وایپ
💠 تکذیب کمال، راه رسیدن انسان را به حقیقت میبندد. استکبار در این رسانهها باعث شده، مخاطبین به انک
💠 استعمار نو یعنی تعطیلی فکر
هر عمل ما، ارتباطی با گذشته دارد و جریانی در آینده دارد! نگذاریم الله از معادلاتمان حذف بشود!
🔸مولفهی هشتم: اطلاعات باید موجب افزایش قدرت تفکر باشد نه آنکه قدرت صدق و کذب را از مخاطب بگیرد.
اگر تعداد اطلاعات زیاد و سطحی باشد، مخاطب قدرت صدق و کذب را از دست میدهد و ارادهای برای سنجش غلط از درست را نمییابد! حربهای که رسانههای استکباری دنبال میکنند دقیقا در این روزها با رسانههای به ظاهر طرفدار جبهه انقلاب مشاهده میکنیم. خبرهای پشتهم که کذب آن بعدا مشخص میشود که البته تاثیری که خبر اول گذاشته را خنثی نمیکند و تفکر را تعطیل میکند. به قول آیتالله حائری شیرازی، «استعمار نو یعنی تعطیلی فکر». به مدد این سبک رسانهای شاهد استعمار از طرف انقلابیون هستیم.
🔸مولفهی نهم: هر توییت، مطلب، پیام تصویری و... را فقط محدود به بازهی زمانی انتخابات نبیند! هر عمل ما، ارتباطی با گذشته دارد و جریانی در آینده دارد!
در نظام معرفتی و تربیتی اسلام، باید به هر عمل اینگونه نگریست تا بازدارندگی لازم را داشته باشد، «کسی که دیروز و امروز و آینده را یکجا میبیند، حرکتها را بیشتر حس میکند و رکود را بهتر مییابد و از دست دادن را عمیقتر احساس مینماید و این است که بیشتر و بهتر بهره برمیدارد.(عین صاد)» براستی مایی که در این نظام توحیدی با این وسعت معرفتی هستیم چگونه حواسمان معطوف به حرکتهایمان نیست! شاید رای سفید دیروزم باعث شود به گونهای عمل کنم که نباید!!!
🔶بناست که در جامعهی ایمانی، پیوندها حقیقی باشد و با رابطهی الهی بقا بیابد! اگر جامعهی ایمانی برایتان مهم است! اگر فکر میکنید نامزدتان جامعهی ایمانی را تقویت میکند!
بنگرید که چه کردید با پیوندهای ایمانی!
اگر کینه ایجاد کردید، استغفار کنید! وقت کم است کم.
به خود بیایید! وحدت با نظام هستی هماهنگ است! وحدت نشانهی هماهنگی است! وحدت هم فقط به معنای تجمیع بر یک نامزد نیست که اگر میشد عالی بود! وحدت یعنی نگذاریم هدف گم بشود، نگذاریم الله از معادلاتمان حذف بشود! اگر بغض و کینه نسبت به ذخایر انقلاب کردهاید، به احتمال قوی محرک، الله نیست و اگر محرک الله نباشد، در نظام توحیدی محاسبه نمیشود و در زمین شیطان بازی شده است.
پایان.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
📚«درون یک آیینه، درون یک معما» رمانی با مسئله مرگ و زندگی 💠 رمانهای «یاستین گوردر» زبان هنر است بر
💠 «درون یک آیینه، درون یک معما» نام رمانی است که «یاستین گوردر» نویسندهی رمان مشهور «دنیای سوفی» نگاشته است.
این کتاب در پی ایجاد نگاهی به مسئلهی مرگ و زندگی است که بتواند «نیستی مرگ» که در زندگی مردمان بدونِ وحی جریان دارد را جبران کند و تلاش میکند طی گفتوگوهایی بین یک دختر نوجوان سرطانی و در حال مرگ با فرشته پاسدار بیماران، رابطهای بین زمین و آسمان بزند و معنای زندگی را از دل مرگ بازیابد.
