فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طوفان رپر آمریکایی در حمایت از مردم غزه🇵🇸
🔖 «بنجامین هاموند هگرتی» رپر سرشناس آمریکایی معروف به «مکلمور MackleMore» با اجرای آهنگ جدیدی در دفاع از مردم فلسطین و خیزش دانشجویان با استقبال دهها میلیونی در شبکههای اجتماعی مختلف روبرو شد. تنها در صفحه اینستاگرام او، این آهنگ توسط حدودا دو میلیون مخاطب «پسندیده» شده است!
🔖 این آهنگ «HIND'S HALL» نام دارد و او تمام درآمدهای پخش را به UNRWA جهت حمایت از مردم غزه اهدا خواهد کرد.
نام این آهنگ از نام سالن دانشگاه گرفته شده است. دانشجویان دانشگاه کلمبیا سالن همیلتون را به افتخار دختر شش ساله فلسطینی؛ «هند رجب» که توسط خونآشامهای صهیونیستی کشته شد تغییر داده و HIND'S HALL نام نهادند.
🔖مکلمور در این آهنگ موارد مهمی را مطرح میکند، او اشغالگری صهیونیستها و کشتن زنان و کودکان و نسلکشی آنان را محکوم کرده و خطاب به بایدن میگوید به تو رای نخواهم داد، خون روی دستان شما را میبینم!
🔖این رپر در اشعاری به سیاستهای آمریکا و پلیس و هنرمندان در زمینه مردم غزه و خیزش دانشجویان حمله کرده و میگوید؛ اگر تامین مالی توسط آمریکا مسدود شود فلسطین آزاد خواهد شد!
همچنین با طعنه به آنها میگوید اگر چادر زدن دانشجویان خلاف قانون است و باید پلیس بیاید، نسل کشی در تعریف شما کجا جا دارد؟!
📝سیدعماد جلیلی
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🔺جناب وکیل گفته حکم رسولاف در دادگاه تجدیدنظر عینا تأیید و به پنج سال زندان قابل اجرا، شلاق، جزای نقدی و ضبط مال محکوم شده، اما ایشان نگفته این حکم چه زمانی تایید شده که اکنون در روند اجراست! و چرا درست در آستانه جشنواره کن که سهشنبه آتی در فرانسه برگزار میشود، آن را اعلام عمومی میکند!!
این که ایشان به عنوان وکیل آیا میتوانسته فرجامخواهی کند و نکرده هم مسئله دیگریست!
ضمن آنکه دلیل صدور این حکم نیز امضای بیانیهها و ساخت فیلم و مستند ذکر شده است!
🔺از طرف دیگر وکیل رسولاف در روزهای گذشته خبر داده بود که این کارگردان جشنوارهای، از سوی نیروهای امنیتی تحت فشار است و بازیگران و عوامل فیلم «دانه انجیر معابد» نیز ممنوعالخروج شده و مورد بازجویی قرار گرفتهاند.
از آنجا که جشنواره کن یک جشنواره سیاسیست و بهویژه برای فیلمسازان سیاهنما و سیاسی ایرانی جایگاه ویژهای در نظر میگیرند، به نظر میرسد فعالیتهای مجازی آقای وکیل و اعلام حکم او نیز از چشم مسئولان جشنواره پنهان نماند! و انگیزه بیشتری برای جایزه دادن جشنواره به رسولاف ایحاد کند!
🔺صد البته که داستان فیلم، خود به تنهایی برای کسب نظر مثبت مسئولان جشنواره کافیست!
جزئیاتی که از داستان فیلم «دانه انجیر مقدس» منتشر شده حکایت از آن دارد که فیلم درباره زندگی خانوادگی یک قاضی دادگاه انقلاب در زمان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ ایران است.
داستان درباره یک قاضی تحقیق در دادگاه انقلاب تهران است که با گمشدن مشکوک اسلحهاش در میانۀ شدت گرفتن اغتشاشات درگیر سوظن میشود. او در این اتفاق نسبت به همسر و دخترانش دچار سوظن میشود و در خانهاش تدابیر سختگیرانهای اعمال میکند. تدابیری که باعث تنش در خانه میشود و گام به گام، ارزشهای اجتماعی و قوانینِ زندگی خانوادگی معلق میشوند.
🔺بنابراین با توجه به داستان فیلم و سابقه رسولاف، راه یافتن چنین فیلمی به بخش مسابقه جشنواره کن اتفاق عجیب و مهمی نیست، همچنین این اتفاقات و فعالیتهای مجازی وکیل رسولاف نیز علاوهبر جذابیت داستان فیلم برای جشنواره، در دریافت جایزه اثرگذار خواهد بود.
📝 محمدجعفر هاشمی
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵از آرمیتاها و دانشجویان آمریکایی تا زنان معلولیتخواهِ Met Gala
🔹آرمیتای فیلم «هناس» روزت مبارک. دختری که با عشق پدری رشد کرد که یک ایران مدیون اوست، مردی که در قلههای علم، خدمت به مردمش را انتخاب کرد و مزدش شهادتی در مقابل چشمان دخترکش شد.
دختر این داستان با مشاهدهی تحول زیبای مادرش رشد کرد و با این رشدیافتگی انشالله یکی از تاثیرگذارترین دختران تمدن اسلامی خواهد شد.
وایپ
🔵از آرمیتاها و دانشجویان آمریکایی تا زنان معلولیتخواهِ Met Gala 🔹آرمیتای فیلم «هناس» روزت مبارک. د
🔹زهرای مجموعهی «چشمان آبی زهرا» روزت مبارک. دختری که رنج استکبار صهیونیست را به ما نشان دادی و اثبات کردی با استقامت میتوان استکبار را مفتضح نمود.
🔹دریای «دنیای شیرین دریا» روزت مبارک، تو با ایجاد جریان عاطفه در محیط اطرافت، درس محبت و اثرگذاری صحیح در محیط اجتماعی را به ما نشان دادی.
🔹شیرین در مجموعهی «دنیای شیرین» روزت مبارک. خلاقیت و نویسندگی، مدیریت دخترانه در محیط امن خانه را به نمایش گذاشتی و چه شیرین آمد این اصالتها.
⏪آنسوتر
🔹دخترکان غزه روزتان، هزاربار مبارک، زیرا این شماها بودید که وجدانها را بیدار کردید و هیمنهی نظام کفر را شکستید.
شما با معصومیتتان و انگشتهای برافراشته به نشانهی پیروزی، عزم مقاومت را دوچندان کردید و میکنید و با استقامتتان، دنیا را با فرهنگ و سبک زیستن جدیدی آشنا ساختید که نشانههایش در موجهای اسلامگرایی مشاهده میشود، چه زیباست رنجهایی که به سعادت برسد و برساند.
