📜 اما بعد...
صهیونیست به علت آنکه جامعهی کفر است بیش از یک حدی ظرفیت ندارد، یکی از موارد محدودبودن ظرفیتش با توجه به میزان دهشتزایی، عدم توانایی همراه ساختن وجدانهای آزادهی جهان است.
📺 مصداق بارز آن بایکوت خبری سالیان استعمارش بر فلسطینیان است تا مبادا مردم آگاه هرکدام با سطل آبی بر دست این جامعهی جعلی را غرق سازند.
🎥حالا #طوفان_الاقصی شده و فرض میکند میتواند آنرا زمینهی تبلیغاتی برای جلب حمایت مردم جهان نماید، اما چگونه؟با کدام اقدام حماس؟
📱سرباز صهیونیستی، توئیت میزند که سربازان فلسطین زن بارداری را تکه تکه کرده و جنین را درآورده و کشتهاند، اما کاشف به عمل میآید این اقدام در سال۱۹۸۲ توسط صهیونیست انجام گرفته.
یا عکس کودکان در قفس را میگذارد و حماس را لعنت میکند؛ درحالیکه آن عکس جنایت صهیونیست در سالهای گذشته است.
در جدیدترین فاز انساندوستانهی چهرههای جهان، 'جاستین بیبر' تصویری از ویرانی میگذارد و طلب دعا برای صهیونیست را دارد؛ درحالیکه او از تصویر ویرانههای غزه استفاده کرده است!
♦️جبههی مقابلِ مقاومت، جبههی دروغگویی و دروغافکنان است که با وارونه روایت کردن جنایات خود به دنبال دریافت اقبال عمومی هستند؛ درحالیکه سنت هستی دروغ را افشا میسازد و مردم آزادهی جهان هیچگاه جنایات آنان را فراموش نمیکنند.
♦️البته آنها با دروغ میتوانند چهرههای فاقد اندیشه را همراه خود سازند و بازوی تبلیغاتی خود کنند چون احمقترها از احمقها پیروی میکنند!
همانگونه که اینروزها شاهد آن هستیم.
📝 زهرا خندان
📡 اخبار جهان هنر👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4051828916Cabecc297b8
🌐roubesh.ir
هدایت شده از اخبار جهان هنر
📍ضد انقلاب و براندازان در سالهای اخیر دل خوشی از مرحوم داریوش مهرجویی نداشتند و او را مورد هجمه قرار میدادند.
عدم حمایت مهرجویی از جنبش زن، زندگی، آزادی و پاسخ کوبنده او در جلسه پرسش و پاسخ پس از نمایش فیلم «گاو» در لوکزامبورگ به سوالی درباره حمایت از اغتشاشات ایران و همراهی با افرادی همچون رسولاف و پناهی، سبب عصبانیت این جریانات شده بود.
📝مهدیار
📡 اخبار جهان هنر👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4051828916Cabecc297b8
🌐roubesh.ir
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 لعنت به جنگ
🔴 مرگ بر جنگافروز
🔴 مرگ بر اسرائیل
🔴 مرگ بر والت دیزنی
🔻دنیای پاک کودکان، با رسانه آمیخته شده است. پویانماییها، سهم ویژهای در رویاسازی کودکان، داشته و شادی و رنجهایی به آنها منتقل کرده است. به عنوان مثال کودکانی که دوست دارند بتمن باشند یا مردعنکبوتی، دختر توتفرهنگی باشند یا السا.
🔻خلق پویانمایی، علاوه بر آنکه خاطره ایجاد و اهداف پیدا و پنهان خود را دنبال کرده با تجاریسازی و پیوستهای تجاری مانند اسباببازیها، اشکال مندرج روی لباسها، طرحهای لوازم تحریر و... وارد فضای خصوصی و انتخابهای بیرونی شده است.
🔻والت دیزنی در خلق خاطره تأثیر خودش را در نسلهای گذشته و حال داشته و در تجاریسازی بسیار فعال بوده است.