💠 تلاش قابل ستایشی که با قلم جذاب و سوالات جسورانه در به چالش کشاندن فلسفه خلقت، نمایش خروج از جسم، اولویت دادن به روح و تلفیق آموزههای عهدِین و فلسفه غربی، راهی نو در اختیار انسان مدرنِ منهای وحی میگذارد تا شاید به واسطه رنجِ ناشی از خودآگاهی، با مرگ کنار بیاید و جاودانگی را فرا از جسم رنجور بازیابد و معنایی برای زندگیاش یابد.
💠 اما تلاشی که در حد آموزههای تحریفی عهدین و فلسفهی تجربی غربی باشد نتیجهاش، نگاه غلط به آفرینش و نحوهی هبوط حضرت آدم و حوا میشود، و خدایی را به نمایش میگذارد که نسبت به فلسفهی آفرینشش حساس است که اجازهی انتقاد به فلسفهی آفرینشش را نمیدهد. او آنقدر از آفرینش خسته شده که مجبور به استراحت شده و دیگر حوصلهای برای خلق احسن نداشته! خدایی که عاجز از اصلاح نظام آفرینش است و البته، نسبت به آفریدههایش هم فهم کاملی ندارد!
عیسی که از تَرک خدا شاکیست و همین جمله را دلیلی بر شاکی بودن خدا از خودش برداشت میکند! فرشتگانی که حسادت میکنند و...
بهنظر نمیتوان به نویسنده ایراد گرفت چون اطلاعاتش در همین حد است!
نکته جالب آنجاست که این موضوع آنچنان برای مردم جهان ضروری است که فیلمی به همین نام در سال ۲۰۰۸ در نرروژ ساخته شد.
💠 باید از هنری نالید که با وجود محتوای بسیار غنی که از یک بنیان وحیانیِ آخرالزمانی برخوردار است که تمام استعدادها را تا آخرالزمان میشناسد و رشدشان را مدنظر دارد؛ و از تفکر و عقلی برخوردار است که سبب پرورش درست میشود و تخیلی که میتواند مسئولیت بیان این محتواها به جهان تشنهی امروز را بر عهده بگیرد.
برای یک انسان، مرگ، رنجآور است مگر آنکه بداند مرگ، نیستی نیست بلکه هجرتی است به منزل ابدی که با اعمال در دنیا ساخته میشود و همین نگاه به مرگ و معاد، سبک زندگیای برایش میآورد که عملش را پایان نمیبیند بلکه آغازی تا بینهایت مییابد!
خدایی است که نظامش به احسن وجه آفریده شده و تمام وجوهات و آفریدههایش خیر محض است، خدایی که رحمتش بر غضبش پیشی دارد! قادر مطلق است، عالم مطلق است و احاطهی کامل دارد.
💠 محتوای قرآنی و دعای جوشن کبیر آنچنان غنی است که اگر امثال «یاستین گوردر» بدان دست مییافت، احتمالا اکنون با رمانهای مختلفی روبهرو بودیم که نیاز انسان گمشدهی امروزی است.
تبدیل این رمان به فیلم با محوریتِ یک نوجوان همراه با محتوای فلسفی_دینی، برای سازمانهای سینمایی و نهادهای فرهنگی کشور تلنگری است تا شاید به حرکتی در تراز محتوای غنی دینی_فلسفی ما بینجامد.
📝 زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🎥 واترگیت، ترامپ، فیلم تیرانداز 🔹نگاه عوامانه، فیلم و سریال در هر ژانر و با هر کیفیتی به لحاظ هنری
🔹گاهی مستقیم و گاهی مستتر در جریان یک فیلم. گاهی حتی بعد از چند سال که در عالم واقع اتفاقی رخ میدهد گویی بیینده حرفهای، سالها پیش آن را دیده است. گاهی حتی ساختارِ باورش نیز بر پر پایه آن فیلم با ادراک ناخودآگاهش شکل گرفته و خود نفهمیده است.
