی کلیدی کتاب تاثیرپذیری ایشان از حضرت امام رحمةاللهعلیه است که نشاندهندهی نقش رهبری و صدور جهانی انقلاب دارد و با ساخت فیلم چه به صورت مشترک با کشور لبنان، چه به صورت غیرمشترک ادای دینی است به آرمانهای وسیع امام که از اسلام نشأت گرفته و مرزهایش فراتر از ایران میباشد.
🔸کتاب «تاوان عاشقی» روایتی جذاب از رابطهی خلیل جوان تازه شیعهشدهی شیلیایی و آلا دختر سنی فلسطینی است که برای پرفروششدن یک فیلم همهچیز را دارد. پیوند این زوج و زندگی زناشویی آنها در ایران است، زیرا خلیل، طلبهی جامعةالمصطفی در قم است و مبلغی فعال برای گسترش تشیع در شیلی. داستان از عشق زمینی، تو را به اللهی پیوند میزند که باعث مقاومت در برابر رنجهای مختلف میشود. آنچنان رنجهای واقعی در این رابطه وجود دارد که حقارت رنجهای خود را میبینی و به این حقارت حسرت میخوری. آلا با پسرش غسان اکنون در غزه است و قطعا هم ساخت مستند و هم فیلم سینمایی و مجموعه از این کتاب بسیار مهم در ادبیات مقاومت جهان خواهد بود.
🔸کتاب «درگاه این خانه بوسیدنی است» کتابی است از خاطرات فروغ منهی مادر سه شهید و همسر یک مجاهد. زنی که به او گفته شد: تو با فرزندانت امتحان میشوی. زنی مهربان و دوست داشتنی، زنی مقاوم و معتقد به آرمانهای انقلاب، زنی مجاهد که امنیت خاطر را برای جهاد همسر و فرزندانش ایجاد کرد و موازنهی قدرت را به نفع حکومت شیعی تغییر داد.
در کتاب، رنجهای مادرانه و پدرانه به خوبی نشان داده شده است که قلب با تنگی قلبشان، تنگ میشود.
جمع بین رنجها و غصههای مادرانه در فقدان فرزندان با صلابت دفاع از انقلاب را نویسنده به خوبی از کار درآورده اگر یک کارگردان دلسوز بتواند آن را به تصویر بکشد، یک گام رو به جلو از فهم واژهی صبر خواهد بود که استادمان میگفت:
صبر یعنی در هنگام نداری، به پای باطل نچسبیدن درحالیکه ما به مادران شهیدی که گریه کنند شاید بگوییم صبر ندارند درحالیکه اصل صبر این است به پای باطل نچسبی و کفر نگویی که این مادران آن را به خوبی بلدند.
🔸کاش هنر هفتم از ادبیات داستانی عقب نیفتد و بتواند از نقش زنان در مقاومت، که به رشتهی تحریر درآمده، استفاده کند و فیلمهایی با کارگردانانی کاربلد و بازی بازیگران حرفهای بسازد و جبران عقبافتادگی را با بازیگران نابلد یا کارگردانان نه چندان مطلوب، جلو نبرد که ما را به پشیمانی برساند.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 هدفی بالاتر از آزادی و عدالت و رفاه
اگر طرفداری از نامزدها، رسانهها را به جایی برساند که نظام روحی افرادی مکدر گردد، مسئول هستند.
🔶 پیروزی انقلاب اسلامی، نویدبخش پرچمداری توحید در جهان بود و استمرار این پیروزی با نظام «جمهوری اسلامی ایران» باید این پرچمداری را تثبیت کند.
🔸این حکومت طبق سیره حضرت رسول بنا شده و بنا دارد مردم را «برای اهدافی بالاتر از حتی آزادی و عدالت و رفاه، (عین صاد)» برساند.
آن هم چیزی نیست جز رشد; در اندیشه استاد صفایی حائری رشد، یعنی جهت دادن به استعدادهای تکاملیافتهی انسان.
👇🏻ادامه دارد...