🔻اسباببازیها، لباسها، لوازم تحریر و... با شخصیتهای آنها منقش شده است به طوریکه میکیموس مشهور به ویژه در نسلهای گذشته چنان زنده است که کودکان امروزی که احتمالا میکیموس را ندیدهاند، میشناسند چون طرحهایش را در جایجای زندگی دیدهاند.
⛔️ والت دیزنی با کمک بشردوستانه! و نه چندان زیاد دومیلیون دلاری خود به صهیونیست کودککش، موضع شفاف خود را شفافتر کرده و دست خود را به خونِ کودکانی آلوده ساخته که تصویر شخصیت میکیموس آن بر روی لباسهایشان است!
چه تناقض تلخی در دنیای رسانهی آمیخته با سیاست استکباری است! با چهرهی دلبرانه در پویانمایی وارد قلبهای کوچک میشود و با فروش حاصله به خونآشامها کمک میکند.
‼️در پَستی دنیا، همین یک فیلم من را بس است! آه از این دنیا که صهیونیستها و والتدیزنیها در آن نفس میکشند.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ
@irwipe
🩸فیلمهای کوتاه با موضوع سقط جنین
🎞 فیلمهای کوتاه با موضوع «سقط جنین» و تشویق به انجام این قتل ناجوانمردانه و بالعکس در بین فیلمهای چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران دیده میشود.
برخی فیلمها مبهم است و تنها با یک جمله و یا با اشاراتی میتوان به اصل موضوع فیلم پی برد و پیام کارگردان را دریافت کرد.
♦️فیلم کوتاه «بیهوا» زنی را روایت میکند که یکی از درگیریهای ذهنش آرزوی آگاهی از رضایت جنین برای به دنیا آمدن و رضایت افراد متولد شده است که پاسخش از صحنه خون روی صندلی زن و حتی بچه مردهی بیکسوکار هویداست.
♦️ فیلم تقریبا مبهم «زنان لجمن» راجع به پرستاری در زمان جنگ است که بعد از سیزده سال باردار شده است. اما او ناراضیست و تلاشهایی برای سقط جنین «نامشروع» میکند!
♦️در مقابل فیلم کوتاه «زاک» را میتوان نام برد که با نمایش صحنههایی از بازار ماهیفروشان و مشابهتی که با سقط جنین ایجاد میکند مخاطب را به فکر فرو میبرد.
📌با این حال اجازه نمایش فیلمهایی با محتوای توجیه و تطهیر و ایجاد تردید برای این اقدام جنایتکارانه، حتی با سانسور و ایجاد ابهام، خطا و محکوم است و باید طوری مدیریت شود که کسی به سراغ ساخت چنین مفاهیمی نرود.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
✍تأملی بر مابهازای واقعی برخی فیلمهای کوتاه جشنواره! 🔸یکی دو سالی بود که فیلمهای تلخ و تخیلی در
شاید به فیلمساز جویای نام نتوان خورده گرفت که چرا روند غلط گذشته را ادامه میدهد یا از فیلمهای بلند و سریالها الگوبرداری و تکرار میکند.
در سالهای اخیر وفور فیلمهای با موضوع نوجوانان بیهویت و بزهکار با خانواده از هم پاشیده در صدر توجه بود. از طرفی شبکه نمایش خانگی با افتخار «یاغی» را پخش کرد! بنابراین ادای دین کردن به آن تحت عنوان داستان واقعی یا تخیلی عجیب نیست. بهتر است مدیران جشنواره یک بار برای همیشه تکلیف این نوع فیلمها را روشن کنند. نوجوانان سرمایه این سرزمیناند.
🔸«ناظر» از آن دست فیلمهایی است که یافتن ما به ازای خارجی برای آن بسیار بعید است! سابق بر این نیز فیلمهایی جهت تخریب قشر متدین جامعه در جشنوارهها پخش میشد اما با توجه به موضع دبیر جشنواره مبنی بر عدم راهیابی این نوع فیلمها حضور ناظر کمی عجیب بود.