🔹نمونهای از این جهتدهی فیلم سینمایی "تیرانداز" است که از شبکههای سیما هم پخش شده است. در خلاصه این فیلم آمده: "تیرانداز فیلمی است به کارگردانی آنتوان فوکوا و محصول سال ۲۰۰۷ دربارهی دروغگوییها، توطئهچینیها و خیانتهایی که در سطوح بالای دولتی آمریکا به وقوع میپیوندد. یک تیرانداز ماهر که برای مدتی در آرامش زندگی میکند، از یک توطئه برای ترور رئیس جمهور مطلع میشود. اکنون او که متهم اصلی این ترور شناخته شده است، تصمیم میگیرد رد قاتل اصلی را بگیرد و دست عاملان اصلی ترور را رو کند.
قصهای دربارهی نبرد فرد علیه سیستم، قصهای که تماشاگر به راحتی با آن ارتباط برقرار میکند.
تماشاگر در حین تماشای فیلم کاملاً درگیر قصه میشود. در هر فصل این پرسش در ذهن تماشاگر نقش میبندد که قهرمان قصه چگونه میتواند از پس این دام و توطئهی جدیدی که برای وی تدارک دیدهاند، بربیاید."
🔹نکته اصلی از دید تماشاگر آگاه، نقش سناتوری است که صرفا برای جنبههای تبلیغاتی، ترور رئیس جمهور را تدارک دیده است. هر چند ترورهای سیاسی در آمریکا محصول خشونتهای سیاسی فزاینده در سابقه این کشور است اما در آستانه انتخابات آمریکا و با مراجعه به چنین فیلمهایی، گویی این یک حرکت از پیش تعیین شده برای کسب آراء مردم این کشور است.
🔹سیاسیون، ثابت شدن ساختگی بودن این ماجرا را واترگیتی دیگر برای آمریکا و علیه ترامپ می دانند. فرار رو به جلو برای اثبات عوامل خارجی بهویژه دست داشتن ایران در این ماجرا شاید علت دیگری برای این صحنه آرایی باشد. حال آنکه از منظر ایرانیها " انتقام سخت هنوز در راه است."
📝 عالیه بهرامزاد
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رونمایی از فیلم سینمایی اسرائیلی همزمان با شروع المپیک ۲۰۲۴
🔺همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری المپیک ۲۰۲۴ پاریس، رسانههای اسرائیلی از تریلر فیلم سینمایی TATAMI با محوریت تخریب چهره ایران و سیاست ضد اسرائیلی ایران در حیطه ورزش، رونمایی کردند.
وایپ
🔴رونمایی از فیلم سینمایی اسرائیلی همزمان با شروع المپیک ۲۰۲۴ 🔺همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری ا
🔺زر امیرابراهیمی بازیگر فیلم «عنکبوت مقدس» علاوه بر بازی در این فیلم به همراه گای ناتیو اسرائیلی کارگردانی مشترک فیلم را بر عهده داشته است!
🔺در خلاصه داستان این فیلم آمده؛ فیلم داستان جودوکار زن ایرانی لیلا حسینی و مربیاش مریم قنبری (با بازی زر امیرابراهیمی) را روایت میکند، که قصد دارد در مسابقات جهانی جودو نخستین مدال طلای ایران را ببرد. در میان راه مسابقه، جمهوری اسلامی با آنان اتمام حجت میکند و به لیلا دستور میدهد که به دروغ بگوید صدمه دیدهاست و ببازد (بدلیل عدم رویارویی با ورزشکار اسرائیلی). لیلا که آزادی خودش و خانوادهاش در خطر است باید وانمود کند که صدمه دیده است و از جمهوری اسلامی حمایت کند یا در برابر هردویشان قرار بگیرد و برای گرفتن طلا مبارزه کند.
🔺داستان تخیلی این فیلم که ادعا شده براساس ماجرای واقعی است، دروغی بیش نیست چرا که نه ورزشکاری به این نام وجود دارد و نه جودوی زنان ایران در حد جهانیست! و حتی در آسیا نیز درخششی نداشته است.