🔸در نظام توحیدی، از انبیا و اولیا گرفته تا کارگزاران حکومتهای منتسب به آنان، بدنبال ایجاد رشد در انسانها هستند و رشد حاصل نمیشود مگر با رشد تفکر و تعقل و شناخت مردم و این مسیر طی نخواهد شد مگر با انتخاب هر انسان.
در نظام توحیدی، مسخ انسان، جای ندارد، پس برای رسیدن به پیروزی در نظام توحیدی این حق وجود ندارد که با ایجاد شور یا تخدیر یا اطلاعات زیاد و تلفیقی از حق و باطل، مردم را به آن سمتی که میخواهد متمایل کند. چون وسیله به اندازهی هدف در نظام توحیدی مهم است و نباید از وسایلی بهره برد که عقل و تفکر انسان را زیرسوال ببرد.
🔶حال این روزها در فضای مجازی، عملکرد برخی از چهرهها و کانالهای مطرح انقلابی، خلاف روند رسانهی توحیدی را نشان میدهد.
رسانهی توحیدی باید در نظام توحیدی هماهنگ با نظامات تربیتی، فکری، اجتماعی و... آن باشد.
🔸با ترکیب نامزدها، تحولات منطقه و شهادت سید عزیز، این نوید میآمد که رسانههای منتسب انقلابی بتوانند از این فرصت، گفتمانی جدی در تبیبن رویکردهای دینی و تقابل غرب و استکبار با آزادی اصیل انسانی به اعتلای تمدن اسلامی کمک کنند اما در عمل اتفاقی رخ داد که خالصسازی در آخرالزمان را منجر شد.
🔸حال بهتر است رسانهها با این مولفهها خود را بسنجند و در فرصت باقیمانده بدنبال کاهش این فاصله برآیند تا شاید با «استغفار جمعی، اجابت جمعی را بدنبال بیاورند که محرومیتهای اجتماعی از نعمتهای الهی، با توبههای جمعی برداشته میشود و نعمتهای اجتماعی به دنبال آن محقق میگردد (حجتالاسلام عابدینی)»
🔸مولفهی اول: هر رسانهی توحیدی باید به رشد انسانها، که هدف اصلی در نظام توحیدی است، کمک کند یعنی هم به وجه تکامل یافتن استعدادها توجه کند و هم جهت الهی دادن بدان.
حال اگر اقدامات طرفداری از نامزدها، این رسانهها را به جایی برساند که استعدادی هرز رود یا نظام روحی افرادی مکدر گردد، مسئول هستند. حجتالاسلام عابدینی میفرمود: «اگر رفتار دینیمان به گونهای باشد که در جذب به دین و هدایت، استعدادی تلف شود، مقصر هستیم
کسی که مانع شکوفایی استعدادهای نیکوی دیگران شود، ظالم است.» این ظلم را دست کم نگیریم، گاها مرددین در انتخاب یکی از نامزدهای جبههی انقلاب که به واقع تمامیشان ذخیرهی انقلاب هستند، با مطالب و افشاگریهای به ذم خود تبیینی این رسانهها، کینههایی را نسبت به این ذخیرهها احساس کردند، این ظلم کوچکی نیست! اینجاست که این جملهی استاد صفائی منطبق میشود که «همهی ما فرعونیم، مصرهامون کوچک و بزرگ دارد» و چه حیف که مصرمان به کوچکی انتخاب یک نامزد باشد. محبت نسبت به مومنین، یک استعداد است مبادا آن را مکدر کنید.
〰 ادامه دارد...
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🔸در نظام توحیدی، از انبیا و اولیا گرفته تا کارگزاران حکومتهای منتسب به آنان، بدنبال ایجاد رشد در ان
💠 عدم تضعیف دیگری و وحدت همزمان جبههی انقلاب
تضعیف دیگری، مقابلهی الهی را بهدنبال دارد و تقویت جبهه انقلاب، جریان رحمت الله را وسعت میدهد.
🔸مولفهی دوم: عدم افشای رازها و تضعیف کردن همدیگر
«مومنان در تعامل با یکدیگر باید بدانند که افشای رازها و تضعیف کردن دیگری، به هر اندازه اثرگذار باشد، مقابلهی الهی هم به همان میزان، شدید است.(حجتالاسلام عابدینی)» این مولفه، خیلی دقیق است و با توجه به خط باریک تبیین و تخریب باید خیلی دست به عصا اقدام کرد، چه بسا یک جمله به ظاهر طنز مانند این جمله که فلانی از جبهه انقلاب چقدر فلانی از جبهه غربگرا را تایید کرد، چنان به تضعیف این جبهه بیانجامد که نتیجهش مقابلهی الهی باشد! حال که یک جمله چنین اثری دارد، خود بسنج آن تخریبهای بیحاصلی که تنها کینهزا بود به حدی که افراد را به جایی برساند که در صورت نبود نامزد خود، حاضر شوند رای سفید بدهند.
🔸مولفهی سوم: توجه به وحدت همزمان با تبلیغ نامزد مورد نظر
باید دانست هر فردی در مراتبی از سعهی وجودی، ایمان و... است اما اگر همگان چارچوبهای کلی را قبول داشته باشند، در دایرهی ایمانی هستند، در مورد انتخابات چهار نامزد با توجه به قبول داشتن سیاستهای کلی نظام، توجه به محور مقاومت و... در دایرهی انقلابی بودن هستند پس باید تبلیغ برای نامزد مورد نظر به تضعیف آن سه نفر منجر نشود که تقویت جبهه انقلاب، جریان رحمت الله را وسعت میدهد; «گاهی در دفاع ما، فردیت حاکم است که چندان نتیجهبخش نیست. هرچه کار جمعیتر باشد، اثرگذارتر میشود; خدای متعال در کار جمعی، رحمتش را بهتر و بیشتر نازل میکند; رحمت گستردهتر میشود و عدهی بیشتری نجات پیدا میکنند.(حجتالاسلام عابدینی)»
〰 ادامه دارد...
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
💠 عدم تضعیف دیگری و وحدت همزمان جبههی انقلاب تضعیف دیگری، مقابلهی الهی را بهدنبال دارد و تقویت ج
💠 هریک از افعال ما در این نظام تاثیر دارد
موقعیتهای اجتماعی همانا موهبت الهی هستند، تبلیغات مسیر رسیدن مومنان به کمال باشد و حوادث رشدآفرین و وحدتافزا.
🔸مولفهی چهارم: هرقدر رسانه دنبالکنندههایش بیشتر، باید تواضعش نسبت به مردم بیشتر و به تبع باید تواضعش نسبت به مردمی که رایشان مانند او نیست بیشتر باشد. اگر نبود در توحیدی بودنش باید شک کند. «در نظام الهی، موقعیتهای اجتماعی باید موهبت الهی دانسته شود که شکر آن، تواضع بیشتر است (حجتالاسلام عابدینی)» به عنوان مثال اگر برای نامزد موردنظر خود لفظ قیام را در استقبال به کار میبرید باید برای نامزد دیگر جبهه انقلاب مایه بگذارید حداقل دعوت کنید که مردم بروند.
🔸مولفهی پنجم: تبلیغ و تبیینمان باید به گونهای باشد که مومنان به کمال بالاتر برسند.
«وقتی برای فرج دعا میکنیم، یعنی مومنان به کمالات و قرب بالاتر برسند و در ضمن اشقیا دستشان از شقاوت کوتاه شود.(حجتالاسلام عابدینی)»
حال بنگرید این نوع افشاگریها مومنان را به کمالات میرساند یا کینههایشان را زیاد میکند؟
این نوع پرداختها، دست اشقیا را پرتر نمیکند؟ میوه برای سبد رسانههای معاند فراهم نمیکند؟
🔸مولفهی ششم: توجه به حضور در آخرالزمان و حوادث سریع آن
«حوادث در دوران آخرالزمان سرعت پیدا میکند، به طوری که گاهی در لحظههای کم، حوادثی زیاد پدید میآید. این بخاطر توانایی و رشد انسان امروزی است که توان تحمل آن حوادث را دارد.(حجتالاسلام عابدینی)» وقایع غزه، به پاخواستن مردم آزادهی جهان، شهادت شهید رییسی و همراهانش، انتخابات و حتما آخرین حادثه هم نخواهد بود.
