eitaa logo
#ایثار۱۱
102 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
904 ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فهم اسلام یعنی چه؟.m4a
16.26M
🍃🌼 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ 🎙سخنرانی در جمع هیات عاشقان ثارالله ، رزمندگان اسلام درچه. 🥀 شب سوم محرم با موضوع : 🕯 فهم اسلام یعنی چه ؟ 🍃 امامت به چه معنا است؟ 🌺 معنای حقیقی حکومت اسلامی چیست؟ 🥀 علت اصلی وقوع غیبت امام زمان ، علیه السلام ، کدام است؟ 🆔
تقدیر رهبر معظم انقلاب از شعر افشین علا علیه توافق حاکمان عرب با رژیم صهیونیستی افشین علا در مورد حاکمان عرب شعری را سرود و رهبر انقلاب روز پنج‌شنبه در پیامی از این سروده تقدیر کردند و فرمودند: «شعری که خطاب به حاکمان عرب سرودید بسیار به‌جا و به‌موقع بود. دست شما درد نکند». متن شعر افشین علا: شیری که برازنده فخر است و مباهات سید حسن است آیا یا شیخ امارات؟ این داده چو قواده به عشرتکده، رونق آن گشته ولی قائد احرار به شامات آن پخته سخن گوید با تکیه به قرآن این خام ولی چون شتران، حامل تورات آن لرزه درافکنده به ارکان تل‌آویو این با تن لرزان شده پنهان به عمارات ای شیخ! کنی تکیه به قومی که خداوند از دوستی‌اش کرده تو را نهی به آیات؟ این نهی، ندیدی و نخواندی تو به قرآن؟ یا خوانده‌ای از وحی، فقط لفظ و عبارات؟ هش دار و بپرهیز، از این غده‌ی بدخیم جز ننگ چه بخشید مناخیم به سادات؟ سید حسن از چیست که بی سلطنت و کاخ خورشید عرب گشته و حکام چو ذرات زیر قدمش له شده است ارتش صهیون با آن‌همه جنگنده و آلات و مهمات آیا نکنی شرم ز لبنان و فلسطین؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴 طرح | شب سوم محرم 🔳 : هیات نداریم‼️ 🔻 رهبرمعظم انقلاب: ◾️ هرکس علاقه مند به امام حسین (ع) است یعنی علاقه مند به اسلام سیاسی ، اسلام مجاهده ، اسلام مقاتله و اسلام خون دادن و جان دادن است 🔻امام موسی صدر: ◾️ ‏من حسینیه را حسینیه نمی دانم مگر اینکه دلاورانی را برای نبرد با دشمن اسرائیلی فارغ التحصیل کند.
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 تصویری/ 🔴 پیام عاشورایی حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی-مسئول محترم نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین- ✅موضوع: چالش عزاداری سیدالشهدا و کرونا 🔺در برخورد با این چالش اگر فهم عمیق نداشته باشیم قطعا در دام جریان ضد مذهب،ضد دین و شیعه انگلیسی قرار می گیریم. 🔻در مواجهه با این جریان باید فعال و ابتکار داشته باشیم. 🔵در عزاداری سیدالشهدا به شرع مقدس اهمیت دهیم و همدیگر را متهم نکنیم 🔻اقامه عزاداری سید الشهدا معروف بزرگ مسلمانان است/حفظ سلامت انسان خط قرمز ماست. 🔺ما مسلمانان با بهره گیری از عقل و تعقل و تبعیت از ولایت این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم
Sedayeenghelab 164 - صدای انقلاب - رابطه ی امارات و اسرائیل، جوانی.mp3
3.84M
📢 صوتی/ 💠 چرایی و چگونگی رابطه علنی امارات و اسرائیل در گفتگو با: 🎙 سردار یدالله جوانی؛ معاون سیاسی
🔴 یادداشت اختصاصی/ ❇️نخستین و ریشه‌ای‌ترین جهاد؟ 🔷انقلاب ملت ایران در چهار دهه گذشته فراز و نشیب‌های زیادی داشته است و تهدیدات گوناگونی را دفع کرده و در پس هر تهدیدی قوی‌تر از گذشته به راه خود در مسیر تعالی و پیشرفت ادامه داده است. اما در دوره کنونی تهدیدات بیرونی با آسیب‌های درونی هم‌افزایی تأمل‌برانگیزی پیدا کرده اند، برخی کم‌کاری‌ها و سوء تدبیرها در کنار تبلیغات خارجی و هم‌نوایی برخی عناصر داخلی در ناامید کردن جامعه تاثیر انکارناپذیری دارند. 🔶اگر در گذشته این رسانه‌های بزرگ بودند که حرف اول را جنگ‌های تبلیغاتی و روانی می‌زدند، امروزه رسانه‌های خُرد، سازنده و جهت‌دهنده بخش اعظمی از افکار عمومی شده و سهم رسانه‌های بزرگ را در ارتباط مستقیم با عامه مخاطبان کم کرده‌اند. لذا رسانه‌های بزرگ با تغییر تاکتیک علاوه بر هدف‌گیری افکار عمومی جامعه، صاحبان رسانه‌های خُرد و نخبگان را نیز هدف قرار گرفته تحت شمول ایده‌های خود قرار داده‌اند. 🔻از این‌رو دو ضرورت عمده پیش روی جریان انقلابی و جوانان حزب‌اللهی وجود دارد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب از آن به «نخستین و ریشه‌ای‌ترین جهاد» یاد کرده اند؛ اول آنکه در روند و نبرد روایت‌ها، ترس و ناامیدی را از خود و دیگران برانند و دوم آنکه در راه‌اندازی و بهره‌گیری از رسانه‌های خُرد (کانال‌های طرح ثامن) در دام صحنه‌سازی‌های رسانه‌های بزرگ قرار نگیرند چراکه تاکتیک نوین رسانه‌های بزرگ تعیین زمین بازی برای رسانه‌های خُرد است. ما برای شکستن محاصره تبلیغاتی ایران اسلامی نیازمند حرکت رسانه‌ای جبهه ای هستیم، لذا کانال‌های طرح ثامن باید از پراکنده‌کاری پرهیز نمایند و محور جلسات دو هفته‌ یک‌بار خود را، از کانال مرجع این طرح یعنی از کانال معیار (پیام‌رسان ‌های سروش ایتا و روبیکا) برداشت نمایند و همچنین برای جذب مخاطبان موردنظر به کانال‌های خود، طرح‌های ابتکاری و بومی و محلی، تدوین و اجرا کنند.
حضرت آقا مدظله فرمودند امسال نذری ها به سمت کمک به فقرا برده شود با سلام و عرض ادب خانمی اهل کرمانشاه در سیل دوسال پیش کرمانشاه تمام زندگیش رو از دست داد و مجبور شد به واسطه داشتن یکنفر از اقوامش به خمینی شهر مهاجرت کنه که در مسیر راه تصادف نیز میکنه و لگن یکی از پاهاش می شکنه در بیمارستان ایلام یا کرمانشاه عمل جراحی میشه که بسیار عمل نامطلوب و ناشیانه ای بوده واز اون زمان درد شدیدی داره و اخیرا به بهترین پزشک اصفهان مراجعه نموده و ایشون میگه کار از دست من ساخته نیست نشانی دکتر مرتضوی رو در تهران میده و فعلا عمل جراحی انجام شده و هزینه های جاری و هزینه عمل و بیمارستان وهزینه های بعد از ترخیصش هست. و ایشون با دو فرزند با بدترین شرایط اقتصادی داره زندگی می کنه لذا از شما عزیز بزرگوار که این متن رو مطالعه کردین خواهشمندیم اگه در هر حد واندازه ای که براتون مقدور هست در حق این بنده خدا کوتاهی ننمایید . تحقیق کامل انجام شده در صورت واریز در pv قسمت ارتباط با ادمین کانال اهل البصر اطلاع دهید مخصوص هزینه جراحی فرد یاد شده است شماره کارت بنام محمدحسین دادخواه حساب مخصوص خیریه ۶۲۷۳۸۱۱۱۰۵۴۸۶۹۸۶
عاشورا .pdf
181.1K
🌀نسخه pdf 🛑 یادداشت ✍️ عاشورا نتیجه تحریف و انحراف ❇️به قلم: سردار یدالله جوانی- کارشناس مسایل سیاسی
🔔 «هرعزادار یک پرچم» 🔻 پویشی برای سیاهپوش نمودن شهر و روستا و برافراشتن پرچم عزای حسینی بر فراز خانه، مغازه، مسجد، حسینیه و محل کار
فهم اسلام یعنی چه؟.m4a
16.26M
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─ ●اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ● 🎙 جناب استاد 🔮◁ جمع هیات ثارالله رزمندگان اسلام 🔍◁ سوم با 🏴☆◁ اسلام یعنی چه ؟ 🏴☆◁ به چه معنا است؟ 🏴☆◁ حقیقی حکومت اسلامی چیست؟ 🏴☆◁ اصلی وقوع غیبت امام زمان ، علیه السلام ، کدام است؟ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎ ─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
جریان صبر و صدق.m4a
20.7M
🌿 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ 🌿 🍃 «فَاسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصِّدْقِ، فَإِنَّمَا یَنْزِلُ النَّصْرُ بَعْدَ الصَّبْرِ» 🍃 🎙سخنرانی در جمع هیات عاشقان ثارالله ، رزمندگان اسلام درچه. 🏴 شب چهارم محرم 🕯با موضوع : 🍃🌷 تحلیلی بر جریان صبر و صدق در مقابل جریان کذب و تحریف.
🛑 یادداشت اختصاصی/ 🔵به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟ 🔺هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیست‌هایی که رقابت‌های انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال می‌نمایند و با پیش‌فرض‌های ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ می‌پردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد. 🔻اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علی‌رغم تفاوت‌های ظاهری در روش‌های خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرح‌های ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و به‌اتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرح‌های ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمی‌کند. 🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره این‌گونه بوده که جمهوری‌خواهان خشن‌تر و دموکرات‌ها نرم‌تر اما زهرآگین تر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابت‌های انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحی های رسانه‌های بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود. 🔸جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضرب‌المثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