فیلم داستان دختر نوجوانیست که دوربین دوستش را دزدیده و مادرش با وجود اطلاع از کار او ماجرا را کتمان میکند و حتی نقش حمایتی برای دختر دارد. از طرفی دختر شغل مادر را نکوهش میکند و به او طعنه میزند. از قضا مادرِ چادربهسر و تسبیح به دست، سرپرست حراست حرم امام رضا علیه السلام است!
🔸اثر دیگری که میتوان از آن نام برد، فیلم کوتاه «سردست» است که بدون قضاوت درباره انگیزه کارگردان، باید گفت مسئلهای که بیان کرده یک حکم شرعی کاملا صحیح و مسلم است و نه قابل کتمان است و نه باید در موضع انفعال قرار گرفت.
روز عاشورا غذای هیئتی با مقداری از گوشت ذبح شده بدست یک یهودی طبخ شده و مسئول هیئت پس از اطمینان از ذبح گوسفند توسط یهودیِ هرچند هیئتی، تصمیم جدیدی میگیرد.
حکم شرع تنها با اطمینان و حصول یقین از ذبح غیرمسلمان جاری میشود و گوشت خریداری شده بدست یک غیرمسلمان و... حکم نجاست را ندارد. بنابراین فارغ از نیت صحیح یا خطای سازنده، هیچ انقلتی متوجه این حکم نیست و کاملا صحیح است.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🔴دنیای انیمیشن؛ جایی برای تحقق اهداف سیاسی و فرهنگسازی... 🔺در سال ۲۰۰۲ انجمن فیلم انیمیشن بینالمل
🔺اگر چه تصاویر کوزه سفالی کشف شده از شهر سوختهی زابل (با قدمت ۵۰۰۰ساله) لقب اولین انیمشن جهان را به خود اختصاص داده، اما امروزه آنچه عموم مردم به عنوان انیمیشن میشناسند فیلمها و کارتونهاییست که موجبات سرگرمی را برای کودکان و حتی بزرگسالان فراهم میکند.
🔺هنر انیمیشن به عنوان صنعتی سرگرمکننده و پولساز، علاوهبر تاریخچهای طولانی، تکنیکهای متفاوتی در شیوهی تولید و اجرا دارد که میتواند وسیلهای برای رسیدن به اهداف آشکار و پنهان شرکتهای سازنده و حامیان آن باشد.
🔺«سفید برفی و هفت کوتوله» محصول ۱۹۳۷ شرکت والت دیزنی، اولین فیلم سینمایی بلند به شیوه انیمیشن بود؛ فیلمی سرگرم کننده و جذاب برگرفته از یک داستان عامه پسند. این روال برای سالها ادامه پیدا کرد و اکثر انیمیشنها براساس داستانهای سرگرم کننده، آموزنده و مناسب دنیای کودکان ساخته میشد. اما به مرور صحنههایی با بدآموزیهایی وارد انیمیشنها شد؛ صحنههایی اروتیک و یا خندهدار که به طبع میزان مخاطب و فروش انیمیشنها بالاتر میبرد.
پساز آن محتوای انیمشینها هدف قرار گرفت و انیمیشنهایی تولید شد که از نظر محتوا مناسب کودکان نبود و حتی در مواقعی جهانبینی آنان را تغییر میداد (انیمیشنهایی نظیر عروس مرده، هیولا در پاریس، کورالین، هورتون صدایی میشنود و...).
برخی انیمیشنها نیز بر این اساس تولید شدند تا در ناخودآگاه کودکان سیاهی و پلیدیها را زیبا جلوه دهند، با این مضمون که حتی شرارتها نیز میتوانند خوب و بامزه باشند! (انیمیشنهای منِ شرور، کارخانه هیولا، هتل ترانسیلوانیا و...). اما در سالهای اخیر کار بهجایی رسیده که شاهد ورورد انحرافات اخلاقی و جنسی به انیمیشنها هستیم، انحرافاتی که دنیای پاک کودکان را نشانه گرفته است.
🔺دیزنی، پیکسار، دریم وُرکس، ایلومینیشن، بلو اسکای، سونی پیکچرز، نتفیلیکس و بسیاری دیگر از شرکتهای انیمیشنسازی بیشاز آنکه ما تصور کنیم وابسته به سیاست و وسیلهای برای رسیدن به اهداف به اصطلاح ابَرقدرتها هستند.
❗اما در این میان سوالی که از سوی برخی والدین پیش خواهد آمد این است: «پس کودکان ما چه ببینند؟!»
🔺پیش از هرچیز باید گفت منفعت ندیدن برخی از این تولیداتِ مخرب به مراتب بیشتر از دیدن آن است، با این وجود اگر میخواهید فرزندتان برای چند ساعت سرگرم شود چند پیشنهاد برای شما داریم:
⬅️ تولیدات انیمیشن مناسب کشور خودمان را در اولویت قرار دهید؛ چراکه حداقل با فرهنگ خودمان سازگار است و علاوه برآن چندین سال است صنعت انیمیشنسازی در ایران پیشرفتهای قابل توجهی داشته و به استانداردهای جهانی دست پیدا کرده است، بنابراین بهانهای برای بیکیفیت بودن آثار وجود ندارد.
⬅️ همراه فرزندتان انیمیشنهای مفهومی ببینید؛ بسیاری از انیمیشنهایی که به صورت مستقل و برای جشنوارهها تولید میشوند(به خصوص انیمیشنهای کوتاهِ بیکلام) از بار معنایی بالایی برخوردارند و قدرت تفکر و حتی قدرت تحلیل در کودکان را تقویت میکنند.
⬅️ و در آخر قبلاز هرچیز، فارغ از هر نوع انیمیشن، شرکت و یا کشور سازنده آن، اول خودتان فیلم مورد نظر را ببینید و حداقل چند نقد درموردش بخوانید سپس آنرا برای فرزندتان نمایش دهید تا حداقل از محتوای آنچه فرزندتان میبیند آگاه باشید.
📝زهرا تیمورینژاد
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔵چند جمله درباب حواشی فیلم بازمانده
🔸در یک برنامه نظری از رهبری درباره فیلم بازمانده مطرح شد، موضعی که نه عجیب بود و نه بدیع! اما پس از آن و شاید در کمال ناباوری حاشیههایی مبتنی بر رسمیت دادن برخی نظراتِ شخصی درباره حجاب با مرجع قراردادن آن جملات رهبری ایجاد شد.
🔹بدیهیست که حجت قرار دادن کلام رهبری، بدون آگاهی از منظومه فکری ایشان و مقدمه و مؤخره سخنانشان غلط است.
🔸تعمیم دادن جمله ایشان درباره این فیلم به وضع فعلی حجاب در جامعه، برخوردی سلیقهای است، چرا که ایشان به نجابتِ موضوع فیلم و جلبنظر نکردنِ بیحجابی در آن اشاره کردند.
سوق ندادنِ ضمیر مخاطب به بیحجابی چند بازیگر؛ حتی غیرمسلمان نشاندهنده هدفی فراتر از بیحجابی در فیلمی است که در خارج از ایران تولید شده و جزو معدود فیلمهای خوب در حوزه فلسطین است.
🔹این مورد خاص، اساساً قابل مقایسه نیست با وضعیت پوشش ولنگار در جامعهی امروز یا حتی فیلم و سریالهایی که نهتنها اصل نجابت در موضوع فیلم رعایت نشده که حتی حضور بازیگران غیرمسلمان و بدون حجاب، صرفاً «وسیلهای برای جلبنظر و جذبمخاطب در نظر گرفته شده است» بهویژه با آن نوع بازی یا بعبارتی طنازیهای زنانه!