⏪کمی دورتر
🔹دختران دانشجو در سراسر جهان روزتان مبارک. شمایی که به پا خاستید و در حال ساختن حلقههای جدیدی از مقاومت هستید. مبارز بودنتان در مقابل قدرت حاکمهی سرکوبگر جهانی، نشان از عمق مبنای فکری و روح غنی و آزادگی شماست.
🔹این دختران نشان دادند که نه برای پیروزی بلکه برای انسانیت و نسل انسانها به پا خواهند خواست و آرمانی بالاتر از بوسیده شدن در کوچه دارند و همین است که تاریخ وجدانها همواره یادی از تمام این دختران خواهند کرد.
🔹اما دوربین رسانههای تحت حاکمیت تمدن مادی، بر روی «Met Gala» است. ساختاری که در آن، زنان را به انحطاط میرسانند و تفکر را با نمایش جنسیت، آنهم در آن سطحِ تنزلیافته، به استعمار میکشانند. مراسم مد و فشنی که در جدیدترین آن، زنانی را میبینی که از تنگی لباسهایشان، امکان حرکت ندارند و با کمک چندین مرد جابهجا میشوند! در دنیای احمقانهای که اینان ساختند، نشان دادنِ باریکی کمرشان یا بلندی قدشان یا... آنقدر اهمیت دارد که خود را وارد یک معلولیت خودخواسته یعنی عدم حرکت میکنند!
شاید بتوان حکایت این زنان پست شده در ساختار پستکنندهی انسانیت را نمادی دانست که هرچقدر برای جنسیت و مد و فشن وقت بگذاری، معلولیت جسمی و ذهنیت بیشتر بیشتر میشود و همین معلولیتها است که از آنان عروسکهای خیمهشببازیای میسازد که برای دخترکی ایرانی حاضرند مو بتراشند اما برای هزاران زن و کودک فلسطینی سکوت کنند!!
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🔵ابتکار هنرمندان برای دفاع از فلسطین در کن صحبت از فلسطین ممنوع، ایران آزاد! 🔹هفتاد و هفتمین جشنوار
🔹با این حال تعدادی از هنرمندان حاضر در این رویداد با ابتکار عمل و هوش خود همبستگیشان را با مردم مظلوم فلسطین به نمایش گذاشتند.
🔹کیت بلانشت؛ بازیگر مشهور و برنده اسکار با طراحی لباس و رنگآمیزی خاص آن روی فرش قرمز، پرچم فلسطین را تداعی کرد و به نقل از گزارش آلپرن اکتاش (که بسیاری از خبرگزاریهای خارجی نیز آن را منتشر کردند) تحسین کاربران شبکههای اجتماعی را برانگیخت.
🔹کانی کاسروتی؛ بازیگر هندی حاضر در جشنواره با کیفی به شکل برش هندوانه (نماد فلسطین بدلیل ترکیب رنگ سفید، سبز، سیاه، قرمز) توجه همگان را برانگیخت.
🔹از سایر هنرمندان که با نمادهای گوناگون دفاع خود را از مردم فلسطین اعلام کردند، لیلا بختی؛ بازیگر فرانسوی الجزایری بود که با زدن سنجاق سینهای که نقش هندوانه روی آن بود، با رعایت دستورالعمل مسئولان جشنواره در مقام دفاع از فلسطین ظاهر شد. یاسمین ترینکا؛ بازیگر ایتالیایی با نصب پیکسلی با طرح پرچم فلسطین روی لباسش، گای پیرس؛ هنرپیشه استرالیایی با پوشیدن دستبندی از رنگهای پرچم فلسطین، اسامه المودیر با پرچم فلسطین رو دستکشش و... نیز از جمله هنرمندانی بودند که نگذاشتند کن ۲۰۲۴ با سکوت درباره جنایات اسرائیل فیصله یابد.
🔹از طرفی مسئولان جشنواره کن در حالی حمایت از فلسطین با پوشیدن چفیه و صحبت از جنایات اسرائیل و دفاع از مردم بیگناه غزه را از سوی هنرمندان ممنوع اعلام کردند که مخالفین ایران آزادی عمل کامل داشتند!
آنان میتوانستند هر آنچه از راست و دروغ که دلشان خواست را بگویند.
🔹شیوه پذیرفتن فیلم دانه انجیر معابد محمد رسولاف و حواشی و سخنرانیهای او علیه حکومت ایران و جایزهای که با استناد به صحبت گرتا گرویگ؛ رئیس هیئت داوران جشنواره که در پاسخ به چرایی اهدای جایزه به وی گفت؛ برای جبران هزینههای فیلم به رسولاف جایزه دادند را میتوان در راستای سیاستهای دوگانه و عملکرد سیاسی مسئولان جشنواره توصیف کرد.
🔹علاوه بر اینها شب قبل از افتتاحیه کن در عملی سیاسی، تصاویری از مخالفان ایران و حامیان «زن، زندگی، آزادی» (جعفر پناهی، سهیلا گلستانی،گلشیفته فراهانی، بهمن قبادی، فاطمه معتمدآریا و تعدادی دیگر) را در ورودی هتل ماژستیک شهر کن، محل اقامت مهمانان ویژه جشنواره نصب کردند!
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
✳️ «منم بچه مسلمان» در مسیر درستِ برنامهسازی کودکان به یک شرط! ❇️ برنامه «منم بچه مسلمان» از نظر س
❇️ در کنار تمام وجوه مثبتِ موجود، یک نکتهی کلیدی در تربیت کودکان در آن مغفول مانده که اگر رعایت شود قطعا این برنامه جزو برنامههای مفید تربیتی خواهد بود.
❇️ اما آن نکته چیست؟
یکی از اساتید علم تربیت کودکان میگفتند: کودکان به شدت مستعد آموزش امور منفی هستند به همین علت ناسزا را به سرعت از محیط یاد میگیرند و تکرار میکنند، اما آموزش ارزشها نیاز به زمان و حوصله بیشتری دارد و باید از تلفیق داستان، شعر، انسدهی با محیط سالم و... برای یاد دادن آن استفاده کرد.
این نکته احتمالا از نگاه تجربهی زیستهی اکثر مادران مورد تایید است.
❇️ اما آنچه در چند قسمت اخیر پخش شده از شبکه پویا مشاهده کردهام عکس این روند است:
برای نمایش «بدی» از بازی و نمایش استفاده میشود و بعضا در یک نمایش چند امر منفی به تصویر کشیده میشود و در پایان، فقط درباره یک مورد، آن هم به حالت نصیحت صحبت میکنند.
مثلا در برنامه یازدهم خرداد بهادرِ داستان برای فرار از کار منزل بهانهجویی میکرد و در روند داستان اخبار منزل و دیگران را برای مامان نقره میبرد، اما درپایان فقط خبر بردن از منزل طی نصیحت روحانیِ محل، رفع و رجوع شد و آن بهانهجونیِ بهادر ماند که ماند!
❇️ بخش زیادی از نمایشِ جذابِ بازیگران و عروسکها، مربوط به نشان دادن «بدی» بود. در پایان، یک نمایش عروسکی کوتاه که آن هم تلفیقی از بیان ارزشها و نمایش بدیهاست نشان داده شد و بخش کوتاهی نیز به نصیحتِ مستقیم راجع به یکی از امور منفی اختصاص داده شد.
در حالی که در دنیای واقعی، کودکان از پاکی زیادی برخوردارند و همزمان چند بروز «بدی» ندارند که هم بهانهجویی کنند هم خبرچینی هم...
⬅️ بنابراین اگر نمایش بازیگران حول محور امور ارزشی باشد و با نصیحت کار بد را در مقابل آن امور ارزشی نشان دهد بسیار کارآمدتر و منطبقتر با روحیات این سنین کودکان خواهد بود.
❇️ افشا العارفه و ستر العائبه (بازگو کردن خوبیها و پوشاندن بدیها) نکتهی تربیتی مهمیست که در دعای بیستم صحیفهی سجادیه مطرح شده است. با الگو گیری از این فراز میتوان با جهتدهی درست به نمایشهای کودکان با محوریت افشا خوبیها و پوشاندن بدیها، زمینهی مناسبی برای بروز خوبیها در اجتماع فراهم ساخت و نسلی ارزشی را تربیت نمود. این اصل در برنامهی دوازده خرداد «منم بچه مسلمان» لحاظ شده بود و داستان حول محور تلاش «بهادر» برای کمک به مادر مریضش میچرخید که قطعا اگر این روند ادامه یابد، مطلوب خواهد بود.
📝 زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
◀️ مستندی اجتماعی که به ارتباط انسان و سگ پرداخته، آنقَدر حرفهای توضیحات، توصیهها و نظرات کارشناسان و مصادیق آسیبرسیده از سگ را کنار هم آورده که نمیتوان با توجیهات سطحی بهراحتی منکر مخاطرات این همزیستی نهچندان مسالمتآمیز شد.
◀️ آنچه این مستند ارائه کرد به خوبی توانست نظرهای توأم با افراط و تفریط را اصلاح و یک نگاه جامع بدون غرضورزی به مخاطب ارائه دهد؛ نگاهی که نشأت گرفته از فرهنگ ایرانی است و آنچه در تضاد با این فرهنگ است را بهخوبی تبیین میکند.
◀️ همزمان با اینکه به آدمها عادات غلط مواجه با سگها را متذکر شده و بهخوبی توضیح میدهد برخلاف تصورشان به چه علت غذادهی افراطی به سگهای ولگرد میتواند آمار زاد و ولد سگهای بیمار و ضعیف ولگرد را افزایش دهد؛ بهخوبی تلنگر به مسئولین و قوانینی میزند که برای واردات پوشک سگهای خانگی یا به اصطلاح پِتها، ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص دادهاند!
◀️ آنچه در این زمینه اهمیت دارد نگاه متعالی دین اسلام در رعایت حقوق همهی مخلوقات از جمله حیوانات است؛ احترام به آزادی طبیعی، در نظر گرفتن غرایز و زیست در چارچوب خلقتشان را مدنظر قرار میدهد و همزیستی انسان و حیوان را بدون درنظر گرفتن حدود خَلقی آن، نهتنها غلط بلکه ظلم به حیوان میبیند.
و آنچه در نگاه دینی اولویت قرار گرفته حفظ شأن انسانیت است و در هم آمیختن خلق و خوی حیوان با انسان را در همزیستیهای افراطی از عوامل بروز سبوعیت نفس میشمرد.
◀️ در این میان نقش چهرهها در نمایش این همزیستی غلط و افراطگونه و بهنوعی تشویق دنبالکنندگانشان به این رفاقت نامتعارف با سگهایشان را نمیتوان در علاقمند شدن آدمهای عصر حاضر به نگهداری از پتها نادیده گرفت.
◀️ ساختن و پرداختن به چنین موضوع فرهنگی مهمی چون نور امیدی در برنامههای صداوسیما خواهد بود و شبیه به فانوسی روشن است که بالا گرفته میشود تا راه را از بیراه نمایان کند و دست گمشدگان در برهوت غربگراییِ بیمنطق اینروزها بگیرد.
بنابراین جا دارد گنجاندن این موضوعات فرهنگی در متن فیلم و سریالها آغاز شود، حتی ساخت مستندهای بلند و کوتاه در اینباره بسیار مناسب و پاسخگوی سوالات و ابهامات ذهنی مخاطبان خواهد بود.
📝 نرجس احمدی
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔴شبکه پویا با پخش «پرواز پیپ و فردی» زمینهسازِ پذیرش «LGBT»ها خواهد بود؟!
❓چرا باید بچهها توسط «لکلکها» یا «پیپ و فردی» به دست والدین برسند؟
چگونه ممکن است پرندهای با والدین روباه زندگی کند؟
💠 «پرواز پیپ و فردی»، محصول ۲۰۱۹ کشور آمریکا، مدتیست از شبکه پویا درحال پخش است.
با گذشت هشت قسمت از آن، اشکالات مهمی به آن وارد است که احتمالا از نگاه مسئولین پخش مغفول مانده است.
وایپ
🔴شبکه پویا با پخش «پرواز پیپ و فردی» زمینهسازِ پذیرش «LGBT»ها خواهد بود؟! ❓چرا باید بچهها توسط «ل
💠 «هر افراطی، تفریط بدنبال دارد» نکتهی مهمی است که در سیاست، فرهنگ و اجتماع، نمونههای فراوانی دارد.
یکی از نمونههای آن در حوزه فرهنگسازی کودکان، پویانمایی بحثبرانگیز «storks» است که با محوریتِ تحویل نوزادان به والدین توسط لکلکها در سال ۲۰۱۶ اکران شد.
در «پرواز پیپ و فردی» مخاطب با همان محور پویانمایی «storks» مواجه است با این تفاوت که «پیپ»، پنگوئن و «فردی»، فلامینگو، اولین مامورین تحویل میباشند که لکلک نیستند! کار آنها تحویل بچههای تازه متولد شده به والدینشان است.
این افراط که سبب فرهنگسازی غلط در امور جنسی کودکان شده است و حتی ردپای آن را در ادبیات کودکان نیز میتوان یافت، سبب شده است که نوع نگرش کودکان به امور جنسی، بسیط و سطحی گردد. از طرفی برای رفع این نوع نگاه، نظریه تفریطی مفتضحی در بندهایی از «سند ۲۰۳۰» دیده میشود که در آن، آگاهسازی عریان امورجنسی به کودکان در دستور کار است. کتابهایی هم بدینمنظور منتشر و حتی ترجمه فارسی شده است و قطعا تبعاتی در فرهنگ بدنبال خواهد داشت.
بدیهی است که منظور نگارنده این نیست که علت تام نگاشتن این نوع بندهای سند ۲۰۳۰ مقابله با این نگاه سطحی در کودکان است که در این یادداشت، مجالی برای بررسی آن نیست.
💠 قطعا تحویل نوزادان توسط لکلکها یا پیپ و فردی به والدین، فریبی است که شایستهی تربیت جنسی کودکان نیست.
یکی از اساتید علم تربیت جنسی، حضور مرغوخروس در محیط زندگی خانواده را از عوامل پیشگیرانه از سوالات و کنجکاویهای کودکان در این حوزه، میشمارد. براستی اگر فریبی درکار نباشد لازم به بیان بیپرده واقعیت و حیازدایانهی سند ۲۰۳۰ نخواهد بود.
به نظر میرسد اهداف کثیف دیگری در ذیل آن توسط سیاستمداران دنیای غرب دنبال میشود.
💠 یکی از اهداف بسیار مهمی که در فریب تحویل نوزادان توسط لکلکها پیگیری میشود، تأیید خانوادههای همجنسگرا است! پس از علمیسازی این اختلال جنسی_روانی توسط جامعهی روانشناسی جهانی، طبق معمول نیاز است هالیوود و شرکتهای پویانمایی به کمک بیایند تا ابزار فرهنگسازی و عادیسازی نظریات شیطانی سیاستگذاران را فراهم کنند.
یکی از خلأهای مهمی که پیآمد این اختلال است و باید توسط این ابزارها حل شود؛ عدم فرزندآوری این خانوادهها است که در دنیای واقعی با واگذاری فرزندان بیسرپرست و توسعه علم باروری سعی در رفع آن دارند. مسئلهای که در فیلم «The Pod Generation» محصول سال ۲۰۲۳، به آن پرداخته شده است. در این فیلم، جنین حاصل از تخمک و اسپرم اهدائی یا والدین را در محفظهای تا نهماه نگه میدارند و به زوجین متقاضی میدهند، که یکی از زوجین مدنظر و متقاضی مرکز، زوج همجنسگرا است.
در پویانمایی «storks» نیز در راستای ایجاد زمینه پذیرش در جامعه مخاطب همین سیاست دنبال شده و نوزادی را به خانوادهی همجنسگرا تحویل میدهند و قطعا تحویل نوزادان توسط لکلک یا پیپ و فردی، راه را برای پذیرش خانوادههای همجنسگرای دارای فرزند هموار میکند زیرا برای داشتن فرزند، لازم نیست دو جنس متفاوت در کنار هم باشند چون فرزندان را از یک جای دیگر میآورند و خانواده محلی برای فرزندآوری نیست.
💠 در قسمت هفت از پویانمایی «پرواز پیپ و فردی» که از شبکه پویا پخش شد، نوزاد فلامینگو که از نوع پرندگان است را به خانوادهی خرس قطبی که پستاندار هستند، تحویل میدهند!
عجب!!! میتوان این تفاوت در نوع والدین و نوزاد را یک تأیید برای فرهنگسازی مبتذل دید، موردی که در قسمت هشت نیز با واگذاری پرندهی نوزاد به والدین روباه دیده شد!!!
این نوع واگذاریها که نمایش داده میشود، میتواند در ناخودآگاه و حتی خودآگاه کودکان سبب پذیرش انواع خانوادهها از همجنس، گروهی و... شود.
💠 همچنین در قسمت هفت پذیرش تفاوتهایی در ذات را به نمایش گذاشته که عملا در واقعیت و حقیقت امکان ندارد اما با کمک علم منهای وحی و هنر در خدمت شیطان، سعی در قبولاندن و پذیرش تفاوتهای جنسیتی یا همان «LGBT»ها دارند! در روند داستانی قسمت هفتم، «فردی» که فلامینگو است، با دیدن نوزادی از جنس خود ذوق زده میشود و برای شادی او، رفتن کنار ساحل و آب را پیشنهاد میدهد اما فلامینگوی نوزاد، برفبازی را ترجیح میدهد!!!
پذیرش تفاوتها، محور این قسمت بود! اما کدام تفاوتها را باید پذیرش کرد؟
متفاوت بودن در حیطهی استعدادهای فردی معقول است، مثلا فردی استعداد هنری دارد، دیگری پژوهشی!
یکی برف دوست دارد، دیگری آفتاب و...
اما اگر تفاوتها در حیطهی ذات باشد را میتوان پذیرفت یا باید با توجه به روند جهانی در پذیرش تفاوتهای جنسی «LGBT» بدان بدبین شد؟ کدام فلامینگویی است که برخلاف ذاتش به برف گرایش یابد و از ساحل فراری باشد؟
وایپ
🔴شبکه پویا با پخش «پرواز پیپ و فردی» زمینهسازِ پذیرش «LGBT»ها خواهد بود؟! ❓چرا باید بچهها توسط «ل
💠 نکتهی دیگر «صلح» بین شکار و شکارچی است که عملا محقق نخواهد بود اما دنیای هنر مادی آن را میپروارند! در قسمت هشتم از مجموعه «پرواز پیپ و فردی» که پرنده را به خانواده روباه تحویل میدهند! روباهی که شکارچی پرندگان است چگونه میتواند در نقش والدین باشد! «صلح» بین شکار و شکارچی فریبی است که استعمار برای چپاول بیشتر کشورهای دیگر بنا کرده است! همان مفهومی که محوریت پویانمایی «Zootopia» تولید سال ۲۰۱۶ دید.
💠 شاید بهتر باشد از جذابیتهای ظاهری و آموزش مهارتهای فردی این پویانماییها گذشت و بیشتر بر محصولات داخلی تکیه کرد تا ارزشها در ناخودآگاه کودکان ما مورد هجوم قرار نگیرد.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔴علی بحرینی؛ روزنامهنگار، ترانهنویس، فیلمنامهنویس، نبودِ ظریف در عرصه سیاست را خسران قطعی میداند!
🔻در تفاوت دیدگاهها شکی نیست و نشان از پویایی جمهوریت در نظام اسلامی دارد، اما معرفیِ "عامل خسارت قطعی"، اینگونه، آن هم از جانب افرادی که در بدنهی مطبوعات هستند، به تحلیل نیاز دارد!
🔻تحلیلی که شاید یک سرش به تعصب دوم خردادی بودن برگردد، سر دیگرش به خودتحقیریِ درونی و مشترک این افراد، آن سر دیگر به فضای مجازی یله و رها و دیگر سر شاید به سفارتخانههای اروپایی.
🔻اما سهم مسئولیت رسانهی توحیدی چیست؟
رسانه در سه سالِ خدمتِ دولتِ شهید جمهور چه کرد؟
غالبا انتقاد بود و صداهایی بلند میشد، که "این بود دولت انقلابی!؟"
با هیاهوی رسانه، شبهات اولویت بودند و شنیده میشدند!
اما آیا تبیینی عامهفهم از تئوری حکومتِ اسلامی توسط رسانهها صورت گرفت؟
آیا هنر توحیدی که بخشی از وظیفهاش، بیان شناختهای عمیق حکومت اسلامی است توانست این عقاید را به صورت عامهفهم تبیین کند؟
خیر! که اگر توانسته بود امروز نگران هوچیگریهای عاملین خسارت قطعی نبودیم.
🔻به قطع میتوانم بگویم که رسانه توحیدی اگر نقش خود را درست ایفا کرده و زمینهی انتخاب خیر را فراهم کرده بود، روزهای محدود انتخاباتی از آلت دست شدن مردم توسط رسانههای غیرتوحیدی نگران نبودیم، از نظرات صددرصد مخالف با واقع توسط عاملین خسارت قطعی بهم نمیریختیم چون رسانهی توحیدی با فراغ بال سالها تلاش کرده بود که زمینه را فراهم سازد و عدم انتخاب خیر از جانب مردم مهم نبود، چون مردم مختارند.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
📺 پشت پردهی خندهها ...
🎭"پشت پرده" سریال طنزیست که در هیاهوی برنامههای انتخاباتی و بازیهای جام ملتهای اروپای تلویزیون، از شبکه ۲ سیما در حال پخش است. سریالی با تضادهای شیرین.
🕯خانه سنتی و زیبا، فرهنگ اصیل ایرانی به ویژه در استانهای کویری، صفای افراد حاضر در سریال با عشقهای عمیق، گذشت، فداکاری، غمهای گذرا و بهانههایی برای شادی، لهجه شیرین یزدی، فرهنگ غنی وقف - که در وقف یک مدرسه نمود پیدا کرده -، ترویج فرزندآوری و نکات دیگر این سریال را تبدیل به طنزی پرمضمون نموده است.
✅در این سریال با زبانی ساده تقابل سنت و شبه مدرنیسم در دو خانواده به تصویر کشیده شد؛ دیرخوابیدن، دیر برخاستن از خواب، تن پروری، توجه به آرایش و مد، نگاه از بالا به پایین و بیتوجهی به برخی سنتها و ... در خانوادهی مهمان جمع آمده است اما در مقابل، خانوادهی با اصالت یزدی اهل کار، تلاش، گذشت و ایثار، حفظ حرمت بزرگتر، توجه به یکدیگر، در تقابل با فرهنگ های وارداتی و ... قرار دارد.
✅علیرغم ضعفهایی که در قصه پردازی برخی قسمتها وجود دارد و با در نظر نگرفتن بازی نه چندان دلچسب دو سه بازیگر اصلی که از چهرههای هنری هستند میتوان گفت سریال در نشاندن لبخند به لب مخاطب موفق عمل کرده است.
✅بیتردید در دهکده جهانی که در آن بر طبل تو خالی بیخدایی، مرگ ارزشها و یکسان سازی فرهنگها بر مبنای لیبرالیسم و هضم خرده فرهنگها کوبیده میشود ساخت چنین سریال هایی قابل تقدیر است.
📝 عالیه بهرامزاد
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
⁉️زن، همهی زنان ایران است، زنان خانهدار چرا دیده نمیشوند؟!
این زنان در حوزهی فرهنگ و هنر هم سهم آنچنانی ندارند، چه رسد به برنامههای ریاست جمهوری!
🔺آقای قاضی زاده در مباحث زنان مطالب بسیار خوبی مطرح کردند اما در قسمتی گفتند: مساله اصلی زنان تبعیض در فرصتهاست.
🔺در تجربهی زیستهی زنان، حداقل از دهه هشتاد به بعد در فرصتهای آموزشی، مهارتی غالبا تبعیض دیده نمیشود و حتی در برخی از فرصتها، گوی سبقت را به علت شرایط روحی یا شرایط سربازی و... ربودهاند.
نگاهی به فرصت تحصیل، آموزشها در حیطهی زبان، ورزش، مهارتها و... این سخن را تا حدودی تایید میکند.
🔺تبعیض در فرصتها، غالبا جنسیتی نیست بلکه بیشتر بین مستضعف و غنی دیده میشود، تفاوتها بین مراکز استان با سایر شهرها و شهرها نسبت به حاشیهشهرها و روستاها به نسبت تفاوت بین زنان و مردان، بسیار شدیدتر است.
🔺مسئلهای که در فیلمهای فمنیستی و مدعی حقوق زنان هم غالبا دیده نمیشود و زن را ستمکِش معرفی میکنند درحالیکه ستم اجتماعی در حال حاضر بیشتر از آنکه جنسیتی باشد، طبقاتی است. وقتی تبعیضِ جنسیتی علت مشکلات دیده شود به تبع، راهکارها به سمت خواستههای نامتعادل کشیده خواهد شد.
🔺آنچه در حوزهی زنان کمبود آن دیده میشود، نکتهی دقیقی بود که در کلام آقای قالیباف به آن اشارهای شد که در برنامهریزیها و... از زنانی که شرایط متناسب با برنامه را درک کرده باشند استفاده نمیشود.
به واقع چیزی که در این سالیان به ویژه از سال ۱۴۰۱ دیدهایم همین است، در مبحث عفاف و حجاب و... غالبا مردانِ صاحب نظر در اکثر بدنهی قانونگذاری، برنامهگذاری و.. حضور دارند همچنین برای زنان خانهدار اگر بنا به برنامهریزی باشد از مردان و حتی زنان شاغل که کمتر تجربهی ادراکی از شرایط این زنان دارند، استفاده میکنند.
🔺آقای جلیلی هم گفتند: نباید اجازه داد نقش پرشکوه زنان در ایران سانسور شود. زن، همهی زنان ایران است. زنان خانهدار چرا دیده نمیشوند؟!
آقای جلیلی ما مدتهاست که در رسانه و هنر، سانسور شدهایم. من یک زن خانهدار و مادر هستم، بگذارید راحت بگویم، دیده نمیشویم چون چنان در تربیت خود و فرزندانمان و با خانوادهداری مشغولیم که عاقلانه نمیبینیم هوچیگری کنیم تا دیده شویم! همچنین جامعه به زنان خانهدار ضریب نمیدهد و سهم پنهان آنها را در تمدنسازی نمیبیند و اگر هم ببیند به شعار ختم میشود.
🔺من یک مادر خانهدار هستم، حتی مسجد، بازار، همایشهای تربیت فرزند و... هم برای مادران دارای چندفرزند، امنیت روانی ایجاد نمیکند چون جامعه به صدا و هیاهوی کودکان عادت نکرده و شاید نمیخواهد بکند و همین عدم امنیت روانی، فشار زیادی برای زن خانهداری که برای آیندهی کشور تعدد فرزندان را انتخاب کرده، بار میکند! فشاری که هیچ نهادی آن را ندیده است!
🔺آیا فشار یک زن خانهدار و دارای چندفرزند در خانههای آپارتمانی چند متری در برنامهها و محصولات هنری لحاظ شده یا میشود؟! خانههایی که با توجه به ساختارش، تعداد باید و نباید مادر را به فرزندانی که در سن بازی هستند زیاد میکند و همین امر، نصیحتپذیری فرزندان را کاهش میدهد و از طرفی عذاب وجدان مادر را زیاد میکند و فرزند را به رسانه پناهنده میکند! لذا همین امر چالشهای بعدی در فرزندانش را رقم میزند.
🔺آیا زن بارداری که وارد بخش زایمان میشود و ماماها و پرستارانی را میبیند که در اثر فشار زیاد کاری و شیفتهای مداوم خسته شدهاند و به او توهین میکنند، را درک میکنید؟ آیا برای این زن، رمقی باقی میماند تا بارش را زمین بگذارد؟
🔺آیا لحاظ شده که این ماماها و پرستاران و پزشکان زن که خود خانهای دارند با این فشار کاری چه میکنند و فشار ناشی از کارشان به عدهای دیگر از زنان بار میشود؟ یعنی عملا بخش قابل توجهی از زنان درگیر میشوند، برای این قشر چه خواهید کرد؟
🔺آیا به زنان شاغلی که در شغلهای مختص بانوان مشغولند یا به اجباری چون سرپرست خانواده بودن شاغل شدهاند، در برنامههای کلان جهت تربیت و فرزندآوری توجه شده؟ برنامهای نه از جنس مهدهای کودک که در راستای سپری کردن زمان بیشتر با فرزندان توسط افزایش زمان مرخصی زایمان یا کار پارهوقت در زمان شیرخوارگی...؟
🔺آقای جلیلی در مناظره پنجشنبه شب به نکتهی دقیقی در بهداشت و درمان اشاره کردند و آنهم بحث جادهها و ایمنیسازی در کاهش مرگومیر بود.
آیا برنامهای برای مادرانی که برای آرامش بیشتر از خانهی آپارتمانی کوچک خود با کالسکه خارج میشوند و قدم در خیابانهای ناتراز میگذارند، شده است!! امنیت روانی این زنان چگونه تامین خواهد شد؟
وایپ
⁉️زن، همهی زنان ایران است، زنان خانهدار چرا دیده نمیشوند؟! این زنان در حوزهی فرهنگ و هنر هم سهم
🔺مسئلهی منِ مادر خانهدار، دقیقا همینقدر واقعی و خُرد است که شاید در برنامههای کلان دیده نشود مثل خیلی از جلسات و همایش زنان و آثار هنری که ما در آن حذفشدهایم چون مسائلمان خرد و واقعی است.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔴عقبافتادگی «هنر هفتم» از ادبیات داستانی در حوزهی زنان و مقاومت
🔸در ادبیات داستانی، سهم زنان در مقاومت مطلوب است، کتابهای زیادی در این زمینه نگاشته شده اما متاسفانه تولیدات سینمایی و مجموعهای به شدت کم است و متاسفانه گاها بعضی از تولیدات نمایشی آنقدر ضعیف هستند که با خود میگویی: از طلا بودن پشیمان گشتهایم، مرحمت نموده ما را مس کنید!
وایپ
🔴عقبافتادگی «هنر هفتم» از ادبیات داستانی در حوزهی زنان و مقاومت 🔸در ادبیات داستانی، سهم زنان در م
🔸اگر کتابهای حوزه زنان و مقاومت در تراز فیلمهایی چون «بیست و سه نفر»، «منصور»، «شیار ۱۴۳» و... به حوزهی تولید برسد، قطع به یقین با توجه به تحولات جدید منطقه و جهان، روحهای تشنه را در سطح جهان سیراب خواهد کرد.
🔸به عنوان مثال کتاب «هم قسم» که شرح زندگی و خاطرات «ام یاسر» همسر شهید سید عباس موسوی، دبیرکل پیشین حزب الله لبنان است، میتواند روزنهای نو در «جهاد زنانه» را باز کند. زنی، باصلابت، با لطافت که در معادلات لبنان با حمایتهای زنانهی خود تاثیر بسزایی دارد. زنی که حضور اجتماعی خود به عنوان مدیر اولین حوزهی علمیه زنان در لبنان را چنان در لحاظ زندگی خانوادگی خود میچیند که خللی را مشاهده نمیکنی. مادری دلسوز و به معنای واقعی کلمه خانواده دار و در پایان شهیدهای که مزد ایفای درست نقش انسانی و زنانهی خود را گرفت و به لقای الله شتافت. اگر این کتاب به مرحلهی تولید فیلم برسد حتما سبب وفاق بیشتر فرهنگی بین ایران با کشورهای محورمقاومت خواهد شد، همچنین نکتهی کلیدی کتاب تاثیرپذیری ایشان از حضرت امام رحمةاللهعلیه است که نشاندهندهی نقش رهبری و صدور جهانی انقلاب دارد و با ساخت فیلم چه به صورت مشترک با کشور لبنان، چه به صورت غیرمشترک ادای دینی است به آرمانهای وسیع امام که از اسلام نشأت گرفته و مرزهایش فراتر از ایران میباشد.
🔸کتاب «تاوان عاشقی» روایتی جذاب از رابطهی خلیل جوان تازه شیعهشدهی شیلیایی و آلا دختر سنی فلسطینی است که برای پرفروششدن یک فیلم همهچیز را دارد. پیوند این زوج و زندگی زناشویی آنها در ایران است، زیرا خلیل، طلبهی جامعةالمصطفی در قم است و مبلغی فعال برای گسترش تشیع در شیلی. داستان از عشق زمینی، تو را به اللهی پیوند میزند که باعث مقاومت در برابر رنجهای مختلف میشود. آنچنان رنجهای واقعی در این رابطه وجود دارد که حقارت رنجهای خود را میبینی و به این حقارت حسرت میخوری. آلا با پسرش غسان اکنون در غزه است و قطعا هم ساخت مستند و هم فیلم سینمایی و مجموعه از این کتاب بسیار مهم در ادبیات مقاومت جهان خواهد بود.
🔸کتاب «درگاه این خانه بوسیدنی است» کتابی است از خاطرات فروغ منهی مادر سه شهید و همسر یک مجاهد. زنی که به او گفته شد: تو با فرزندانت امتحان میشوی. زنی مهربان و دوست داشتنی، زنی مقاوم و معتقد به آرمانهای انقلاب، زنی مجاهد که امنیت خاطر را برای جهاد همسر و فرزندانش ایجاد کرد و موازنهی قدرت را به نفع حکومت شیعی تغییر داد.
در کتاب، رنجهای مادرانه و پدرانه به خوبی نشان داده شده است که قلب با تنگی قلبشان، تنگ میشود.
جمع بین رنجها و غصههای مادرانه در فقدان فرزندان با صلابت دفاع از انقلاب را نویسنده به خوبی از کار درآورده اگر یک کارگردان دلسوز بتواند آن را به تصویر بکشد، یک گام رو به جلو از فهم واژهی صبر خواهد بود که استادمان میگفت:
صبر یعنی در هنگام نداری، به پای باطل نچسبیدن درحالیکه ما به مادران شهیدی که گریه کنند شاید بگوییم صبر ندارند درحالیکه اصل صبر این است به پای باطل نچسبی و کفر نگویی که این مادران آن را به خوبی بلدند.
🔸کاش هنر هفتم از ادبیات داستانی عقب نیفتد و بتواند از نقش زنان در مقاومت، که به رشتهی تحریر درآمده، استفاده کند و فیلمهایی با کارگردانانی کاربلد و بازی بازیگران حرفهای بسازد و جبران عقبافتادگی را با بازیگران نابلد یا کارگردانان نه چندان مطلوب، جلو نبرد که ما را به پشیمانی برساند.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 هدفی بالاتر از آزادی و عدالت و رفاه
اگر طرفداری از نامزدها، رسانهها را به جایی برساند که نظام روحی افرادی مکدر گردد، مسئول هستند.
🔶 پیروزی انقلاب اسلامی، نویدبخش پرچمداری توحید در جهان بود و استمرار این پیروزی با نظام «جمهوری اسلامی ایران» باید این پرچمداری را تثبیت کند.
🔸این حکومت طبق سیره حضرت رسول بنا شده و بنا دارد مردم را «برای اهدافی بالاتر از حتی آزادی و عدالت و رفاه، (عین صاد)» برساند.
آن هم چیزی نیست جز رشد; در اندیشه استاد صفایی حائری رشد، یعنی جهت دادن به استعدادهای تکاملیافتهی انسان.
👇🏻ادامه دارد...
🔸در نظام توحیدی، از انبیا و اولیا گرفته تا کارگزاران حکومتهای منتسب به آنان، بدنبال ایجاد رشد در انسانها هستند و رشد حاصل نمیشود مگر با رشد تفکر و تعقل و شناخت مردم و این مسیر طی نخواهد شد مگر با انتخاب هر انسان.
در نظام توحیدی، مسخ انسان، جای ندارد، پس برای رسیدن به پیروزی در نظام توحیدی این حق وجود ندارد که با ایجاد شور یا تخدیر یا اطلاعات زیاد و تلفیقی از حق و باطل، مردم را به آن سمتی که میخواهد متمایل کند. چون وسیله به اندازهی هدف در نظام توحیدی مهم است و نباید از وسایلی بهره برد که عقل و تفکر انسان را زیرسوال ببرد.
🔶حال این روزها در فضای مجازی، عملکرد برخی از چهرهها و کانالهای مطرح انقلابی، خلاف روند رسانهی توحیدی را نشان میدهد.
رسانهی توحیدی باید در نظام توحیدی هماهنگ با نظامات تربیتی، فکری، اجتماعی و... آن باشد.
🔸با ترکیب نامزدها، تحولات منطقه و شهادت سید عزیز، این نوید میآمد که رسانههای منتسب انقلابی بتوانند از این فرصت، گفتمانی جدی در تبیبن رویکردهای دینی و تقابل غرب و استکبار با آزادی اصیل انسانی به اعتلای تمدن اسلامی کمک کنند اما در عمل اتفاقی رخ داد که خالصسازی در آخرالزمان را منجر شد.
🔸حال بهتر است رسانهها با این مولفهها خود را بسنجند و در فرصت باقیمانده بدنبال کاهش این فاصله برآیند تا شاید با «استغفار جمعی، اجابت جمعی را بدنبال بیاورند که محرومیتهای اجتماعی از نعمتهای الهی، با توبههای جمعی برداشته میشود و نعمتهای اجتماعی به دنبال آن محقق میگردد (حجتالاسلام عابدینی)»
🔸مولفهی اول: هر رسانهی توحیدی باید به رشد انسانها، که هدف اصلی در نظام توحیدی است، کمک کند یعنی هم به وجه تکامل یافتن استعدادها توجه کند و هم جهت الهی دادن بدان.
حال اگر اقدامات طرفداری از نامزدها، این رسانهها را به جایی برساند که استعدادی هرز رود یا نظام روحی افرادی مکدر گردد، مسئول هستند. حجتالاسلام عابدینی میفرمود: «اگر رفتار دینیمان به گونهای باشد که در جذب به دین و هدایت، استعدادی تلف شود، مقصر هستیم
کسی که مانع شکوفایی استعدادهای نیکوی دیگران شود، ظالم است.» این ظلم را دست کم نگیریم، گاها مرددین در انتخاب یکی از نامزدهای جبههی انقلاب که به واقع تمامیشان ذخیرهی انقلاب هستند، با مطالب و افشاگریهای به ذم خود تبیینی این رسانهها، کینههایی را نسبت به این ذخیرهها احساس کردند، این ظلم کوچکی نیست! اینجاست که این جملهی استاد صفائی منطبق میشود که «همهی ما فرعونیم، مصرهامون کوچک و بزرگ دارد» و چه حیف که مصرمان به کوچکی انتخاب یک نامزد باشد. محبت نسبت به مومنین، یک استعداد است مبادا آن را مکدر کنید.
〰 ادامه دارد...
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🔸در نظام توحیدی، از انبیا و اولیا گرفته تا کارگزاران حکومتهای منتسب به آنان، بدنبال ایجاد رشد در ان
💠 عدم تضعیف دیگری و وحدت همزمان جبههی انقلاب
تضعیف دیگری، مقابلهی الهی را بهدنبال دارد و تقویت جبهه انقلاب، جریان رحمت الله را وسعت میدهد.
🔸مولفهی دوم: عدم افشای رازها و تضعیف کردن همدیگر
«مومنان در تعامل با یکدیگر باید بدانند که افشای رازها و تضعیف کردن دیگری، به هر اندازه اثرگذار باشد، مقابلهی الهی هم به همان میزان، شدید است.(حجتالاسلام عابدینی)» این مولفه، خیلی دقیق است و با توجه به خط باریک تبیین و تخریب باید خیلی دست به عصا اقدام کرد، چه بسا یک جمله به ظاهر طنز مانند این جمله که فلانی از جبهه انقلاب چقدر فلانی از جبهه غربگرا را تایید کرد، چنان به تضعیف این جبهه بیانجامد که نتیجهش مقابلهی الهی باشد! حال که یک جمله چنین اثری دارد، خود بسنج آن تخریبهای بیحاصلی که تنها کینهزا بود به حدی که افراد را به جایی برساند که در صورت نبود نامزد خود، حاضر شوند رای سفید بدهند.
🔸مولفهی سوم: توجه به وحدت همزمان با تبلیغ نامزد مورد نظر
باید دانست هر فردی در مراتبی از سعهی وجودی، ایمان و... است اما اگر همگان چارچوبهای کلی را قبول داشته باشند، در دایرهی ایمانی هستند، در مورد انتخابات چهار نامزد با توجه به قبول داشتن سیاستهای کلی نظام، توجه به محور مقاومت و... در دایرهی انقلابی بودن هستند پس باید تبلیغ برای نامزد مورد نظر به تضعیف آن سه نفر منجر نشود که تقویت جبهه انقلاب، جریان رحمت الله را وسعت میدهد; «گاهی در دفاع ما، فردیت حاکم است که چندان نتیجهبخش نیست. هرچه کار جمعیتر باشد، اثرگذارتر میشود; خدای متعال در کار جمعی، رحمتش را بهتر و بیشتر نازل میکند; رحمت گستردهتر میشود و عدهی بیشتری نجات پیدا میکنند.(حجتالاسلام عابدینی)»
〰 ادامه دارد...
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
💠 عدم تضعیف دیگری و وحدت همزمان جبههی انقلاب تضعیف دیگری، مقابلهی الهی را بهدنبال دارد و تقویت ج
💠 هریک از افعال ما در این نظام تاثیر دارد
موقعیتهای اجتماعی همانا موهبت الهی هستند، تبلیغات مسیر رسیدن مومنان به کمال باشد و حوادث رشدآفرین و وحدتافزا.
🔸مولفهی چهارم: هرقدر رسانه دنبالکنندههایش بیشتر، باید تواضعش نسبت به مردم بیشتر و به تبع باید تواضعش نسبت به مردمی که رایشان مانند او نیست بیشتر باشد. اگر نبود در توحیدی بودنش باید شک کند. «در نظام الهی، موقعیتهای اجتماعی باید موهبت الهی دانسته شود که شکر آن، تواضع بیشتر است (حجتالاسلام عابدینی)» به عنوان مثال اگر برای نامزد موردنظر خود لفظ قیام را در استقبال به کار میبرید باید برای نامزد دیگر جبهه انقلاب مایه بگذارید حداقل دعوت کنید که مردم بروند.
🔸مولفهی پنجم: تبلیغ و تبیینمان باید به گونهای باشد که مومنان به کمال بالاتر برسند.
«وقتی برای فرج دعا میکنیم، یعنی مومنان به کمالات و قرب بالاتر برسند و در ضمن اشقیا دستشان از شقاوت کوتاه شود.(حجتالاسلام عابدینی)»
حال بنگرید این نوع افشاگریها مومنان را به کمالات میرساند یا کینههایشان را زیاد میکند؟
این نوع پرداختها، دست اشقیا را پرتر نمیکند؟ میوه برای سبد رسانههای معاند فراهم نمیکند؟
🔸مولفهی ششم: توجه به حضور در آخرالزمان و حوادث سریع آن
«حوادث در دوران آخرالزمان سرعت پیدا میکند، به طوری که گاهی در لحظههای کم، حوادثی زیاد پدید میآید. این بخاطر توانایی و رشد انسان امروزی است که توان تحمل آن حوادث را دارد.(حجتالاسلام عابدینی)» وقایع غزه، به پاخواستن مردم آزادهی جهان، شهادت شهید رییسی و همراهانش، انتخابات و حتما آخرین حادثه هم نخواهد بود.
شهادت شهید رییسی، اجماع پدید آورد، صحنهی باشکوه وحدت را رقم زد، حادثهای که رشدآفرین بود اما آیا نوع پرداختها در رسانههای انقلابی توانست وحدت بیافریند؟ وحدت به معنای عدم تبلیغ برای یک نامزد نیست بلکه وحدت یعنی محرکمان در هر پیام و اقدام آیا الله بود یا...؟ سنجش این امر با خود فرد است چون کاملا درونی است و برای این سنجش خلوتی نیاز است! اما آیا این روزها فرصتی برای خلوت دارید؟
دیرزمانی از پخش «زندگی پس از زندگی» نگذشته! چگونه یادمان رفت که یک کلمه چه اثراتی در ابد دارد؟
«هر یک از افعال ما در این نظام تاثیر دارد. هر پلکی که میزنیم در نظام اختیاری یا در راستای حرکت نظام هستی است یا در مقابل آن. اگر در مقابل این حرکت قرار بگیرد، همه عالم از روی سبقت رحمت بر غضب الهی درصدد حفظ و برگرداندن آن هستند; برخلاف نظامهای انسانی (حجتالاسلام عابدینی)» در نظام انسانی و برخی از رسانهها چنان ذخیرههای انقلاب کوبانده شدند که مرددین را در بین رای دادن به یک ذخیره انقلاب و یک غربگرا متمایل به غربگرا کردند! وااسفا!
〰 ادامه دارد...
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe