وایپ
🎥 واترگیت، ترامپ، فیلم تیرانداز 🔹نگاه عوامانه، فیلم و سریال در هر ژانر و با هر کیفیتی به لحاظ هنری
🔹گاهی مستقیم و گاهی مستتر در جریان یک فیلم. گاهی حتی بعد از چند سال که در عالم واقع اتفاقی رخ میدهد گویی بیینده حرفهای، سالها پیش آن را دیده است. گاهی حتی ساختارِ باورش نیز بر پر پایه آن فیلم با ادراک ناخودآگاهش شکل گرفته و خود نفهمیده است.
🔹نمونهای از این جهتدهی فیلم سینمایی "تیرانداز" است که از شبکههای سیما هم پخش شده است. در خلاصه این فیلم آمده: "تیرانداز فیلمی است به کارگردانی آنتوان فوکوا و محصول سال ۲۰۰۷ دربارهی دروغگوییها، توطئهچینیها و خیانتهایی که در سطوح بالای دولتی آمریکا به وقوع میپیوندد. یک تیرانداز ماهر که برای مدتی در آرامش زندگی میکند، از یک توطئه برای ترور رئیس جمهور مطلع میشود. اکنون او که متهم اصلی این ترور شناخته شده است، تصمیم میگیرد رد قاتل اصلی را بگیرد و دست عاملان اصلی ترور را رو کند.
قصهای دربارهی نبرد فرد علیه سیستم، قصهای که تماشاگر به راحتی با آن ارتباط برقرار میکند.
تماشاگر در حین تماشای فیلم کاملاً درگیر قصه میشود. در هر فصل این پرسش در ذهن تماشاگر نقش میبندد که قهرمان قصه چگونه میتواند از پس این دام و توطئهی جدیدی که برای وی تدارک دیدهاند، بربیاید."
🔹نکته اصلی از دید تماشاگر آگاه، نقش سناتوری است که صرفا برای جنبههای تبلیغاتی، ترور رئیس جمهور را تدارک دیده است. هر چند ترورهای سیاسی در آمریکا محصول خشونتهای سیاسی فزاینده در سابقه این کشور است اما در آستانه انتخابات آمریکا و با مراجعه به چنین فیلمهایی، گویی این یک حرکت از پیش تعیین شده برای کسب آراء مردم این کشور است.
🔹سیاسیون، ثابت شدن ساختگی بودن این ماجرا را واترگیتی دیگر برای آمریکا و علیه ترامپ می دانند. فرار رو به جلو برای اثبات عوامل خارجی بهویژه دست داشتن ایران در این ماجرا شاید علت دیگری برای این صحنه آرایی باشد. حال آنکه از منظر ایرانیها " انتقام سخت هنوز در راه است."
📝 عالیه بهرامزاد
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رونمایی از فیلم سینمایی اسرائیلی همزمان با شروع المپیک ۲۰۲۴
🔺همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری المپیک ۲۰۲۴ پاریس، رسانههای اسرائیلی از تریلر فیلم سینمایی TATAMI با محوریت تخریب چهره ایران و سیاست ضد اسرائیلی ایران در حیطه ورزش، رونمایی کردند.
وایپ
🔴رونمایی از فیلم سینمایی اسرائیلی همزمان با شروع المپیک ۲۰۲۴ 🔺همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری ا
🔺زر امیرابراهیمی بازیگر فیلم «عنکبوت مقدس» علاوه بر بازی در این فیلم به همراه گای ناتیو اسرائیلی کارگردانی مشترک فیلم را بر عهده داشته است!
🔺در خلاصه داستان این فیلم آمده؛ فیلم داستان جودوکار زن ایرانی لیلا حسینی و مربیاش مریم قنبری (با بازی زر امیرابراهیمی) را روایت میکند، که قصد دارد در مسابقات جهانی جودو نخستین مدال طلای ایران را ببرد. در میان راه مسابقه، جمهوری اسلامی با آنان اتمام حجت میکند و به لیلا دستور میدهد که به دروغ بگوید صدمه دیدهاست و ببازد (بدلیل عدم رویارویی با ورزشکار اسرائیلی). لیلا که آزادی خودش و خانوادهاش در خطر است باید وانمود کند که صدمه دیده است و از جمهوری اسلامی حمایت کند یا در برابر هردویشان قرار بگیرد و برای گرفتن طلا مبارزه کند.
🔺داستان تخیلی این فیلم که ادعا شده براساس ماجرای واقعی است، دروغی بیش نیست چرا که نه ورزشکاری به این نام وجود دارد و نه جودوی زنان ایران در حد جهانیست! و حتی در آسیا نیز درخششی نداشته است.
🔺در رشته جودو مردان، سعید مولایی قبل از رویارویی با ورزشکار اسرائیلی باخت و با طرح ادعاهایی پس از آن از کشور خارج شد و تا به اینجای کار سرنوشت خوبی نداشت.
اما انتخاب ورزشکار زن و فمینستی کردن ماجرای فیلم؛ همانند فیلم سینمایی «عرق سرد» سهیل بیرقی در سال ۱۳۹۶، چیزی جز شیطنت برای تخریب چهره ایران نیست! اما آنچه رژیم کودککش و وحشی اسرائیل در زمان ساخت فیلم از آن غافل بوده عملیات غرورآفرین طوفان الاقصی و مقاومت جانانه و قهرمانانه زنان و کودکان و مردم بینظیر غزه بوده است! که ماورای ذهن و فکر پوسیده این جانیان، وجدانهای خفته بشری را بیدار کرد و تشت رسوایی درندههای خونخوار اسرائیل را انداخت و پیام مظلومیت و برحق بودنشان را به گوش مردم آزاده جهان رسانید.
🔺بنابراین در حال کنونی اسرائیل خبیث حرفی برای گفتن ندارد چه رسد به آنکه بخواهد با این قبیل فیلمها سیاستهای ایران را به چالش بکشد، بلکه برعکس امتناع ورزشکاران ایرانی و به رسمیت نشناختن اسرائیل غاصب، افتخاری برای ایران و ایرانیست تا انسانهایی که نمیدانند، بدانند جمهوری اسلامی همواره در سمت حق و درست تاریخ بوده و اسرائیل و همپالههایش همچون امیرابراهیمی و سایر مخالفین ملت ایران در سمت غلط و تاریک تاریخ ایستادند و خواهند بود.
🔺 ناگفته نماند که رژیم جعلی در زمینه فیلم و سریالسازی حرفی برای گفتن ندارد. به عنوان نمونه در سریال «تهران» علیرغم سروصدای بسیار، ضعف صنعت تولید سریال صهیونیستها عیان شد. حال که زر امیرابراهیمی به عنوان بازیگر دست چندم هم کارگردان مشترک تاتامی بوده است!
📝حمید عارفی
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🔴فقدان پیوست فرهنگی در المپیک ۲۰۲۴ 🔺با توجه به سیر دعوت توحیدی انبیا، میتوان اذعان داشت توجه فرهنگ
به عنوان مثال حضرت یوسف علیهالسلام با تغییر ساختارهای اقتصادی به نفع فرهنگ دوری از اسراف، توجه مخصوص به مستضعفین به عنوان بندگان ویژهی خدا، تدبیر ویژه جهت کاهش فاصله طبقاتی به جهت ایجاد زمینه برای دینداری، نشان داد در نظام اقتصادی، توجه به فرهنگ یک اصل است.
همچنین کلام حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله در برخورد با عدهای که سنگ بلند میکردند تا قویتر مشخص شود مبنی بر اینکه: "قویتر کسی است که تقوای بیشتر دارد"، نشان میدهد، فرهنگِ توحیدی شاخص جداییناپذیری است که با هر نظامی چه اقتصادی چه سیاسی و چه ورزشی باید بدان توجه نمود.
🔺«المپیک۲۰۲۴» یکی از بزرگترین رویدادهای ورزشی جهان است که در حال برگزاریست. فرصتی که چهارسال یکبار ایجاد میشود و عدم بهرهبرداری از این فرصت جای تامل و پیگیری دارد.
🔻با نگاهی گذرا به لباس ورزشکاران ایرانی میتوان به بیتوجهی به معرفی پوشاک سنتی ایران به عنوان یک «فرهنگِ متمدنِ کهن» اشاره کرد. چگونه است که پیشرفت صنعت مد در تولید پوشاک سنتی معرف هنر رفیع ایرانی است اما در رویدادهای اینچنینی به پوششهای نه چندان مطابق با فرهنگ ایرانی بسنده میکنند!!؟
اگر شبکهی ورزش با توجه به رسالت رسانهای و فرهنگی خود به این مهم میپرداخت و با دعوت از کارشناسان صنعت پوشاک، طراحان لباس و مسئولین ورزشی، این مطالبه را جدی پیگیری میکرد، شاید گامی رو به جلو در این المپیک برداشته میشد، اما متاسفانه عمدتا به چند توییت کنایهآمیز توسط برخی از اصحاب رسانه بسنده میشود.