🔺در رشته جودو مردان، سعید مولایی قبل از رویارویی با ورزشکار اسرائیلی باخت و با طرح ادعاهایی پس از آن از کشور خارج شد و تا به اینجای کار سرنوشت خوبی نداشت.
اما انتخاب ورزشکار زن و فمینستی کردن ماجرای فیلم؛ همانند فیلم سینمایی «عرق سرد» سهیل بیرقی در سال ۱۳۹۶، چیزی جز شیطنت برای تخریب چهره ایران نیست! اما آنچه رژیم کودککش و وحشی اسرائیل در زمان ساخت فیلم از آن غافل بوده عملیات غرورآفرین طوفان الاقصی و مقاومت جانانه و قهرمانانه زنان و کودکان و مردم بینظیر غزه بوده است! که ماورای ذهن و فکر پوسیده این جانیان، وجدانهای خفته بشری را بیدار کرد و تشت رسوایی درندههای خونخوار اسرائیل را انداخت و پیام مظلومیت و برحق بودنشان را به گوش مردم آزاده جهان رسانید.
🔺بنابراین در حال کنونی اسرائیل خبیث حرفی برای گفتن ندارد چه رسد به آنکه بخواهد با این قبیل فیلمها سیاستهای ایران را به چالش بکشد، بلکه برعکس امتناع ورزشکاران ایرانی و به رسمیت نشناختن اسرائیل غاصب، افتخاری برای ایران و ایرانیست تا انسانهایی که نمیدانند، بدانند جمهوری اسلامی همواره در سمت حق و درست تاریخ بوده و اسرائیل و همپالههایش همچون امیرابراهیمی و سایر مخالفین ملت ایران در سمت غلط و تاریک تاریخ ایستادند و خواهند بود.
🔺 ناگفته نماند که رژیم جعلی در زمینه فیلم و سریالسازی حرفی برای گفتن ندارد. به عنوان نمونه در سریال «تهران» علیرغم سروصدای بسیار، ضعف صنعت تولید سریال صهیونیستها عیان شد. حال که زر امیرابراهیمی به عنوان بازیگر دست چندم هم کارگردان مشترک تاتامی بوده است!
📝حمید عارفی
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🔴فقدان پیوست فرهنگی در المپیک ۲۰۲۴ 🔺با توجه به سیر دعوت توحیدی انبیا، میتوان اذعان داشت توجه فرهنگ
به عنوان مثال حضرت یوسف علیهالسلام با تغییر ساختارهای اقتصادی به نفع فرهنگ دوری از اسراف، توجه مخصوص به مستضعفین به عنوان بندگان ویژهی خدا، تدبیر ویژه جهت کاهش فاصله طبقاتی به جهت ایجاد زمینه برای دینداری، نشان داد در نظام اقتصادی، توجه به فرهنگ یک اصل است.
همچنین کلام حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله در برخورد با عدهای که سنگ بلند میکردند تا قویتر مشخص شود مبنی بر اینکه: "قویتر کسی است که تقوای بیشتر دارد"، نشان میدهد، فرهنگِ توحیدی شاخص جداییناپذیری است که با هر نظامی چه اقتصادی چه سیاسی و چه ورزشی باید بدان توجه نمود.
🔺«المپیک۲۰۲۴» یکی از بزرگترین رویدادهای ورزشی جهان است که در حال برگزاریست. فرصتی که چهارسال یکبار ایجاد میشود و عدم بهرهبرداری از این فرصت جای تامل و پیگیری دارد.
🔻با نگاهی گذرا به لباس ورزشکاران ایرانی میتوان به بیتوجهی به معرفی پوشاک سنتی ایران به عنوان یک «فرهنگِ متمدنِ کهن» اشاره کرد. چگونه است که پیشرفت صنعت مد در تولید پوشاک سنتی معرف هنر رفیع ایرانی است اما در رویدادهای اینچنینی به پوششهای نه چندان مطابق با فرهنگ ایرانی بسنده میکنند!!؟
اگر شبکهی ورزش با توجه به رسالت رسانهای و فرهنگی خود به این مهم میپرداخت و با دعوت از کارشناسان صنعت پوشاک، طراحان لباس و مسئولین ورزشی، این مطالبه را جدی پیگیری میکرد، شاید گامی رو به جلو در این المپیک برداشته میشد، اما متاسفانه عمدتا به چند توییت کنایهآمیز توسط برخی از اصحاب رسانه بسنده میشود.