🔸یادمان باشد هرگز نمیتوان حلال و حرام خدا را با ذائقه خودمان تغییر دهیم!
حلال رسولالله، حلال الیالابد است
و
حرام رسولالله، حرام الیالابد...
📝نرجس احمدی
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🎬فیلم سینمایی خالق (The creator)؛ جدیدترین اثر در حوزه هوش مصنوعی
🔴سوپر هوش مصنوعی در خالق؛ زائیدهی توهمات هالیوودی
🔶صنعت فیلمسازی و هالیوود تصوری برای ما بوجود آورده که با شنیدن «هوش مصنوعی» ناخودآگاه رباتهای انساننما در ذهنمان تداعی میشود. رویای رباتهای هوشمند از همان سالهای ابتدای تولد سینما در فیلمها خودنمایی میکرد برای مثال فیلم «متروپلیس» (Metropolis) محصول ۱۹۲۷. این فیلم ساختهی فیلمساز اکسپرسیونیست آلمانی، فریتز لنگ است که بعدها الهام بخش ساخت بسیاری از فیلمهای دیگر در این ژانر شد. سری فیلمهای «جنگ ستارگان»(Star Wars) (از سال ۱۹۷۷ تا اکنون) و چندگانهی «ترمیناتور»(The Terminator) به کارگردانی جیمز کامرون (۱۹۸۴، ۱۹۹۱، ۱۹۹۶، ۲۰۰۳، ۲۰۰۹، ۲۰۱۵، ۲۰۱۹) از نام آشناترین این نوع فیلمها هستند.
وایپ
🎬فیلم سینمایی خالق (The creator)؛ جدیدترین اثر در حوزه هوش مصنوعی 🔴سوپر هوش مصنوعی در خالق؛ زائیدهی
🔸کارنامه فیلمهای علمی-تخیلی پر است از محصولاتی که در آن رباتهای انساننمای هوشمند مانند انسان از احساسات برخوردارند و به تکاملی دست مییابند که میتوانند برای زندگی خود تصمیم بگیرند، درواقع به قدرت اختیار و اراده میرسند؛ موهبتی که خداوند تنها به انسان بخشیده تا به مقام اشرف مخلوقات برسد! در این نوع فیلمها غالباً شخصیتی وجود دارد که به تنهایی اولین ربات با قدرت اراده را خلق میکند.
برای مثال در فیلم «هوش مصنوعی» (A.I. Artificial Intelligence) ساختهی استیون اسپیلبرگ محصول ۲۰۰۱، پرفسور هابی رباتی به شکل پسربچه اختراع میکند که احساساتی مشابه یک پسربچه واقعی نسبت به والدینش دارد. و یا در فیلم «من ربات هستم» (I, Robot) محصول ۲۰۰۴ به کارگردانی الکس پرویاس، شخصیتی به نام دکتر آلفرد لنینگ، رباتی به نام سانی میسازد که قدرت اراده و تصمیم دارد، حتی مانند انسان رویا میبیند و در نهایت برای آزادی رباتها قیام میکند.
‼️اکثر فیلمهایی که در زمینه هوش مصنوعی ساخته میشوند با محوریت «سوپر هوش مصنوعی» هستند و تنها بخشهایی از آن به «هوش مصنوعی محدود و عمومی» اختصاص دارد. هدف نمایش هوش مصنوعی محدود و یا عمومی در این نوع فیلمها ایجاد این ذهنیت در مخاطبان است که «هر آنچه در فیلم میبینید روزی به حقیقت میپیوندد». برای مثال در فیلم «هوش مصنوعی» دستگاهی با عنوان «Ask me any thing» وجود دارد که کاراکتری شبیه انیشتین بهصورت هولوگرام به تمام سؤالات مخاطب پاسخ میدهد و اکنون در سال ۲۰۲۳ که ۲۲سال از ساخت این فیلم میگذرد «CHAT GPT» به مخاطبان معرفی شده که کاری مشابه «Ask me any thing» در فیلم هوش مصنوعی انجام میدهد.
این تکنولوژی در زیرگروه هوش مصنوعی محدود قرار میگیرد، اما رباتهای هوشمند با قدرت اراده و اختیار نوعی سوپر هوش مصنوعی است که رسیدن به آن غیرممکن است.
🎥فیلم سینمایی «خالق» (The Creator) یکی از جدیدترین محصولات سال ۲۰۲۳ به کارگردانی گرت ادواردز در زمینهی هوش مصنوعی است.
استودیو قرن بیستم خلاصه داستان فیلم «خالق» را اینگونه منتشر کرده است: «در میانه جنگی بین نژاد انسان و نیروهای هوش مصنوعی، یک مأمور سابق نیروهای ویژه به نام جاشوا(با بازی جان دیوید واشنگتن) که از ناپدید شدن همسرش غمگین است، به خدمت گرفته میشود تا معمار هوش مصنوعی پیشرفتهای که خالق یا کریتور نام دارد را پیدا کند و بکشد، کسی که یک سلاح اسرارآمیز با قدرت پایان دادن به جنگ و خود بشریت ساخته است.
جاشوا و تیم عملیاتیاش از خطوط دشمن عبور میکنند و به درون منطقه تحت اشغال هوش مصنوعی میروند. با این حال، آنها متوجه میشوند که این سلاحی که دستور نابودیاش را دارند، یک هوش مصنوعی ساخته شده بهشکل یک کودک خردسال است.»
🔺انسان و ربات در کنار هم زندگی خوبی داشتند تا اینکه به ادعای آمریکا رباتها با بمباران هستهای منجر به مرگ میلیونها آمریکایی شدند و از آن پس آمریکا علیه رباتها و سازنده هوش مصنوعی پیشرفته یعنی خالق اعلام جنگ کرد و طبق معمول برای نجات بشریت دست بهکار شد.
مردم و دولتهای بلوک شرقی پذیرای رباتهای باقیمانده شدند و به این ترتیب جنوب آسیای شرقی یا به تعبیر فیلم آسیای نو به آخرین سنگر هوش مصنوعی تبدیل میشود.
جاشوا بهعنوان مأمور مخفی در جنوب آسیای شرقی با مایا ارتباط برقرار میکند تا خالق ناشناس هوش مصنوعی پیشرفته «نیرماتا» را پیدا کند (در ابتدای فیلم در یادداشتی نیرماتا به زبان نپالی خالق یا آفریننده معرفی میشود که رباتها او را بهعنوان خالق و خدا میپرستند).
جاشوا در این مأموریت به مایا دل میبندد و با او ازدواج میکند، ولی درحالی که مایا باردار است مأموریت لو میرود و جاشوا همسر و فرزندش را از دست میدهد. اکنون بعداز پنج سال از آن ماجرا دولت آمریکا از جاشوا میخواهد تا دوباره به آسیا برگردد تا اینبار سلاح مرگباری که نیرماتا برای نابودی «نومد» (NOMAD) و نسل بشر ساخته را از بین ببرد.
🔺نومد مؤثرترین و پرهزینهترین سلاحی است که آمریکا برای شناسایی و نابودی هوش مصنوعی بهکار میگیرد.
جاشوا سلاح را که یک ربات کودک است پیدا میکند و او را «الفی» مینامد؛ رباتی خاص و منحصربه فرد با هوش مصنوعی پیشرفته که توانایی رشد، تکامل، کنترل از راه دور و همچنین قدرتهایی معجزهوار دارد.
جاشوا پی میبرد هدف از نابودی نومد پایان دادن به جنگ و صلح میان انسان و ربات است، بنابراین اگرچه در این فیلم اهداف دولت و ارتش آمریکا جنگطلبانه معرفی میشود، اما باز هم یک آمریکایی یعنی جاشوا است که با فدا کردن جان خود منجر به نابودی نومد و برقراری صلح میشود.