🔺علاوه بر این در سالهای نهچندان دور در رشته وزنهبرداری، همراهیِ طنینانداز شدن فریاد یا ابالفضل با حکاکی نام این گوهران تابناک عالم بشریت بر تارک لباس ورزشکاران در انتقال فرهنگ دینی و تبلیغ دین بسیار موثر بود. اما سوال اینجاست چرا این نوع تبلیغات منحصر در علایق افراد شده و به عنوان جریانی در ورزش کشور شکل نگرفته است؟
🔺نماز خواندن ورزشکاران در میادین ورزشی از نکات ارزندهای است که تنها با چندعکس از کنارش عبور شده، درحالیکه میتوان با بهرهبرداری رسانهای درست، در جهت انتقال فرهنگ توحیدی از آن بهرهبرداریِ بهجا نمود.
🔺به نظر میرسد رسانههای تصویری به ویژه شبکه ورزش در جریانسازی فرهنگ در ورزش، کوتاهی نمودند!
با جلوگیریِ کمیته المپیک ۲۰۲۴ از رژه ورزشکاران روسی میتوان فهمید که چقدر ساختارهای ورزشی جهان برای اشاعه فرهنگِ استکباری خود ارزش قائلاند و ما چقدر برای انتقال فرهنگی که منطبق با فطرت و مطلوب طبع است، غافلیم.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
♦️به تصویر کشاندن حقارت جماعت سلبریتی با هنرنمایی نظام هستی
🔻حقارت انسانها را میتوان از انتخابهایشان دید، حس کرد و فهمید!
انتخابی که ممکن است تناسب با هدفی محقرانه داشته باشد.
🔻این ساعتها که هستی، داغدار مجاهد صادق خود است!
🔻جماعتی هستند پوشالی و حقیر که نگرانی خود را از اِعمال قانون برای مجرمی فریاد میزنند!
این جماعت خودمحور، گمان میکنند خودشان محور عالم هستند، بنابراین نگرش، حدی برای اَعمال مجرمانه خود نمیبینند و با یک کلمه که معترضیم بر روی گندشان که هستی را به فساد میکشد، ماله میکشند! برایشان سخت است بفهمند، هر عملی عکسالعملی دارد و باید تبعاتش را بپذیرند!
🔻شاید چون عادت کردهاند که تبعات لگدپراکنیشان، جایزه بینالمللی و بهبه چهچه سران مستکبر باشد و بخشش مالیاتی و بازگردانده شدن به صحنهی هنر جمهوری اسلامی با توجه به رافت اسلامی! اما باید بدانند و آگاه باشند بعضی از اعمال، عکسالعملی دارد که درد دارد، اگر تاب رنج کشیدن ندارید، قدم در ره نگذاریدـ
🔻این جماعت امروز به معنای واقعی سخیف بودن خودشان و حقارت خودشان را با این نوع اعتراض مشخص کردند! و همواره در طرف غلط تاریخ معاصر بودهاند!
🔻اکنون نظام هستی و تمام مقتدرین مظلوم عالم، داغدار جنایت صهیونیست سفاکی است که در حمایت از شروین شما و شما کوششها کرده! دوران بدون درد بودن اعمال گذشته!
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
✴️ هنرِ هفتم میتواند نگاه اقتصاد اسلامی را درمورد نظام جزایی کشور بازتاب دهد
🔸 بخشی از رسالت هنر، نمایش حقایقی است که در بازارِ شلوغِ دروغ دیده نمیشود!
در اکثر فیلمهای این سالها، نقد قوهی قضاییه، اصولی و عمدتا از منظر نقد برای اصلاح نبوده بلکه نقش تراژدیک کردن فیلم یا حتی تغییر ژانر به وحشت را برعهده داشته است!
وایپ
✴️ هنرِ هفتم میتواند نگاه اقتصاد اسلامی را درمورد نظام جزایی کشور بازتاب دهد 🔸 بخشی از رسالت هنر،
درحالیکه، با وجود وارد بودن نقد به عملکرد قوه، برخی از واقعیتهای خوب و عالیای که در آن جریان دارد؛ همچون مواردی که از حقیقت شان ولایت فقیه ناشی میشود، هیچگاه ظهور و بروز نداشته و همواره نادیده انگاشته شده است!
🔸 به عنوان مثال رأفت نظام اسلامی با عفو رهبری در برخی از اعیاد همواره در جریان است که شاید در یک فیلم به اشاره از آن نام برده شده، درحالیکه میتوانست جزء زیرمتن داستان قرار بگیرد!
🔸موضوع مهمتر و درخشانتر که ویژه فقه پویای شیعه است، صَرف وجوهات شرعی برای آزادی زندانیان است و این مورد از آنجمله اموری است که اقتصاد اسلامی را به جرایم غیرعمد طبقهی مستضعف پیوند میدهد، موردی که نمونهاش در حاکمیتهای لیبرال، سوسیال و... دیده نمیشود و تنها فقه پویای شیعی با حاکمیت ولیفقیه ضامن آن است. این موضوع در دیدار اخیر رهبری با قوه قضائیه، مطرح شد که ایشان فرمودند:
"بعضیها را انسان نگاه میکند میبیند تا آخر عمر باید اینها در زندان بمانند، آخرش هم پول داده نمیشود؛ این باید یک جوری علاج بشود. بنده یک وقتی قبلاً به قوّهی قضائیّه گفتم که شما در یک مواردی حتّی از وجوهات میتوانید و حق دارید این پولها را اداء کنید؛ بنده نسبت به خرج سهم امام از وجوهات خیلی سختگیری دارم؛ یعنی مسجد و مانند اینها که میخواهند بسازند من اجازه نمیدهم از سهم امام بسازند، امّا معتقدم از وجوهات حتّی میشود برای یک چنین مواردی استفاده کرد."
🔸 اگر این مورد از پیوند «نظام اقتصاد اسلامی» با «نظام جزایی کشور» با توجه به «احکام شیعی»، هنرمندانه در یک فیلمِ کوتاه یا بلند و حتی مجموعه تلویزیونی به تصویر کشیده شود، تأثیری شگرف در گرایش عمومی مردم نسبت به پرداخت وجوهات خواهد داشت و تصویری درست از شأن ولی فقیه به عنوان حاکم دینی ارائه خواهد داد.
🔸البته با توجه به اینکه فیلمهای با موضوع ارزشی در موارد محدود نمایش هنرمندانهای از آب در آمده، نیاز به تذکر و دقت نظر در مورد کار هنرمندانه احساس میشود!
به کاری هنرمندانه گفته میشود که ارزشها را در ناخودآگاه جریان بیندازد و بازیگران خوبی انتخاب شوند؛ ایدههای زیادی برای ساخت آثار میتوان پیشنهاد داد؛ مثلا در یک فضای درامِ زیبا و عاشقانه، تازه عروسی در اثر که یک جرم اقتصادی به جبر شرایط زمانه، به زندان میافتد! و در یک پیچوتاب فیلمنامهای در پایان با وجوهات مردمی با دستور ولیفقیه آزاد میشود...
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
📌اقتباسی آزاد از زندگی شهید صدر زاده روی آنتن شبکه یک...
🔹آخرین قسمت فصل اول سریال "فراری" به تازگی روی آنتن رفت.
داستان این سریال دربارهی نوجوانی پر شَر و شور با خصوصیات اخلاقی مخصوصِ دورهی نوجوانی به نام "هادی" است که از نوجوانی خود با "شهید ابراهیم هادی " ارتباط معنوی می گیرد.
کارگردانِ کار "امیر داسارگر" و تهیهکنندگی آن بر عهده "امیر پوروزیری" است که سابقه ساخت آثاری چون "آمرلی" و "مینو" را در کارنامه دارد.
نکاتی درباره ی سریال:
✏️ حضور ترکیبی از بازیگران شناخته شده در کنار بازیگران نوجوانِ با استعدادی چون حسین اوجاقلو در نقش "هادی" و مهدیا ابوالعلی در نقش "هدی - خواهر بزرگتر هادی" از نکات مثبت سریال به شمار می رود . ✏️ از نکات مثبت بارز دیگر ارتباط دوستداشتنی خانواده هادی با یکدیگر خصوصا علاقه و عشق پدر و مادر هادی نسبت به هم است و ارتباط فرزندان با والدین و برعکس به خوبی به تصویر کشیده شده و یک خانواده سنتی خوب ایرانی به نمایش در آمده است.
✏️ انتقاد به مشکلات اقتصادی ، بحث کنکور برادر بزرگتر هادی یعنی سعید، نهی از گناه مانند ارتباط با محرم، قمار و ... ، جوانمردی در کشتی و سایر موارد در سریال به خوبی به نمایش در آمده است. ✏️ مشکلات حاشیه شهری که از دهه 70 شمسی در شهرهای ...