🔺علاوه بر این در سالهای نهچندان دور در رشته وزنهبرداری، همراهیِ طنینانداز شدن فریاد یا ابالفضل با حکاکی نام این گوهران تابناک عالم بشریت بر تارک لباس ورزشکاران در انتقال فرهنگ دینی و تبلیغ دین بسیار موثر بود. اما سوال اینجاست چرا این نوع تبلیغات منحصر در علایق افراد شده و به عنوان جریانی در ورزش کشور شکل نگرفته است؟
🔺نماز خواندن ورزشکاران در میادین ورزشی از نکات ارزندهای است که تنها با چندعکس از کنارش عبور شده، درحالیکه میتوان با بهرهبرداری رسانهای درست، در جهت انتقال فرهنگ توحیدی از آن بهرهبرداریِ بهجا نمود.
🔺به نظر میرسد رسانههای تصویری به ویژه شبکه ورزش در جریانسازی فرهنگ در ورزش، کوتاهی نمودند!
با جلوگیریِ کمیته المپیک ۲۰۲۴ از رژه ورزشکاران روسی میتوان فهمید که چقدر ساختارهای ورزشی جهان برای اشاعه فرهنگِ استکباری خود ارزش قائلاند و ما چقدر برای انتقال فرهنگی که منطبق با فطرت و مطلوب طبع است، غافلیم.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
♦️به تصویر کشاندن حقارت جماعت سلبریتی با هنرنمایی نظام هستی
🔻حقارت انسانها را میتوان از انتخابهایشان دید، حس کرد و فهمید!
انتخابی که ممکن است تناسب با هدفی محقرانه داشته باشد.
🔻این ساعتها که هستی، داغدار مجاهد صادق خود است!
🔻جماعتی هستند پوشالی و حقیر که نگرانی خود را از اِعمال قانون برای مجرمی فریاد میزنند!
این جماعت خودمحور، گمان میکنند خودشان محور عالم هستند، بنابراین نگرش، حدی برای اَعمال مجرمانه خود نمیبینند و با یک کلمه که معترضیم بر روی گندشان که هستی را به فساد میکشد، ماله میکشند! برایشان سخت است بفهمند، هر عملی عکسالعملی دارد و باید تبعاتش را بپذیرند!
🔻شاید چون عادت کردهاند که تبعات لگدپراکنیشان، جایزه بینالمللی و بهبه چهچه سران مستکبر باشد و بخشش مالیاتی و بازگردانده شدن به صحنهی هنر جمهوری اسلامی با توجه به رافت اسلامی! اما باید بدانند و آگاه باشند بعضی از اعمال، عکسالعملی دارد که درد دارد، اگر تاب رنج کشیدن ندارید، قدم در ره نگذاریدـ
🔻این جماعت امروز به معنای واقعی سخیف بودن خودشان و حقارت خودشان را با این نوع اعتراض مشخص کردند! و همواره در طرف غلط تاریخ معاصر بودهاند!
🔻اکنون نظام هستی و تمام مقتدرین مظلوم عالم، داغدار جنایت صهیونیست سفاکی است که در حمایت از شروین شما و شما کوششها کرده! دوران بدون درد بودن اعمال گذشته!
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
✴️ هنرِ هفتم میتواند نگاه اقتصاد اسلامی را درمورد نظام جزایی کشور بازتاب دهد
🔸 بخشی از رسالت هنر، نمایش حقایقی است که در بازارِ شلوغِ دروغ دیده نمیشود!
در اکثر فیلمهای این سالها، نقد قوهی قضاییه، اصولی و عمدتا از منظر نقد برای اصلاح نبوده بلکه نقش تراژدیک کردن فیلم یا حتی تغییر ژانر به وحشت را برعهده داشته است!