شهادت شهید رییسی، اجماع پدید آورد، صحنهی باشکوه وحدت را رقم زد، حادثهای که رشدآفرین بود اما آیا نوع پرداختها در رسانههای انقلابی توانست وحدت بیافریند؟ وحدت به معنای عدم تبلیغ برای یک نامزد نیست بلکه وحدت یعنی محرکمان در هر پیام و اقدام آیا الله بود یا...؟ سنجش این امر با خود فرد است چون کاملا درونی است و برای این سنجش خلوتی نیاز است! اما آیا این روزها فرصتی برای خلوت دارید؟
دیرزمانی از پخش «زندگی پس از زندگی» نگذشته! چگونه یادمان رفت که یک کلمه چه اثراتی در ابد دارد؟
«هر یک از افعال ما در این نظام تاثیر دارد. هر پلکی که میزنیم در نظام اختیاری یا در راستای حرکت نظام هستی است یا در مقابل آن. اگر در مقابل این حرکت قرار بگیرد، همه عالم از روی سبقت رحمت بر غضب الهی درصدد حفظ و برگرداندن آن هستند; برخلاف نظامهای انسانی (حجتالاسلام عابدینی)» در نظام انسانی و برخی از رسانهها چنان ذخیرههای انقلاب کوبانده شدند که مرددین را در بین رای دادن به یک ذخیره انقلاب و یک غربگرا متمایل به غربگرا کردند! وااسفا!
〰 ادامه دارد...
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
💠 هریک از افعال ما در این نظام تاثیر دارد موقعیتهای اجتماعی همانا موهبت الهی هستند، تبلیغات مسیر ر
💠 تکذیب کمال، راه رسیدن انسان را به حقیقت میبندد.
استکبار در این رسانهها باعث شده، مخاطبین به انکار کمالاتی که در هر یک از این ذخیرههای انقلاب وجود دارد، برسند و این محرومیتزاست.
🔸مولفهی هفتم: نباید اقدامات ما را به تکذیب کمالی در یک نامزد ببرد.
«انکار و تکذیب، راه انسان را به سوی حقیقت میبندد و دیگر احتمال بهرهمند شدن از آن نیست.
اگر کسی بدون دلیل چیزی را قبول کند، ممکن است برای خود محرومیتهای زیادی ایجاد کند. اگر چیزی را هم بدون دلیل رد کند، اثرش این است که رابطهی خودش را با آن قطع کرده است; بنابراین اگر نادانسته کمالی را رد کند، دیگر امکان ندارد از آن کمال بهرهمند شود; چون وجودش آن را نمیپذیرد و دیگر درباره آن فکر هم نمیکند.(حجتالاسلام عابدینی)»
شگفتا و باز هم شگفتا که در هر یک از این ذخیرههای انقلاب، کمالاتی وجود دارد که با نوع پرداختها، مخاطب را به تکذیب و انکار میرساند! اتفاقی که گردنکشی است! استکبار است.
اگر با پرداخت به کمالات نامزد خود به کمالات دیگر نامزدها توجه میشد، چه بسا یک اعتلایی در اندیشهها نسبت به جبهه انقلاب رخ میداد!
سال هشتادوهشت دوقطبی شد! امسال اما دوقطبی دردناک بین طرفداران دو نامزد اصلی انقلاب ایجاد شد!
دو نامزدی که هر کدام دارای کمالات برجستهای هستند که یک تنه میتواند یک عدهای را جریان دهد!
آقایی اهل رسانه از انتخابات مجلس چنان میکوبید و الان هم میکوباند که قشری را به تکذیب و انکار کمالات این ذخیره رسانده و در طرفداران این ذخیره هم متاسفانه این دعواها دیده میشود!