🖇مطلب کامل
http://roubesh.ir/post/1711
📝حمید عارفی
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
♦️المپیک، میدانِ بزرگ جهانی در به تصویر کشیدن تشخص ورزشکار ایرانی_اسلامی
🔺بزرگیِ میدان المپیک، تنها به ابعاد ورزشی آن نیست بلکه حاشیههایی که میتوان ایجاد کرد، فرصتهایی است که اگر از آن بهره برده شود، اثرات بسیار مهم فردی، اجتماعی و جهانی دارد و اگر چشمها بر روی باطن اعمال باز بود، اثر وسیع آن در نظام هستی دیده میشد.
وایپ
♦️المپیک، میدانِ بزرگ جهانی در به تصویر کشیدن تشخص ورزشکار ایرانی_اسلامی 🔺بزرگیِ میدان المپیک، تنه
🔻این روزها که از هروقت دیگر شعارهای توخالی «جدایی ورزش از سیاست» رنگ باخته است و سیاستهای دوگانه به شدت در ذوق فطرتهای انسانها میزند، میتوان سیاستهای رسانهای المپیک ۲۰۲۴ را با آن نقد زد که با لودگی، تصویر حضرت عیسی علیهالسلام را تخریب میکنند! و با تمام توان سعی در به نمایش درنیاوردن دینداری ورزشکاران دارد!
حال اگر ورزشکاران به شاخصهای ارزشی عرفی_دینی متعهد باشند، رسانهها مجبور به نمایش میشوند و دنیای تشنه را سیراب میکندـ
🔺حضور ورزشکاران ایرانی در این سطح از میادین ورزشی، بسیار ارزشمند است که بیانگر سختکوشی و عزم راسخ این عزیزانِ ملت است.
♦️جذابیتِ حضور ورزشکاران ایرانی علاوه بر مدالآوریشان، حاشیههایی است که ارزشها را به نمایش میگذارند و تصویر آن به تمام جهان مخابره میشود.
🔺پرچم همبستگی با فلسطین توسط «زینب نوروزی» نشان از نمایش انسانیت در میدانِ فراموشیِ ارزش فطری دفاع از مظلوم دارد که کمتر کسی این شجاعت را به خرج میدهد.
🔺به دوش کشیدن حریف شکستخورده توسط کشتیگیر فرنگیکار آقای میرزازاده، نمایش مردانگی و مروت است که ارزش ایرانی_اسلامی است.
🔺زیر لب بسماللهالرحمنالرحیم گفتن مهدی الفتی ژیمناستیککار ایرانی که در یک حرکت تاریخی بین هشت نفر برتر قرار گرفت، نمایش پناهندگی انسان در شرایط اضطراری به الله است.
🔺دستها را به بالا بردن بعد از پیروزی توسط مبینا نعمتزاده و تقدیم کردن مدالش به امام زمان عجلاللهتعالیالشریف نشان از شاخصهای دینی است که میتواند الگوهای نسل آیندهی ورزشی کشور شود.
🔺بوسیدن پرچم کشور توسط ورزشکاران، نشان از ارزشی دارد که بعضی از ورزشکارانی که تابعیتی هستند از آن بیبهرهاند! ارزشی که احساسات را تلطیف میکند و سختکوشیها را جهت میدهد و نمایش این تصویر غیرت ملی را تقویت میکند.
همهی اینها نشان میدهد که ورزشکاران میتوانند با این حاشیهها، شاخصهای ارزشی را بیافرینند.
🔻مدالآوری «محمدهادی ساروری» با خوشرنگترین مدال، جای بسی خوشحالی دارد و عزم ایشان را به تمام جهان اثبات نمود.
نادیدهانگاری حکم الهی در عدم لمس نامحرم، سبب شد، رنگ مدال فقط خوشنودمان کند و متاسف شویم از حجم تاثیری که میتوانست در جهان هستی گذارده شود و نشد! داور زن برای مسابقه و تمهیدات قانونی آن را مطلع نیستیم اما اگر قانون مجبور به دادن دست میکند که شاید با توجه به ملاحظانی بتوان اغماض نمود اما بلند کردن داور زن یا دست دادن به زن تماشاگر را چگونه میتوان توجیه نمود؟! تصاویری که پخش جهانی شد و دوگانگی را به ذهن متبادر میکند که چگونه در المپیکهای سالهای نه چندان دور با دست ندادن به نامحرمان چه از سوی زنان و چه از سوی مردان این مهم حفظ میشد و تصاویر طنزی از دینداری به نمایش درنمیآمد و شاخصهای ارزشی را به نسل بعدی ورزش به صورت ابتر منتقل نمیکرد.
📝 زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe