🔼پيام تسليت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای محمد شیخ الاسلامی رئیس نمایندگی تهران- دفتر تبلیغات اسلامی به مناسبت ارتحال عالم وارسته حجه الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد لکزایی
⬅️حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر لک زایی
معاون محترم پژوهشی دفتر و رئیس محترم پژوهشگاه
با سلام
احتراماً مصیبت وارده درگذشت والد ارجمند ابوالشهید حضرت آیت الله لکزایی را خدمت جنابعالی و بیت معظم ایشان تسلیت می گویم.
از پیشگاه خداوند متعال برای ایشان تعالی مضاعف درجات و برای جنابعالی و بیت معزا صبر و اجر طلب می کنم.
محمد شیخ الاسلامی رئیس نمایندگی تهران- دفتر تبلیغات اسلامی
#نجف_لکزایی
#پیام_تسلیت
✳️تشییع ابوالشهداء حاج شیخ محمد لکزایی در زابل
🔼مراسم وداع و تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد لک زایی اعتمادی، امروز از محل مصلای المهدی(عج) شهرستان زابل به سمت گلزار شهدای حضرت رسول اکرم(ص) شهرستان نیمروز برگزار شد.
⬇️به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکاـ پیکر حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ «محمد لک زایی اعتمادی» صبح امروز بر دستان مردم شهید پرور منطقه سیستان از شهر زابل به سمت گلزار شهدای نیمروز تشییع و به وصیت خودش در کنار فرزند شهیدش در گلزار شهدای نیمروز به خاک سپرده شد.
▶️مراسم وداع و تشییع پیکر ابوالشهداء حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد لک زایی اعتمادی، ساعت هشت صبح امروز از محل مصلای المهدی(عج) شهرستان زابل به سمت گلزار شهدای حضرت رسول اکرم(ص) شهرستان نیمروز برگزار شد.
⬅️مراسم بزرگداشت آن عالم ربانی و مردمی، در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه در محل گلزار شهدای حضرت رسول اکرم شهرستان نیمروز، مجتمع فرهنگی سردار شهید حاج حبیب لک زایی برگزار می گردد.
⏹همچنین مراسم روز سوم، شنبه ۱۵ تیرماه از ساعت ۱۷ در مسجد و حسینیه گلزار شهدای حضرت رسول اکرم(ص) شهرستان نیمروز برگزار میشود.
🔰حجتالاسلام والمسلمین محمد لک زایی پس از یک عمر خدمات مستمر علمی، دینی و انقلابی، شامگاه سه شنبه در سن هشتاد سالگی در زابل درگذشت.
✳️آن فقید سعید پدر سردار شهید حاج «حبیب لک زایی»، پدربزرگ طلبه شهید «مسلم لک زایی» و ابوالزوجه روحانی شهید «نعمت الله پیغان» بود. آقای «رضا لک زایی» که ماهها گروگان تروریست های تکفیری بود نیز از فرزندان ایشان است.
💠معرفی کتاب آموزه های عرفانی از منظر امام علی علیه السلام
ا
✳️محمدامین صادقی اُرزگانی؛ چ۲، قم: بوستان کتاب، ۱۳۸۷، ۳۴۴ صفحه رقعی.
در طول تاریخ اسلام نگرش هایی کم وبیش متناقض دربارۀ عرفان وجود داشته است؛ برخی آن را تخطئه کرده، بر خلاف موازین شریعت می دانستند و برخی نیز آن را به صورت مطلق می پذیرفتند. برای پرهیز از هرگونه افراط و تفریط چاره ای نیست جز عرضه آموزه های عرفانی به قرآن و سنّت.
🔽نویسنده در کتاب مذکور چنین هدفی را دنبال کرده است. مطالب این کتاب در یک مقدمه و چهار فصل ارائه شده است.
⏺ در مقدمه کتاب مباحثی مانند تعاریف لغوی و اصطلاحی عرفان و نظر بزرگانی مانند ابن سینا، ملاصدرا و امام خمینی درباره عرفان مطرح و در ادامه تفاوت عرفان با فلسفه و اخلاق و رابطه عرفان با عشق بیان گردیده است.
🔽 در فصل اول مباحث معرفت شناختی عرفانی، در فصل دوم مباحث هستی شناختی عرفانی و مقایسه آنها با سخنان امیر مؤمنان علیه السلام، در فصل سوم مباحث مربوط به انسان کامل و نظریات اهل کلام و حکمت و عرفا و در نهایت مسئله از دیدگاه روایات و نهج البلاغه بررسی شده است. در فصل آخر کتاب نیز مباحثی دربارۀ ولایت الهی از منظر امام علی علیه السلام مطرح شده است.
☸👇👇👇برای خرید و مطالعه آنلاین به لینک زیر مراجعه کنید.