که خدا نکند باعث محرومیت اجتماعیای تحمل دولت سوم روحانی شود که «بسیاری از محرومیتهای ما اختیاری و به سبب همین تکذیبهاست (حجتالاسلام عابدینی)»
متاسفانه برخوردها به گونهای بود که کمالی که برای نامزد مدنظر خود بیان میکردند، مشابهش از نامزد انقلابی رقیب را به صورت انگ مطرح میکردند! به عنوان مثال در مناظرات اگر نامزدشان جواب دیگران را نمیداد و به شرح مطالب خود مشغول بود، اخلاقمدار مطرح میشود و همین اقدام از نامزد انقلابی رقیب، عافیتطلبی!
〰 ادامه دارد...
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
💠 تکذیب کمال، راه رسیدن انسان را به حقیقت میبندد. استکبار در این رسانهها باعث شده، مخاطبین به انک
💠 استعمار نو یعنی تعطیلی فکر
هر عمل ما، ارتباطی با گذشته دارد و جریانی در آینده دارد! نگذاریم الله از معادلاتمان حذف بشود!
🔸مولفهی هشتم: اطلاعات باید موجب افزایش قدرت تفکر باشد نه آنکه قدرت صدق و کذب را از مخاطب بگیرد.
اگر تعداد اطلاعات زیاد و سطحی باشد، مخاطب قدرت صدق و کذب را از دست میدهد و ارادهای برای سنجش غلط از درست را نمییابد! حربهای که رسانههای استکباری دنبال میکنند دقیقا در این روزها با رسانههای به ظاهر طرفدار جبهه انقلاب مشاهده میکنیم. خبرهای پشتهم که کذب آن بعدا مشخص میشود که البته تاثیری که خبر اول گذاشته را خنثی نمیکند و تفکر را تعطیل میکند. به قول آیتالله حائری شیرازی، «استعمار نو یعنی تعطیلی فکر». به مدد این سبک رسانهای شاهد استعمار از طرف انقلابیون هستیم.
🔸مولفهی نهم: هر توییت، مطلب، پیام تصویری و... را فقط محدود به بازهی زمانی انتخابات نبیند! هر عمل ما، ارتباطی با گذشته دارد و جریانی در آینده دارد!
در نظام معرفتی و تربیتی اسلام، باید به هر عمل اینگونه نگریست تا بازدارندگی لازم را داشته باشد، «کسی که دیروز و امروز و آینده را یکجا میبیند، حرکتها را بیشتر حس میکند و رکود را بهتر مییابد و از دست دادن را عمیقتر احساس مینماید و این است که بیشتر و بهتر بهره برمیدارد.(عین صاد)» براستی مایی که در این نظام توحیدی با این وسعت معرفتی هستیم چگونه حواسمان معطوف به حرکتهایمان نیست! شاید رای سفید دیروزم باعث شود به گونهای عمل کنم که نباید!!!
🔶بناست که در جامعهی ایمانی، پیوندها حقیقی باشد و با رابطهی الهی بقا بیابد! اگر جامعهی ایمانی برایتان مهم است! اگر فکر میکنید نامزدتان جامعهی ایمانی را تقویت میکند!
بنگرید که چه کردید با پیوندهای ایمانی!
اگر کینه ایجاد کردید، استغفار کنید! وقت کم است کم.
به خود بیایید! وحدت با نظام هستی هماهنگ است! وحدت نشانهی هماهنگی است! وحدت هم فقط به معنای تجمیع بر یک نامزد نیست که اگر میشد عالی بود! وحدت یعنی نگذاریم هدف گم بشود، نگذاریم الله از معادلاتمان حذف بشود! اگر بغض و کینه نسبت به ذخایر انقلاب کردهاید، به احتمال قوی محرک، الله نیست و اگر محرک الله نباشد، در نظام توحیدی محاسبه نمیشود و در زمین شیطان بازی شده است.
پایان.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
📚«درون یک آیینه، درون یک معما» رمانی با مسئله مرگ و زندگی 💠 رمانهای «یاستین گوردر» زبان هنر است بر
💠 «درون یک آیینه، درون یک معما» نام رمانی است که «یاستین گوردر» نویسندهی رمان مشهور «دنیای سوفی» نگاشته است.
این کتاب در پی ایجاد نگاهی به مسئلهی مرگ و زندگی است که بتواند «نیستی مرگ» که در زندگی مردمان بدونِ وحی جریان دارد را جبران کند و تلاش میکند طی گفتوگوهایی بین یک دختر نوجوان سرطانی و در حال مرگ با فرشته پاسدار بیماران، رابطهای بین زمین و آسمان بزند و معنای زندگی را از دل مرگ بازیابد.
💠 تلاش قابل ستایشی که با قلم جذاب و سوالات جسورانه در به چالش کشاندن فلسفه خلقت، نمایش خروج از جسم، اولویت دادن به روح و تلفیق آموزههای عهدِین و فلسفه غربی، راهی نو در اختیار انسان مدرنِ منهای وحی میگذارد تا شاید به واسطه رنجِ ناشی از خودآگاهی، با مرگ کنار بیاید و جاودانگی را فرا از جسم رنجور بازیابد و معنایی برای زندگیاش یابد.
💠 اما تلاشی که در حد آموزههای تحریفی عهدین و فلسفهی تجربی غربی باشد نتیجهاش، نگاه غلط به آفرینش و نحوهی هبوط حضرت آدم و حوا میشود، و خدایی را به نمایش میگذارد که نسبت به فلسفهی آفرینشش حساس است که اجازهی انتقاد به فلسفهی آفرینشش را نمیدهد. او آنقدر از آفرینش خسته شده که مجبور به استراحت شده و دیگر حوصلهای برای خلق احسن نداشته! خدایی که عاجز از اصلاح نظام آفرینش است و البته، نسبت به آفریدههایش هم فهم کاملی ندارد!
عیسی که از تَرک خدا شاکیست و همین جمله را دلیلی بر شاکی بودن خدا از خودش برداشت میکند! فرشتگانی که حسادت میکنند و...
بهنظر نمیتوان به نویسنده ایراد گرفت چون اطلاعاتش در همین حد است!
نکته جالب آنجاست که این موضوع آنچنان برای مردم جهان ضروری است که فیلمی به همین نام در سال ۲۰۰۸ در نرروژ ساخته شد.
💠 باید از هنری نالید که با وجود محتوای بسیار غنی که از یک بنیان وحیانیِ آخرالزمانی برخوردار است که تمام استعدادها را تا آخرالزمان میشناسد و رشدشان را مدنظر دارد؛ و از تفکر و عقلی برخوردار است که سبب پرورش درست میشود و تخیلی که میتواند مسئولیت بیان این محتواها به جهان تشنهی امروز را بر عهده بگیرد.
برای یک انسان، مرگ، رنجآور است مگر آنکه بداند مرگ، نیستی نیست بلکه هجرتی است به منزل ابدی که با اعمال در دنیا ساخته میشود و همین نگاه به مرگ و معاد، سبک زندگیای برایش میآورد که عملش را پایان نمیبیند بلکه آغازی تا بینهایت مییابد!
خدایی است که نظامش به احسن وجه آفریده شده و تمام وجوهات و آفریدههایش خیر محض است، خدایی که رحمتش بر غضبش پیشی دارد! قادر مطلق است، عالم مطلق است و احاطهی کامل دارد.
💠 محتوای قرآنی و دعای جوشن کبیر آنچنان غنی است که اگر امثال «یاستین گوردر» بدان دست مییافت، احتمالا اکنون با رمانهای مختلفی روبهرو بودیم که نیاز انسان گمشدهی امروزی است.
تبدیل این رمان به فیلم با محوریتِ یک نوجوان همراه با محتوای فلسفی_دینی، برای سازمانهای سینمایی و نهادهای فرهنگی کشور تلنگری است تا شاید به حرکتی در تراز محتوای غنی دینی_فلسفی ما بینجامد.
📝 زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe