💠با حضور معاون تهذیب حوزه های علمیه؛
✅برترین های ستاد پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی تجلیل شدند
✳️معاون منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به شاخص های عموممی، اختصاصی و تعاملی برای ارزیابی عملکرد هر سازمان، به معرفی برترین های ستاد پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی پرداخت.
💠به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی( تبلیغ نیوز )، دکتر علی اکبری معلم در مراسم تجلیل از برترین های ستاد پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که پیش از ظهر امروز در حاشیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش های غدیر قم برگزار شد، اظهار داشت: هفته پژوهش و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی تجلی وحدت، یگانگی و انجام کار گروهی مجموعه دفتر است.
🔷وی در ارزیابی عملکرد ستاد پژوهش گفت: حدود ۱۳۰ نفر از مدیران، کارشناسان و همکاران در بخش های مختلف دفتر به ویژه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در اجرای برنامه هفته پژوهش و پنجمین نمایشگاه فعال هستند.
معاون منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: همزمان با هفته پژوهش و برگزاری نمایشگاه، عملکرد بیش از ۱۴۰ محقق و عضو هیأت علمی، ۱۲ پژوهشکده و مرکز و ۱۷ مجله توسط معاونت پژوهشی پژوهشگاه و فعالیت و عملکرد ۱۳ اداره ستادی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
🔶وی با بیان این که این نمایشگاه در طی پنج ساله روند رو به تکاملی داشته است، افزود: این نمایشگاه مورد توجه مسؤولان و شخصیت های علمی کشور قرار گرفته است.
🔷متن کامل خبر از لینک زیر دریافت کنید.
🌐https://b2n.ir/624450
✅در حاشیه پنجمین نمایشگاه هفته پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی؛
❇️کرسی ترویجی «انسان متعالی در فلسفه نوصدرائیان» برگزار شد
💠کرسی ترویجی «انسان متعالی در فلسفه نوصدرائیان» با حضور اساتید و پژوهشگران فلسفه و کلام در مرکز همایش های غدیر قم برگزار شد.
🔷به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی( تبلیغ نیوز ) ، کرسی ترویجی «انسان متعالی در فلسفه نوصدرائیان(بررسی دیدگاه امام خمینی(ره))» در راستای کرسی تخصصی هندسه معرفتی انسان متعالی در حکمت متعالیه از سوی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بعد از ظهر امروز در حاشیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش های غدیر قم برگزار شد.
🔶در این نشست، ابراهیم علیپور «رییس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» اظهار داشت: چند سالی است که یکی از دغدغه های بنده جمع آوری یک هندسه معرفتی از انسان متعالی در حکمت اسلامی است؛ به همین جهت، مجموعه ای از آثار و رساله ها تولید شده است و محققان زیادی در تکمیل این منظومه کمک می کنند.
وی گفت: دستگاه حکمت متعالیه با دستگاه حکمت اسلامی تفاوت های معنا داری دارند و نکته دیگر هم رابطه بین انسان کامل و انسان متعالیه است که بین این دو تفاوت وجود دارد؛ انسان کامل در عرفان تجلی تام و تمام اسماء و صفات الهی است و در برخی از تعابیر تجلی تام ذات، اسماء و صفات خدا می باشد ولی انسان متعالی ذو مراتب است و نظریات زیادی در این زمینه مطرح است.
💠متن کامل خبر از لینک زیر مطالعه کنید.
💠https://b2n.ir/676662
💠در قم؛کرسی ترویجی « استنباط در روایات امام رضا(ع) » برگزار میشود
✅کرسی ترویجی با موضوع « استنباط در روایات امام رضا(ع)» به همت نمایندگی قم بنیاد پژوهشهای اسلامی و انجمن اصول فقه حوزه با همکاری پژوهشکده ققه و حقوق برگزار خواهد شد.
❇️کرسی ترویجی با موضوع « استنباط در روایات امام رضا(ع)» به همت نمایندگی قم بنیاد پژوهشهای اسلامی و انجمن اصول فقه حوزه با همکاری پژوهشکده ققه و حقوق برگزار میشود.
🔶در این نشست علمی حجتالاسلام والمسلمین سیفالله صرامی دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به عنوان ایدهپرداز، حجتالاسلام والمسلمین سید صادق محمدی استاد عالی حوزه علمیه به عنوان ناقد و حجتالاسلام والمسلمین محمدکاظم رحمان ستایش استاد یار دانشگاه قم به عنوان ناقد سخنرانی خواهند کرد.
🔷نشست یاد شده روز چهارشنبه 27 آذرماه، ساعت 10 صبح در سالن شیخ طوسی دفتر بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی واقع در ابتدای خیابان صفاییه برگزار میشود.
🌐https://eitaa.com/isca24/6052
✅«مسئلهشناسی و موضوعشناسی معنویتهای نوظهور» بررسی میشود
✅نشست علمی «مسئلهشناسی و موضوعشناسی معنویتهای نوظهور» در دانشکده الهیات دانشگاه قم برگزار میشود.
🔶نشست علمی «مسألهشناسی و موضوعشناسی معنویتهای نوظهور» از سوی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامیِ پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دانشکده الهیات دانشگاه قم برگزار میشود.
🔶در این نشست، احمد شاکرنژاد، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به تبیین این موضوع میپردازد.
🔴این نشست روز سهشنبه، ۲۶ آذرماه، ساعت ۱۲:۳۰ در دانشکده الهیات دانشگاه قم برگزار خواهد شد.
🌐https://eitaa.com/isca24/6054
✅نقد ترجمه قرآن بهاءالدین خرمشاهی در جدیدترین شماره از نشریه «آینه پژوهش»
✅صدو هفتاد و هشتمین شماره از نشریه «آینه پژوهش»، به صاحبامتیازی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم) منتشر شد.
🔷در این شماره از نشریه «آینه پژوهش»، مقالاتی با عناوین «نبی نامه، منظومه ای بلند از سده نهم قمری» نوشته امید سروری؛ «نسخه خوانی ۱۷» تالیف رسول جعفریان؛ «معمای آئیلیا / ایلیا در سال های آغازین دوره اسلامی تعمقی در سیر تحول جایگاه شهر اورشلیم در جهان اسلام با استناد به کتیبه های موجود در قبة الصخره و نخستین سکهّ های باقی مانده از دوره اسلامی» به قلم دیوید یاکوبسون و احمد احمدی؛ «زمینه ها و زمان ها در آثار عبدالعزیز الدوری» تالیف عباس بصیری؛ «پابرگ ۱۷» تالیف جواد بشری؛ «روش شناسی شرح و ترجمۀ فارسی شرف الدین یزدی (قرن نهم) بر بردۀ بوصیری» به قلم علی اکبر فراتی؛ «زان نازنینْ پیالۀ دِلخواه» تالیف جویا جهانبخش؛ «مصحف شناسی قرآن (۵) حدادی طبری آملی و کتابت قرآن در خانقاه ابوالعباس قصاب آملی در شهر آمل مورخ ۶۸۷ هجری قمری» به قلم مرتضی کریمی نیا؛ «نقد ترجمه و توضیح قرآن به قلم بهاء الدین خرمشاهی» تالیف شهاب رویانیان و «کتاب شناسی نزار قبانی در ایران» نوشته محمدرضا ابن الرسول و سحر جمشیدی منتشر شده است.
❇️https://eitaa.com/isca24/6057
✅شریف لکزایی در گفتوگوی تفصیلی با ایکنا:
❇️فقدان صداقت به معنای تحقیر حکمرانی شایسته است/ منافع شنیدن صدای مخالف برای نظام سیاسی
🔷گروه سیاسی ــ دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: هرچقدر صداقت در حکمرانی تقویت شود، شکافها را ترمیم میکند ولی عدم صداقت، تحقیر مردم و به معنی بهتر تحقیر حکمرانی شایسته است، در حالی که یکی از ممیزههای حکمرانی بر مبنای آموزههای دینی با آموزههای غیردینی میزان صداقت مسئولان است.
🔶بنابراین باید گفت فقدان صداقت در مسئولان منجر به اتخاذ تصمیمات تحقیرآمیز شده و کرامت ملت زیر سؤال میرود و رشته اعتماد ملت به دولت گسسته میشود.
یکی از مسائل مبتلابه همه نظامهای سیاسی نحوه تعامل و ارتباط با مخالفان و حقوق مخالفان نسبت به حکومت است و حکومت اسلامی نیز از این امر مستثنی نبوده و دوران حکومت پیامبر(ص) و امام علی(ع) را میتوان به منزله الگویی برای فهم اصول تعامل با مخالفان مختلف از فکری و عقیدتی گرفته تا مسلح در نظر گرفت.
💠گزارش تفصیلی را از لینک زیر مطالعه کنید.
🌐https://b2n.ir/sharif_lakzaei
✅به همت معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی؛
💠نشست علمی «هنر اسلامی با رویکرد پژوهشی» برگزار شد
🔶نشست علمی «هنر اسلامی با رویکرد پژوهشی» به مناسبت نکوداشت هفته پژوهش در مرکز همایش های غدیر قم برگزار شد.
✳️به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، نشست علمی «هنر اسلامی با رویکرد پژوهشی» با ارائه حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم بازرگانی «رییس انجمن مطالعات نظری هنر طلاب» و مهدی بهرامی «دبیر این انجمن» و به همت انجمن مطالعات نظری هنر معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در حاشیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر مرکز همایش های غدیر قم برگزار شد.
🔷در این نشست، حجت الاسلام والمسلمین بازرگانی اظهار داشت: وقتی که به هنر اسلامی می رسیم، باید تناسب این مسأله با دفتر تبلیغات اسلامی را بررسی کنیم؛ می دانیم که هنر اسلامی مجموعه ای از معماری مساجد، نگارگری، خوشنویسی و... تحت عنوان "هنر اسلامی" است.
وی گفت: آیا دفتر می خواهد زیرساخت های هنر اسلامی را فراهم کند و یا هنرمندان آن را تولید کند و آیا می خواهد پژوهشی های اساسی این مسأله را آماده کند؟
🔵رییس انجمن مطالعات نظری هنر طلاب تصریح کرد: هنر اسلامی وقتی که گفته می شود، محدود به تعدادی از هنرهایی است که مربوط به گذشته می شود و این تعریفی است که ایجاد شده اما ظاهراً رویکرد جدیدی را باید در پژوهش های هنری و مرتبط با حوزه مسلمانان ایجاد کرد و بر اساس آن، رویکردها وارد بحث هنر اسلامی شد.
وی افزود: یکی از هنرها که همواره در حوزه پژوهش های هنری مغفول مانده، شعر است؛ چرا که همواره هنر مبتنی بر تصویر بوده و لاجرم به هنر اسلامی هم که گفته می شود، به همین مسائل بر گردد.
💠مشروح این گزارش خبری از لینک زیر مطالعه کنید.
💠https://b2n.ir/005253